![]() ![]() |
2010.03. 28. - 13:12:06
Létrehozva:
|
|
|
devotee ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Neo: vicával már kitárgyaltuk hogy én vmi édességre szavazok! XDDDD
nah, kész a 18-as fejezethez is a háttér: (IMG:http://fc00.deviantart.net/fs71/f/2010/087/8/4/It_doesn__t_matter_18_by_Useless_girl.jpg) |
|
|
|
2010.03. 28. - 13:13:35
Létrehozva:
|
|
|
pápá drága! (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Helló! I'm back. Megint sikerült elköltenem egy valag pénzt... pedig úgy indultam el, hogy most nem költök, de hát ha egyszer kihagyhatatlan volt! Megvan a Violator a collection edition-ban!! MM-ben volt belőle egy darab, Metro-nomban hónapok óta nincs és én is sikertelenül kerestem, erre sunyin ott vigyorgott nekem a polcon, muszáj volt megvenni. (IMG:style_emoticons/default/rolleyes.gif) Aztán az Invázió-ban vettem egy nagyon klassz felsőt, természetesen fekete, de a szegése piros, nagyon állat (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) Az Orsayben két kis csajos, leértékelt cuccot gyűjtöttem be (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) A Sparban meg tényleg csak azt vettem, ami kellett! Aztán betévedtem az Alexandrába, hogy megnézem van-e Zabhegyező, persze a diák könyvtár sorozatban nem volt, csak a rendes verzióban, de úgy hiányzik az a könyv, hogy hát megvettem... ÉS! Éppen állok sorba kajáért, jön egy sms, már csomó sms volt a telefonban a kártyás vásárlások miatt amiket meg sem néztem, de fura volt, hogy a Gyrost nem kártyával fizettem és jött üzi. Na ki volt? (IMG:style_emoticons/default/rolleyes.gif) (IMG:style_emoticons/default/rolleyes.gif) Igen, az Angyalom... és azt hiszem újabb rajongót szeretem a Placebo-nak és a RECOIL-nak (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Oh, yes!! Áradozott, hogy mennyire klasszak a cd-k, amiket kölcsön adtam, egyedül a Nightwish nem tetszett, az egészen jó arány a 6 kölcsön adott cd-ből, nem? (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
|
2010.03. 28. - 13:17:17
Létrehozva:
|
|
|
Na ne mond, nem is tudtam! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Haha (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Neo: vicával már kitárgyaltuk hogy én vmi édességre szavazok! XDDDD nah, kész a 18-as fejezethez is a háttér: (IMG:http://fc00.deviantart.net/fs71/f/2010/087/8/4/It_doesn__t_matter_18_by_Useless_girl.jpg) Már láttam, de csak azután hogy rákérdeztem. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
|
2010.03. 28. - 13:22:49
Létrehozva:
|
|
|
Angie: ejnye,ejnye de kis shopaholic lettél! XDDDD
egyébként a Violatort én is kapásból megvettem volna XD jah és szupcsi hogy tetszettek neki a cd-k!!!! juhhhúúú még egy Placi (meg Recoil) fan!!!! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
|
2010.03. 28. - 13:29:00
Létrehozva:
|
|
|
Angie: ejnye,ejnye de kis shopaholic lettél! XDDDD egyébként a Violatort én is kapásból megvettem volna XD jah és szupcsi hogy tetszettek neki a cd-k!!!! juhhhúúú még egy Placi (meg Recoil) fan!!!! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Nem kicsit Hugi, de most jót tett a lelkemnek egy kis shopping! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Na de jó, hogy te sem hagytad volna ott árválkodni azt a szépséges rózsácskát egyedül a csúnya polcocskán (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Hehe, na ezen vigyorogtam mikor toltam be a gyrosom, hogy éppen a mások által már nagyon alternatívnak mondott zenék tetszettek neki legjobban (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Mondjuk mondta nekem, hogy ő is ilyen kis alternatív zene kedvelő (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Neo: vicával már kitárgyaltuk hogy én vmi édességre szavazok! XDDDD nah, kész a 18-as fejezethez is a háttér: (IMG:http://fc00.deviantart.net/fs71/f/2010/087/8/4/It_doesn__t_matter_18_by_Useless_girl.jpg) Anyám, de király! Kell ez a textúra (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Vagy ez több? Az a szöveges ott egy másiknak hat, de javíts ki, ha nem (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
|
2010.03. 28. - 13:34:17
Létrehozva:
|
|
|
cica, tőled van az a textúra! XD plusz egy ilyen színes paszteles, de az inkább csak Dave-re került. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
ja az idézet meg az egyik kedvenc Metallica számból van - Until it sleeps (IMG:style_emoticons/default/wub.gif) jah és please szavazz a MYM-en a "Light háttér verseny" topikban! XD 3 jelölt van. |
|
|
|
2010.03. 28. - 13:37:43
Létrehozva:
|
|
|
cica, tőled van az a textúra! XD plusz egy ilyen színes paszteles, de az inkább csak Dave-re került. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) ja az idézet meg az egyik kedvenc Metallica számból van - Until it sleeps (IMG:style_emoticons/default/wub.gif) jah és please szavazz a MYM-en a "Light háttér verseny" topikban! XD 3 jelölt van. Áááááááááááááááááááááááááááááááá, nem vagyok magamnál már megint... De ugye azért jót röhögtél most? (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Until it sleeps, de szeretem!!! Na, az Andi szabin lesz csüt.-pént. úgyhogy a titkárságon buli lesz, ömleni fognak az alternatív zenéim a fiúk és a főnökeim nagy örömére (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Buli lesz! Már készülök, viszek be mindenfélét, ami elvetemülten rétegzene (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Ah, mindjárt nézem MYM-et! (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
|
2010.03. 28. - 13:40:36
Létrehozva:
|
|
|
hát igen, kicsit azért mosolyogtam! XD
nah, urald csak el az irodát! XD (az élet apró örömei) mondjuk nekem most nem öröm hogy a 20 perces előadásomon kell dolgoznom :S ( utána meg házizhatok) na mindegy. köszi a szavazatot!!! XD |
|
|
|
2010.03. 28. - 13:45:51
Létrehozva:
|
|
|
hát igen, kicsit azért mosolyogtam! XD nah, urald csak el az irodát! XD (az élet apró örömei) mondjuk nekem most nem öröm hogy a 20 perces előadásomon kell dolgoznom :S ( utána meg házizhatok) na mindegy. köszi a szavazatot!!! XD Hibbant vagyok néha, dehát bevállalom. Ki a tököm akar normális lenni? (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Így van, egyed uralmam lesz, ááá, alig várom (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Sok sok Placebo, Mode, Recoil, U2, Pearl Jam, Iron Maiden, Loreena, Ákos, Bonanza, Kentaur fog forogni (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Jajj, házit kéne nekem is csinálni, de nem akarom... na jó, nekikezdek különben az életben nem csinálom meg és holnapra kell Kitartás neked is az előadáshoz! Szívesen (IMG:style_emoticons/default/wink.gif) |
|
|
|
2010.03. 28. - 14:12:43
Létrehozva:
|
|
|
Így van, akinek nincs esze, legyen notesze... (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Én mostanában sokmindent elfelejtek, pl. a teavizet rendszeresen benne hagyom a mikroban. Andi már röhög rajtam amikor mindig hirtelen belém csap a felismerés és kiviharzok az asztalomtól a konyhába. Látjátok, nem csak telefonálás céljából járok ki (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Jobbulást a mini Módernek!!! Usi, ez jó: köröztök a konyhába... én csak behajolok a hűtőbe! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Na basszus, még mindig nem tom miért fizettem múltkor 7000 Ft-ot a boltban, amikor alig vettem valamit (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) Pedig átnéztem a blokkot mert sokkolt az összeg, és minden klappolt. És látjátok mi mindent elfelejtettem, szörnyű...És a tejem is elfogyott, az is kell... na jó, viszem a hátizsákot (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Jó rendrakást, én nagyjából kitakarítottam tegnap, de a felmosás mára maradt, majd du. megcsinálom! Basszus, még házi feladatom is van... jáááááááááájjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjj, majdnem elfelejtettem, egy kis fincsi flash, no majd a reformkonyhás ebédem után összedobom. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Helló. Bekukkantok mi újság erre felé. Angie köszi. Én tényleg listával megyek vásárolni mert ha nem tenném tuti felét elfelejteném.Agyértágítót kéne szednem. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Angie: jó vásárlást! ehh, nekem is van még házim holnapra + meg kell csinálnom a múltheti elmaradt előadás rám eső részét... :S NINCS KEDVEM!!!! de egyelőre úgyis fordítok. (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) vica: értem! hát akkor nem tom, elég gáz a helyzet, ha az erősítők mellett is ez van Petrával. :S Hát végül is ezt az immunerősítőt kb. három hete szedi és még nem ette meg az egész üveggel.Lehet,hogy kell belőle egy bizonyos mennyiséget,hogy észrevegyük a hatását. hát nekem is kéne majd vennem pár új ruhát - GATYÁKAT!!!! mert azokból már megint kifogytam - idegesítő ha összeér az ember lányának a combja és kidörzsölődik egy idő után a gatya!!!! (mennyi szuper gatyám végezte így.... :S). meg kéne pár kivágottabb felső is XDDD Na ez ismerős. Nekem is van egy farmerom amit nagyon szerettem de mivel összeérnek a combjaim kidörzsölődött.Évike jó parasztosan megfoltozta (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) és még itthon házon belül nyüstölöm a nacit. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) A hozzászólást -vicuska- szerkesztette a következő időpontban: 2010.03. 28. - 14:07:21 |
|
|
|
2010.03. 28. - 14:20:16
Létrehozva:
|
|
|
Aham, köszönöm, még Martin lánykáját eddig nem láttam. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Például? (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Görög származású? Szoprakész (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Gyárilag csomagolva van mellé kettő is. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Igen Neo a csaj akinek a képét láttad Martin idősebbik lánykája. Na ezen a Szoprakész-en felröhögtem. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Neo akkor a nők reklamáljanak,hogy a bolti virsli mellé is ,hogy csomagoljanak tojást?Ha már az mellé gyárilag van csomagolva amire te gondolsz. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
|
2010.03. 28. - 14:21:18
Létrehozva:
|
|
|
vica: én is meg szoktam foltozni - bár a komolyabb munkát már a mamám végzi varrógéppel XD de hát az már nem az igazi és könnyen szétmegy a foltozás mentén is. na mindegy. szóval örülök, hogy nem vagyok egyedül ezzel a problémával XD
ehhh... már csak kb. 4 oldalt kell elolvasnom a szövegből... aztán egyezkedhetek a társammal hogy miként osszuk fel a mondandót... |
|
|
|
2010.03. 28. - 14:26:41
Létrehozva:
|
|
|
Neo: vicával már kitárgyaltuk hogy én vmi édességre szavazok! XDDDD nah, kész a 18-as fejezethez is a háttér: (IMG:http://fc00.deviantart.net/fs71/f/2010/087/8/4/It_doesn__t_matter_18_by_Useless_girl.jpg) WOW Usi.... (IMG:style_emoticons/default/wink.gif) Most nem tudom én látom rosszul.... így profilból Dave-nek olyan megvetően biggyed le a szája. (IMG:style_emoticons/default/happy.gif) vica: én is meg szoktam foltozni - bár a komolyabb munkát már a mamám végzi varrógéppel XD de hát az már nem az igazi és könnyen szétmegy a foltozás mentén is. na mindegy. szóval örülök, hogy nem vagyok egyedül ezzel a problémával XD ehhh... már csak kb. 4 oldalt kell elolvasnom a szövegből... aztán egyezkedhetek a társammal hogy miként osszuk fel a mondandót... Usi ha látnád,hogy foltoztam meg a gatyát hát szerintem szétröhögnéd magad. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Én is varrógéppel csináltam. Azért megy a szét a foltozás mentén is mert sajnos annyira ki van ritkulva az anyag. hehe de legalább amíg akadnak ilyen problémával küzdő csajok mint mi is nem mennek csődbe a nadrág gyárak. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Mi a mondandótok tárgya? |
|
|
|
2010.03. 28. - 14:30:56
Létrehozva:
|
|
|
Angie köszi. Én tényleg listával megyek vásárolni mert ha nem tenném tuti felét elfelejteném.Agyértágítót kéne szednem. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Szia Vicus! Na milyen volt a potya ebéd? Én sosem megyek listával, hanem grasszálok a sorok között és ha meglátom, ami kell akkor eszembe jut, a múltkor úgy felejthettem el, hogy a kukás zacskós sort kihagytam (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Ha neked agyér tágító kell, akkor nekem is csak infúzióban (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
|
2010.03. 28. - 14:31:01
Létrehozva:
|
|
|
(IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Helló! I'm back. Megint sikerült elköltenem egy valag pénzt... pedig úgy indultam el, hogy most nem költök, de hát ha egyszer kihagyhatatlan volt! Megvan a Violator a collection edition-ban!! MM-ben volt belőle egy darab, Metro-nomban hónapok óta nincs és én is sikertelenül kerestem, erre sunyin ott vigyorgott nekem a polcon, muszáj volt megvenni. (IMG:style_emoticons/default/rolleyes.gif) Aztán az Invázió-ban vettem egy nagyon klassz felsőt, természetesen fekete, de a szegése piros, nagyon állat (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) Az Orsayben két kis csajos, leértékelt cuccot gyűjtöttem be (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) A Sparban meg tényleg csak azt vettem, ami kellett! Aztán betévedtem az Alexandrába, hogy megnézem van-e Zabhegyező, persze a diák könyvtár sorozatban nem volt, csak a rendes verzióban, de úgy hiányzik az a könyv, hogy hát megvettem... ÉS! Éppen állok sorba kajáért, jön egy sms, már csomó sms volt a telefonban a kártyás vásárlások miatt amiket meg sem néztem, de fura volt, hogy a Gyrost nem kártyával fizettem és jött üzi. Na ki volt? (IMG:style_emoticons/default/rolleyes.gif) (IMG:style_emoticons/default/rolleyes.gif) Igen, az Angyalom... és azt hiszem újabb rajongót szeretem a Placebo-nak és a RECOIL-nak (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Oh, yes!! Áradozott, hogy mennyire klasszak a cd-k, amiket kölcsön adtam, egyedül a Nightwish nem tetszett, az egészen jó arány a 6 kölcsön adott cd-ből, nem? (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) hehe Angie jól bevásároltál. Violator-t nem csoda,hogy nem tudtad otthagyni.Ez amit vettél mit tud?Vagyis milyen plussz van benne? |
|
|
|
2010.03. 28. - 14:34:38
Létrehozva:
|
|
|
vica: én is meg szoktam foltozni - bár a komolyabb munkát már a mamám végzi varrógéppel XD de hát az már nem az igazi és könnyen szétmegy a foltozás mentén is. na mindegy. szóval örülök, hogy nem vagyok egyedül ezzel a problémával XD ehhh... már csak kb. 4 oldalt kell elolvasnom a szövegből... aztán egyezkedhetek a társammal hogy miként osszuk fel a mondandót... Bevallok valamit, nem tudok varrni (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Még foltozni sem!! (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
|
2010.03. 28. - 14:35:58
Létrehozva:
|
|
|
Szia Vicus! Na milyen volt a potya ebéd? Én sosem megyek listával, hanem grasszálok a sorok között és ha meglátom, ami kell akkor eszembe jut, a múltkor úgy felejthettem el, hogy a kukás zacskós sort kihagytam (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Ha neked agyér tágító kell, akkor nekem is csak infúzióban (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) szia. Jó volt az ebéd mint tegnap. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Az a baj,hogy én hiába grasszálok a sorok között akkor sem jut eszembe mi kell főleg ha sok minden szükségeltetik.Volt olyan,hogy három valami kellett.Kettő eszembe jutott a harmadik a világ minden kincséért sem.tök mérges voltam magamra,hogy nem lehetek ilyen hülye,hogy nem jut eszembe.Egy darabig mászkáltam a boltba hátha beugrik de nem így történt.Feladtam...kifizettem amit megvettem,kiléptem az ajtón és abban a szent pillanatban beugrotta harmadik dolog ami kellett volna. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Szentségeltem is magamban.... Neked nem kéne tágítani az agyad mert nem vagy annyira felejtős mint én. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) A hozzászólást -vicuska- szerkesztette a következő időpontban: 2010.03. 28. - 14:41:17 |
|
|
|
2010.03. 28. - 14:36:12
Létrehozva:
|
|
|
hehe Angie jól bevásároltál. Violator-t nem csoda,hogy nem tudtad otthagyni.Ez amit vettél mit tud?Vagyis milyen plussz van benne? Jah (IMG:style_emoticons/default/wub.gif) A remastereld DM kiadványok állnak a sima CD-ből, ami az egyszerűekben is benne van plusz van egy dvd is, amin az egész album 5.1-ben fel van keverve és találhatóak rajta kisfilmek, az adott albumhoz készült maxi kiadványok B oldalas dalai szintén 5.1-ben, meg néhány remix. Úgyhogy elég korrekten összerakott kiadványok. |
|
|
|
2010.03. 28. - 14:39:30
Létrehozva:
|
|
|
Bevallok valamit, nem tudok varrni (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Még foltozni sem!! (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Az én foltozásom jó búrány lett de itthonra még jó a nadrág azért. Jah (IMG:style_emoticons/default/wub.gif) A remastereld DM kiadványok állnak a sima CD-ből, ami az egyszerűekben is benne van plusz van egy dvd is, amin az egész album 5.1-ben fel van keverve és találhatóak rajta kisfilmek, az adott albumhoz készült maxi kiadványok B oldalas dalai szintén 5.1-ben, meg néhány remix. Úgyhogy elég korrekten összerakott kiadványok. Hűha király. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) A hozzászólást -vicuska- szerkesztette a következő időpontban: 2010.03. 28. - 14:39:50 |
|
|
|
2010.03. 28. - 14:45:54
Létrehozva:
|
|
|
Haladok tovább majd visszatérek. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
|
|
|
|
![]() ![]() |