![]() ![]() |
2010.03. 29. - 05:28:18
Létrehozva:
|
|
|
devotee ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
reggelt! fúúúúúúúúúú de kómaaaaaaaaaaaaaa!!! be kell fejeznem ezt a szart meg betanulni nagyjából! NEM AKAROOM!!! aludni akarok!!! *hisztihisztihiszti* na, "kedvcsinálónak" egy kis WORK HARD!!! Szia Csipakirálynő! Nekem betett ez az óra húzogatás, tegnap 11-ig vagy fél 12-ig filmeztem, nem voltam álmos, most meg nem akarok felkelni! És baromi álmos vagyok... olyan leszek, mint akit agyon csaptak (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Jó tanulást! |
|
|
|
2010.03. 29. - 05:33:04
Létrehozva:
|
|
|
kösz!
hát én személy szerint baromságnak tartom ezt az óraállítgatást! engem is meg szokott zavarni - mondjuk tegnap annyira nem, csak inkább nekem is éjjel okozott problémát. most örültem volna annak az ellopott 1 órának!!! |
|
|
|
2010.03. 29. - 05:35:55
Létrehozva:
|
|
|
kösz! hát én személy szerint baromságnak tartom ezt az óraállítgatást! engem is meg szokott zavarni - mondjuk tegnap annyira nem, csak inkább nekem is éjjel okozott problémát. most örültem volna annak az ellopott 1 órának!!! Én is, hidd el... Na megyek és összeszedem magam, lassan indulnom kell a melóba. |
|
|
|
2010.03. 29. - 05:41:19
Létrehozva:
|
|
|
oké, készülj csak!
nah, kész a cuccom összeállítása. már csak be kell gyakorolni. jah egyébként a Mode-os srácokkal álmodtam mikor belecsörgött a telefonom :S arra emlékszem, hogy Mart megdugott, aztán meg Alan akart vmit bekavarni nekünk. XD hülye Alan!!! XDDDDDDDDD |
|
|
|
2010.03. 29. - 05:43:52
Létrehozva:
|
|
|
Slowblow ![]() ![]() |
Napsugaras szép jó reggelt kívánok csajok!
Usi szívem ne haragudj rám, hogy pénteken olyan sokat hívogattalak... dehát volt bajom rendesen! Így utólag is köszönöm, hogy sikoltoztattok Alan-nek (csak hogy érezze a törődést) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Angie, szerintem jobb ha átgondold ezt a telefonszám cserét (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) ha iszom nagyon nagy telefonbetyár vagyok (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Szép napot mindenkinek (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
|
2010.03. 29. - 06:08:41
Létrehozva:
|
|
|
Valics: helló bébi! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) nem volt gond hogy hívogattál! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) megértem, hogy szívesebben tomboltatok volna velünk DM partiban, de ahogy hallom így is jól sikerült az estétek XDDDD
jah a sikítozást meg szívesen! XD Lolával marhára belelendültünk a végére XDDD szóval érezhette a törődést! XD - most meg amúgy is érezheti a kis turnéján! XDDD szép napot neked is! |
|
|
|
2010.03. 29. - 06:26:22
Létrehozva:
|
|
|
Jó reggelt. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
oké, készülj csak! nah, kész a cuccom összeállítása. már csak be kell gyakorolni. jah egyébként a Mode-os srácokkal álmodtam mikor belecsörgött a telefonom :S arra emlékszem, hogy Mart megdugott, aztán meg Alan akart vmit bekavarni nekünk. XD hülye Alan!!! XDDDDDDDDD Ez aztán az álom. (IMG:style_emoticons/default/wink.gif) reggelt! fúúúúúúúúúú de kómaaaaaaaaaaaaaa!!! be kell fejeznem ezt a szart meg betanulni nagyjából! NEM AKAROOM!!! aludni akarok!!! *hisztihisztihiszti* na, "kedvcsinálónak" egy kis WORK HARD!!! Usi nagyon találó dalt választottál,hogy kedvet csinálj magadnak a munkához. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
|
2010.03. 29. - 06:34:19
Létrehozva:
|
|
|
Jó Reggel!
Meghalok, olyan izomlázam van, anyukámékat költöztettük (4. emeletről), plusz eljött kramcsák néni is. Most egy kicsit visszaolvasok munka előtt. |
|
|
|
2010.03. 29. - 06:53:37
Létrehozva:
|
|
|
na sziasztok, pipik Lola, a gonosz vitakirobbantó most két hétre elmegy haza, lehet tapsikolni (IMG:style_emoticons/default/wink.gif) ja, amúgy felvettek. van munkám. ennek örömére megleptem magam egy cipővel. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) hiába na, én is nőből vagyok. Lola, gratulálok az új munkádhoz és az új cipődhöz! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) He-he én is mindig megjutalmazom magam. Jó pihizést, hiányozni fogsz. Én nagyon szeretem ezeket a Marin képeket, nagyon jól állt neki ez a haj meg jó volt ez a design is! Már gondolkodtam hogy nyomtatok ki belőlük, mert otthon van színes nyomtató, ha szeretnél, akkor neked is nyomizok párat aztán elküldöm postán! Hm? (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Nekem nincs bajom a fénymásolóval, meg a nyomtatóval meg a faxal sem, mindig megvédem őket, ha valaki nekiállja rugdalni valamelyiket. (IMG:style_emoticons/default/happy.gif) Jaj, Ange köszi! Hogy neked milyen jó szíved van! De nem azért írtam, nehogy kinyomtatsd. Madj úgy is el kell mennem kinyotattatni a cuccaimat, mert van egy csomó. Puszi neked! |
|
|
|
2010.03. 29. - 07:17:20
Létrehozva:
|
|
|
Helló evribádi!
Ma mindenki korán kelt? (IMG:style_emoticons/default/happy.gif) Valics, akkor átgondolom a telefonszám dolgot (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Amúgy tényleg jókat nevettünk Usival, amikor hívtátok, hát nagyon mókás volt. Trixx, nagyon szívesen, de akkor nem nyomtatom ki! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Pedig tényleg szívesen megtettem volna (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Usi, micsoda álom (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
|
2010.03. 29. - 08:05:59
Létrehozva:
|
|
|
Ange (IMG:style_emoticons/default/wub.gif)
|
|
|
|
2010.03. 29. - 08:14:58
Létrehozva:
|
|
|
Na ezt meg még nem is láttam (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (IMG:http://lh5.ggpht.com/_jTZN_7nbyoA/SJm23G8_dyI/AAAAAAAAGt4/KMnfF0zgXOE/dm5008oj1.jpg) Ahhhhhhhhhh Mode köszi! Martin combi! Martin combi! Martin combi! |
|
|
|
2010.03. 29. - 08:51:29
Létrehozva:
|
|
|
Ahhhhhhhhhh Mode köszi! Martin combi! Martin combi! Martin combi! Szeretnéd, mi? (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
|
2010.03. 29. - 08:53:06
Létrehozva:
|
|
|
Szeretnéd, mi? (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Hát ja! Azóta is ezt nézegetem, pedig már rég a számlákat kellene gyártanom! |
|
|
|
2010.03. 29. - 09:02:24
Létrehozva:
|
|
|
Hát ja! Azóta is ezt nézegetem, pedig már rég a számlákat kellene gyártanom! Martin lába érdekesebb, ez tény (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
|
2010.03. 29. - 10:21:48
Létrehozva:
|
|
|
Jóreggelt mindnekinek
én még mindig kómás vagyok nem kicsit nincs jó kedvem, mondhatni rossz... rohadt anyagiag (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) |
|
|
|
2010.03. 29. - 10:22:55
Létrehozva:
|
|
|
|
|
|
|
2010.03. 29. - 10:42:38
Létrehozva:
|
|
|
BAszki.. Usinak is ez volt... de jó nektek.. mi az isten van.. teli hold volt? (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
|
|
|
|
2010.03. 29. - 11:11:27
Létrehozva:
|
|
|
BAszki.. Usinak is ez volt... de jó nektek.. mi az isten van.. teli hold volt? (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Szia Edó! Én nekem nem DM-es álmom volt (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
|
2010.03. 29. - 11:20:41
Létrehozva:
|
|
|
Az én foltozásom jó búrány lett de itthonra még jó a nadrág azért. Hűha király. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) He-he, ismét egy ismeretlen (számomra) szó Vicusom irományában. Imádom ezt a vidéki tájszólást! (Ezt ne értsd félre, nem negítvum, én is vidéki vagyok.) |
|
|
|
![]() ![]() |