![]() ![]() |
2009.11. 30. - 11:12:22
Létrehozva:
|
|
|
devotee ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Tényleg, 1 hónap, basszus (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Nagyon várom!
Velem a szomszéd utáltatta meg Jimmyt, mert nyáron kocsimosás közben mindig azt ordíttatta, falra másztam már a végén.... |
|
|
|
2009.11. 30. - 11:14:31
Létrehozva:
|
|
|
Ildi:szóval Jimmyért rajong a párod.Nyugi anyukám is.Hát az ő zenéje tetszik neki lelke rajta. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Jaj ne is mond a Teletubbies-kat.A lányom odáig van értük és van amikor egész nap azt nézi én meg a falra mászok tőlük. Angie jobbulást a buksidnak. (IMG:style_emoticons/default/happy.gif) Edóka aranyos a kutyusod és a cica a képen.Az előbb elfelejtettem mondani. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Vicus! Merre jártál?Hiányoltalak!!! Ne bántsd a Teletubbies-kat!Olyan cukik!!! (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Én imádom Őket!!!!! (IMG:style_emoticons/default/wink.gif) Vikikémnek is nagy kedvencei voltak,anno Ő volt a kicsi Po!!! (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Visszatérve ZJ-re,nem mertem kiírni a nevét,mert úgy gondoltam ez Szentségtörés ezen az oldalon!!! (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) |
|
|
|
2009.11. 30. - 11:21:10
Létrehozva:
|
|
|
Sziasztok!
A kutyám egész iccaka fosott.. úgyhogy nemrég másztam ki az ágyból.. iszonyatos éjszakám volt... most már értem miért volt egész este galamb röptetés (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Jajj.. de jó, mindjárt 30.-a (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) A kérdésem még bulival kapcsolatban, hogy nem tudjátok koncert után hol lesz dm after? Mert én a nittzer ebb-re nem vagyok kiváncsi, nagyon nem szeretem őket (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) |
|
|
|
2009.11. 30. - 11:22:09
Létrehozva:
|
|
|
Akkor én most szentséget törtem mert félig kiirtam ZJ nevét?Végül is nem káromkodtam. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
Hiányoltál Ildi?Ó (IMG:style_emoticons/default/blush.gif) ....hát rátott párizsit sütöttem meg előtte boltba voltam.Mindjárt megyek krumplit sütni. Dehogy bántom a Teletubbies-kat csak én nem igazán csipem őket.Mondjuk tegnap a Petrának a Rupert maci volt a sláger. Jaj jut eszembe ma Benkő kiemelt állójához nagyon közel kerül valamelyik nője...hehe bezzeg mi mikor kerülünk közelebb Dave-éhez? (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
|
2009.11. 30. - 11:29:01
Létrehozva:
|
|
|
Sziasztok! A kutyám egész iccaka fosott.. úgyhogy nemrég másztam ki az ágyból.. iszonyatos éjszakám volt... most már értem miért volt egész este galamb röptetés (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Jajj.. de jó, mindjárt 30.-a (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) A kérdésem még bulival kapcsolatban, hogy nem tudjátok koncert után hol lesz dm after? Mert én a nittzer ebb-re nem vagyok kiváncsi, nagyon nem szeretem őket (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) Szegényke!!!! (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) Azért már jobban van? Biztos lesz after a konci után,hisz nyáron is volt,itt is hírdették a freestate-n,hallani még nem hallottam semmit.A nyári jó volt a Nyugatinál! |
|
|
|
2009.11. 30. - 11:29:20
Létrehozva:
|
|
|
Edóka, nem irigyellek (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Te szegény... akkor este gázmérgezés éjszaka kakilda.... (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif)
Ildi, ZJ ügyben egyet kell értenem veled. Ellenben a Teletabies témából kimaradnék, mert nem nagyon tudom követni ezt a témát, lévén hogy nincs gyerekem. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Erről a Benkőről jut eszembe, hogy reggel a metrón egy fickó olvasta a Blikket, amin a szalagcím ez volt: "Benkő élőben szexel"... Ki a frászt érdekel? Egyre inkább hányok ettől a bulvár témától. |
|
|
|
2009.11. 30. - 11:30:45
Létrehozva:
|
|
|
Akkor én most szentséget törtem mert félig kiirtam ZJ nevét?Végül is nem káromkodtam. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Hiányoltál Ildi?Ó (IMG:style_emoticons/default/blush.gif) ....hát rátott párizsit sütöttem meg előtte boltba voltam.Mindjárt megyek krumplit sütni. Dehogy bántom a Teletubbies-kat csak én nem igazán csipem őket.Mondjuk tegnap a Petrának a Rupert maci volt a sláger. Jaj jut eszembe ma Benkő kiemelt állójához nagyon közel kerül valamelyik nője...hehe bezzeg mi mikor kerülünk közelebb Dave-éhez? (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Álmodj KIRÁLYLÁNY!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) BEHIND THE WELL-------Class Fm |
|
|
|
2009.11. 30. - 11:47:52
Létrehozva:
|
|
|
Ildi legalább had álmodozzak már róla ha már úgy sem lehet soha az enyém. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
Angie annak a bulvár újságnak a szalagcimét én is olvastam onnan jutott eszembe. (IMG:style_emoticons/default/sleep.gif) Edóka:szegény kutyus...jobban van?Nem a fekete frizbitől ment a hasa? (IMG:style_emoticons/default/huh.gif) |
|
|
|
2009.11. 30. - 11:49:09
Létrehozva:
|
|
|
Vica már megint elengedte a fantáziáját! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
|
|
|
|
2009.11. 30. - 12:06:11
Létrehozva:
|
|
|
HEhhee... nem a fekete frizbi volt az oka.. szerintem inkább a lecsó kolbász, meg állandóan adtam neki a saját kajámból.. és hát gyenge a bélése, nem egy házi kosztos kutya. De már jól van, most nem is csinált semmit, csak pisilt, mikor kivittem. FElvittem apához, és mondtam neki mi volt éjszaka, hogy figyeljen rá
Ja, nem is meséltem.. sexy csokoládé party előtt elmentem az intersparba vásárolni, utána meg megálltam a mister minit.. vagy mi a szösznél, hogy csináltassak névtáblát az ajtómra, mert az még nincsen. Hát beszél hozzám a pasi, hogy milyenek vannak, milyen betűtipussal... egyebek..amikor ismerős dallamot hallottam.. de nem rendesen, mert mentek ott előttem a gépek. Úgy lemerevedtem, mint a vadász kutya, füleltem, megpróbáltam kizárni a többi zajt.. Hát a policy ment.. a pasi meg már vagy 3x megkérdezte, hogy na akkor milyen legyen? Abszolút nem figyeltem rá (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) alig kapcsoltam.. mondtam neki bocs, elgondolkodtam (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Jahh.. a nyugatis nagyon nagyon jó volt. Volt velünk egy barátunk, aki a koncertre nem jött el, de képzeljétek feljött utánaunk az afterre, mert imád velünk dorbézolni (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Hát annyira nevettem Norbin.. megjelent hófehét pólóban.. bejött.. annyira nevetett.. azt mondta, 3x kérdezte meg mennyibe kerül a belépő, mert nem hitte el, kisebb tumultus keletkezett az ajtóban miatta.. utána meg azon nevetett, hogy lehet nem megfelelő az outfit-je (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) hát igen mondtuk, itt inkább feketében vannak az emberek.. tudod DM (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Viszont annyira jól érezte magát ahhoz képest, hogy nem rajongó, hogy azt mondta, januárban is jön az afterre... huhhh.. nagyon nagyon jó volt, már rég mulattam ekkorát, mint akkor. Egyébként a képen is rajta van Norbikánk, amit becsatoltam (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
|
2009.11. 30. - 12:11:20
Létrehozva:
|
|
|
Na mivan.. hova tűnt mindenki.. szétreppentetek mint a galambok (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
|
|
|
|
2009.11. 30. - 12:30:45
Létrehozva:
|
|
|
Angie jól van na... (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
Edóka lecsókolbászt adtál a kutyusodnak?Szegény...én a helyében nem enném meg. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Sőt tovább megyek én sem eszem meg.Valahogy nem szimpi. Jó kis sztori a névtáblás.Biztos gondolta a pasi,hogy közben álmodoztál,pedig csak füleltél. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
|
2009.11. 30. - 12:36:56
Létrehozva:
|
|
|
Na mivan.. hova tűnt mindenki.. szétreppentetek mint a galambok (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Itt vagyok,csak leszaladtam boltba,legyen mit hamizni a Csipet-csapatnak! Ők nem érik be Nyami Davie Baby-vel!!!Nem az esetük!!! (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) Vicus!!!!!! Álmodozzzzzzzzzzzzzzzzz!!!!!!!!!!!!!!!!!! (IMG:style_emoticons/default/wink.gif) Nem vagyok semmi jónak elrontója!!!!! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Ha már én nem tudok,vagyis nem emlékszem rá szinte soha,bár tudom,hogy mindenki álmodik minden alváskor,csak attól függ melyik fázisban... |
|
|
|
2009.11. 30. - 12:51:00
Létrehozva:
|
|
|
Hát még én sem álmodtam Dave-vel ÚGY.... (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Volt már benne álmomban meg egyszer Andy is de ő sem ÚGY... (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (vele nem is szeretnék ilyesmit (IMG:style_emoticons/default/blink.gif) )
Álmodozok igen... (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) hisz olyan jó (IMG:style_emoticons/default/wink.gif) Na elhúzok terigetni aztán vasalni....bah... (IMG:style_emoticons/default/mellow.gif) |
|
|
|
2009.11. 30. - 13:06:50
Létrehozva:
|
|
|
Délután van és ti már a szexről cseverésztek, na szép. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Sok kiéhezett nő! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
Vica, jó vasalást! (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Ildi jó kaja készítést. Én csinálom tovább a karácsonyi ajándék listát. Na mivan.. hova tűnt mindenki.. szétreppentetek mint a galambok (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) A galambokról az esti sztorid jut eszembe. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
|
2009.11. 30. - 13:18:18
Létrehozva:
|
|
|
[quote name='Angelus' date='2009.11. 30. - 13:06:50' post='5613']
Délután van és ti már a szexről cseverésztek, na szép. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Sok kiéhezett nő! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Angi! Szerintem ez a téma ha jön,hát jön!Nincs időhöz kötve! (IMG:style_emoticons/default/wink.gif) |
|
|
|
2009.11. 30. - 13:38:58
Létrehozva:
|
|
|
Idézet Angi! Szerintem ez a téma ha jön,hát jön!Nincs időhöz kötve! (IMG:style_emoticons/default/wink.gif) Való igaz Ildi kedves. (IMG:style_emoticons/default/wink.gif) |
|
|
|
2009.11. 30. - 13:45:23
Létrehozva:
|
|
|
Hát mi bajod a lecsó kolbásszal.. neki nagyon is bejött.. kicsit zsíros volt, de megette (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Az másik tészta, hogy fosott egész éjjel .. többet nem jutalmazom azzal (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
Úgy fáj a fejem, majd szét sz akad.. hasogat... másnak nem? Pedig nem lehet okom panaszra, itt ragyogó napsütéses idő van.. fantasztikus! |
|
|
|
2009.11. 30. - 14:02:46
Létrehozva:
|
|
|
Köszi Angie,kész a vasalás.Ajándék lista?Szép hosszú?
Edóka hál isten az én fejem nem fáj.Hogy mi bajom a lecsó kolbásszal?Hát már ránézésre nem gyere be,de úgy tűnik a kutyusodnak bejött.Csak a pocakjának nem. |
|
|
|
2009.11. 30. - 14:22:07
Létrehozva:
|
|
|
Hát mi bajod a lecsó kolbásszal.. neki nagyon is bejött.. kicsit zsíros volt, de megette (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Az másik tészta, hogy fosott egész éjjel .. többet nem jutalmazom azzal (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Úgy fáj a fejem, majd szét sz akad.. hasogat... másnak nem? Pedig nem lehet okom panaszra, itt ragyogó napsütéses idő van.. fantasztikus! Edóka! Jobbulást a fejfájás miatt!!!! (IMG:style_emoticons/default/wub.gif) Lehet az éjszakázás a kutyussal viselt meg,nem tudtad Magad rendesen kipihenni. |
|
|
|
![]() ![]() |