![]() ![]() |
2010.03. 28. - 14:48:01
Létrehozva:
|
|
|
devotee ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Az én foltozásom jó búrány lett de itthonra még jó a nadrág azért. Hűha király. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) De legalább megcsináltad, nekem itt még se tű, se cérna... annyira nem akarok itt berendezkedni, mert anyámék a hónap elején elhatározták, hogy veszünk lakást. Na majd inkább ott szeretnék rendezkedni. És akkor esküszöm veszek egy varró dobozt is és majd megpróbálkozom a lehetetlennel (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Nagyon zsír, ezért is szeretnék már házi mozit (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) 5.1-ben hogy szólhat az a World in my eyes vagy az In your rooom, vagy bármelyik másik szám... fognak szeretni a szomszédok! (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) |
|
|
|
2010.03. 28. - 15:14:53
Létrehozva:
|
|
|
Angie: én is szeretni foglak, ugye tudod?!?!?! XDDDDDDD nah, nme is mondtad még a lakásos dolgot! akkor az már fix lakás lenne? Csabáról lemondtok?
vica: nyugi én is mindig centlivel megyek bevásárolni, mert én is elfelejtek dolgokat XD jah a 19. századi női törekvéseket kell művészeti szempotból előadnunk, képekkel illusztrálva, illetve belekverni a kor ideológiai dolgait is kicsit (pl. hogy miként kezdtek a nők is törekedni az egyenjogúság felé pl. divatban, festészetben, zenében meg ilyenek) - jah és angolul. heh, sajnos megint mocsok voltam és most néztem meg egy House részt, úgyhogy még mindig 4 oldalam van hátra XDDD na cigi és folytatom XD |
|
|
|
2010.03. 28. - 15:39:57
Létrehozva:
|
|
|
Usi, anyámék maradnak Csabán én meg maradok a lakásban (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Lehet tovább gondolni a dolgokat, de úgy vélem majd csaphatunk jópár csajos estét a DM-el (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) És igen, az már fix, saját lenne! Már kinéztünk jópárat csak még nem mentünk el megnézni őket, de folyamatban van!
Na, első Andy hátterem (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) (IMG:http://fc07.deviantart.net/fs70/f/2010/087/d/a/Andy_01_by_eszterangelus.jpg) Én se kezdtem még el a Flasht, majd most (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) |
|
|
|
2010.03. 28. - 16:03:23
Létrehozva:
|
|
|
wowww, kircsi lett a háttered! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) szeretem ezt a textúrát - már én is használtam (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
huh az szupi lenne egy lakás Pesten!!! (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) és azt már úgy rendeznéd be és annyira mode-izálnád, amennyire csak akarod! XD (legalábbis a rád eső felét (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) ) na már csak egy oldal. UNCSI!!!! |
|
|
|
2010.03. 28. - 16:25:33
Létrehozva:
|
|
|
wowww, kircsi lett a háttered! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) szeretem ezt a textúrát - már én is használtam (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) huh az szupi lenne egy lakás Pesten!!! (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) és azt már úgy rendeznéd be és annyira mode-izálnád, amennyire csak akarod! XD (legalábbis a rád eső felét (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) ) na már csak egy oldal. UNCSI!!!! Köszi, zöld/kék/fekete mániás vagyok, de asszem ez már kiderült (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Igen, már nagyon várom! Találtunk egy klassz két és fél szobás, teljesen felújítottat és árában is jó, csak mondom el kellene menni megnézni, majd húsvét után gondolom megsasoljuk, végére is itt van a szomszéd utcában (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) A képeim tuti jönnek velem, tehát a két nagy poszter tuti Mode-izálja majd a lakást, de majd még szerválok Placis posztert is, de akkor megint mennem kell az IKEA-ba keretért (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Ördögi kör! Én készen lettem! (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) |
|
|
|
2010.03. 28. - 17:20:26
Létrehozva:
|
|
|
Angie: én is szeretni foglak, ugye tudod?!?!?! XDDDDDDD nah, nme is mondtad még a lakásos dolgot! akkor az már fix lakás lenne? Csabáról lemondtok? vica: nyugi én is mindig centlivel megyek bevásárolni, mert én is elfelejtek dolgokat XD jah a 19. századi női törekvéseket kell művészeti szempotból előadnunk, képekkel illusztrálva, illetve belekverni a kor ideológiai dolgait is kicsit (pl. hogy miként kezdtek a nők is törekedni az egyenjogúság felé pl. divatban, festészetben, zenében meg ilyenek) - jah és angolul. heh, sajnos megint mocsok voltam és most néztem meg egy House részt, úgyhogy még mindig 4 oldalam van hátra XDDD na cigi és folytatom XD Usi érdekes témának tűnik. |
|
|
|
2010.03. 28. - 17:22:05
Létrehozva:
|
|
|
jujj kivi leszek a Placis poszterre meg az új lakásra is - ha meghívsz egyszer XD
én is végigolvastam a cuccot, de a csaj, akivel párban vagyok, pont most indult a vonathoz szóval nem tudtam kiszedni már belőle hogy mit akar mondani. este felosztjuk, addig fordítok (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) muhahahahahaaaa! (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) vica: nekem annyira nem tetszik mert túl sok a feminista maszlag benne, de valahogy csak megoldjuk... |
|
|
|
2010.03. 28. - 17:24:10
Létrehozva:
|
|
|
Usi, anyámék maradnak Csabán én meg maradok a lakásban (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Lehet tovább gondolni a dolgokat, de úgy vélem majd csaphatunk jópár csajos estét a DM-el (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) És igen, az már fix, saját lenne! Már kinéztünk jópárat csak még nem mentünk el megnézni őket, de folyamatban van! Na, első Andy hátterem (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) (IMG:http://fc07.deviantart.net/fs70/f/2010/087/d/a/Andy_01_by_eszterangelus.jpg) Én se kezdtem még el a Flasht, majd most (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) Angie saját lakás?...huhúúúú (IMG:style_emoticons/default/wink.gif) Klassz a háttér.Jók a színei. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Andy (IMG:style_emoticons/default/wub.gif) jujj kivi leszek a Placis poszterre meg az új lakásra is - ha meghívsz egyszer XD én is végigolvastam a cuccot, de a csaj, akivel párban vagyok, pont most indult a vonathoz szóval nem tudtam kiszedni már belőle hogy mit akar mondani. este felosztjuk, addig fordítok (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) muhahahahahaaaa! (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) vica: nekem annyira nem tetszik mert túl sok a feminista maszlag benne, de valahogy csak megoldjuk... oh pedig én azt hittem neked az ilyen témák bejönnek. |
|
|
|
2010.03. 28. - 17:31:20
Létrehozva:
|
|
|
Szia Mode ha ide érsz. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
Edóka is szia. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
|
2010.03. 28. - 17:35:54
Létrehozva:
|
|
|
Szia Vica itt vagyok (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
El kell mesélnem, mit álmodtam..rémálom... Az volt, hogy azt olvastam a neten , hogy Dave meghalt... Teljesen ki voltam borulva, mire délután beállítottak a mamámék. És mamám nem mutatta ki nekem, de ugye én láttam álmomban, hogy örült neki... És mit csinált? Amíg én bőgtem a gép előtt, addig ő a másik szobában, az enyémben letépkedte a dM posztereket a falamról, és mindenhova Zámbó Jimmy-t meg Tabáni István cikkeket ragasztott. Azt hitte, hogy ezzel most vége a dM iránti hatalmas imádatnak. Olyan hisztit csaptam, amikor átmentem a szobámba, leszabtam minden cikket meg posztert a falról, amiket ő fölrakott, és visszaraktam a Mode-ot. Közben ordítoztam, hogy mit képzel magáról. Rémes volt... Aztán ma délután ki is derült, mennyire zavarja ez a nagy dM imádat, meg hogy mindig Dave Dave Dave... |
|
|
|
2010.03. 28. - 17:41:56
Létrehozva:
|
|
|
Szia Vica itt vagyok (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) El kell mesélnem, mit álmodtam..rémálom... Az volt, hogy azt olvastam a neten , hogy Dave meghalt... Teljesen ki voltam borulva, mire délután beállítottak a mamámék. És mamám nem mutatta ki nekem, de ugye én láttam álmomban, hogy örült neki... És mit csinált? Amíg én bőgtem a gép előtt, addig ő a másik szobában, az enyémben letépkedte a dM posztereket a falamról, és mindenhova Zámbó Jimmy-t meg Tabáni István cikkeket ragasztott. Azt hitte, hogy ezzel most vége a dM iránti hatalmas imádatnak. Olyan hisztit csaptam, amikor átmentem a szobámba, leszabtam minden cikket meg posztert a falról, amiket ő fölrakott, és visszaraktam a Mode-ot. Közben ordítoztam, hogy mit képzel magáról. Rémes volt... Aztán ma délután ki is derült, mennyire zavarja ez a nagy dM imádat, meg hogy mindig Dave Dave Dave... Te jó ég de szörnyű álom (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) Szegényke... Mi a baja a mamádnak azzal,hogy szereted a DM-et és Dave-et? (IMG:style_emoticons/default/blink.gif) |
|
|
|
2010.03. 28. - 17:42:05
Létrehozva:
|
|
|
Angie saját lakás?...huhúúúú (IMG:style_emoticons/default/wink.gif) Klassz a háttér.Jók a színei. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Andy (IMG:style_emoticons/default/wub.gif) oh pedig én azt hittem neked az ilyen témák bejönnek. hehe, hát van feminista oldalam - néha az is megmutatkozik, de amúgy ennyire nem érdekel a téma. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
|
2010.03. 28. - 17:46:29
Létrehozva:
|
|
|
Te jó ég de szörnyű álom (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) Szegényke... Mi a baja a mamádnak azzal,hogy szereted a DM-et és Dave-et? (IMG:style_emoticons/default/blink.gif) Hát, nagyon szörnyű volt (IMG:style_emoticons/default/blink.gif) Nem tudom, szerintem az, hogy anyámmal is végig játszotta a dM imádatot, most meg én is.. De azt várhatja, hogy én még csak gondolatba is elhagyjam Dave-et. Elkezdi ma is, hogy "Persze, neked semmi sem számít, csak egyvalami" csak néztem... |
|
|
|
2010.03. 28. - 17:51:58
Létrehozva:
|
|
|
Hát, nagyon szörnyű volt (IMG:style_emoticons/default/blink.gif) Nem tudom, szerintem az, hogy anyámmal is végig játszotta a dM imádatot, most meg én is.. De azt várhatja, hogy én még csak gondolatba is elhagyjam Dave-et. Elkezdi ma is, hogy "Persze, neked semmi sem számít, csak egyvalami" csak néztem... Érdekes asszony a mamád.Ha jól jön le nekem az a típus aki mindenbe beleszól. hehe, hát van feminista oldalam - néha az is megmutatkozik, de amúgy ennyire nem érdekel a téma. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Volt egy olyan sejtésem,hogy van feminista oldalad ezért is gondoltam,hogy érdekesnek találod a témát.De hát ezek szerint nem. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) A hozzászólást -vicuska- szerkesztette a következő időpontban: 2010.03. 28. - 17:52:37 |
|
|
|
2010.03. 28. - 17:54:06
Létrehozva:
|
|
|
Érdekes asszony a mamád.Ha jól jön le nekem az a típus aki mindenbe beleszól. Talált (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Mindenbe beleszól (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
|
2010.03. 28. - 17:59:35
Létrehozva:
|
|
|
Talált (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Mindenbe beleszól (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Nálunk a nagyfater volt ilyen... (IMG:style_emoticons/default/dry.gif) Már nem tartom annak mármint nagyapámnak. Az anyukád meg hagyja,hogy a mamád ilyeneket mondjon neked amiket mondtál? |
|
|
|
2010.03. 28. - 18:06:59
Létrehozva:
|
|
|
Nálunk a nagyfater volt ilyen... (IMG:style_emoticons/default/dry.gif) Már nem tartom annak mármint nagyapámnak. Az anyukád meg hagyja,hogy a mamád ilyeneket mondjon neked amiket mondtál? nem, nem hagyja, mert már neki is elege van belőle. Múltkor is beszólt neki, amikor arról volt szó, hogy mamám nem akar elengedni Alanhez. Most nem volt ott, amikor ezt mondta, de egyébként szokott szólni |
|
|
|
2010.03. 28. - 18:15:18
Létrehozva:
|
|
|
nem, nem hagyja, mert már neki is elege van belőle. Múltkor is beszólt neki, amikor arról volt szó, hogy mamám nem akar elengedni Alanhez. Most nem volt ott, amikor ezt mondta, de egyébként szokott szólni Még szerencse,hogy az anyukád melletted áll. Már bocsánat de nehogy már a mamád döntse el,hogy el mehetsz-e Alan koncertjére vagy sem.Anyukád a szülőd majd ő határoz. A hozzászólást -vicuska- szerkesztette a következő időpontban: 2010.03. 28. - 18:16:53 |
|
|
|
2010.03. 28. - 18:17:50
Létrehozva:
|
|
|
egyet kell értenem vicával!
|
|
|
|
2010.03. 28. - 18:23:18
Létrehozva:
|
|
|
Mode én megértelek, hogy ennyire várod már Alan-t, és teljesen odáig vagy.
Az is rossz lehet, hogy nem vagy még a magad ura, (majd eljön az idő) és így úgymond függsz a szülőktől. Persze nem az a rossz, hogy ennyi idős vagy, hanem az, hogy te is olyan vagy mint mi, mikor készültünk a koncertre, csak te valamilyen szinten korlátozva vagy. Ezekben amiket felsoroltál, a mamád stb. Én is várom már 16-ot, de neked ő a legnagyobb kedvenced, így érthető. Emlékszel hogy pörögtünk januárban? Meg voltunk veszve, úgy vártuk a napot. Hát most te vagy ugyanígy. |
|
|
|
![]() ![]() |