2400 Oldal V  « < 1419 1420 1421 1422 1423 > »   
Szólj hozzá a témáhozÚj téma
> A Fekete Sereg :), Ki itt belépsz, hagyj fel minden reménnyel... :D
Useless-girl
post 2010.03. 28. - 13:12:06
Létrehozva: #28401

devotee

Neo: vicával már kitárgyaltuk hogy én vmi édességre szavazok! XDDDD

nah, kész a 18-as fejezethez is a háttér:

(IMG:http://fc00.deviantart.net/fs71/f/2010/087/8/4/It_doesn__t_matter_18_by_Useless_girl.jpg)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Angelus
post 2010.03. 28. - 13:13:35
Létrehozva: #28402

devotee

Idézet (Useless-girl @ 2010.03. 28. - 09:07:58) *
pápá drága!

(IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Helló!

I'm back. Megint sikerült elköltenem egy valag pénzt... pedig úgy indultam el, hogy most nem költök, de hát ha egyszer kihagyhatatlan volt! Megvan a Violator a collection edition-ban!! MM-ben volt belőle egy darab, Metro-nomban hónapok óta nincs és én is sikertelenül kerestem, erre sunyin ott vigyorgott nekem a polcon, muszáj volt megvenni. (IMG:style_emoticons/default/rolleyes.gif) Aztán az Invázió-ban vettem egy nagyon klassz felsőt, természetesen fekete, de a szegése piros, nagyon állat (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) Az Orsayben két kis csajos, leértékelt cuccot gyűjtöttem be (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) A Sparban meg tényleg csak azt vettem, ami kellett! Aztán betévedtem az Alexandrába, hogy megnézem van-e Zabhegyező, persze a diák könyvtár sorozatban nem volt, csak a rendes verzióban, de úgy hiányzik az a könyv, hogy hát megvettem...

ÉS! Éppen állok sorba kajáért, jön egy sms, már csomó sms volt a telefonban a kártyás vásárlások miatt amiket meg sem néztem, de fura volt, hogy a Gyrost nem kártyával fizettem és jött üzi. Na ki volt? (IMG:style_emoticons/default/rolleyes.gif) (IMG:style_emoticons/default/rolleyes.gif) Igen, az Angyalom... és azt hiszem újabb rajongót szeretem a Placebo-nak és a RECOIL-nak (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Oh, yes!! Áradozott, hogy mennyire klasszak a cd-k, amiket kölcsön adtam, egyedül a Nightwish nem tetszett, az egészen jó arány a 6 kölcsön adott cd-ből, nem? (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Neo71
post 2010.03. 28. - 13:17:17
Létrehozva: #28403

devotee

Idézet (Angelus @ 2010.03. 28. - 13:06:31) *
Na ne mond, nem is tudtam! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

Haha (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

Idézet (Useless-girl @ 2010.03. 28. - 13:12:06) *

(IMG:http://fc00.deviantart.net/fs71/f/2010/087/8/4/It_doesn__t_matter_18_by_Useless_girl.jpg)

Már láttam, de csak azután hogy rákérdeztem. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Useless-girl
post 2010.03. 28. - 13:22:49
Létrehozva: #28404

devotee

Angie: ejnye,ejnye de kis shopaholic lettél! XDDDD
egyébként a Violatort én is kapásból megvettem volna XD
jah és szupcsi hogy tetszettek neki a cd-k!!!! juhhhúúú még egy Placi (meg Recoil) fan!!!! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Angelus
post 2010.03. 28. - 13:29:00
Létrehozva: #28405

devotee

Idézet (Useless-girl @ 2010.03. 28. - 13:22:49) *
Angie: ejnye,ejnye de kis shopaholic lettél! XDDDD
egyébként a Violatort én is kapásból megvettem volna XD
jah és szupcsi hogy tetszettek neki a cd-k!!!! juhhhúúú még egy Placi (meg Recoil) fan!!!! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

Nem kicsit Hugi, de most jót tett a lelkemnek egy kis shopping! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Na de jó, hogy te sem hagytad volna ott árválkodni azt a szépséges rózsácskát egyedül a csúnya polcocskán (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

Hehe, na ezen vigyorogtam mikor toltam be a gyrosom, hogy éppen a mások által már nagyon alternatívnak mondott zenék tetszettek neki legjobban (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Mondjuk mondta nekem, hogy ő is ilyen kis alternatív zene kedvelő (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

Anyám, de király! Kell ez a textúra (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Vagy ez több? Az a szöveges ott egy másiknak hat, de javíts ki, ha nem (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Useless-girl
post 2010.03. 28. - 13:34:17
Létrehozva: #28406

devotee

cica, tőled van az a textúra! XD plusz egy ilyen színes paszteles, de az inkább csak Dave-re került. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

ja az idézet meg az egyik kedvenc Metallica számból van - Until it sleeps (IMG:style_emoticons/default/wub.gif)

jah és please szavazz a MYM-en a "Light háttér verseny" topikban! XD 3 jelölt van.
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Angelus
post 2010.03. 28. - 13:37:43
Létrehozva: #28407

devotee

Idézet (Useless-girl @ 2010.03. 28. - 13:34:17) *
cica, tőled van az a textúra! XD plusz egy ilyen színes paszteles, de az inkább csak Dave-re került. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

ja az idézet meg az egyik kedvenc Metallica számból van - Until it sleeps (IMG:style_emoticons/default/wub.gif)

jah és please szavazz a MYM-en a "Light háttér verseny" topikban! XD 3 jelölt van.

Áááááááááááááááááááááááááááááááá, nem vagyok magamnál már megint... De ugye azért jót röhögtél most? (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

Until it sleeps, de szeretem!!! Na, az Andi szabin lesz csüt.-pént. úgyhogy a titkárságon buli lesz, ömleni fognak az alternatív zenéim a fiúk és a főnökeim nagy örömére (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Buli lesz! Már készülök, viszek be mindenfélét, ami elvetemülten rétegzene (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

Ah, mindjárt nézem MYM-et! (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Useless-girl
post 2010.03. 28. - 13:40:36
Létrehozva: #28408

devotee

hát igen, kicsit azért mosolyogtam! XD
nah, urald csak el az irodát! XD (az élet apró örömei)
mondjuk nekem most nem öröm hogy a 20 perces előadásomon kell dolgoznom :S ( utána meg házizhatok) na mindegy.

köszi a szavazatot!!! XD
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Angelus
post 2010.03. 28. - 13:45:51
Létrehozva: #28409

devotee

Idézet (Useless-girl @ 2010.03. 28. - 13:40:36) *
hát igen, kicsit azért mosolyogtam! XD
nah, urald csak el az irodát! XD (az élet apró örömei)
mondjuk nekem most nem öröm hogy a 20 perces előadásomon kell dolgoznom :S ( utána meg házizhatok) na mindegy.

köszi a szavazatot!!! XD

Hibbant vagyok néha, dehát bevállalom. Ki a tököm akar normális lenni? (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
Így van, egyed uralmam lesz, ááá, alig várom (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Sok sok Placebo, Mode, Recoil, U2, Pearl Jam, Iron Maiden, Loreena, Ákos, Bonanza, Kentaur fog forogni (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

Jajj, házit kéne nekem is csinálni, de nem akarom... na jó, nekikezdek különben az életben nem csinálom meg és holnapra kell Kitartás neked is az előadáshoz!

Szívesen (IMG:style_emoticons/default/wink.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
vicuska
post 2010.03. 28. - 14:12:43
Létrehozva: #28410

devotee

Idézet (Angelus @ 2010.03. 28. - 08:36:41) *
Így van, akinek nincs esze, legyen notesze... (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Én mostanában sokmindent elfelejtek, pl. a teavizet rendszeresen benne hagyom a mikroban. Andi már röhög rajtam amikor mindig hirtelen belém csap a felismerés és kiviharzok az asztalomtól a konyhába. Látjátok, nem csak telefonálás céljából járok ki (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

Jobbulást a mini Módernek!!!

Usi, ez jó: köröztök a konyhába... én csak behajolok a hűtőbe! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

Na basszus, még mindig nem tom miért fizettem múltkor 7000 Ft-ot a boltban, amikor alig vettem valamit (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) Pedig átnéztem a blokkot mert sokkolt az összeg, és minden klappolt. És látjátok mi mindent elfelejtettem, szörnyű...És a tejem is elfogyott, az is kell... na jó, viszem a hátizsákot (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

Jó rendrakást, én nagyjából kitakarítottam tegnap, de a felmosás mára maradt, majd du. megcsinálom! Basszus, még házi feladatom is van... jáááááááááájjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjj, majdnem elfelejtettem, egy kis fincsi flash, no majd a reformkonyhás ebédem után összedobom. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

Helló.

Bekukkantok mi újság erre felé.

Angie köszi.

Én tényleg listával megyek vásárolni mert ha nem tenném tuti felét elfelejteném.Agyértágítót kéne szednem. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

Idézet (Useless-girl @ 2010.03. 28. - 08:42:12) *
Angie: jó vásárlást!
ehh, nekem is van még házim holnapra + meg kell csinálnom a múltheti elmaradt előadás rám eső részét... :S NINCS KEDVEM!!!! de egyelőre úgyis fordítok. (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif)

vica: értem! hát akkor nem tom, elég gáz a helyzet, ha az erősítők mellett is ez van Petrával. :S

Hát végül is ezt az immunerősítőt kb. három hete szedi és még nem ette meg az egész üveggel.Lehet,hogy kell belőle egy bizonyos mennyiséget,hogy észrevegyük a hatását.

Idézet (Useless-girl @ 2010.03. 28. - 08:52:28) *
hát nekem is kéne majd vennem pár új ruhát - GATYÁKAT!!!! mert azokból már megint kifogytam - idegesítő ha összeér az ember lányának a combja és kidörzsölődik egy idő után a gatya!!!!
(mennyi szuper gatyám végezte így.... :S). meg kéne pár kivágottabb felső is XDDD

Na ez ismerős.
Nekem is van egy farmerom amit nagyon szerettem de mivel összeérnek a combjaim kidörzsölődött.Évike jó parasztosan megfoltozta (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) és még itthon házon belül nyüstölöm a nacit. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

A hozzászólást -vicuska- szerkesztette a következő időpontban: 2010.03. 28. - 14:07:21
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
vicuska
post 2010.03. 28. - 14:20:16
Létrehozva: #28411

devotee

Idézet (Neo71 @ 2010.03. 28. - 12:04:09) *
Aham, köszönöm, még Martin lánykáját eddig nem láttam. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

Például? (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

Görög származású? Szoprakész (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

Gyárilag csomagolva van mellé kettő is. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

Igen Neo a csaj akinek a képét láttad Martin idősebbik lánykája.

Na ezen a Szoprakész-en felröhögtem. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

Neo akkor a nők reklamáljanak,hogy a bolti virsli mellé is ,hogy csomagoljanak tojást?Ha már az mellé gyárilag van csomagolva amire te gondolsz. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Useless-girl
post 2010.03. 28. - 14:21:18
Létrehozva: #28412

devotee

vica: én is meg szoktam foltozni - bár a komolyabb munkát már a mamám végzi varrógéppel XD de hát az már nem az igazi és könnyen szétmegy a foltozás mentén is. na mindegy. szóval örülök, hogy nem vagyok egyedül ezzel a problémával XD

ehhh... már csak kb. 4 oldalt kell elolvasnom a szövegből... aztán egyezkedhetek a társammal hogy miként osszuk fel a mondandót...
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
vicuska
post 2010.03. 28. - 14:26:41
Létrehozva: #28413

devotee

WOW Usi.... (IMG:style_emoticons/default/wink.gif)

Most nem tudom én látom rosszul.... így profilból Dave-nek olyan megvetően biggyed le a szája. (IMG:style_emoticons/default/happy.gif)

Idézet (Useless-girl @ 2010.03. 28. - 14:21:18) *
vica: én is meg szoktam foltozni - bár a komolyabb munkát már a mamám végzi varrógéppel XD de hát az már nem az igazi és könnyen szétmegy a foltozás mentén is. na mindegy. szóval örülök, hogy nem vagyok egyedül ezzel a problémával XD

ehhh... már csak kb. 4 oldalt kell elolvasnom a szövegből... aztán egyezkedhetek a társammal hogy miként osszuk fel a mondandót...

Usi ha látnád,hogy foltoztam meg a gatyát hát szerintem szétröhögnéd magad. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Én is varrógéppel csináltam.
Azért megy a szét a foltozás mentén is mert sajnos annyira ki van ritkulva az anyag.
hehe de legalább amíg akadnak ilyen problémával küzdő csajok mint mi is nem mennek csődbe a nadrág gyárak. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

Mi a mondandótok tárgya?
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Angelus
post 2010.03. 28. - 14:30:56
Létrehozva: #28414

devotee

Idézet (vicuska @ 2010.03. 28. - 15:12:43) *
Angie köszi.

Én tényleg listával megyek vásárolni mert ha nem tenném tuti felét elfelejteném.Agyértágítót kéne szednem. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

Szia Vicus! Na milyen volt a potya ebéd?

Én sosem megyek listával, hanem grasszálok a sorok között és ha meglátom, ami kell akkor eszembe jut, a múltkor úgy felejthettem el, hogy a kukás zacskós sort kihagytam (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Ha neked agyér tágító kell, akkor nekem is csak infúzióban (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
vicuska
post 2010.03. 28. - 14:31:01
Létrehozva: #28415

devotee

Idézet (Angelus @ 2010.03. 28. - 13:13:35) *
(IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Helló!

I'm back. Megint sikerült elköltenem egy valag pénzt... pedig úgy indultam el, hogy most nem költök, de hát ha egyszer kihagyhatatlan volt! Megvan a Violator a collection edition-ban!! MM-ben volt belőle egy darab, Metro-nomban hónapok óta nincs és én is sikertelenül kerestem, erre sunyin ott vigyorgott nekem a polcon, muszáj volt megvenni. (IMG:style_emoticons/default/rolleyes.gif) Aztán az Invázió-ban vettem egy nagyon klassz felsőt, természetesen fekete, de a szegése piros, nagyon állat (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) Az Orsayben két kis csajos, leértékelt cuccot gyűjtöttem be (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) A Sparban meg tényleg csak azt vettem, ami kellett! Aztán betévedtem az Alexandrába, hogy megnézem van-e Zabhegyező, persze a diák könyvtár sorozatban nem volt, csak a rendes verzióban, de úgy hiányzik az a könyv, hogy hát megvettem...

ÉS! Éppen állok sorba kajáért, jön egy sms, már csomó sms volt a telefonban a kártyás vásárlások miatt amiket meg sem néztem, de fura volt, hogy a Gyrost nem kártyával fizettem és jött üzi. Na ki volt? (IMG:style_emoticons/default/rolleyes.gif) (IMG:style_emoticons/default/rolleyes.gif) Igen, az Angyalom... és azt hiszem újabb rajongót szeretem a Placebo-nak és a RECOIL-nak (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Oh, yes!! Áradozott, hogy mennyire klasszak a cd-k, amiket kölcsön adtam, egyedül a Nightwish nem tetszett, az egészen jó arány a 6 kölcsön adott cd-ből, nem? (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

hehe Angie jól bevásároltál.

Violator-t nem csoda,hogy nem tudtad otthagyni.Ez amit vettél mit tud?Vagyis milyen plussz van benne?

A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Angelus
post 2010.03. 28. - 14:34:38
Létrehozva: #28416

devotee

Idézet (Useless-girl @ 2010.03. 28. - 15:21:18) *

Bevallok valamit, nem tudok varrni (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Még foltozni sem!! (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
vicuska
post 2010.03. 28. - 14:35:58
Létrehozva: #28417

devotee

Idézet (Angelus @ 2010.03. 28. - 14:30:56) *
Szia Vicus! Na milyen volt a potya ebéd?

Én sosem megyek listával, hanem grasszálok a sorok között és ha meglátom, ami kell akkor eszembe jut, a múltkor úgy felejthettem el, hogy a kukás zacskós sort kihagytam (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Ha neked agyér tágító kell, akkor nekem is csak infúzióban (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

szia.

Jó volt az ebéd mint tegnap. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

Az a baj,hogy én hiába grasszálok a sorok között akkor sem jut eszembe mi kell főleg ha sok minden szükségeltetik.Volt olyan,hogy három valami kellett.Kettő eszembe jutott a harmadik a világ minden kincséért sem.tök mérges voltam magamra,hogy nem lehetek ilyen hülye,hogy nem jut eszembe.Egy darabig mászkáltam a boltba hátha beugrik de nem így történt.Feladtam...kifizettem amit megvettem,kiléptem az ajtón és abban a szent pillanatban beugrotta harmadik dolog ami kellett volna. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Szentségeltem is magamban....

Neked nem kéne tágítani az agyad mert nem vagy annyira felejtős mint én. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

A hozzászólást -vicuska- szerkesztette a következő időpontban: 2010.03. 28. - 14:41:17
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Angelus
post 2010.03. 28. - 14:36:12
Létrehozva: #28418

devotee

Idézet (vicuska @ 2010.03. 28. - 15:31:01) *
hehe Angie jól bevásároltál.

Violator-t nem csoda,hogy nem tudtad otthagyni.Ez amit vettél mit tud?Vagyis milyen plussz van benne?

Jah (IMG:style_emoticons/default/wub.gif)

A remastereld DM kiadványok állnak a sima CD-ből, ami az egyszerűekben is benne van plusz van egy dvd is, amin az egész album 5.1-ben fel van keverve és találhatóak rajta kisfilmek, az adott albumhoz készült maxi kiadványok B oldalas dalai szintén 5.1-ben, meg néhány remix. Úgyhogy elég korrekten összerakott kiadványok.
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
vicuska
post 2010.03. 28. - 14:39:30
Létrehozva: #28419

devotee

Idézet (Angelus @ 2010.03. 28. - 14:34:38) *
Bevallok valamit, nem tudok varrni (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Még foltozni sem!! (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

Az én foltozásom jó búrány lett de itthonra még jó a nadrág azért.

Idézet (Angelus @ 2010.03. 28. - 14:36:12) *
Jah (IMG:style_emoticons/default/wub.gif)

A remastereld DM kiadványok állnak a sima CD-ből, ami az egyszerűekben is benne van plusz van egy dvd is, amin az egész album 5.1-ben fel van keverve és találhatóak rajta kisfilmek, az adott albumhoz készült maxi kiadványok B oldalas dalai szintén 5.1-ben, meg néhány remix. Úgyhogy elég korrekten összerakott kiadványok.

Hűha király. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

A hozzászólást -vicuska- szerkesztette a következő időpontban: 2010.03. 28. - 14:39:50
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
vicuska
post 2010.03. 28. - 14:45:54
Létrehozva: #28420

devotee

Haladok tovább majd visszatérek. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete

2400 Oldal V  « < 1419 1420 1421 1422 1423 > » 
Szólj hozzá a témáhozÚj téma
85 felhasználó olvassa jelenleg ezt a témát (85 vendég és 0 anonim felhasználó)
0 felhasználó: