2400 Oldal V  « < 1445 1446 1447 1448 1449 > »   
Szólj hozzá a témáhozÚj téma
> A Fekete Sereg :), Ki itt belépsz, hagyj fel minden reménnyel... :D
Alisha
post 2010.04. 01. - 20:26:05
Létrehozva: #28921

devotee

Idézet (Angelus @ 2010.04. 01. - 21:20:17) *
Edó!

(IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Én is imádom! Csomó jó cucc van ott, majd még szövetnadrágokat kell vennem. Titkárságon nem ülhetek mindig farmerben, meg nyáron annyira nem is szeretem a farmert, mert belepálik a valagam (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Sajnálom, hogy ott nem kapsz magadra cuccokat (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) Pedig olyan kis helyes dolgokat árulnak!

Én Alant is várom azért! Ti mivel jöttök fel és hányra értek fel? Találkozhatnánk előtte, hm??

Pecsa jó volt nagyon!!!!

Hát helyettem van aki várja triplán (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) kora délután megyünk már fel, mert megyünk a metronomba is.. muszáj (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) bár én vásárolni nem tudok, mert le vagyok pukkanva, de körülnézek, és jegyzetelek, hogy mit kéne vennem (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) úgyhoy simáőn összefuthatunk, aztán együtt megyünk majd!
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Angelus
post 2010.04. 01. - 20:27:39
Létrehozva: #28922

devotee

Idézet (Mode93 @ 2010.04. 01. - 20:56:08) *
nekem szerdán vissza a gályába sajnos...kicsit rövid a szünet pedig szerintem az előző évben nem volt ilyen rövid. na mindegy, ez van.

Köszi (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Hát, Alan-ről ez az első meztelen felsőtestes kép (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Eddig inkább Dave ment, meg Vicának is gyártottam (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

Ez a szünetnek nevezett 3 nap, a szünet fogalmának megcsúfolása, mikor én jártam általánosba, akkor még egy egész hét szünet volt, a húsvét előtti hét + utána a kedd... de szép is volt.
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
name
post 2010.04. 01. - 20:28:04
Létrehozva: #28923

devotee

Idézet (Alisha @ 2010.04. 01. - 20:24:13) *
Yeeeee... csodaszép.. és pont látszom a háttérben!!! (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

Igen, ezért írtam hogy fontos a héttér.
Először csak lefodóztam, aztán meg jé, ez pont jó lesz a fórumra. (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)

Jó neketek hogy van nálatok Orsay. Már sok ilyen cuccot láttam újságban és csillogott a szemem, de sajna itt viéken a tanyaközpontban nincs Orsay, meg más sem nagyon...
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Mode93
post 2010.04. 01. - 20:29:40
Létrehozva: #28924

devotee

Klassz a táska Trixx (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
Háttérbe meg Edó (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

Angie: Én még akkor sem állok le (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Ha Freelove szól én akkor is ott dülöngélek és tanulok a Mestertől (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

Idézet (Angelus @ 2010.04. 01. - 20:27:39) *
Ez a szünetnek nevezett 3 nap, a szünet fogalmának megcsúfolása, mikor én jártam általánosba, akkor még egy egész hét szünet volt, a húsvét előtti hét + utána a kedd... de szép is volt.

na az most is jó lenne. Én úgy emlékszem, hogy régebben nekünk is hosszabb volt. Ausztriában 2 hét a szünet..
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Angelus
post 2010.04. 01. - 20:33:00
Létrehozva: #28925

devotee

Idézet (Alisha @ 2010.04. 01. - 21:26:05) *
Hát helyettem van aki várja triplán (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) kora délután megyünk már fel, mert megyünk a metronomba is.. muszáj (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) bár én vásárolni nem tudok, mert le vagyok pukkanva, de körülnézek, és jegyzetelek, hogy mit kéne vennem (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) úgyhoy simáőn összefuthatunk, aztán együtt megyünk majd!

Akkor én az esti gála ruhámba megyek dolgozni és utána akkor egyből megyek hozzátok. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Metro-nomba én is terveztem menetelt, mert asszem megveszem a SOFAD-ot a collectors edition-ben, persze ha lesz, és a World in my eyes maxi is kellene... Ütközhetünk akkor a Westendben?

Idézet (Trixx @ 2010.04. 01. - 21:28:04) *
Igen, ezért írtam hogy fontos a héttér.
Először csak lefodóztam, aztán meg jé, ez pont jó lesz a fórumra. (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)

Jó neketek hogy van nálatok Orsay. Már sok ilyen cuccot láttam újságban és csillogott a szemem, de sajna itt viéken a tanyaközpontban nincs Orsay, meg más sem nagyon...

Békéscsabán is csak egy éve nyílt, nagyon örültem, amikor megnyílt, el is költöttem csomó manit nyitáskor (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) De Pesten már előtte is vettem felsőket, jó sokáig bírják, van, amit még mindig hordok és olyan, akár az új, pedig már vagy 5 éves! A másik kedvenc ruha boltom a Kenvelo, ott kicsit lazább, sportosabb cuccokat árulnak, de szeretem (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Az igazán nagyon elegánsat /Promode, Tatum, Zara/ nem engedhetem meg magamnak, de nem is vágyom rá, nagyon kielégít az Orsay, közép árkategóriás sok-sok csini ruhácskával, ingecskével, nadrágocskával. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Mode93
post 2010.04. 01. - 20:33:34
Létrehozva: #28926

devotee

Hát nekem fogalmam sincs, mi hogyan lesz, mert Kesik még azt sem tudja, hányan megyünk.
Összefutni meg muszáj lesz mert Edóéknál van a jegyem XD
Ja persze még az sem biztos, hogy anyu elenged. De csak el fog..(IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

A hozzászólást -Mode93- szerkesztette a következő időpontban: 2010.04. 01. - 20:35:02
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Angelus
post 2010.04. 01. - 20:34:59
Létrehozva: #28927

devotee

Idézet (Mode93 @ 2010.04. 01. - 21:29:40) *
Angie: Én még akkor sem állok le (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Ha Freelove szól én akkor is ott dülöngélek és tanulok a Mestertől (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

na az most is jó lenne. Én úgy emlékszem, hogy régebben nekünk is hosszabb volt. Ausztriában 2 hét a szünet..

Huh, hát én lassú számoknál belassulok, mint te, de van, aki meg elmegy leülni. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

Hát igen, sógoréknál minden másként van, de ott nincs 2 hónap nyári szünet csak 1 (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) A Németeknél is csak 1 hónap a nyári szünet, úgyhogy itthon azért jobb (IMG:style_emoticons/default/wink.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Mode93
post 2010.04. 01. - 20:36:25
Létrehozva: #28928

devotee

Idézet (Angelus @ 2010.04. 01. - 20:34:59) *
Huh, hát én lassú számoknál belassulok, mint te, de van, aki meg elmegy leülni. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

Hát igen, sógoréknál minden másként van, de ott nincs 2 hónap nyári szünet csak 1 (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) A Németeknél is csak 1 hónap a nyári szünet, úgyhogy itthon azért jobb (IMG:style_emoticons/default/wink.gif)

Az nálunk is úgy van, hogy egy csomóan leülnek lassú számnál. 1-2 ember összeölelkezik, én meg félig bőgve csak ott dülöngélek (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

Igen, ez igaz, pont ma olvastunk német órán szöveget róla. Ott azért minden sokkal szabadabb, de rövid a nyári szünet..
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Useless-girl
post 2010.04. 01. - 20:45:32
Létrehozva: #28929

devotee

bibibűűű, nekünk az egész jövő hét szünet! (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif)

Angie: hehe, megint jól nyomtuk a képen! XD nincs még több fönn? mert csomószor fotóztak minket emlékeim szerint - vagy mellettünk. no mindegy.

hjáááááj de nincs kedvem még egy szöveget feldolgozni holnapra!!! (IMG:style_emoticons/default/sad.gif)

Trixx: csini a táska! és köszi, örülök, hogy neked is az én hátterem tetszett jobban! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

Mode: az Alan-es már tényleg egész komoly háttér lett! grat!

Angie: akkor mégis mész Recoilra? akkor csak Lola lesz ott a buszon másnap Pestről???
és akkor Edó nektek sem kell ezek szerint helyet foglalni, nem? mert hát ti egy nappal hamarabb mentek le. vagy hogy is lesz ez? jah, hogy a Recoil pesten lesz? vagy mi vaaaan??? el vagyok kavarodva, valaki légyszi világosítson fel hogy s mint lesz!!!
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
name
post 2010.04. 01. - 20:47:20
Létrehozva: #28930

devotee

Idézet (Angelus @ 2010.04. 01. - 20:33:00) *
Akkor én az esti gála ruhámba megyek dolgozni és utána akkor egyből megyek hozzátok. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Metro-nomba én is terveztem menetelt, mert asszem megveszem a SOFAD-ot a collectors edition-ben, persze ha lesz, és a World in my eyes maxi is kellene... Ütközhetünk akkor a Westendben?

Békéscsabán is csak egy éve nyílt, nagyon örültem, amikor megnyílt, el is költöttem csomó manit nyitáskor (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) De Pesten már előtte is vettem felsőket, jó sokáig bírják, van, amit még mindig hordok és olyan, akár az új, pedig már vagy 5 éves! A másik kedvenc ruha boltom a Kenvelo, ott kicsit lazább, sportosabb cuccokat árulnak, de szeretem (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Az igazán nagyon elegánsat /Promode, Tatum, Zara/ nem engedhetem meg magamnak, de nem is vágyom rá, nagyon kielégít az Orsay, közép árkategóriás sok-sok csini ruhácskával, ingecskével, nadrágocskával. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

Békéscsaba........ de jó hely. Zolim ott szüetett, a rokonai még mindig ott élnek, szóval szoktunk arra járni. Imádjuk.
Mikor először voltam a Csabacenterben csak ámultam. Rögtön vettem is egy cipőt. Nálunk a plázának nevezett bevásárlóközpont egy vegyesbolt mellette. Persze van egy két új hely: New Yorker és C&A, ezeket szeretem. Van egy Kenvelo kabátom is, spotos és nőies is, imádom.
Bár én általában csak leárazáskor vásárlok... Pedig ha tehetném..... Ha szomorú vagyok azért, ha jót cselekedtem azért.... mindig van ok a vásárlásra... (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Mode93
post 2010.04. 01. - 20:48:01
Létrehozva: #28931

devotee

Usi: Jó neked hogy egész jövő hét szünet, bárcsak én is ezt mondhatnám XD XD
Köszi neked is a dícséretet.
Persze, hogy Pesten lesz Alan, hát hol máshol lenne? (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Angelus
post 2010.04. 01. - 20:48:56
Létrehozva: #28932

devotee

Idézet (Useless-girl @ 2010.04. 01. - 21:43:54) *
Angie: hehe, megint jól nyomtuk a képen! XD nincs még több fönn? mert csomószor fotóztak minket emlékeim szerint - vagy mellettünk. no mindegy.

Szia Hugi!

Több lépcsőben szokták a képeket feltölteni, úgyhogy lesz még szerintem (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Tényleg sokat fotóztak minket, de majd elválik melyik ment át a HDMFC cenzúráján (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif)

De jó neked, hogy szünetelsz. Pihizz helyettem is! Én még nem tudom a jövő hetem menetrendjét... mivel Andi majd csak hétfő este vagy kedd reggel fog szólni, hogy mikor jön/nem jön és hogy mikor lesz a temetés (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) Ma nem is mertem felhívni, hogy hogy van, mert az ilyenkor olyan hülye kérdés, nem? (IMG:style_emoticons/default/unsure.gif) No mindegy, holnap majd megpróbálom... De reggel az Okmányirodával kezdek, nevetséges, hogy az Angyalom lejárt műszakis kocsijának még mindig nem postázták ki a papírjait, amivel mehetne műszaki vizsgára, pedig az eljárás február 20-a körül indult most meg már április van. (IMG:style_emoticons/default/sad.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Mode93
post 2010.04. 01. - 20:50:25
Létrehozva: #28933

devotee

Na azt hiszem én mára elköszönök. Szétszerkesztettem a fejem is, meg szétírtam magam (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
Jó éjszakát (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Angelus
post 2010.04. 01. - 20:51:48
Létrehozva: #28934

devotee

Idézet (Trixx @ 2010.04. 01. - 21:47:20) *
Békéscsaba........ de jó hely. Zolim ott szüetett, a rokonai még mindig ott élnek, szóval szoktunk arra járni. Imádjuk.
Mikor először voltam a Csabacenterben csak ámultam. Rögtön vettem is egy cipőt. Nálunk a plázának nevezett bevásárlóközpont egy vegyesbolt mellette. Persze van egy két új hely: New Yorker és C&A, ezeket szeretem. Van egy Kenvelo kabátom is, spotos és nőies is, imádom.
Bár én általában csak leárazáskor vásárlok... Pedig ha tehetném..... Ha szomorú vagyok azért, ha jót cselekedtem azért.... mindig van ok a vásárlásra... (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)

Hehe, én békéscsabai vagyok te Nő (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Kicsi a világ!!! (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Hát igen, a Csaba Centert szeretem, pedig nem sok pláza tetszik, de szerintem ez kifejezetten jól néz ki és olyan barátságos a hangulata. Bár a legszegényebb megye majdnem Békés, és mégis, annyi üzlet, bolt van Csabán... lövésem sincs miből élnek meg. De a lényeg, hogy vannak! (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Majd ha jöttök Csabára hétvégén, és én is esetleg otthon leszek majd összefuthatunk ha van kedved! (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
name
post 2010.04. 01. - 20:53:13
Létrehozva: #28935

devotee

Idézet (Useless-girl @ 2010.04. 01. - 20:45:32) *
bibibűűű, nekünk az egész jövő hét szünet! (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif)

hjáááááj de nincs kedvem még egy szöveget feldolgozni holnapra!!! (IMG:style_emoticons/default/sad.gif)

Trixx: csini a táska! és köszi, örülök, hogy neked is az én hátterem tetszett jobban! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

Mode: az Alan-es már tényleg egész komoly háttér lett! grat!

Angie: akkor mégis mész Recoilra? akkor csak Lola lesz ott a buszon másnap Pestről???
és akkor Edó nektek sem kell ezek szerint helyet foglalni, nem? mert hát ti egy nappal hamarabb mentek le. vagy hogy is lesz ez? jah, hogy a Recoil pesten lesz? vagy mi vaaaan??? el vagyok kavarodva, valaki légyszi világosítson fel hogy s mint lesz!!!

Egy egész hét szünet........... áááááááááááá jogos a bibibűűűű, nekem meg a brühühűűűűűűűűűű
Mióta dolgozom, 13 éve, csak kétszer volt ilyen hosszú, egy hét szabim. Pedig most de rámférne, nagy a hajtás mostanában.
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Angelus
post 2010.04. 01. - 20:56:26
Létrehozva: #28936

devotee

Idézet (Mode93 @ 2010.04. 01. - 21:50:25) *
Na azt hiszem én mára elköszönök. Szétszerkesztettem a fejem is, meg szétírtam magam (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
Jó éjszakát (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

Jó8 Mode (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

Idézet (Useless-girl @ 2010.04. 01. - 21:45:32) *

Persze, megyek a Recoilra, még februárban megvettem a jegyet (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Azt nem tom még, hogy lesz-e kísérőm... (IMG:style_emoticons/default/wink.gif) Igen, pesten lesz, 16-án este, másnap én a Kesikék buszával megyek majd Szombathelyre a buliba, de te is azzal jössz, nem? (IMG:style_emoticons/default/unsure.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
name
post 2010.04. 01. - 21:00:58
Létrehozva: #28937

devotee

Idézet (Angelus @ 2010.04. 01. - 20:51:48) *
Hehe, én békéscsabai vagyok te Nő (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Kicsi a világ!!! (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Hát igen, a Csaba Centert szeretem, pedig nem sok pláza tetszik, de szerintem ez kifejezetten jól néz ki és olyan barátságos a hangulata. Bár a legszegényebb megye majdnem Békés, és mégis, annyi üzlet, bolt van Csabán... lövésem sincs miből élnek meg. De a lényeg, hogy vannak! (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Majd ha jöttök Csabára hétvégén, és én is esetleg otthon leszek majd összefuthatunk ha van kedved! (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

Igen kicsi a világ. Gyanús is lett mikor írtad hogy Csabán nyitáskor.... (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)
Összefutunk és kifosztjuk a Csaba Centert. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Egyébként tényleg annyi üzlet van Csabán, csak pislogok.
Mi megyeszékhely vagyunk, de itt alig van üzlet. Bezzeg autószalon meg bank minden sarkon van. Úgy látszik nálunk ez a menő. (IMG:style_emoticons/default/huh.gif)

Jó éjt Mode!
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Angelus
post 2010.04. 01. - 21:01:57
Létrehozva: #28938

devotee

Idézet (Trixx @ 2010.04. 01. - 21:59:00) *
Igen kicsi a világ. Gyanús is lett mikor írtad hogy Csabán nyitáskor.... (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)
Összefutunk és kifosztjuk a Csaba Centert. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Egyébként tényleg annyi üzlet van Csabán, csak pislogok.
Mi megyeszékhely vagyunk, de itt alig van üzlet. Bezzeg autószalon meg bank minden sarkon van. Úgy látszik nálunk ez a menő. (IMG:style_emoticons/default/huh.gif)

Igen, fussunk össze és irány a boltok, fosztogassunk (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

Békéscsaba is megyeszékhely (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) de tényleg óriási a kínálat boltokból, plusz még van Top-Shop is a város szélén meg két barkácsáruház, de minek? Az autószalonok kiköltöztek az ipari parkba, úgyhogy a városközpontban nincs egy sem (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

Azt hittem iwiwen lecsekkoltad anno, hogy csabai vagyok (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Bár már átszékeltem magam Pestre, de sokáig Csaba volt kiírva (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
---
post 2010.04. 01. - 21:02:58
Létrehozva: #28939

devotee

Nem érzitek át a helyzet súlyosságát?!
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
name
post 2010.04. 01. - 21:04:18
Létrehozva: #28940

devotee

Idézet (Niki @ 2010.04. 01. - 21:02:58) *
Nem érzitek át a helyzet súlyosságát?!

Ó de igen!?
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete

2400 Oldal V  « < 1445 1446 1447 1448 1449 > » 
Szólj hozzá a témáhozÚj téma
131 felhasználó olvassa jelenleg ezt a témát (131 vendég és 0 anonim felhasználó)
0 felhasználó: