![]() ![]() |
2010.03. 31. - 18:40:47
Létrehozva:
|
|
|
devotee ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Tudtam, hogy tudni fogod (IMG:style_emoticons/default/wub.gif) Igen. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Mode meg felszívódott? (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
|
2010.03. 31. - 18:41:46
Létrehozva:
|
|
|
Mode itt van (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
|
|
|
|
2010.03. 31. - 18:42:20
Létrehozva:
|
|
|
Igen. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Mode meg felszívódott? (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) szerinted nagyon hülye vagyok hogy várakozó álláspontba helyezkedtem? (IMG:style_emoticons/default/rolleyes.gif) (IMG:style_emoticons/default/rolleyes.gif) Múlt héten Andi már féltékeny volt kicsit, hogy az Angyalom csak engem hív, őt meg nem (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) De hát csak nevetett meg mosolygott (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
|
2010.03. 31. - 18:45:31
Létrehozva:
|
|
|
Mode itt van (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) eltünsz aztán feltünsz. Jaj ha már előbb az arckrémekről beszéltünk nekem még a másik problémám a hajam.Két naponta mosom mert úgy nézek ki mintha a zsíros bödönből húztak volna ki.Nem merek utcára menni...már mindenféle sampont kipróbáltam de egyik sem vált be.Olcsót,drágát...nem voltak jók vagy a hajam a nyamvadt.Valakinek tippje esetleg? A hozzászólást -vicuska- szerkesztette a következő időpontban: 2010.03. 31. - 18:49:59 |
|
|
|
2010.03. 31. - 18:46:46
Létrehozva:
|
|
|
|
|
|
|
2010.03. 31. - 18:47:16
Létrehozva:
|
|
|
Nagyon szívesen Hugi (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Az egy nagyon király szám!!! Nálam most Sade szól... nem is tom miért. (IMG:style_emoticons/default/rolleyes.gif) Én sem... (IMG:style_emoticons/default/wink.gif) |
|
|
|
2010.03. 31. - 18:49:02
Létrehozva:
|
|
|
szerinted nagyon hülye vagyok hogy várakozó álláspontba helyezkedtem? (IMG:style_emoticons/default/rolleyes.gif) (IMG:style_emoticons/default/rolleyes.gif) Múlt héten Andi már féltékeny volt kicsit, hogy az Angyalom csak engem hív, őt meg nem (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) De hát csak nevetett meg mosolygott (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Nem vagy hülye.De ne sokáig várj.Bírd szóra... Féltékeny volt a kollegina?Egyértelmű,hogy az Angyal miért csak téged hív. (IMG:style_emoticons/default/wink.gif) Te meg csak magadban vigyororgsz?Mondj már valamit.... (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
|
2010.03. 31. - 18:50:02
Létrehozva:
|
|
|
(IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) eltünsz aztán feltünsz. Jaj ha már előbb az arckrémekről beszéltünk nekem még a másik problémám a hajam.Két naponta mosom mert úgy nézek ki mintha a zsíros bödönből húztak volna ki.Nem merek utcára menni...már mindenféle sampont kipróbáltam de egyik sem vált be.Olcsót,drágát...nem voltak jók vagy a hajam a nyanvadt.Valakinek tippje esetleg? Gyógyszertár és Nisoral sampon, az kiváló ilyenre meg korpára is. Nekem segített, bár nem olcsó (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) |
|
|
|
2010.03. 31. - 18:50:45
Létrehozva:
|
|
|
(IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) eltünsz aztán feltünsz. Jaj ha már előbb az arckrémekről beszéltünk nekem még a másik problémám a hajam.Két naponta mosom mert úgy nézek ki mintha a zsíros bödönből húztak volna ki.Nem merek utcára menni...már mindenféle sampont kipróbáltam de egyik sem vált be.Olcsót,drágát...nem voltak jók vagy a hajam a nyanvadt.Valakinek tippje esetleg? Nálam is volt ilyen. Én megvártam a 4-5 napot, nem baj ha csúnya volt, összekötöttem. Mert a sűrű mosásra a haj zsírosodással válaszol. Aztán egy idő után helyre állt. Meg vettem egy jó sampont is, de már nem tudom milyet, kifejezetten zsíros hajra. |
|
|
|
2010.03. 31. - 18:51:13
Létrehozva:
|
|
|
Angie: miért nem lepődöm meg, hogy utána nálam is Sade jött?!?!?!?!?!?! (No ordinary love - most csak ez van a gépemen, de jövő héten betankolok az ő számaiból is.)
amúgy nem vagy hülye, jó az ha ennyi minden történés után kicsit várakozó álláspontba helyezkedsz. legalábbis én is ezt tenném, mert így valamennyire megakadályozhatod hogy érzelmileg úgy kibukj később, mint múltkor. ügyesen kell taktikázni... de ezt meg te tudod hogy mikor mit kéne, mert te vagy a helyzetben, te "ismered" az angyalkád. |
|
|
|
2010.03. 31. - 18:51:36
Létrehozva:
|
|
|
Gyógyszertár és Nisoral sampon, az kiváló ilyenre meg korpára is. Nekem segített, bár nem olcsó (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) Igen az tényleg jó, meg dárga is. De jó. |
|
|
|
2010.03. 31. - 18:51:49
Létrehozva:
|
|
|
Nem vagy hülye.De ne sokáig várj.Bírd szóra... Féltékeny volt a kollegina?Egyértelmű,hogy az Angyal miért csak téged hív. (IMG:style_emoticons/default/wink.gif) Ma is hívott kétszer is, pedig másodjára olyan dolgot kérdezett, amit hát más is megkérdezhetett volna, jót mosolyogtam (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) (IMG:style_emoticons/default/wub.gif) Andi csak poénból mondta, de azért meglepődött a hétvégi sms hegyeken, amiket termeltünk az Angyalommal... végigolvasta az egészet, ott kuncogott a székében és meg vörösödtem (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
|
2010.03. 31. - 18:56:54
Létrehozva:
|
|
|
Angie: miért nem lepődöm meg, hogy utána nálam is Sade jött?!?!?!?!?!?! (No ordinary love - most csak ez van a gépemen, de jövő héten betankolok az ő számaiból is.) amúgy nem vagy hülye, jó az ha ennyi minden történés után kicsit várakozó álláspontba helyezkedsz. legalábbis én is ezt tenném, mert így valamennyire megakadályozhatod hogy érzelmileg úgy kibukj később, mint múltkor. ügyesen kell taktikázni... de ezt meg te tudod hogy mikor mit kéne, mert te vagy a helyzetben, te "ismered" az angyalkád. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Nem tudom, mi tényleg tesók vagyunk... (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Éppen nálam a King of Sorrow szól, sajna csak 1 Sade cd-t találtam a cégnél, de majd az Angyalom megígérte, hogy elhozza az összeset, ami megvan neki, és április közepén mindenképpen jön be, mert kötelező elsősegély tanfolyam lesz (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Ne gondoljak rosszra mi? Pedig a mesterséges légzésgyakorlatban benne lennék (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Köcce, így gondolom magam is, most jó ez így, nem veszek meg, hogy nem ír esténként, ezért is lepett meg pl. a vasárnap. Úgyhogy majd Andi - ha persze lesz rám ideje- segít ebben, hiszen hétfőn ő kimondta: össze illünk. |
|
|
|
2010.03. 31. - 18:57:07
Létrehozva:
|
|
|
Nem vagy hülye.De ne sokáig várj.Bírd szóra... Féltékeny volt a kollegina?Egyértelmű,hogy az Angyal miért csak téged hív. (IMG:style_emoticons/default/wink.gif) Te meg csak magadban vigyororgsz?Mondj már valamit.... (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Mit mondjak? (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Szeretem Dave-et (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
|
2010.03. 31. - 19:01:02
Létrehozva:
|
|
|
Gyógyszertár és Nisoral sampon, az kiváló ilyenre meg korpára is. Nekem segített, bár nem olcsó (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) Köszi a tippet. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Tekintve,hogy mennyit költöttem már samponra ha ez beválna akkor inkább legyen drága csak ne kelljen már a hajammal bajlódni. Nálam is volt ilyen. Én megvártam a 4-5 napot, nem baj ha csúnya volt, összekötöttem. Mert a sűrű mosásra a haj zsírosodással válaszol. Aztán egy idő után helyre állt. Meg vettem egy jó sampont is, de már nem tudom milyet, kifejezetten zsíros hajra. tudom,hogy ez így van ahogy írod csak az a baj,hogy ha rövidebb a hajam nem tudom összekötni(amíg hosszú volt én is így oldottam meg)és ha látom,hogy cafatokban lóg akkor muszály mosni. Mit mondjak? (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Szeretem Dave-et (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Ezt tudom.Meg Alant is. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Bővebben esetleg? Ma is hívott kétszer is, pedig másodjára olyan dolgot kérdezett, amit hát más is megkérdezhetett volna, jót mosolyogtam (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) (IMG:style_emoticons/default/wub.gif) Andi csak poénból mondta, de azért meglepődött a hétvégi sms hegyeken, amiket termeltünk az Angyalommal... végigolvasta az egészet, ott kuncogott a székében és meg vörösödtem (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Akkor ma kétszer is voltak mosoly perceid. (IMG:style_emoticons/default/wink.gif) |
|
|
|
2010.03. 31. - 19:02:49
Létrehozva:
|
|
|
De Dave-et jobban (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Bővebben? hehe (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Most nincs mit mondanom (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Elfáradtam a mai nap, jó lesz, ha már tavaszi szünet lesz, hogy ki tudjam aludni magam, mert a suliban is csak alszok... Azt hiszem én mentem is, éhes is vagyok... pápá |
|
|
|
2010.03. 31. - 19:02:51
Létrehozva:
|
|
|
Lánykák mára pá.
Jó éccakát mindenkinek és kellemes DM-es álmokat. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
|
2010.03. 31. - 19:03:21
Létrehozva:
|
|
|
De Dave-et jobban (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Bővebben? hehe (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Most nincs mit mondanom (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Elfáradtam a mai nap, jó lesz, ha már tavaszi szünet lesz, hogy ki tudjam aludni magam, mert a suliban is csak alszok... Azt hiszem én mentem is, éhes is vagyok... pápá Istenem tavaszi szünet..... de jó is volt... Jó éjt! |
|
|
|
2010.03. 31. - 19:03:44
Létrehozva:
|
|
|
De Dave-et jobban (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Bővebben? hehe (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Most nincs mit mondanom (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Elfáradtam a mai nap, jó lesz, ha már tavaszi szünet lesz, hogy ki tudjam aludni magam, mert a suliban is csak alszok... Azt hiszem én mentem is, éhes is vagyok... pápá Páááá drága. Jó hamikálást és szépséges álmokat. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
|
2010.03. 31. - 19:04:11
Létrehozva:
|
|
|
Lánykák mára pá. Jó éccakát mindenkinek és kellemes DM-es álmokat. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Jó éjt Vicus! Legyen igazad, bárcsak olyat álmodnék mint Usi! |
|
|
|
![]() ![]() |