![]() ![]() |
2010.04. 02. - 09:18:25
Létrehozva:
|
|
|
devotee ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Sziia Valiiics (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ (IMG:style_emoticons/default/wub.gif) (IMG:style_emoticons/default/wub.gif) Kösziiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii máris jobban érzem magaaaaam (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) A hozzászólást -Mode93- szerkesztette a következő időpontban: 2010.04. 02. - 09:19:04 |
|
|
|
2010.04. 02. - 09:32:51
Létrehozva:
|
|
|
Jónapot Kivánok! hasfájás elmúlt, mikor lefekdütem.. előtte ittam egy pohár vizet, és el is múlt! JAjj... de jó neked is Usi, te is pihenni fogsz egy hétig! Azért remélem hallok majd felőled!!! Nekem is most itt van nagybátyám, anyuéknál,aki nagyon nagy kutyabolond. Most vittem fel Shadet, és annyira örült Lacinak, szinte sikitott (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) úgyhogy most nagyon jó dolga lesz, mert Laci mindig macerálni fogja (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Én még sajna holnap dolgozom, IPL lesz nálam, amitől utána úgy fáj a fejem, hogy csak na... De muszáj, ha már egyszer belevágtam! Hétfőn meg megyeg Évuséjhz, borrácsolni.. nagyon jó lesz.. kint a tanyán (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Csak ne essen az eső, mert akkor nem tudom mit csinálok, itthon ugyanis nem szeretnék maradni, még tojást sem vettem, és nem is festek.. úgyhogy szivás!!! Most megyek kitakaritani, aztán Valiccsal kávézni... nyami (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Szia Edó! Az jó, ha elmúlt a hasfájásod (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Nekem a buborékos ásványvíz szokott segíteni ilyen esetben. Sajna éppen hétfőre mondanak nagyon rossz időt! Eső, szél, hideg (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) Én meg vonatozhatok majd haza ebben a "kellemes" időben. De hát ez van, mert én nem veszek ki szabit kedden, mint apám... Csak ne legyen felsővezeték szakadás. Akkor Shadnek jó dolga akkor most (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
|
2010.04. 02. - 09:38:06
Létrehozva:
|
|
|
|
|
|
|
2010.04. 02. - 09:59:31
Létrehozva:
|
|
|
Ezt meg kell mutatnom (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
(IMG:http://lh4.ggpht.com/_3M-OHLJ9G5w/S7WxyL16ECI/AAAAAAAABqo/U5ccBJDd4RE/Sky_Dave_01.jpg) |
|
|
|
2010.04. 02. - 10:10:55
Létrehozva:
|
|
|
Ezt meg kell mutatnom (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (IMG:http://lh4.ggpht.com/_3M-OHLJ9G5w/S7WxyL16ECI/AAAAAAAABqo/U5ccBJDd4RE/Sky_Dave_01.jpg) Ez nagyon jó lett (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Ügyi vagy!!! |
|
|
|
2010.04. 02. - 10:20:59
Létrehozva:
|
|
|
Köszi, eddig ez tetszik a legjobban (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Egyszerű, de nagyszerű (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
|
|
|
|
2010.04. 02. - 11:19:35
Létrehozva:
|
|
|
Ez nagyon jó lett (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Ügyi vagy!!! Nagyon ügyes vagy Mode! CSak igy tovább.. lassasn te is indulsz versenyen (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
|
2010.04. 02. - 11:34:45
Létrehozva:
|
|
|
Slowblow ![]() ![]() |
Sziasztok CSajok!!!
Bettikém, rajtam ne múljon a jó kedved!!!
Csatolt állományok
poze1.beatfactor.jpg ( 20.32K )
Letöltések száma: 5
poze1.beatfactor2.jpg ( 19.53K )
Letöltések száma: 4
poze1.beatfactor3.jpg ( 15.06K )
poze2.beatfactor.jpg ( 23.74K )
Letöltések száma: 5
poze2.beatfactor2.jpg ( 18.58K )
poze2.beatfactor3.jpg ( 19.45K )
poze2.beatfactor4.jpg ( 18.68K )
poze2.beatfactor5.jpg ( 21.15K )
Recoil_alan.jpg ( 21.61K )
Letöltések száma: 4 |
|
|
|
2010.04. 02. - 11:44:21
Létrehozva:
|
|
|
Slowblow ![]() ![]() |
És még ALAN (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
Aki annyira nincs oda Alan-ért attól előre is bocsánatot kérek (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Ne haragudjatok!!! (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
Csatolt állományok
alan_r__di__1.jpg ( 34.99K )
Letöltések száma: 8
alan_r__di__2.jpg ( 60.49K )
Letöltések száma: 8
alan_r__di___3.jpg ( 41.77K )
Letöltések száma: 9 |
|
|
|
2010.04. 02. - 11:49:58
Létrehozva:
|
|
|
Slowblow ![]() ![]() |
|
|
|
|
2010.04. 02. - 11:51:44
Létrehozva:
|
|
|
Én szeretem az ilyen képeket (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) szeretem, ami nem olyan beállitott, és szerintem a többieknek is tetszik! Nyomasd bébi.. mondjuk néha belökhetnél egy kis Gahan-t is (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
|
|
|
|
2010.04. 02. - 12:09:28
Létrehozva:
|
|
|
Ezt meg kell mutatnom (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (IMG:http://lh4.ggpht.com/_3M-OHLJ9G5w/S7WxyL16ECI/AAAAAAAABqo/U5ccBJDd4RE/Sky_Dave_01.jpg) sziasztok. Csak benézek aztán megyek tovább. Mode ez igen.Nagyon király.Ügyes vagy. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) És még ALAN (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Aki annyira nincs oda Alan-ért attól előre is bocsánatot kérek (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Ne haragudjatok!!! (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Valics csak nyugodtan nyomassad az Alan-es képeket. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Angie köszi az olvasnivalót amit küldtél. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) A hozzászólást -vicuska- szerkesztette a következő időpontban: 2010.04. 02. - 12:10:36 |
|
|
|
2010.04. 02. - 14:04:02
Létrehozva:
|
|
|
Painkiller ![]() ![]() ![]() ![]() |
Hali Drágájáim!
Mindenkinek előre is eredményekben gazdag,boldog,békés,áldott NEW-SEE ünnepet kívánok. A csajoknak sok locsolót,a kanoknak meg kerítésszaggató pálinkát........ Cupp és tschá:tatu |
|
|
|
2010.04. 02. - 14:15:24
Létrehozva:
|
|
|
Hali Drágájáim! Mindenkinek előre is eredményekben gazdag,boldog,békés,áldott NEW-SEE ünnepet kívánok. A csajoknak sok locsolót,a kanoknak meg kerítésszaggató pálinkát........ Cupp és tschá:tatu Szia Tatu, köszi a jókívánságokat, neked is hasonlóakat (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Pusza! |
|
|
|
2010.04. 02. - 14:27:46
Létrehozva:
|
|
|
Vettem egy rózsa piercinget a nyelvembe, ami nagyon nagyon jól néz ki, de képzeljétek, olyan nagy, hogy bokákolok tőle.. rettenet.. pedig nagyon jól néz ki, de nem tudom elviselni. na majd azért lefotózom, hogy néz ki, de nem fogom tudni hordani
|
|
|
|
2010.04. 02. - 14:49:34
Létrehozva:
|
|
|
|
|
|
|
2010.04. 02. - 15:06:09
Létrehozva:
|
|
|
Angie köszi az olvasnivalót amit küldtél. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Szia Vica! Akkor jó (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Megkaptam az sms-t is köszönöm, de ma elfehéredtem mikor megláttam a mobil egyenlegem és ezért nem válaszoltam, így április 11-ig nálam mobil stop van sajnos. Már kb. 8000 Ft-nál járok. (IMG:style_emoticons/default/blink.gif) És persze egy-két hívást mindenképpen erről kell intéznem, sorry. Plusz még jön a húsvét is, majd e-cardot kaptok, ne hari (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) |
|
|
|
2010.04. 02. - 15:16:25
Létrehozva:
|
|
|
csövike (IMG:http://image.blingee.com/images15/content/output/000/000/000/314/107157808_1252398.gif) Szia Jantar! Ez nagyon aranyos (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Hali Drágájáim! Mindenkinek előre is eredményekben gazdag,boldog,békés,áldott NEW-SEE ünnepet kívánok. A csajoknak sok locsolót,a kanoknak meg kerítésszaggató pálinkát........ Cupp és tschá:tatu Köszi Tatu (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Vettem egy rózsa piercinget a nyelvembe, ami nagyon nagyon jól néz ki, de képzeljétek, olyan nagy, hogy bokákolok tőle.. rettenet.. pedig nagyon jól néz ki, de nem tudom elviselni. na majd azért lefotózom, hogy néz ki, de nem fogom tudni hordani Majd azért muti meg Edó, sajnálom, hogy használni nem tudod (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) |
|
|
|
2010.04. 02. - 15:20:23
Létrehozva:
|
|
|
Szia Vica! Akkor jó (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Megkaptam az sms-t is köszönöm, de ma elfehéredtem mikor megláttam a mobil egyenlegem és ezért nem válaszoltam, így április 11-ig nálam mobil stop van sajnos. Már kb. 8000 Ft-nál járok. (IMG:style_emoticons/default/blink.gif) És persze egy-két hívást mindenképpen erről kell intéznem, sorry. Plusz még jön a húsvét is, majd e-cardot kaptok, ne hari (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) Már bele is kezdtem a gésába. Ugyan dehogy haragszom,semmi baj Angie megértem. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Uh...8000 Ft (IMG:style_emoticons/default/blink.gif) Hehe kül tetszett a csomagolása a könyveknek.Hol maradt a pattogtatós boríték? (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) majd a visszaküldésnél én is eszközölök egy csini csomagolást.Viszont én meg azon lestem,hogy mennyit fizettél mert elsőbbséggel küldted.Jó drága kölcsönzés ez neked.Azt rendeznünk kéne nem?Zavarba jöttem,hogy ekkora költséged lett miattam. (IMG:style_emoticons/default/unsure.gif) Nem lett volna muszály úgy küldeni,legfeljebb később ért volna ide pár nappal. csövike (IMG:http://image.blingee.com/images15/content/output/000/000/000/314/107157808_1252398.gif) Ez mekkora már. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Jantar köszi. Hali Drágájáim! Mindenkinek előre is eredményekben gazdag,boldog,békés,áldott NEW-SEE ünnepet kívánok. A csajoknak sok locsolót,a kanoknak meg kerítésszaggató pálinkát........ Cupp és tschá:tatu Tatu köszi. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Neked is kellemes nyuszi ünnepet. Vettem egy rózsa piercinget a nyelvembe, ami nagyon nagyon jól néz ki, de képzeljétek, olyan nagy, hogy bokákolok tőle.. rettenet.. pedig nagyon jól néz ki, de nem tudom elviselni. na majd azért lefotózom, hogy néz ki, de nem fogom tudni hordani Edóka kár,hogy nem tudod használni.De azért muti meg. |
|
|
|
2010.04. 02. - 15:26:38
Létrehozva:
|
|
|
Ezt olvastátok kint? (IMG:style_emoticons/default/wink.gif)
http://freestate.hu/concerts/show_comments/conc_20100111/ |
|
|
|
![]() ![]() |