![]() ![]() |
2010.03. 31. - 18:17:51
Létrehozva:
|
|
|
devotee ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Szegény Angie, ezek szomorú dolgok, szomorú napok. (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) Igen, ez az egész hónap ilyen édes-keserű... de holnap már április, remélem jobb lesz, mint a március volt. |
|
|
|
2010.03. 31. - 18:18:57
Létrehozva:
|
|
|
|
|
|
|
2010.03. 31. - 18:19:05
Létrehozva:
|
|
|
Szia Angie. Szegény munkatársaid.Szomorú ez a hét akkor. (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) Nagyon, pedig olyan jól indult, az a hétfő az annyira tele volt őszinteséggel meg kitárulkozással, erre tessék mi történt kedden hajnalban. (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) Nem értem a sorsot és nem hiszek Istenben sem, ha hagyja hogy ilyen dolgok történjenek csupa jó emberrel! |
|
|
|
2010.03. 31. - 18:19:47
Létrehozva:
|
|
|
Angie: jesszus, akkor most megint rátok jár a rúd! remélem ezek után jó dolgok jönnek!!!
Niki: a sztorijaid alapján bírom az öcsédet! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) vica: igen, a stresszes környezet nem tesz jót a hamvas kis énemnek XDDDD |
|
|
|
2010.03. 31. - 18:20:23
Létrehozva:
|
|
|
Mode az nem reklamálás volt ám nehogy úgy vedd. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) De hát tudod a jóból mindig kevés van.
Angie igen holnaptól április ami ugye egy bolondos hónap.Hátha jobb lesz mint a március. |
|
|
|
2010.03. 31. - 18:20:33
Létrehozva:
|
|
|
|
|
|
|
2010.03. 31. - 18:21:36
Létrehozva:
|
|
|
Angie: jesszus, akkor most megint rátok jár a rúd! remélem ezek után jó dolgok jönnek!!! Niki: a sztorijaid alapján bírom az öcsédet! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) vica: igen, a stresszes környezet nem tesz jót a hamvas kis énemnek XDDDD hehe micsoda megfogalmazás...."hamvas kis énem" (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
|
2010.03. 31. - 18:21:43
Létrehozva:
|
|
|
Mode az nem reklamálás volt ám nehogy úgy vedd. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) De hát tudod a jóból mindig kevés van. Angie igen holnaptól április ami ugye egy bolondos hónap.Hátha jobb lesz mint a március. oké oké (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
|
2010.03. 31. - 18:21:45
Létrehozva:
|
|
|
Usi, Vica, virtuális nagy ölelés nektek!!! (IMG:style_emoticons/default/wub.gif)
|
|
|
|
2010.03. 31. - 18:21:47
Létrehozva:
|
|
|
nekem mindkét szemem körül van és szoktam nézegetni a tükörben majd elborzadik magamon,hogy mennyire vénülök. (IMG:style_emoticons/default/dry.gif) Sziasztok! Na ilyen én is szoktam csinálni, csak nekem táskáim vannak. Néha meg nagy bőröndök. (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
|
2010.03. 31. - 18:24:13
Létrehozva:
|
|
|
Köszönöm a biztatást, próbálok pozitívan hozzáállni a dolgokhoz, csak nem nagyon megy ennyi fájdalom és keserűség mellett, ami ezt a hónapot jellemezte. Fel a fejjel Angie.Rossz dolgok után jó dolgok szoktak jönni. Usi, Vica, virtuális nagy ölelés nektek!!! (IMG:style_emoticons/default/wub.gif) Megérkezett. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) neked is. |
|
|
|
2010.03. 31. - 18:24:54
Létrehozva:
|
|
|
Fel a fejjel Angie.Rossz dolgok után jó dolgok szoktak jönni. Igen (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Ebben bízom.... igazán történhetne velünk csajokkal ott a cégnél már valami jó is, kiváltképpen az Andival... meg velem... én tudom nekem mi okozná a legnagyobb örömöt - szerintem ti is tudjátok. (IMG:style_emoticons/default/rolleyes.gif) |
|
|
|
2010.03. 31. - 18:25:44
Létrehozva:
|
|
|
Sziasztok! Na ilyen én is szoktam csinálni, csak nekem táskáim vannak. Néha meg nagy bőröndök. (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Bőröndök... (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) kenjed baby kenjed (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Igen (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Ebben bízom.... igazán történhetne velünk csajokkal ott a cégnél már valami jó is, kiváltképpen az Andival... meg velem... én tudom nekem mi okozná a legnagyobb örömöt - szerintem ti is tudjátok. (IMG:style_emoticons/default/rolleyes.gif) Van némi sejtésem mi okozna neked örömet. (IMG:style_emoticons/default/wink.gif) |
|
|
|
2010.03. 31. - 18:26:14
Létrehozva:
|
|
|
Megérkezett. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) neked is. Köszönöm (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
|
2010.03. 31. - 18:26:14
Létrehozva:
|
|
|
|
|
|
|
2010.03. 31. - 18:27:10
Létrehozva:
|
|
|
Van némi sejtésem mi okozna neked örömet. (IMG:style_emoticons/default/wink.gif) Tudtam, hogy tudni fogod (IMG:style_emoticons/default/wub.gif) |
|
|
|
2010.03. 31. - 18:29:02
Létrehozva:
|
|
|
Usi, hát igen, ezt szeretik benne.
De sokszor kiszámíthatatlan. Látod, mikor mondtam neki a fordítást is ott kinn, a német interjú. Megcsinált egyet. (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Pedig hogy ígérte... A nők mindig bedőlnek neki. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Hehehe, bírják a fajtáját. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Amúgy azt mondta, eljön velem Alan-re, meg másnap Sz.hely, ha megtudjuk szervezni a napjainkat azon a héten. Na, kíváncsi leszek! Egyszer ide is be akart írni, a Seregbe. Azt mondta, megviccel titeket. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) De nem jött. Hát jó, nem is ér rá mindig... (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
|
2010.03. 31. - 18:29:20
Létrehozva:
|
|
|
Dehogy is.Nagyon is jó volt csak kevés. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Küldtem a reagálást neked. Nekem nincs tesóm,egyke vagyok. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Szia Trixx. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Látlak.... Szia! Sziasztok! Csak visszaolvasok + MSN. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
|
2010.03. 31. - 18:34:36
Létrehozva:
|
|
|
Angie: neked is ölelés és köszi!
Niki: okés, majd meglátjuk. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) wááá! Peeping Tom!!!!!!!!!!! de rég hallottam! Imádom! (Placebo) |
|
|
|
2010.03. 31. - 18:39:08
Létrehozva:
|
|
|
Angie: neked is ölelés és köszi! Niki: okés, majd meglátjuk. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) wááá! Peeping Tom!!!!!!!!!!! de rég hallottam! Imádom! (Placebo) Nagyon szívesen Hugi (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Az egy nagyon király szám!!! Nálam most Sade szól... nem is tom miért. (IMG:style_emoticons/default/rolleyes.gif) |
|
|
|
![]() ![]() |