![]() ![]() |
2010.03. 30. - 22:01:24
Létrehozva:
|
|
|
devotee ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Edó úgy buliznék veletek...
Utoljára veletek buliztam. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
|
2010.03. 31. - 05:25:55
Létrehozva:
|
|
|
Jó reggelt!
Basszus, hová lett a jó idő? Minden szürke és esik az eső és hideg van... (IMG:style_emoticons/default/huh.gif) Még tegnap este negyed 11-ig olvastam a Csernust utána mentem aludni, de nem is tudom meddig forgolódtam. Lehet, hogy már a fáradtságtól sem tudtam aludni, meg hát annyi minden történt az utóbbi hetekben... Na de remélem ma nem lesz olyan őrültek háza délelőtt, mint tegnap volt. Niki, benn a cégnél megnézem a fényképeidet. Ezek azok, amikről msn-en beszéltél? Gondolom igen (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
|
2010.03. 31. - 06:29:39
Létrehozva:
|
|
|
Jó Reggelt!
Nálunk is ez a csúnya idő van, szakad az eső és sötét van. (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) Nem is volt kedvem felkelni. Inkább főzők egy kávét.... Somewhere I find Something that's kind.... ez megy most. Imádom ezt a számot és Dave rekedt hangját. Pont illik ez a melankolikus dal az időhöz. És most együtt éneklik Come on over........ imádom a hangjukat (is) együtt. (IMG:style_emoticons/default/wub.gif) |
|
|
|
2010.03. 31. - 06:40:23
Létrehozva:
|
|
|
Hogy ez a Dave milyen huncutul énekli a Liliant.....áááááááááá ........... kész vagyok. (IMG:style_emoticons/default/wub.gif) (IMG:style_emoticons/default/wub.gif) (IMG:style_emoticons/default/wub.gif)
|
|
|
|
2010.03. 31. - 06:47:43
Létrehozva:
|
|
|
Jó reggelt! Basszus, hová lett a jó idő? Minden szürke és esik az eső és hideg van... (IMG:style_emoticons/default/huh.gif) Még tegnap este negyed 11-ig olvastam a Csernust utána mentem aludni, de nem is tudom meddig forgolódtam. Lehet, hogy már a fáradtságtól sem tudtam aludni, meg hát annyi minden történt az utóbbi hetekben... Na de remélem ma nem lesz olyan őrültek háza délelőtt, mint tegnap volt. Niki, benn a cégnél megnézem a fényképeidet. Ezek azok, amikről msn-en beszéltél? Gondolom igen (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Remélem én is hogy nyugis napod lesz. Azért jó hogy sikerült megcsinálnod egyedül is a munkát. A tegnap elég húzós volt nálunk is. APEH ellenrőrzést kaptunk 2009. okt.-2010.fer. időszakra... (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) Egy hónapja volt a munkaügyi ellenzőrés, most meg ez. A főnök sík ideg, szóval a hangulat nem a legjobb. |
|
|
|
2010.03. 31. - 06:55:34
Létrehozva:
|
|
|
Slowblow ![]() ![]() |
na ide megprobálom felrakni milyen pohárminta lesz
Csatolt állományok
|
|
|
|
2010.03. 31. - 07:01:17
Létrehozva:
|
|
|
Széééééééépséges és nagyon ötletes!
|
|
|
|
2010.03. 31. - 07:05:16
Létrehozva:
|
|
|
Slowblow ![]() ![]() |
Düsseldorf adta az ötletet:) Köszi Trixx
Jössz amúgy te április 17.-én? |
|
|
|
2010.03. 31. - 07:09:02
Létrehozva:
|
|
|
Slowblow ![]() ![]() |
na ide megprobálom felrakni milyen pohárminta lesz Sziasztok! Kesik! Ez csodálatosan szépséges!!!! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
|
2010.03. 31. - 07:10:38
Létrehozva:
|
|
|
Slowblow ![]() ![]() |
Halo Valicska:) tudom majdnem olyan szépséges mint én:))))) |
|
|
|
2010.03. 31. - 07:17:42
Létrehozva:
|
|
|
Slowblow ![]() ![]() |
gondolkodtam azon magamat rakjam e a pohárra vagy ezt a szerintem is tényleg jól megszerkesztett képet /amit netről szedtem le/, de aztán rájöttem, hogy az én fotómmal el tudnék adni 10 millió poharat, ezzel a fotóval meg 10 millió egyet, így emelett döntöttem (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
/ az az egy plusz az én vagyok, mert magamat nem venném meg (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) / |
|
|
|
2010.03. 31. - 07:24:15
Létrehozva:
|
|
|
Jó reggelt.
Nálunk is rossz idő van.Esik az eső..... Kesik nagyon jó a pohárminta. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
|
2010.03. 31. - 07:29:40
Létrehozva:
|
|
|
Családi album aha onnan (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Nem ám, picasa-n az egyik kedvenc felhasználóm töltötte fel (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Mode ha a kedvenc felhasználód tálal még olyan képeket akkor légyszi nekünk is muti. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
|
2010.03. 31. - 07:35:28
Létrehozva:
|
|
|
Düsseldorf adta az ötletet:) Köszi Trixx Jössz amúgy te április 17.-én? Szia! Én nem megyek. Alan nálam nem pálya. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Remélem ezért nem kapok ki. gondolkodtam azon magamat rakjam e a pohárra vagy ezt a szerintem is tényleg jól megszerkesztett képet /amit netről szedtem le/, de aztán rájöttem, hogy az én fotómmal el tudnék adni 10 millió poharat, ezzel a fotóval meg 10 millió egyet, így emelett döntöttem (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) / az az egy plusz az én vagyok, mert magamat nem venném meg (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) / (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Mode ha a kedvenc felhasználód tálal még olyan képeket akkor légyszi nekünk is muti. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Igen-igen. Meg egy kis civil Mart is de jó lenne ám..... (IMG:style_emoticons/default/wub.gif) |
|
|
|
2010.03. 31. - 07:50:50
Létrehozva:
|
|
|
Szia asszonypajti. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
Niki megnéztem az esküvői képeiteket az iwiw-en.Nagyon szépek vagytok rajtuk. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) A hozzászólást -vicuska- szerkesztette a következő időpontban: 2010.03. 31. - 07:55:43 |
|
|
|
2010.03. 31. - 08:00:46
Létrehozva:
|
|
|
Szia! (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
Áááááááá ma olyan sokat kell dolgoznom. Nincs kedvem. (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) |
|
|
|
2010.03. 31. - 09:06:39
Létrehozva:
|
|
|
Slowblow ![]() ![]() |
Szia! (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Áááááááá ma olyan sokat kell dolgoznom. Nincs kedvem. (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) Nem Alan bácsit kérdeztem:))) hanem április 17-et:) Alan április 16.-án lesz, de a mi rendezvényünk az április 17.-én, bár lehet, hogy Te még nem hallottál róla:)) www.dmrajongok.eu |
|
|
|
2010.03. 31. - 09:21:35
Létrehozva:
|
|
|
Sziasztok!
Jó pörgős reggelem volt, csak most tudtam megnyitni a netet, eddig minden mást csináltam... De a kis Manóim ma mind hívtak, csak a renitens nem, de nem tom elérni (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Mindegy, kisilabizáltam, hogy meglegyen a 45 fő, aztán délután leharapom a szerelésvezetőnk fejét (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Trixx, nálunk most lett vége a múlt héten az Apeh felülellenőrzésének... ezek már saját magukat is ellenőrzik. Nagyon unatkozhatnak! De végre itt kis nyugi van. Vica, sajna tegnap a postáig nem jutottam el, mert egy faszi előttem 1 Ft-os bélyegekkel ellátott 50 darab borítékot akart feladni, a postás nő is szívinfarktust kapott meg én is. Ne hari, ma újra próbálkozom (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) na ide megprobálom felrakni milyen pohárminta lesz Ez nagyon BABA!!! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
|
2010.03. 31. - 10:27:22
Létrehozva:
|
|
|
Niki: Laurell K. Hamilton - A holdfény csábítása c. könyvet olvasom. ez a tündéres sorozatának a 3. kötete. Könnyű olvasmány lefekvés előtt. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
Kesik: ZSÍRKIRÁLY a minta!!!! Trixx: gyere, gyere velünk 17-én a szombathelyi nagy banzájra!!!! megy majdnem az egész Sereg is!!! gyere, gyere, nem fogod megbánni!!!!! (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) Angie: ügyes vaaagy! remélem minden okés lesz most már. hjaj olyan jól kialudtam magam! kb. éjféltől fél 10-ig, telcsin hívtak, csak arra ébredtem fel. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
|
2010.03. 31. - 11:21:27
Létrehozva:
|
|
|
Sziasztok! Jó pörgős reggelem volt, csak most tudtam megnyitni a netet, eddig minden mást csináltam... De a kis Manóim ma mind hívtak, csak a renitens nem, de nem tom elérni (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Mindegy, kisilabizáltam, hogy meglegyen a 45 fő, aztán délután leharapom a szerelésvezetőnk fejét (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Trixx, nálunk most lett vége a múlt héten az Apeh felülellenőrzésének... ezek már saját magukat is ellenőrzik. Nagyon unatkozhatnak! De végre itt kis nyugi van. Vica, sajna tegnap a postáig nem jutottam el, mert egy faszi előttem 1 Ft-os bélyegekkel ellátott 50 darab borítékot akart feladni, a postás nő is szívinfarktust kapott meg én is. Ne hari, ma újra próbálkozom (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Ez nagyon BABA!!! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Szia. Angie ugyan semmi baj majd feladod a könyveket holnap. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) 1 Ft-os bélyegekkel ellátott 50 db boríték.....jesszus (IMG:style_emoticons/default/blink.gif) |
|
|
|
![]() ![]() |