2400 Oldal V  « < 1446 1447 1448 1449 1450 > »   
Szólj hozzá a témáhozÚj téma
> A Fekete Sereg :), Ki itt belépsz, hagyj fel minden reménnyel... :D
Angelus
post 2010.04. 01. - 21:04:53
Létrehozva: #28941

devotee

Idézet (Niki @ 2010.04. 01. - 22:02:58) *
Nem érzitek át a helyzet súlyosságát?!

Minek a súlyosságát?

Szerintem ez amit művelsz áprilisi tréfa, de nem veszem be. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
---
post 2010.04. 01. - 21:06:17
Létrehozva: #28942

devotee

Ajj veletek nem lehet viccelni!

Le se szartok! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

Na jó. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
Munka utána színházban voltunk, most értünk haza. Tök jó volt, Othello Gyulaházán. Hehehe. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
Komédia.

Igen, viccelni akartam. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

Csak nem volt rá időm, mert dolgoztam közben. Hihihi.
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Useless-girl
post 2010.04. 01. - 21:08:17
Létrehozva: #28943

devotee

Idézet (Angelus @ 2010.04. 01. - 21:56:26) *
Jó8 Mode (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

Persze, megyek a Recoilra, még februárban megvettem a jegyet (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Azt nem tom még, hogy lesz-e kísérőm... (IMG:style_emoticons/default/wink.gif) Igen, pesten lesz, 16-án este, másnap én a Kesikék buszával megyek majd Szombathelyre a buliba, de te is azzal jössz, nem? (IMG:style_emoticons/default/unsure.gif)

ja jól van! igen, azzal megyek, csak összezavarodtam. túl sok mindenen kattog már megint az agyam XD

Niki: ma nagyon fura vagy. mi a helyzet? mit nem érzünk át?

ja jól van, aszittem már baj van vagy bolondok napja alkalmából viselkedsz így XD
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Alisha
post 2010.04. 01. - 21:09:04
Létrehozva: #28944

devotee

Mi van Niki? milyen súlyos helyzet? és nagyon súlyos?
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
name
post 2010.04. 01. - 21:09:24
Létrehozva: #28945

devotee

Idézet (Angelus @ 2010.04. 01. - 21:01:57) *
Igen, fussunk össze és irány a boltok, fosztogassunk (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

Békéscsaba is megyeszékhely (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) de tényleg óriási a kínálat boltokból, plusz még van Top-Shop is a város szélén meg két barkácsáruház, de minek? Az autószalonok kiköltöztek az ipari parkba, úgyhogy a városközpontban nincs egy sem (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

Azt hittem iwiwen lecsekkoltad anno, hogy csabai vagyok (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Bár már átszékeltem magam Pestre, de sokáig Csaba volt kiírva (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

De béna vagyok, persze hogy megyeszékhely.....meg szomszéd megye is.... (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
Még nem csekkoltam le senkit, mert még Zolim nem ért rám, hogy együtt iwiw-ezzünk(mert ugye minden más fontosabb neki), én meg nem vagyok fenn, így ez még tolódik...
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Alisha
post 2010.04. 01. - 21:10:55
Létrehozva: #28946

devotee

A vicces Niki (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Angelus
post 2010.04. 01. - 21:10:58
Létrehozva: #28947

devotee

Idézet (Niki @ 2010.04. 01. - 22:06:17) *

Munka utána színházban voltunk, most értünk haza. Tök jó volt, Othello Gyulaházán. Hehehe. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
Komédia.

Engem ma minden pasi a cégnél meg akart szívatni - kivéve egyet (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) -, de nem jött be (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Szóval ha nekik nem ment, akkor neked sem (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) Sorry, immunis vagyok az áprilisi tréfákra! (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif)

Örülök, hogy jól érezted magad (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Most nézem iwiwen a képeket, nagyon szép menyasszony voltál! (IMG:style_emoticons/default/rolleyes.gif)

A hozzászólást -Angelus- szerkesztette a következő időpontban: 2010.04. 01. - 21:12:12
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
name
post 2010.04. 01. - 21:11:45
Létrehozva: #28948

devotee

Idézet (Niki @ 2010.04. 01. - 21:06:17) *

Komédia.

Igen, viccelni akartam. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

Csak nem volt rá időm, mert dolgoztam közben. Hihihi.

Én vettem a lapot! (IMG:style_emoticons/default/wink.gif)

Színház de jóóóóóóóó
Az uramat az isetennek sem tudom rávenni. (IMG:style_emoticons/default/angry.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Angelus
post 2010.04. 01. - 21:11:50
Létrehozva: #28949

devotee

Idézet (Useless-girl @ 2010.04. 01. - 22:08:17) *
ja jól van! igen, azzal megyek, csak összezavarodtam. túl sok mindenen kattog már megint az agyam XD

Niki: ma nagyon fura vagy. mi a helyzet? mit nem érzünk át?

ja jól van, aszittem már baj van vagy bolondok napja alkalmából viselkedsz így XD

Semmi gond, de azért megleptél (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
---
post 2010.04. 01. - 21:13:57
Létrehozva: #28950

devotee

Hehehe köszi Angie.

Jaj miért, pedig olyan jó szívatni ilyenkor.
Usi, hát dehogy vagyok fura, tréfálni akarok. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

Mi is szórakozunk ilyenkor munkahelyen, hogy gyere be dolgozni, elfelejtetted, hogy neked kell jönni éjszakára? Meg ilyenek...
(IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
Jól van, lehet béna... (IMG:style_emoticons/default/sad.gif)

Idézet (Trixx @ 2010.04. 01. - 22:11:45) *
Én vettem a lapot! (IMG:style_emoticons/default/wink.gif)

Színház de jóóóóóóóó
Az uramat az isetennek sem tudom rávenni. (IMG:style_emoticons/default/angry.gif)

Sokáig nekem sem sikerült, de ma már jobban szórakozik rajt, mint én. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Angelus
post 2010.04. 01. - 21:14:32
Létrehozva: #28951

devotee

Idézet (Trixx @ 2010.04. 01. - 22:09:24) *
De béna vagyok, persze hogy megyeszékhely.....meg szomszéd megye is.... (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
Még nem csekkoltam le senkit, mert még Zolim nem ért rám, hogy együtt iwiw-ezzünk(mert ugye minden más fontosabb neki), én meg nem vagyok fenn, így ez még tolódik...

Semmi gond (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
Hát akkor itt a bibi, regelj be minél hamarabb, vagy nem szeretnél? Mondjuk én inkább Facebook-ot használok már (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
name
post 2010.04. 01. - 21:15:34
Létrehozva: #28952

devotee

Idézet (Angelus @ 2010.04. 01. - 21:10:58) *
Engem ma minden pasi a cégnél meg akart szívatni - kivéve egyet (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) -, de nem jött be (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Szóval ha nekik nem ment, akkor neked sem (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) Sorry, immunis vagyok az áprilisi tréfákra! (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif)

Örülök, hogy jól érezted magad (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Most nézem iwiwen a képeket, nagyon szép menyasszony voltál! (IMG:style_emoticons/default/rolleyes.gif)

Engem senki sem viccelt meg (IMG:style_emoticons/default/sad.gif)
Bár ma röhögtem sokat. Ma bejött a két szerelő az irodába megírni a jelenlétijüket, (az egész negyedévit így utólag) és annyit nevettem hogy fájt az arcom. Két nagy dilis.
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Useless-girl
post 2010.04. 01. - 21:15:46
Létrehozva: #28953

devotee

Niki: na jól van akkor! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) csak nálad sose lehet tudni XDDD

Angie: amúgy láttad hogy MYM-en Andy és a banánja a sztár most a fórum kinézeténél ápr. 1 miatt?? XD plusz minden kép a topikoknál le lett cserélve Andysre! XD meg Bree írt egy körlevelet is, amit Lola is emlegetett XD
ja és DeviantArton is minden felhasználónak átcserélték vagy Twilightosra, vagy Lady Gagásra meg még vmilyen másik ilyen populáris cuccra az avatarját! XD
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Angelus
post 2010.04. 01. - 21:16:11
Létrehozva: #28954

devotee

Idézet (Niki @ 2010.04. 01. - 22:13:57) *
Hehehe köszi Angie.

Jaj miért, pedig olyan jó szívatni ilyenkor.
Usi, hát dehogy vagyok fura, tréfálni akarok. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

Mi is szórakozunk ilyenkor munkahelyen, hogy gyere be dolgozni, elfelejtetted, hogy neked kell jönni éjszakára? Meg ilyenek...
Jól van, lehet béna... (IMG:style_emoticons/default/sad.gif)

Nem béna, Niki, tök jó poén (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Jól lebuktattalak (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif)
Azt hiszem én meg megyek aludni, holnap is nap! (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Puszika!!!!
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Useless-girl
post 2010.04. 01. - 21:16:33
Létrehozva: #28955

devotee

ja és amúgy nem szeretem az április 1-et, noha sokan mondják hogy az én napom XD
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
name
post 2010.04. 01. - 21:17:40
Létrehozva: #28956

devotee

Idézet (Niki @ 2010.04. 01. - 21:13:57) *
Sokáig nekem sem sikerült, de ma már jobban szórakozik rajt, mint én. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

Jó neked!
Pedig tudom hogy élvezné, de annyira tiltakozik, biztos gyerekkorában valami kellemetlen élménye volt....
Csernus vajon mit mondana?
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Angelus
post 2010.04. 01. - 21:18:27
Létrehozva: #28957

devotee

Idézet (Useless-girl @ 2010.04. 01. - 22:15:46) *
Niki: na jól van akkor! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) csak nálad sose lehet tudni XDDD

Angie: amúgy láttad hogy MYM-en Andy és a banánja a sztár most a fórum kinézeténél ápr. 1 miatt?? XD plusz minden kép a topikoknál le lett cserélve Andysre! XD meg Bree írt egy körlevelet is, amit Lola is emlegetett XD
ja és DeviantArton is minden felhasználónak átcserélték vagy Twilightosra, vagy Lady Gagásra meg még vmilyen másik ilyen populáris cuccra az avatarját! XD

Láttam a sárga design-t, tök aranyos (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Nagyon tetszett, még be is írtam, hogy I love you Andy (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Az I love your banana durvább lett volna (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
Körlevél? Lehet nekem spambe ment és kitöröltem (IMG:style_emoticons/default/sad.gif)
Devinatra mindjárt felnézek! (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Lady Gaga muhaua, Twilight jöhet!
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
name
post 2010.04. 01. - 21:19:03
Létrehozva: #28958

devotee

Jó éjt Ange!
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
---
post 2010.04. 01. - 21:20:36
Létrehozva: #28959

devotee

Idézet (Useless-girl @ 2010.04. 01. - 22:15:46) *

Miért nem lehet nálam sose tudni? (IMG:style_emoticons/default/sad.gif)

Na ja. Egyébként igen, sokszor viccelek, és ha komoly vagyok, akkor ideges vagyok, hogy nem vesznek komolyan. És fordítva is dettó. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

Figyi: (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) http://www.freestate.hu/site/comments/art-...esten/#comments
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Angelus
post 2010.04. 01. - 21:21:21
Létrehozva: #28960

devotee

Így néz ma ki az MYM fórum (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

Idézet (Trixx @ 2010.04. 01. - 22:19:03) *
Jó éjt Ange!

Jó éjt Trixx és mindenki (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
Csatolt állományok
Mellékelt állomány:  mym.JPG ( 164.96K ) Letöltések száma: 10

A lap tetejére

+Hozzászólás idézete

2400 Oldal V  « < 1446 1447 1448 1449 1450 > » 
Szólj hozzá a témáhozÚj téma
132 felhasználó olvassa jelenleg ezt a témát (132 vendég és 0 anonim felhasználó)
0 felhasználó: