![]() ![]() |
2010.03. 29. - 12:02:41
Létrehozva:
|
|
|
devotee ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
oké, készülj csak! nah, kész a cuccom összeállítása. már csak be kell gyakorolni. jah egyébként a Mode-os srácokkal álmodtam mikor belecsörgött a telefonom :S arra emlékszem, hogy Mart megdugott, aztán meg Alan akart vmit bekavarni nekünk. XD hülye Alan!!! XDDDDDDDDD He-he. Ezen egyből megakadt a szemem. Jó kis álom! Bárcsak én is ilyet álmodnék. Ne hagyd magad Alannel szemben, zavarjátok el az ágyatok mellől! Martin lába érdekesebb, ez tény (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Csak úgy csókolgatnám. A térdénél kezdeném, aztán haladnék felfelé a belső combján. Jajjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjj |
|
|
|
2010.03. 29. - 12:08:48
Létrehozva:
|
|
|
He-he. Ezen egyből megakadt a szemem. Jó kis álom! Bárcsak én is ilyet álmodnék. Ne hagyd magad Alannel szemben, zavarjátok el az ágyatok mellől! Csak úgy csókolgatnám. A térdénél kezdeném, aztán haladnék felfelé a belső combján. Jajjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjj Hát ezt szinte sejtettem (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Én is nagyon megszerettem őt!!!! (IMG:style_emoticons/default/rolleyes.gif) |
|
|
|
2010.03. 29. - 12:59:31
Létrehozva:
|
|
|
Violator ![]() ![]() ![]() |
Szia Orchidett! Nagyon szívesen a köszöntést, láttam DA-n válaszoltál is! (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Kár, hogy olyan ritkán jársz ide. A koroddal meg ne foglalkozz, mindenki annyi éves, amennyinek érzi magát (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Ez a gatya címke tényleg érdekes (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) A képekért meg nagy köszönet! Nem mindig van kedvem olyan későn írogatni, de azért bele szoktam olvasgatni a fórumba (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) A korral kapcsolatban meg: hát éppen ez az! Mármint hogy én még mindig 20 évesnek érzem magam, miközben a testem már 29... (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) Bár szerencsés vagyok, mert eddig még mindenki sokkal fiatalabbnak nézett, valahogy olyan gyerekfejem van. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) A gatya meg természetesen made in China... Ahhhhhhhhhh Mode köszi! Martin combi! Martin combi! Martin combi! Martinnak tényleg jó lábai vannak, ez számomra egyértelműen kiderült a world in my eyes videóból, ahogy szintén valami rövid gatyában, terpeszben állva szintizik... ahhhhhh |
|
|
|
2010.03. 29. - 13:06:05
Létrehozva:
|
|
|
Nem mindig van kedvem olyan későn írogatni, de azért bele szoktam olvasgatni a fórumba (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) A korral kapcsolatban meg: hát éppen ez az! Mármint hogy én még mindig 20 évesnek érzem magam, miközben a testem már 29... (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) Bár szerencsés vagyok, mert eddig még mindenki sokkal fiatalabbnak nézett, valahogy olyan gyerekfejem van. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) A gatya meg természetesen made in China... Martinnak tényleg jó lábai vannak, ez számomra egyértelműen kiderült a world in my eyes videóból, ahogy szintén valami rövid gatyában, terpeszben állva szintizik... ahhhhhh Örülök, hogy nem csak nekem tetszik! Fú a tegnapi nadrágcímkéd nem semmi volt! Remélem az utasítás szerint mosod. (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Én is 20 évesnek érzem magam lélekben, bár a testem már 32, ráncok stb. Bár azért örülök, hogy agyilag már nem húsz vagyok! (IMG:style_emoticons/default/wink.gif) |
|
|
|
2010.03. 29. - 13:13:10
Létrehozva:
|
|
|
Violator ![]() ![]() ![]() |
|
|
|
|
2010.03. 29. - 13:16:55
Létrehozva:
|
|
|
Fú de formás! (IMG:style_emoticons/default/wub.gif) Csöpögök, de csak csendben, mert itt ül mellettem a könyvvizsgáló... Már el is felejetettem ezt a képet! Köszi! |
|
|
|
2010.03. 29. - 13:58:57
Létrehozva:
|
|
|
Trixx, édes vagy, ahogy olvadozol (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
Orchidett, én már 27 leszek idén és még mindig egyedül vagyok... vagyis hát majdnem lett valakim, de aztán mégsem. (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) Viszont kinézetre sokszor azt hiszik még csak 18 vagyok (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Moziban is volt hogy elkérték a személyim egy-egy horror film előtt, na az vicces volt (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
|
2010.03. 29. - 15:05:29
Létrehozva:
|
|
|
Angie gondolom ismered a mondást "Ki korán kel aranyat lel." (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Nos én gyerekorvost leltem.8 óra 2 perckor ott voltunk a rendelőnél és már hárman voltak előttünk.Gondoltam magamban mikor kell ide jönni,hogy elsők legyünk? He-he, ismét egy ismeretlen (számomra) szó Vicusom irományában. Imádom ezt a vidéki tájszólást! (Ezt ne értsd félre, nem negítvum, én is vidéki vagyok.) Trixx drága a búrány szó helyett használhattam volna,hogy ronda,csúnya....így már jobban érthető. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Hát ja vidéki vagyok na. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Jó Reggel! Meghalok, olyan izomlázam van, anyukámékat költöztettük (4. emeletről), plusz eljött kramcsák néni is. Most egy kicsit visszaolvasok munka előtt. Szegényke akkor most fáj a pocid?Oda küldöm Martint,hogy simizze. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
|
2010.03. 29. - 17:09:13
Létrehozva:
|
|
|
Huhh.. mennyi minden történt itt.. csak kapkodom a fejem (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
|
|
|
|
2010.03. 29. - 17:24:32
Létrehozva:
|
|
|
sziasztok csajok!
na hát a prezentáció jól sikerült - még nevettek is a poénjaimon XD stresszhelyzetekben olyan jó vagyok XD (csak előtte para ezerrel XD) háhhh hát Trixx, igen, az a Martinos álom... KÁR HOGY CSAK A VÉGÉRE EMLÉKSZEM, mikor már túl voltunk a dolgon!!! aztán jött Alanke és be akart zavarni - fúj, fúj! XD monnyon le!!! XD HÁHÁÁÁ!!! most nézem: VEZET A LIGHT-os hátterem eddig MYM-en! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
|
2010.03. 29. - 17:39:33
Létrehozva:
|
|
|
sziasztok csajok! na hát a prezentáció jól sikerült - még nevettek is a poénjaimon XD stresszhelyzetekben olyan jó vagyok XD (csak előtte para ezerrel XD) háhhh hát Trixx, igen, az a Martinos álom... KÁR HOGY CSAK A VÉGÉRE EMLÉKSZEM, mikor már túl voltunk a dolgon!!! aztán jött Alanke és be akart zavarni - fúj, fúj! XD monnyon le!!! XD HÁHÁÁÁ!!! most nézem: VEZET A LIGHT-os hátterem eddig MYM-en! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Szia! Gratulálok (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Huhh.. mennyi minden történt itt.. csak kapkodom a fejem (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Edó, én ma nem értem rá, Andival végig beszélgettük az egész napot! |
|
|
|
2010.03. 29. - 17:59:32
Létrehozva:
|
|
|
Angie: köciii! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
|
|
|
|
2010.03. 29. - 18:01:11
Létrehozva:
|
|
|
Angie: köciii! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Nincs mit! Válaszoltam Fészbúkon (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
|
2010.03. 29. - 18:04:17
Létrehozva:
|
|
|
sziasztok csajok! na hát a prezentáció jól sikerült - még nevettek is a poénjaimon XD stresszhelyzetekben olyan jó vagyok XD (csak előtte para ezerrel XD) háhhh hát Trixx, igen, az a Martinos álom... KÁR HOGY CSAK A VÉGÉRE EMLÉKSZEM, mikor már túl voltunk a dolgon!!! aztán jött Alanke és be akart zavarni - fúj, fúj! XD monnyon le!!! XD HÁHÁÁÁ!!! most nézem: VEZET A LIGHT-os hátterem eddig MYM-en! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Sziasztok. Usi gratula a jól sikerült prezentációhoz. Bakker nekem meg fáj a gyomrom.... (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) |
|
|
|
2010.03. 29. - 18:05:23
Létrehozva:
|
|
|
Sziasztok. Usi gratula a jól sikerült prezentációhoz. Bakker nekem meg fáj a gyomrom.... (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) Szia! Egy cipőben járunk, nekem is fáj a gyomrom (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) |
|
|
|
2010.03. 29. - 18:07:49
Létrehozva:
|
|
|
nekem csak azért fájt ma kicsit mert csak délután 4 körül ettem...
jobbulást a fájósoknak! köszi vica neked is! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
|
2010.03. 29. - 18:12:42
Létrehozva:
|
|
|
Angie úgy látszik átmentünk gyomorfájósba.A fene.... (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) Az enyémnek nem tetszett a kaja szerintem.
nekem csak azért fájt ma kicsit mert csak délután 4 körül ettem... jobbulást a fájósoknak! köszi vica neked is! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Köszi. Nyilván holnap nem kell megennem a kajamaradékot. |
|
|
|
2010.03. 29. - 18:21:56
Létrehozva:
|
|
|
Usi, akkor nálad érthető! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Tessék enni!
Vica! Szerintem engem ma ez a hosszú beszélgetés viselt meg és emésztem az infókat amiket elég sűrítve kapta ma meg... |
|
|
|
2010.03. 29. - 18:29:01
Létrehozva:
|
|
|
Üdv!!!
Na, a nap végére sajnos homályosodtak az emlékeim, de meg kell mondjam, nagyon jó volt, és boldog voltam hajnalban. Tényleg, tök boldog, olyan jó volt! Azt álmodtam, hogy jövök ki a plázából öcsémmel pizsiben és köntösben meg papucsban. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) A pláza parkolójában volt egy kis sátor szerűség, mint pl. egy céllövölde. Aztán megláttam, hogy ott van Dave és Martin. Úristen, mondom futás, senki nincs ott, egy árva lélek nem foglalkozik velük, hogy lehet ez?! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Aztán odaálltam. Mosolyogtam nekik, kiabáltam ilyenek. Pár mondatot, szót tudtam angolul, a többit öcsém fordította. Én kérdeztem tőlük dolgokat, ő pedig fordította. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Dave lemezeket törölgetett, törölte le róluk a port. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Martin meg dobolt. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) És félmeztelenül volt. Kinn játszottak, amíg mindenki benn volt a plázában, de senkit nem érdekelt a dolog. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Aztán pont ez az, amikre homályosan emlékszem, hogy miket kérdeztem. Arra emlékszem, hogy Dave iszonyatosan aranyos volt, mosolygott, nagyon teli szájjal, és örült neki, élvezte, hogy valaki rajong értük és megállt, odament. Martin meg álmos szemekkel válaszolgatott, mert Dave egy szót sem szólt, csak súgta Martin fülébe nekem a válaszokat és közbe mosolygott. De Martinon látszott, hogy nagyon nincs kedve, rendes volt, de az volt az arcán, hogy jó, menj már innen, tudom, hogy rajongsz értünk, csak most hagy pihenjünk már. Szóval nagyon jól elbeszélgettünk így, jaj nem tudom mit, de jókat, úgy, hogy öcsém fordított. Utána utolsó kérdés: jöttök Alan bulijára? Talizunk ott? És Dave mondta, hogy mindenképpen ott lesz, Martin még nem tudja, de ő is jönni akar. És Dave kacsintott, és jelzett nekem (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) hogy ott majd talizunk, hehehe. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Értitek... Aztán elkezdett csörögni a telóm, anyám hívott minket, hogy szálljunk már be a kocsiba, és ugye a Policy a csengőhangom, és Dave meg Martin nagyon röhögött rajta. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Aztán elmentünk, de senki más nem foglalkozott velük. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Utána siettem haza, hogy leírjam nektek a sztorit, és azt láttam, hogy egy ismim ide ír nektek. Csak lestem, hogy mit keres itt a Seregben. Aztán elkezdtem leírni, és megcsörrent az ébresztő, és tök ideg voltam, hogy nem tudtam nektek leírni az élményeimet... De amúgy nagyon boldog voltam, kb. 5 perc is eltelt, míg feleszméltem, hogy jaj ez nem is igaz volt, ez csak egy álom. |
|
|
|
2010.03. 29. - 18:31:15
Létrehozva:
|
|
|
Üdv!!! Na, a nap végére sajnos homályosodtak az emlékeim, de meg kell mondjam, nagyon jó volt, és boldog voltam hajnalban. Tényleg, tök boldog, olyan jó volt! Azt álmodtam, hogy jövök ki a plázából öcsémmel pizsiben és köntösben meg papucsban. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) A pláza parkolójában volt egy kis sátor szerűség, mint pl. egy céllövölde. Aztán megláttam, hogy ott van Dave és Martin. Úristen, mondom futás, senki nincs ott, egy árva lélek nem foglalkozik velük, hogy lehet ez?! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Aztán odaálltam. Mosolyogtam nekik, kiabáltam ilyenek. Pár mondatot, szót tudtam angolul, a többit öcsém fordította. Én kérdeztem tőlük dolgokat, ő pedig fordította. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Dave lemezeket törölgetett, törölte le róluk a port. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Martin meg dobolt. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) És félmeztelenül volt. Kinn játszottak, amíg mindenki benn volt a plázában, de senkit nem érdekelt a dolog. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Aztán pont ez az, amikre homályosan emlékszem, hogy miket kérdeztem. Arra emlékszem, hogy Dave iszonyatosan aranyos volt, mosolygott, nagyon teli szájjal, és örült neki, élvezte, hogy valaki rajong értük és megállt, odament. Martin meg álmos szemekkel válaszolgatott, mert Dave egy szót sem szólt, csak súgta Martin fülébe nekem a válaszokat és közbe mosolygott. De Martinon látszott, hogy nagyon nincs kedve, rendes volt, de az volt az arcán, hogy jó, menj már innen, tudom, hogy rajongsz értünk, csak most hagy pihenjünk már. Szóval nagyon jól elbeszélgettünk így, jaj nem tudom mit, de jókat, úgy, hogy öcsém fordított. Utána utolsó kérdés: jöttök Alan bulijára? Talizunk ott? És Dave mondta, hogy mindenképpen ott lesz, Martin még nem tudja, de ő is jönni akar. És Dave kacsintott, és jelzett nekem (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) hogy ott majd talizunk, hehehe. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Értitek... Aztán elkezdett csörögni a telóm, anyám hívott minket, hogy szálljunk már be a kocsiba, és ugye a Policy a csengőhangom, és Dave meg Martin nagyon röhögött rajta. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Aztán elmentünk, de senki más nem foglalkozott velük. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Utána siettem haza, hogy leírjam nektek a sztorit, és azt láttam, hogy egy ismim ide ír nektek. Csak lestem, hogy mit keres itt a Seregben. Aztán elkezdtem leírni, és megcsörrent az ébresztő, és tök ideg voltam, hogy nem tudtam nektek leírni az élményeimet... De amúgy nagyon boldog voltam, kb. 5 perc is eltelt, míg feleszméltem, hogy jaj ez nem is igaz volt, ez csak egy álom. Niki, ez nagyon aranyos álom!! |
|
|
|
![]() ![]() |