2400 Oldal V  « < 1444 1445 1446 1447 1448 > »   
Szólj hozzá a témáhozÚj téma
> A Fekete Sereg :), Ki itt belépsz, hagyj fel minden reménnyel... :D
name
post 2010.04. 01. - 19:50:12
Létrehozva: #28901

devotee

Idézet (Mode93 @ 2010.04. 01. - 19:45:23) *
Szabin leszel?? Jajj de jó (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Én is, meg még jövő héten hétfőn és kedden is (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
Köszönöm (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Kezdek belejönni. Alan.. hát igen (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Jó kis meztelen felsőteste nyami (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
van még egy-pár amit gyártottam, nem mindegyik dM, de ahogy feltöltöttem őket, látszik a fejlődés (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

Hát hétfőn én sem dolgozok. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Kedden meg vissza a gályába, csütörtökön fizetés lesz nálunk, úgyhogy rengeteg meló lesz. (IMG:style_emoticons/default/sad.gif)

Tényleg nagyon gyorsan fejlődsz a PS-ben, egyre szebb képeket csinálsz.
Persze ha Alan meztelen felsőteste így inspirál..... (IMG:style_emoticons/default/wink.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Angelus
post 2010.04. 01. - 19:50:21
Létrehozva: #28902

devotee

Sziasztok!

Huh, ma megint betévedtem az Orsay-be, hiba volt (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
name
post 2010.04. 01. - 19:55:20
Létrehozva: #28903

devotee

Idézet (Angelus @ 2010.04. 01. - 19:50:21) *
Sziasztok!

Huh, ma megint betévedtem az Orsay-be, hiba volt (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

Mi jót vettél?

Jaj, meg szia! (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

(IMG:https://mqt6pq.bay.livefilestore.com/y1pQlRO4LPTOPIt-ia07hf17wyw_eMihkf1wMOQHKr4I2GaK723KAsfHYXfJO5hHdoZocxtUZNIx_VcuJ9RquTrExBG9IGuZq2H/Fényképek-0078.jpg)
Én meg ezt a szépséges táskát vettem.... Szerelmes vagyok belé.
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Mode93
post 2010.04. 01. - 19:56:08
Létrehozva: #28904

devotee

Idézet (Trixx @ 2010.04. 01. - 19:50:12) *
Hát hétfőn én sem dolgozok. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Kedden meg vissza a gályába, csütörtökön fizetés lesz nálunk, úgyhogy rengeteg meló lesz. (IMG:style_emoticons/default/sad.gif)

Tényleg nagyon gyorsan fejlődsz a PS-ben, egyre szebb képeket csinálsz.
Persze ha Alan meztelen felsőteste így inspirál..... (IMG:style_emoticons/default/wink.gif)

nekem szerdán vissza a gályába sajnos...kicsit rövid a szünet pedig szerintem az előző évben nem volt ilyen rövid. na mindegy, ez van.

Köszi (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Hát, Alan-ről ez az első meztelen felsőtestes kép (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Eddig inkább Dave ment, meg Vicának is gyártottam (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Angelus
post 2010.04. 01. - 20:04:45
Létrehozva: #28905

devotee

Imho, mi, múlt héten pénteken (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

(IMG:http://www.depeche-mode.hu/hdmfc/ppics/pid/cmp1003_10.jpg)

Idézet (Trixx @ 2010.04. 01. - 20:55:20) *

Vettem egy nagyon szép, fehér, selyem blúzt, meg egy fehér-zöld kockásat (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Nagyon jól néznek ki, a fehér még picit átlátszó is, nagyon szexi (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

Trixx, nem látom a képet a táskádról! (IMG:style_emoticons/default/sad.gif)

A hozzászólást -Angelus- szerkesztette a következő időpontban: 2010.04. 01. - 20:06:21
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Alisha
post 2010.04. 01. - 20:08:22
Létrehozva: #28906

devotee

Jajj.. Angie.... imádom az orsey-t (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) kár, hogy az én mellemre ott nem gyártanak inget.. Valics még kap magára (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
Mode, ügyes vagy, már egész jók a képeid.. hajrá-hajrá! (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

Milyen a táskád, Trixx? mert nem látom a képet, nem raktad be

Hopp,. de jó nézni a pecsás képeket.. jaaaajjjj.-- de várom a 17.-ét, kiengedem a gőzt (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
name
post 2010.04. 01. - 20:12:41
Létrehozva: #28907

devotee

Idézet (Angelus @ 2010.04. 01. - 20:04:45) *
Imho, mi, múlt héten pénteken (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

(IMG:http://www.depeche-mode.hu/hdmfc/ppics/pid/cmp1003_10.jpg)

Vettem egy nagyon szép, fehér, selyem blúzt, meg egy fehér-zöld kockásat (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Nagyon jól néznek ki, a fehér még picit átlátszó is, nagyon szexi (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

Trixx, nem látom a képet a táskádról! (IMG:style_emoticons/default/sad.gif)

Jól néztek ki csajok! Pont középen ha jól látom. Cuki vagy!
Két jó felső hmmmm akkor nagyon jó kislány voltál. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

Azt hiszem te említetted egyszer a Piaf filmet, vagy az olaladon olvastam róla?
Szóval hétfőn megnéztem, és nagyon tetszett. Szeretem az olyan filmeket, amik elgondolkodtatnak, vagy egy életutat mesélnek el.
Szép és érdekes film volt, sítam és nevettem.
Úúúúúúúúú és tényleg milyen szép hangja volt.

A r..... életbe már megint.
Én látom a kicsikémet, még Edó hsz-nál is.
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Mode93
post 2010.04. 01. - 20:13:34
Létrehozva: #28908

devotee

Angie mit csinálsz a képen? (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Mármint úgy értem, hogy melyik szám ment, ami ilyen mozdulatokat hozott ki belőled? (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

Köszi Edó neked is (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

Mindenki a április 17-et várja, én meg 16-ot (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Angelus
post 2010.04. 01. - 20:15:25
Létrehozva: #28909

devotee

Idézet (Trixx @ 2010.04. 01. - 21:11:45) *
Jól néztek ki csajok! Pont középen ha jól látom. Cuki vagy!
Két jó felső hmmmm akkor nagyon jó kislány voltál. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

Azt hiszem te említetted egyszer a Piaf filmet, vagy az olaladon olvastam róla?
Szóval hétfőn megnéztem, és nagyon tetszett. Szeretem az olyan filmeket, amik elgondolkodtatnak, vagy egy életutat mesélnek el.
Szép és érdekes film volt, sítam és nevettem.
Úúúúúúúúú és tényleg milyen szép hangja volt.

Én éppen beletárom a karom a fényképezőbe, mellettem meg Usi elszállva mulat (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Loláék asszem pont ekkor mentek ki némi frissítőért a büfébe. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
Jajj, jó kislány voltam, pedig már tényleg nem kellett volna költenem, mert ma megvettem a bérletet, ami 9800 Ft. (IMG:style_emoticons/default/blink.gif) De nem baj, kedden fizetés (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

Igen, írtam a Piaf fimről a blogomon. Nekem is nagyon tetszett! Főleg azért, mert rettenetesen reális, és tényleg törekedett a teljességet bemutatni, a drogokat, a piát, a morfiumot, a leépülést és a szárnyalást egyben. Örülök, hogy neked is tetszett! A FRIDA című filmet láttad? Nálam életrajzi filmek közül ez a topplistás alkotás.
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
name
post 2010.04. 01. - 20:16:44
Létrehozva: #28910

devotee

A Windows live képtárában van a kép onnan linkeltem, de nem tudom mi lehet a gond. Olyan béna vagyok.
Pedig még a háttér is érdekes..

Idézet (Angelus @ 2010.04. 01. - 20:15:25) *
Én éppen beletárom a karom a fényképezőbe, mellettem meg Usi elszállva mulat (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Loláék asszem pont ekkor mentek ki némi frissítőért a büfébe. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
Jajj, jó kislány voltam, pedig már tényleg nem kellett volna költenem, mert ma megvettem a bérletet, ami 9800 Ft. (IMG:style_emoticons/default/blink.gif) De nem baj, kedden fizetés (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

Igen, írtam a Piaf fimről a blogomon. Nekem is nagyon tetszett! Főleg azért, mert rettenetesen reális, és tényleg törekedett a teljességet bemutatni, a drogokat, a piát, a morfiumot, a leépülést és a szárnyalást egyben. Örülök, hogy neked is tetszett! A FRIDA című filmet láttad? Nálam életrajzi filmek közül ez a topplistás alkotás.

Nem láttam még, de rajta van a listámon, csak nem találtam a torrenten. (IMG:style_emoticons/default/sad.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Angelus
post 2010.04. 01. - 20:17:25
Létrehozva: #28911

devotee

Idézet (Mode93 @ 2010.04. 01. - 21:13:34) *
Angie mit csinálsz a képen? (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Mármint úgy értem, hogy melyik szám ment, ami ilyen mozdulatokat hozott ki belőled? (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

Köszi Edó neked is (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

Mindenki a április 17-et várja, én meg 16-ot (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

Mode, fogalmam sincsen melyik szám ment (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) De azt tudom hogy csupa jót nyomtak egymás után és hát nehéz volt elszakadni a tánctértől. Az elején még volt Martin is, reménykedtem hogy lesz több, de nem volt. (IMG:style_emoticons/default/sad.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
name
post 2010.04. 01. - 20:20:05
Létrehozva: #28912

devotee

Mellékelt állomány:  t__ska.jpg ( 53.93K ) Letöltések száma: 11

Látszik már?
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Angelus
post 2010.04. 01. - 20:20:17
Létrehozva: #28913

devotee

Edó!

(IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Én is imádom! Csomó jó cucc van ott, majd még szövetnadrágokat kell vennem. Titkárságon nem ülhetek mindig farmerben, meg nyáron annyira nem is szeretem a farmert, mert belepálik a valagam (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Sajnálom, hogy ott nem kapsz magadra cuccokat (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) Pedig olyan kis helyes dolgokat árulnak!

Én Alant is várom azért! Ti mivel jöttök fel és hányra értek fel? Találkozhatnánk előtte, hm??

Pecsa jó volt nagyon!!!!
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Mode93
post 2010.04. 01. - 20:21:58
Létrehozva: #28914

devotee

Idézet (Angelus @ 2010.04. 01. - 20:17:25) *
Mode, fogalmam sincsen melyik szám ment (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) De azt tudom hogy csupa jót nyomtak egymás után és hát nehéz volt elszakadni a tánctértől. Az elején még volt Martin is, reménykedtem hogy lesz több, de nem volt. (IMG:style_emoticons/default/sad.gif)

hehe (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Én sosem állok le ha buli van, kivéve amikor olyan szám megy, amit nem ismerek (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Angelus
post 2010.04. 01. - 20:22:26
Létrehozva: #28915

devotee

Idézet (Trixx @ 2010.04. 01. - 21:20:05) *

Látszik már?

Igen (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

Nagyon klasszul néz ki, szeretem az ilyen színt! (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Mögötte meg a fórum a monitorodon (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
name
post 2010.04. 01. - 20:23:24
Létrehozva: #28916

devotee

Idézet (Angelus @ 2010.04. 01. - 20:15:25) *

Ja és igen, én is értékeltem, hogy nem hagyták ki a "csúnya" részeket. Nem szertem amikor megszépítik vagy elferdítik a történteket.
Azt hiszem ezek nélkül, nem is lehetne megérteni Piafot.
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Angelus
post 2010.04. 01. - 20:23:41
Létrehozva: #28917

devotee

Idézet (Mode93 @ 2010.04. 01. - 21:21:58) *
hehe (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Én sosem állok le ha buli van, kivéve amikor olyan szám megy, amit nem ismerek (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif)

Mi sem álltunk le, csak mikor nem bulis számokat nyomtak. Éppen hiányolni kezdtem az In your room-ot és ahogy kimondtam hát nem az kezdődött? (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Alisha
post 2010.04. 01. - 20:24:13
Létrehozva: #28918

devotee

Idézet (Trixx @ 2010.04. 01. - 21:20:05) *

Látszik már?

Yeeeee... csodaszép.. és pont látszom a háttérben!!! (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
name
post 2010.04. 01. - 20:24:55
Létrehozva: #28919

devotee

Idézet (Angelus @ 2010.04. 01. - 20:22:26) *
Igen (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

Nagyon klasszul néz ki, szeretem az ilyen színt! (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Mögötte meg a fórum a monitorodon (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

Hát igen, nagyon dolgoztam. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Angelus
post 2010.04. 01. - 20:25:15
Létrehozva: #28920

devotee

Idézet (Trixx @ 2010.04. 01. - 21:23:24) *
Ja és igen, én is értékeltem, hogy nem hagyták ki a "csúnya" részeket. Nem szertem amikor megszépítik vagy elferdítik a történteket.
Azt hiszem ezek nélkül, nem is lehetne megérteni Piafot.

Igen, egy életrajz a negatívumokkal együtt teljes.
A Fridát nem nagyon fogod megtalálni torrenteken, ahhoz túl régi film.
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete

2400 Oldal V  « < 1444 1445 1446 1447 1448 > » 
Szólj hozzá a témáhozÚj téma
140 felhasználó olvassa jelenleg ezt a témát (140 vendég és 0 anonim felhasználó)
0 felhasználó: