2400 Oldal V  « < 1432 1433 1434 1435 1436 > »   
Szólj hozzá a témáhozÚj téma
> A Fekete Sereg :), Ki itt belépsz, hagyj fel minden reménnyel... :D
Useless-girl
post 2010.03. 31. - 12:26:51
Létrehozva: #28661

devotee

jah csajok, megint a srácokkal álmodtam!!!!!!!!!!!!! (nem tudom mi van velem! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) )

most exkluzív partit adtak a pecsában, ami kicsit másképp nézett ki, és csak kevesen juthattak be (egy nagyteremnyi ember) - és mini koncertet tartottak. a soundcheck a Wronggal kezdődött, utána rendesen a Blasphemous rumours-szal kezdtek és egy olyan 5 szám volt (nem emlékszem mindre) és a Wronggal zártak. aztán hirtelen a Puskás stadionban voltunk ahol koncert utáni fogadást vagy mit adtak - fel kellett mászni a színpad mögötti épületbe, ahol autogramokat is osztogattak és engem valahonnan ismertek és dumálgattunk kicsit meg poénkodtunk. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
aztán kiderült a Dave-vel folytatott beszélgetéseink során, hogy Hugh Laurie-val (alias Dr. House) ki szoktak menni vmi dél-amerikai birtokára (mármint Hugh birtoka), ahol vmi gyógyhatású sekély hínáros mocsárban szoktak felfeküdni a vízre és sodortatni magukat a jó kis áramlatokkal, és ez az egész közben gyógyítja és energiával tölti fel őket. Na és akkor itt átváltott természetfilmbe az egész, mert hirtelen csak azt láttam, hogy a mocsárban vmi fás területen Dave sietett ehhez a vízhez, hogy belefeküdjön, de még a szárazföldön volt, mikor kijött egy krokodil a vízből és elkezdte üldözni Dave-et meg engem! XD
izé... "kicsit" fura volt! XD
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Valics W
post 2010.03. 31. - 13:09:37
Létrehozva: #28662

Slowblow
**

Sziasztok!

"Régen" láttam Alan-es képet itt a fórumon (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

Hogy hiányérzetem csökkenjen ...
(remélem sikerült feltöltenem)

Csatolt állományok
Mellékelt állomány:  ALan_valahol.jpg ( 40.74K ) Letöltések száma: 9
Mellékelt állomány:  Alan_valahol1.jpg ( 25.22K ) Letöltések száma: 10
Mellékelt állomány:  Alan_valahol_2.jpg ( 39.84K ) Letöltések száma: 7

A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Useless-girl
post 2010.03. 31. - 13:14:21
Létrehozva: #28663

devotee

huhh ezek nagyon jó képek Valics!!!! szeretem az ilyen darkos képeket (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Angelus
post 2010.03. 31. - 13:46:29
Létrehozva: #28664

devotee

Idézet (Useless-girl @ 2010.03. 31. - 13:26:51) *
jah csajok, megint a srácokkal álmodtam!!!!!!!!!!!!! (nem tudom mi van velem! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) )

most exkluzív partit adtak a pecsában, ami kicsit másképp nézett ki, és csak kevesen juthattak be (egy nagyteremnyi ember) - és mini koncertet tartottak. a soundcheck a Wronggal kezdődött, utána rendesen a Blasphemous rumours-szal kezdtek és egy olyan 5 szám volt (nem emlékszem mindre) és a Wronggal zártak. aztán hirtelen a Puskás stadionban voltunk ahol koncert utáni fogadást vagy mit adtak - fel kellett mászni a színpad mögötti épületbe, ahol autogramokat is osztogattak és engem valahonnan ismertek és dumálgattunk kicsit meg poénkodtunk. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
aztán kiderült a Dave-vel folytatott beszélgetéseink során, hogy Hugh Laurie-val (alias Dr. House) ki szoktak menni vmi dél-amerikai birtokára (mármint Hugh birtoka), ahol vmi gyógyhatású sekély hínáros mocsárban szoktak felfeküdni a vízre és sodortatni magukat a jó kis áramlatokkal, és ez az egész közben gyógyítja és energiával tölti fel őket. Na és akkor itt átváltott természetfilmbe az egész, mert hirtelen csak azt láttam, hogy a mocsárban vmi fás területen Dave sietett ehhez a vízhez, hogy belefeküdjön, de még a szárazföldön volt, mikor kijött egy krokodil a vízből és elkezdte üldözni Dave-et meg engem! XD

Háhá, de hülyeség istenem (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

Idézet (vicuska @ 2010.03. 31. - 12:21:27) *
Szia.

Angie ugyan semmi baj majd feladod a könyveket holnap. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
1 Ft-os bélyegekkel ellátott 50 db boríték.....jesszus (IMG:style_emoticons/default/blink.gif)

Ma újra nekifutok... hátha...
Igen, 1Ft-os bélyegek, agyam eldobtam!
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Alisha
post 2010.03. 31. - 13:49:27
Létrehozva: #28665

devotee

Sziasztok!

Usi, ez megint jó kis álom volt.. de hogy valami rossz mindig történik Dave-vel, te komolyan nagyon aggódsz miatta... relax bébi, még a végén megzavarodsz (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

Súgom nektek, hogy Valics felhivott és büszkén újságolta, hogy feltöltött képeket.. és egyedül... tapsoljuk meg Valicsot (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

Valiiics... nagyon nagyon szépek a képek.. Alan gyönyörű, még mindig... és már csak 17 nap (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) kár, hogy ehhez nincs kint számláló, mint a DM-hoz....

Niki, jól itthagytalak tegnap.. egyszerűen nem emlékszem mi történt... lezuhanyoztam, aztán még emlékszem, ittülem a gép előtt, próbáltam a farmville-en tevékenykedni... aztán zutty.... mint akit fejbe vágtak!!!! bocsi (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Useless-girl
post 2010.03. 31. - 13:51:14
Létrehozva: #28666

devotee

angie, én mondtam, hogy kicsiiiit fura álom..... XDDDDD

na leértek ide is a felhők lassan - eddig sütött a napocska.

edó, próbálok nem nagyon aggódni! (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Useless-girl
post 2010.03. 31. - 14:01:55
Létrehozva: #28667

devotee

JÖN A VIHAAAR!!! IGEEEEN!!!! olyan szépen baljós az egész ég!!! és fúúúj a szééél! IMÁDOM!!!!! (IMG:style_emoticons/default/wub.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
lolacska
post 2010.03. 31. - 14:12:03
Létrehozva: #28668

devotee

sziasztooooooooook! szerelmeim!
minden oké? béke van? remélem. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) mindenkit összevissza csókollak.

nálam igen, olvasgatok, és lefordítottam 2 fejezetet angolra a NR-ből. asszem ma 101et fogok nézni. meg fordítok tovább. meg ilyenek. elvagyok.
csak hiányoztok. brühü
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Useless-girl
post 2010.03. 31. - 14:20:03
Létrehozva: #28669

devotee

na Lola örülök, hogy jól érzed magad otthon! pénteken én is lépek haza egy hétre! jajj de jó lesz!!!
hajrá a fordítással - láttam felkerültek MYM-re. most én is fordítgatok - lazításként az IDM mellett elkezdtem a Placebo-s novelláimat is átfordítgatni (most lettem kész az elsővel). (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
amúgy ja, Peace honol Fekete Seregünk sorai között. (még a Walking in my shoes-os varjú sem akarja senki szemét kikaparni XD)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Useless-girl
post 2010.03. 31. - 14:27:33
Létrehozva: #28670

devotee

Idézet (Useless-girl @ 2010.03. 31. - 15:01:55) *
JÖN A VIHAAAR!!! IGEEEEN!!!! olyan szépen baljós az egész ég!!! és fúúúj a szééél! IMÁDOM!!!!! (IMG:style_emoticons/default/wub.gif)

na hát ezek a felhők csak átfutottak fölöttünk minimális csapadékot kibocsátva... (IMG:style_emoticons/default/sad.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
name
post 2010.03. 31. - 14:41:14
Létrehozva: #28671

devotee

Idézet (Kesik @ 2010.03. 31. - 09:06:39) *
Nem Alan bácsit kérdeztem:))) hanem április 17-et:) Alan április 16.-án lesz, de a mi rendezvényünk az április 17.-én, bár lehet, hogy Te még nem hallottál róla:))
www.dmrajongok.eu

Ja, hát nem. Én ilyen otthon ülős típus vagyok..... lettem..... (IMG:style_emoticons/default/rolleyes.gif)
De azért remélem így is maradhatok itt a seregben. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

Idézet (Useless-girl @ 2010.03. 31. - 10:27:22) *
Trixx: gyere, gyere velünk 17-én a szombathelyi nagy banzájra!!!! megy majdnem az egész Sereg is!!! gyere, gyere, nem fogod megbánni!!!!! (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif)

Ari vagy Usi!

Idézet (Useless-girl @ 2010.03. 31. - 12:26:51) *

Fú Usi ez tényleg furi. Koncert, Dave, Dr. House és természetfilm egyben? (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

Idézet (Useless-girl @ 2010.03. 31. - 13:14:21) *
huhh ezek nagyon jó képek Valics!!!! szeretem az ilyen darkos képeket (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

én is csípem az ilyen darkosat (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

A hozzászólást -Trixx- szerkesztette a következő időpontban: 2010.03. 31. - 14:44:27
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Angelus
post 2010.03. 31. - 14:42:37
Létrehozva: #28672

devotee

Szia Lola, nagy puszi! (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Hiányzol!!

Usi, hogyhogy a Placis novellákat is lefordítod? (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Nem mintha baj lenne, mert nekem nagyon tetszettek, remélem mások is élvezni fogják angolul (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

Valics: TAPS!

A hozzászólást -Angelus- szerkesztette a következő időpontban: 2010.03. 31. - 14:42:56
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
name
post 2010.03. 31. - 14:45:19
Létrehozva: #28673

devotee

Valicsnak akkor én is: TAPS!
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Useless-girl
post 2010.03. 31. - 14:46:00
Létrehozva: #28674

devotee

jaja, Valicsnak NAGY TAPS a képek beszúrásáért - ez lemaradt az előbb (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

Trixx: hjaj hát fiatal vagy még az otthonüléshez!!!!

Angie: kell egy kis változatosság a fordításban is - meg kérték külföldi barátaim is. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
name
post 2010.03. 31. - 14:54:26
Létrehozva: #28675

devotee

Idézet (Useless-girl @ 2010.03. 31. - 14:46:00) *
jaja, Valicsnak NAGY TAPS a képek beszúrásáért - ez lemaradt az előbb (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

Angie: kell egy kis változatosság a fordításban is - meg kérték külföldi barátaim is. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

A huszas éveim alatt annyit de annyit buliztam, (és milyen vadakat) minden szerda, péntek, szombat.
Ittunk és pörögtünk reggelig, diszkó! Ma már erre nem vágyom. Megváltoztam, nem megöregedtem, de másra vágyom, pl egy kévézóban beszélgetni, egy mozi a barátnőmmel, ilyen "mamás" dolgok.
Persze egyszer jó lenne összejönni Veletek. De most ezt a "luxust", mármint anyagilag meg kell tagadnom magamtól, más egyéb kiadások miatt.
De nagyon jól esik hogy hívtok! (IMG:style_emoticons/default/wub.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Angelus
post 2010.03. 31. - 15:06:54
Létrehozva: #28676

devotee

Idézet (Useless-girl @ 2010.03. 31. - 15:46:00) *

Igen, a változatosság jó! (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Na végre itt meg nyugi van, kisütött a nap, királyságos (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Az összes ronda eső felhő eltiplizett innen... Tök jó, megint elég lesz a pulcsi hazafelé (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

De sajna így a Mosoly negyed óráim csak mosoly 5 percekké olvadtak, mert mindig csörög ez a rüdves másik telefon... (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) Pedig ma is éppen belekezdtünk egy klassz dumcsiba, mikor belerondított a vezetékes telefon. Van érzéke!
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Useless-girl
post 2010.03. 31. - 15:23:48
Létrehozva: #28677

devotee

Trixx: hát... sajnálom! (IMG:style_emoticons/default/sad.gif)

Angie: jah itt is megint süt ezerrel a napocska! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) nem véletlen Sun City Szeged neve (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
nah akkor kitartás a melóhoz! (bár már lehet elindultál haza)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Mode93
post 2010.03. 31. - 15:37:25
Létrehozva: #28678

devotee

Idézet (Valics W @ 2010.03. 31. - 13:09:37) *
Sziasztok!

"Régen" láttam Alan-es képet itt a fórumon (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

Hogy hiányérzetem csökkenjen ...
(remélem sikerült feltöltenem)

Te jó szagú szent szűz anyám................
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
vicuska
post 2010.03. 31. - 16:21:20
Létrehozva: #28679

devotee

Szia Mode. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

Usi érdekes keveredés volt az álmodban. (IMG:style_emoticons/default/happy.gif)

Szia Lola. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

Valics taps a képbeszúráshoz. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Mode93
post 2010.03. 31. - 16:24:26
Létrehozva: #28680

devotee

Szia Vica (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
Készül a meglepid ám (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete

2400 Oldal V  « < 1432 1433 1434 1435 1436 > » 
Szólj hozzá a témáhozÚj téma
97 felhasználó olvassa jelenleg ezt a témát (97 vendég és 0 anonim felhasználó)
0 felhasználó: