2400 Oldal V  « < 143 144 145 146 147 > »   
Szólj hozzá a témáhozÚj téma
> A Fekete Sereg :), Ki itt belépsz, hagyj fel minden reménnyel... :D
Alisha
post 2009.11. 29. - 21:14:10
Létrehozva: #2881

devotee

Jóccakát Macsus! Szép álmokat neked is!
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Angelus
post 2009.11. 29. - 21:45:19
Létrehozva: #2882

devotee

Idézet (Edóka @ 2009.11. 29. - 21:05:50) *
Angie hova lettél?

Telepítettem a Flash-t, de nem nagyon akarta azt, amit én... (IMG:style_emoticons/default/angry.gif) Valamiért mindig hibát jelez, de amúgy meg fut. Csak persze letiltotta a netet meg mindent. Közben fölment még a videoszerkesztő, ami két DVD-n van, azt vagy egy óráig csinálta. Még a Photoshopot kellene feltennem, de már nincs kedvem hozzá, az is 1 óra lenne. Sorry, nem szándékosan "szálltam el."

Aranyosak az állataid, meg ti is. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

Látom egyedül maradtam, akkor jó éjt nektek! PÁ
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Alisha
post 2009.11. 29. - 23:20:59
Létrehozva: #2883

devotee

Jóccakát Angie ! Én még mindig huhogok (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Angelus
post 2009.11. 30. - 06:17:59
Létrehozva: #2884

devotee

Jó reggelt!

Húúúú Edóka, Húúúúúúúúúúúú. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Gondoltam én is huhogok, jó sokáig fenn voltál megint. Én nem aludtam valami jól, sokszor ébren voltam. (IMG:style_emoticons/default/sad.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
ildi.dm
post 2009.11. 30. - 08:10:47
Létrehozva: #2885

devotee

Idézet (Mode93 @ 2009.11. 26. - 15:22:55) *
na ebbe a képbe lehet, hogy beleszerkesztem a fejemet XDD

Mode!
Már akartam kérdezni,hogy csinálod azokat a képeket,mert döglesztőek!!! (IMG:style_emoticons/default/wink.gif)

Idézet (vicuska @ 2009.11. 26. - 16:38:32) *
Edóka alsó sor középső kép:uhhhh az az izzadt felsőtest....nyami (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

Én is szívesen leizzasztanám a Drágát!!!!!!!!!!!!!! (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
vicuska
post 2009.11. 30. - 08:41:10
Létrehozva: #2886

devotee

Sziasztok.

Angie:én sem aludtam valami jól,úgyhogy nem vagy egyedül ezzel. (IMG:style_emoticons/default/sad.gif)

Ildi:azon a képen amibe Mode beleszerkeztette a fejét én akkorát röhögtem. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
Látom neked is bejött az izzadós Dave kép... (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
ildi.dm
post 2009.11. 30. - 08:51:33
Létrehozva: #2887

devotee

Idézet (Angelus @ 2009.11. 29. - 11:06:34) *
Szia Vica!

Igen, szeretem a U2-t is (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Meg is vettem a róluk szóló vaskos könyvet, de ahogy felkerültem Pestre nem is olvastam. Legalább 5 kiló és nem cipeltem magammal. De lehet, hogy most felviszem, mert nagyon érdekel és éppen a The Joshua tree című lemez elkészülténél tartok, ami a legkevesebb U2 albumom. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Ugyan az a kiadó adta ki ezt a könyvet, mint a Stripped-et. Szóval elég érdekes, ahogy megalakult a U2, mert ők is a nulláról kezdték csak még hátrányos helyzetű országban is laktak/laknak: Írország.

Most meg éppen Ákostól hallgatom az Ikon című lemezt. Úgy imádom, nálam ez a top Ákos lemez, ennél jobbat már nem hiszem, hogy valaha készíteni fog. Zeneileg nagyon egységes, és hát a szövegek... (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Tudom, sokan nem szeretik itt Ákost meg a U2-t sem, de én bírom őket. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

Angi!
U2-t én is szeretem!!!!Bono-tól is majd elolvadtunk anno!!!!!!Igaz az újakat nem ismerem,csak pár számot hallottam,de a régieket imádtam és az Általad említett albumot is!!! (IMG:style_emoticons/default/cool.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
ildi.dm
post 2009.11. 30. - 09:02:00
Létrehozva: #2888

devotee

Idézet (Mode93 @ 2009.11. 29. - 16:34:30) *
Sziasztok!!!
Azzal kezdeném, hogy A XXI. SZÁZADBAN KEDDEN ESTE A GRACE KLINIKA UTÁN DEPECHE MODE ÉS ANTON CIRBIJN LESZ, ÚGYHOGY TESSÉK NÉZNI (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
Aztán most olvasom ezt a történetet tovább, még tegnap éjjel is visszajöttem elolvasni még egy fejezetet XD Szegény Martin kapott rendesen XD

Corbijn na XD

IGEN!!!!!!!!!!!!!!!!
Én is láttam a beharangózó promóját,még ordítottam is egyet,a Barátom be is futott mi bajom van,aztán"látta!"
Tök jó fej,megérti a rajongásomat,ismer TŐLÜK pár számot,de ennyi!
Amúgy jön velem PECSA-ba és azt mondta majd még meglátja,lehet januárban a koncira is!!!!
Hát nem ARI??? (IMG:style_emoticons/default/wub.gif)
Pedig,ha tudnátok,amúgy Ő kit szeret?!
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
vicuska
post 2009.11. 30. - 09:09:26
Létrehozva: #2889

devotee

Ildi de ari elvégre a szerelmesek minden hova együtt mennek (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) és megpróbálják elfogadni amit a másik szeret pl. a zenében.
Ne kimélj minket kiért rajong a párod? (IMG:style_emoticons/default/wink.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
ildi.dm
post 2009.11. 30. - 09:18:18
Létrehozva: #2890

devotee

Idézet (Angelus @ 2009.11. 29. - 19:01:04) *
Köszönöm, köszönöm! (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

Óriás ölelés indul mindenkinek. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

Mint a TELETABIS:Nagy ölelés!!!!! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

Angi!
Én is drukkolok NEKED ezerrel!!!!!!!!!!!!!!! (IMG:style_emoticons/default/wub.gif)

Idézet (Edóka @ 2009.11. 29. - 19:16:23) *
Vonattal megyünk, hogy tudjunk alkoholizálni (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) 11 körül tuti ott leszünk, megyünk mint szél a pusztán (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Azért is muszáj, hogy jöjjenek velem barátnőim, mert félek hazafelé hajnalban elalszom a vonaton, és annak nem nagyon örülnék egyedül
Ha együtt alszunk el, max röhögünk egy nagyot !!!
Ölelés megjött, éreztem, majd hanyatt dobott (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

Kész a husika (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

Meséltem Valiccsal milyen pizzát csináltunk a múltkor? Hogy jártunk? nem ám többször mesélem el!

Edóka!
Mi is vonatozni fogunk,szerintem mi ugyanazzal a vonattal fogunk hazajönni!!! (IMG:style_emoticons/default/wink.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
ildi.dm
post 2009.11. 30. - 09:26:56
Létrehozva: #2891

devotee

Idézet (Edóka @ 2009.11. 29. - 20:21:00) *
HEhhehee... Angie.. jahh.. tudom, gyerek korom óra van cicám is.. illetve pont most nincs, mert szeptemberben elveszitettem a kis Bercimet (IMG:style_emoticons/default/sad.gif)

Berci és Shadow (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

Szia Vicus, szép álmokat Nektek (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

Edóka!
Micsoda páros!!!Aranyossak így együtt!!!Méghogy kutya-macska barátság nincs! (IMG:style_emoticons/default/rolleyes.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Angelus
post 2009.11. 30. - 09:30:13
Létrehozva: #2892

devotee

Helló csajok, csak bekukk (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

Vica, már összeszedtem magam a mai napra, de este a suli... aaaaa... nyusszos vagyok hozzá, de menni kell. Különben meg álmi vagyok és fáj a fejem, minden bajom van.

Ildi, ez tök jó, hogy Te is szereted a U2-t, végre nem vagyok ezzel egyedül. A főoldalon kaptam hideget-meleget mikor sajnálkoztam, hogy nem lesz U2 koncert Pesten. Különben nagyon becsülöm őket, hogy a szinte semmiből küzdötték fel magukat. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Akárcsak a DM! A barátod kit szeret? (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif)

A keddi riportot remélem meg tudom majd nézni valahogy. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
ildi.dm
post 2009.11. 30. - 09:34:45
Létrehozva: #2893

devotee

Idézet (vicuska @ 2009.11. 30. - 09:09:26) *
Ildi de ari elvégre a szerelmesek minden hova együtt mennek (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) és megpróbálják elfogadni amit a másik szeret pl. a zenében.
Ne kimélj minket kiért rajong a párod? (IMG:style_emoticons/default/wink.gif)

Amúgy bocsi!!!Még nem is köszöntem,csak reagáltam itt a dolgokra.

JóóóóóóóóóóóóóóReggeeeeeeeeeeeltFeketeSereeeeeeeeeeeeg!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

Hát ne tudd meg!!!!
Elég ha annyit írok:Z.J.
Ha nem jössz rá,jelezz!!!
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Angelus
post 2009.11. 30. - 09:37:14
Létrehozva: #2894

devotee

Z.J.????? Ki a vihar ez? (IMG:style_emoticons/default/huh.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
ildi.dm
post 2009.11. 30. - 09:39:10
Létrehozva: #2895

devotee

Ja!Angi!
Most olvastalak!
Te is jelezz,ha nem egyértelmű!!! (IMG:style_emoticons/default/wink.gif)

Idézet (Angelus @ 2009.11. 30. - 09:37:14) *
Z.J.????? Ki a vihar ez? (IMG:style_emoticons/default/huh.gif)

Magyar!
Királyként emlegetik.
Pár éve "véletlenül fejbelőtte magát"jan.2.-án.
Így már?
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Angelus
post 2009.11. 30. - 09:46:02
Létrehozva: #2896

devotee

Jesszus!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
ildi.dm
post 2009.11. 30. - 09:53:28
Létrehozva: #2897

devotee

Idézet (Angelus @ 2009.11. 30. - 09:46:02) *
Jesszus!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Hát szerintem is!!!!!
Mivel Ő is elviseli,sőt mindenkinek büszkén említi,hogy Depeche Mode rajongó vagyok és még koncertekre és bulikra is járok,hát úgy érzem kutya kötelességem nekem is tolerálni.

Amúgy szép párosítás!!!Neeeeeeeeeeeeem?????????????? (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Angelus
post 2009.11. 30. - 10:26:01
Létrehozva: #2898

devotee

Idézet (ildi.dm @ 2009.11. 30. - 09:53:28) *
Hát szerintem is!!!!!
Mivel Ő is elviseli,sőt mindenkinek büszkén említi,hogy Depeche Mode rajongó vagyok és még koncertekre és bulikra is járok,hát úgy érzem kutya kötelességem nekem is tolerálni.

Amúgy szép párosítás!!!Neeeeeeeeeeeeem?????????????? (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)

Ez csak természetes (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
ildi.dm
post 2009.11. 30. - 10:40:58
Létrehozva: #2899

devotee

Amúgy Csajok!!!!!!!!!!
Most jutott eszembe!!!
30.-a van!!!1 hónap múlva PECSA!!! (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) és talizunk!!! (IMG:style_emoticons/default/wink.gif) Már alig várom!!!!! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
vicuska
post 2009.11. 30. - 11:06:35
Létrehozva: #2900

devotee

Ildi:szóval Jimmyért rajong a párod.Nyugi anyukám is.Hát az ő zenéje tetszik neki lelke rajta. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Jaj ne is mond a Teletubbies-kat.A lányom odáig van értük és van amikor egész nap azt nézi én meg a falra mászok tőlük.

Angie jobbulást a buksidnak. (IMG:style_emoticons/default/happy.gif)

Edóka aranyos a kutyusod és a cica a képen.Az előbb elfelejtettem mondani. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete

2400 Oldal V  « < 143 144 145 146 147 > » 
Szólj hozzá a témáhozÚj téma
127 felhasználó olvassa jelenleg ezt a témát (127 vendég és 0 anonim felhasználó)
0 felhasználó: