![]() ![]() |
2009.11. 29. - 19:18:20
Létrehozva:
|
|
|
devotee ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Macsus, ebben biztos lehetsz! (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
Edóka, értem. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Én is BKV-zom, de másnap autózom! Ha nagyon nem akartok haza menni hajnalba, akkor hozzám jöhettek aludni. Két ünnep közt egyedül leszek az albuban és van egy üres heverőm meg egy üres francia ágyam, úgyhogy 3 ember simán elfér itt. A Pecsától kb. 20 percre lakom BKV-val, taxival meg negyed óra. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Akkor megkaptad az ölelést, remélem még kaptok levegőt. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Kíváncsian várom a pizzás sztorit. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Kicsit lépek, mert telepítenem kell egy-két programot a gépre. |
|
|
|
2009.11. 29. - 19:22:39
Létrehozva:
|
|
|
Köszi Macsek, aranyos vagy.. de sajnos nem maradhatunk! Mindannyiunknak kutyája van, akik ilyenkor a szüleinkre vannak bizva, viszont... csak az éjszakára.. úgyhogy amikor hajnalban... reggel (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) hazaérünk, őket még le is kell vinnünk, és haza kell hoznunk... pedig jó lett volna, tuti kényelmesebb.. de szilveszter előtt én sem várhatom el anyuméktól, hogy Shadow-t pesztrálják (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Na meg nekem is főznöm kell, ki kell mennem majd du a menhelyre segiteni.. úgyhogy este tuti hulla leszek.. de csak szolid bulim lesz, barátok jönnek át.
|
|
|
|
2009.11. 29. - 19:28:08
Létrehozva:
|
|
|
Angie hozzám is megérkezett az ölelés. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
Edóka mond csak azt a pizzás sztorit. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
|
2009.11. 29. - 19:29:01
Létrehozva:
|
|
|
Szóval.. fagyasztott pizzát kivettem a frigóból, gondoltuk megeszünk egyet ketten. Ehhez az új sütőhöz meg még nem igazán értek.. annyi mindent tud csinálni, hogy rendesen gondolkodnom kell, mit állitsak, hogyan rajta... milyen jó volt a régi hagyományos sütő.. beraktam, bekapcsoltam, kivettem.. kész...
Szóval előbb beállitottam olvasztásra, aztán meg gondoltam 20 perc alatt.... valahogy beállitottam, már nem emlékszem mire.... szóval beállitottam, és mivel ez egy percel a lejárta előtt kiabál, beültünk Valiccsal tv-zni. Pittyegett a sütők, kimentem, és rosszul lettem a látványtól. CSináltam egy fekete frizbit. De még égett szagot sem éreztem, semmit. csak azt láttam, hogy korom fekete. Kinyitottam a sütőt, ömlött kifelé a füst, majd megfulladtunk (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Kivettem, de kidobni nem tudtam rögtön, mivel tűz forrő volt.. halljátok, kopogott. valakit ezzel megkűldök, tuti szét nyilik a feje tőle (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) SZóval kint hagytam a tepsiben.. a kutyám meg egyfolytában bejött-kiment.. bejött megint, és huhogott. nagyon hallkan, és mondta, menjek már ki vele.. Hát kimentem, az meg levágta magát az égett pizza előtt, és nyalta a száját. Mondtam neki, nem szabad azt megenned.. beteg leszel tőle. De ő csak kérte, huhogott, meg adta a pacsikat hozzá.Gondoltam magamban, nagy baja nem lesz, max majd keményet kakil (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) úgyhogy a nagyon fekete szélét letörtem körbe, és a többit meg betolta.. az egészet (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) annyira izlett neki, hogy nem hagyott egy falatot sem.. gondoltam magamban.. na holnap nem lesz széklet, az tuti.. De szerencsére minden rendben volt (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
|
2009.11. 29. - 19:31:14
Létrehozva:
|
|
|
Edó: Milyet?? Kül imádom a pizzát!!! Meg a szalonnát!:D
na levagyok maradva,olvasom már:D |
|
|
|
2009.11. 29. - 19:33:23
Létrehozva:
|
|
|
VAlami olasz pizza volt... volt rajta bajon, szalámi, sonka, sajt, paradicsomos alappal. Különben szerintem kutyámnak mindegy lett volna, az égett szag ajzotta fel ennyire (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Szalonna hagymával... tudsz élni Macsus (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
Jaaa.. én meg irom, milyen pizza volt... nahhh. elvagyunk, mint a befőtt |
|
|
|
2009.11. 29. - 19:35:54
Létrehozva:
|
|
|
VAlami olasz pizza volt... volt rajta bajon, szalámi, sonka, sajt, paradicsomos alappal. Különben szerintem kutyámnak mindegy lett volna, az égett szag ajzotta fel ennyire (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Szalonna hagymával... tudsz élni Macsus (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Huhú,nem semmi! Fekete Frizbi!:D A Fekete Seregbe jó lenne,ilyennel küldjük meg azt,aki beszól vmit!:D Aranyos lehet a kutyád!:D Hú,hát igen szalonna,hagymával jajj!! Nem lehet leállni vele:D |
|
|
|
2009.11. 29. - 19:43:12
Létrehozva:
|
|
|
Edóka:van ilyen.Előfordul.Múltkor az én itthon sütött pizzámnak is megfeketedett az alja.
Fekete frizbi... (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Macsus:ja jó lenne a seregbe.Mode vihetne párat a suliba ha az osztálytársai beszólnak akkor hozzájuk vágja. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
|
2009.11. 29. - 19:49:11
Létrehozva:
|
|
|
Viszont most a kutyám olyan galambokat ereget.. ki kellett nyitnom az ablakot.. és csak alszik itt a lábamnál békésen, én meg gáz mérgezést kapok (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Jesszus (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
|
|
|
|
2009.11. 29. - 20:00:10
Létrehozva:
|
|
|
Edóka, gyártottatok egy lebomló önvédelmi fegyvert. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
Kár, hogy nem tudtok maradni, de megértem. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Viszont most a kutyám olyan galambokat ereget.. ki kellett nyitnom az ablakot.. és csak alszik itt a lábamnál békésen, én meg gáz mérgezést kapok (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Jesszus (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) A kuytik nagyon büdöset tudnak fingani, de a macskák se semmik! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
|
2009.11. 29. - 20:01:50
Létrehozva:
|
|
|
Viszont most a kutyám olyan galambokat ereget.. ki kellett nyitnom az ablakot.. és csak alszik itt a lábamnál békésen, én meg gáz mérgezést kapok (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Jesszus (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Edóka:hehehe (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Jól van csajok nekem lépni kell mert a lányom átment nyűgösbe. Jó éjt mindenkinek.Álmodjatok szépeket. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
|
2009.11. 29. - 20:04:56
Létrehozva:
|
|
|
Jó éjt vica, Petrának adagolj egy kis Dávi bácsit és máris le fog állni. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
|
|
|
|
2009.11. 29. - 20:17:36
Létrehozva:
|
|
|
Viszont most a kutyám olyan galambokat ereget.. ki kellett nyitnom az ablakot.. és csak alszik itt a lábamnál békésen, én meg gáz mérgezést kapok (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Jesszus (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) :DDDDD Ilyenkor kéne egy gázmaszk:D vagy egy ambipur/anbipur? v mi a neve?(IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) D Angie: Ne is mondd mert elkezdem érezni!!:DD Edóka:van ilyen.Előfordul.Múltkor az én itthon sütött pizzámnak is megfeketedett az alja. Fekete frizbi... (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Macsus:ja jó lenne a seregbe.Mode vihetne párat a suliba ha az osztálytársai beszólnak akkor hozzájuk vágja. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Jó lenne igen,megnézném,ahogy vkit szájba repít vele! Olyan lenne mint a Lunáris frizbi a Sailor Moonban:DD Ez meg mi lenne a Modeuláris frizbi? Modeos&Dave-es álmokat Vica,és Petrának is!:D |
|
|
|
2009.11. 29. - 20:21:00
Létrehozva:
|
|
|
HEhhehee... Angie.. jahh.. tudom, gyerek korom óra van cicám is.. illetve pont most nincs, mert szeptemberben elveszitettem a kis Bercimet (IMG:style_emoticons/default/sad.gif)
Berci és Shadow (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Szia Vicus, szép álmokat Nektek (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
Csatolt állományok
|
|
|
|
2009.11. 29. - 20:28:06
Létrehozva:
|
|
|
HEhhehee... Angie.. jahh.. tudom, gyerek korom óra van cicám is.. illetve pont most nincs, mert szeptemberben elveszitettem a kis Bercimet (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) Berci és Shadow (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Szia Vicus, szép álmokat Nektek (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Nagyon aranyosak!!:) |
|
|
|
2009.11. 29. - 20:32:53
Létrehozva:
|
|
|
uhh, megvannak a koncertes képek.. de csak pár darab
A koncertről csak egy, a többi nem tudom hun van, de ahajnali képeink.. hát.. nem voltunk már szomjasak, és csak vihogtunk az ágyban. Mindjárt beteszem, de nem vállalok felelősséget (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
|
2009.11. 29. - 20:52:30
Létrehozva:
|
|
|
uhh, megvannak a koncertes képek.. de csak pár darab A koncertről csak egy, a többi nem tudom hun van, de ahajnali képeink.. hát.. nem voltunk már szomjasak, és csak vihogtunk az ágyban. Mindjárt beteszem, de nem vállalok felelősséget (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) :DDKíváncsi vagyok! Afterpartyn voltatok? |
|
|
|
2009.11. 29. - 21:00:21
Létrehozva:
|
|
|
Jahh... ott voltunk, reggelig. NAgyon jó volt, úgy rángattak el onnan.
Közben kivittem a kutyát mert már nem birtam a galambokat.. erre mi történik.. nem volt még mára elég a gusztustalanságokból. Bokorba bement, kijött, és láttam, hogy olyan furán tartja magát.. aztán elkezdte tartani a mellső lábát. odahajoltam, de sötétben nem láttam semmit. LEültettem, hogy megnézzem óvatosan, hátha valami bele ment a mancsába. Hát nem belelépett valami másik kutya kakájába? És zavarta a szag, nem lépett rá.. én meg kajakra belenyúltam.. na most úgy röhögtem az utcán, hogy csak na.. falevéllel letörölgettem, mert nem volt nálam zsepi, csak kaki zacsi. Annyira röhögtem, Ő meg úgy megörült ennek, hogy össze vissza szökdécselt (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Na berakom a képeket (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
Csatolt állományok
megvadulva.JPG ( 107.85K )
Letöltések száma: 5
koncert_ut__n_reggel_2..JPG ( 230.6K )
Letöltések száma: 8 |
|
|
|
2009.11. 29. - 21:05:50
Létrehozva:
|
|
|
Angie hova lettél?
|
|
|
|
2009.11. 29. - 21:07:58
Létrehozva:
|
|
|
Jahh... ott voltunk, reggelig. NAgyon jó volt, úgy rángattak el onnan. Közben kivittem a kutyát mert már nem birtam a galambokat.. erre mi történik.. nem volt még mára elég a gusztustalanságokból. Bokorba bement, kijött, és láttam, hogy olyan furán tartja magát.. aztán elkezdte tartani a mellső lábát. odahajoltam, de sötétben nem láttam semmit. LEültettem, hogy megnézzem óvatosan, hátha valami bele ment a mancsába. Hát nem belelépett valami másik kutya kakájába? És zavarta a szag, nem lépett rá.. én meg kajakra belenyúltam.. na most úgy röhögtem az utcán, hogy csak na.. falevéllel letörölgettem, mert nem volt nálam zsepi, csak kaki zacsi. Annyira röhögtem, Ő meg úgy megörült ennek, hogy össze vissza szökdécselt (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Na berakom a képeket (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) :DDDDD Hát ez nem semmi lehetett!!! Elképzeltelek titeket!:DD Nagyon állat képek!!:DDD Én is ott voltam a buli végéig!! Megsem álltam,roptam végig!! Volt,h vmikor napszemcsiben a sötétben!!:DD Na,mennem kell sajna nekem is! Jó éjt Edóka,meg a kutyusodnak is!:) DM legyen veletek! |
|
|
|
![]() ![]() |