2400 Oldal V  « < 1450 1451 1452 1453 1454 > »   
Szólj hozzá a témáhozÚj téma
> A Fekete Sereg :), Ki itt belépsz, hagyj fel minden reménnyel... :D
Neo71
post 2010.04. 02. - 19:42:07
Létrehozva: #29021

devotee

Sziasztok Babák! Csak bekukk alvás előtt! Puszi! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Angelus
post 2010.04. 02. - 20:36:55
Létrehozva: #29022

devotee

Sziasztok!

Hirtelen felindulásból hazavezettem még ezt a laza 250 km-t a napi meló után (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) 17:45-kor indultam és 20:00-ra itthon voltam (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Nyomtam pöppet a gázt... (IMG:style_emoticons/default/blush.gif) Remélem sztárfotó nem készült...

Vica, integettem! (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Könyvek, hát izé, nekem nem került semmibe, mert hozzá csaptam a céges postához a sajátomat és egyben kértem róla a számlát (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Szóval igazából 0 Ft költségembe került. Bubis borítékért nem mentem el külön, így fogtam egy gépészeti tervrajzot, ami nem kellett senkinek és belecsomagoltam (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

A Gésa olyan szép... szurkolok, hogy elnyerje a tetszésed!

A hozzászólást -Angelus- szerkesztette a következő időpontban: 2010.04. 02. - 20:37:47
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Angelus
post 2010.04. 02. - 20:48:14
Létrehozva: #29023

devotee

Ja igen, 8000-es mobilszámla... ehm... nem kell ecsetelnem miért is lett ennyi. Usival laza 1 óra 15 percet lenyomtam, én 20-as ő meg 30-as, aztán múlt pénteken is volt egy fontos telefonom, ami úgy 2 óra hossza volt, még jó, hogy hálózaton belül, aztán már írtam 70 sms-t és van egy csomó egyéb hívásom is. (IMG:style_emoticons/default/huh.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Alisha
post 2010.04. 02. - 22:58:42
Létrehozva: #29024

devotee

Sehol senki? mindenki durmol? moziban voltunk Valiccsal, meg Marcsival, most értünk haza! Akkor mindenkinek szép álmokat!!
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Angelus
post 2010.04. 03. - 07:57:11
Létrehozva: #29025

devotee

Jó reggelt!

Edó, milyen volt a film? (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Huh, én nagyot aludtam, eléggé feszes volt ez a hét leszámítva néhány órát...
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Alisha
post 2010.04. 03. - 08:16:11
Létrehozva: #29026

devotee

szia Angie! (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
Huhh... jó volt nagyon, Valics, meg MArcsi megint annyira röhögtek, hogy nem hallottam a poénokat (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) De tényleg aranyos volt, és izgi is.. kétszer is (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) és szexi Gerald Buttler.. vagy hogy irják (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Én is akkorát aludtam, most keltünk fel. Gyorsan kiviszem a kutyát, keresek egy kv partnert, aztán már dolgozom is. Mindenkinek nagyon szép hétvégét, és kellemes húsvéti ünnepeket (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

Jajj.. Angie.. még mindig nem jött meg a könyv? azt mondtad múltkor? na.. frankó... csináld meg a balhét (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Angelus
post 2010.04. 03. - 08:22:26
Létrehozva: #29027

devotee

Idézet (Alisha @ 2010.04. 03. - 09:16:11) *
szia Angie! (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
Huhh... jó volt nagyon, Valics, meg MArcsi megint annyira röhögtek, hogy nem hallottam a poénokat (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) De tényleg aranyos volt, és izgi is.. kétszer is (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) és szexi Gerald Buttler.. vagy hogy irják (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Én is akkorát aludtam, most keltünk fel. Gyorsan kiviszem a kutyát, keresek egy kv partnert, aztán már dolgozom is. Mindenkinek nagyon szép hétvégét, és kellemes húsvéti ünnepeket (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

Jajj.. Angie.. még mindig nem jött meg a könyv? azt mondtad múltkor? na.. frankó... csináld meg a balhét (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

Szia Edó!

Az jó, ha jó volt a film (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Én majd a Viharszigetet akarom megnézni ha eljutok odáig... nagyon érdekel már ez a Scorsese film, csak sosincs időm moziba menni, mert mindig van valami más! A könyv miatt írok majd a könyvkereskedésnek mert pénteken sem jött meg (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) Balhézni nem szoktam, általában az eBayes eladók 100%-ban kedvesek és aranyosak meg mindent újra postáznak ha nem kaptam meg! Kár hogy ez itthon sokszor csak asztalborogatással megy.

Szép napot! Én is megyek ma kozmetikába (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Alisha
post 2010.04. 03. - 09:15:47
Létrehozva: #29028

devotee

Idézet (Angelus @ 2010.04. 03. - 09:22:26) *
Szia Edó!

Az jó, ha jó volt a film (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Én majd a Viharszigetet akarom megnézni ha eljutok odáig... nagyon érdekel már ez a Scorsese film, csak sosincs időm moziba menni, mert mindig van valami más! A könyv miatt írok majd a könyvkereskedésnek mert pénteken sem jött meg (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) Balhézni nem szoktam, általában az eBayes eladók 100%-ban kedvesek és aranyosak meg mindent újra postáznak ha nem kaptam meg! Kár hogy ez itthon sokszor csak asztalborogatással megy.

Szép napot! Én is megyek ma kozmetikába (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif)

Mit csináltatsz? mármint a kozmetikában. Én ma csak IPL-ezek, de nagyon nincs hozzá kedvem. Viharszigetet mi sem láttuk még, nem jött el velem rá senki, lehet már nem is játsszák nálunk.. Lehetséges, hogy nem is adták postára a könyvet? no mindegy, még van 2 hetük, hogy találkozzunk. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Angelus
post 2010.04. 03. - 10:54:01
Létrehozva: #29029

devotee

Idézet (Alisha @ 2010.04. 03. - 10:15:47) *
Mit csináltatsz? mármint a kozmetikában. Én ma csak IPL-ezek, de nagyon nincs hozzá kedvem. Viharszigetet mi sem láttuk még, nem jött el velem rá senki, lehet már nem is játsszák nálunk.. Lehetséges, hogy nem is adták postára a könyvet? no mindegy, még van 2 hetük, hogy találkozzunk. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

Csak szemöldököt meg bajuszt gyantáztattam, de jövő héten szombaton reggel 6-ra megyek nagykezelésre... januárban voltam utoljára és már szükségét érzem, mert rügyezik a fejem (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) Utána a Timi megcsinálja a hajamat, kis aranyos csaj hogy elvállalt fél 9-től.

De postázták a könyvet 17-én, úgyhogy nem tudom merre jár.
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
vicuska
post 2010.04. 03. - 10:59:28
Létrehozva: #29030

devotee

Idézet (Angelus @ 2010.04. 02. - 21:36:55) *
Sziasztok!

Hirtelen felindulásból hazavezettem még ezt a laza 250 km-t a napi meló után (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) 17:45-kor indultam és 20:00-ra itthon voltam (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Nyomtam pöppet a gázt... (IMG:style_emoticons/default/blush.gif) Remélem sztárfotó nem készült...

Vica, integettem! (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Könyvek, hát izé, nekem nem került semmibe, mert hozzá csaptam a céges postához a sajátomat és egyben kértem róla a számlát (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Szóval igazából 0 Ft költségembe került. Bubis borítékért nem mentem el külön, így fogtam egy gépészeti tervrajzot, ami nem kellett senkinek és belecsomagoltam (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

A Gésa olyan szép... szurkolok, hogy elnyerje a tetszésed!

Sziasztok.

Ide jutottam végre.

Angie hehe micsoda egy rafkós nő vagy.Hozzácsaptad a céges postához a sajátodat..... (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) a csomagoláson jót vigyorogtam és gondoltam magamban látszik,hogy építészeti cégnél dolgozol. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

Jaja nagyon tetszik a Gésa.Tegnap eljutottam az 5.fejezetig.

Én meg visszaintegettem.Láttad? (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Useless-girl
post 2010.04. 03. - 12:17:31
Létrehozva: #29031

devotee

sziasztok!

nah tegnap hazaértem egyben, utána meg este mentünk inni volt osztálytársakkal, meg végre 4 hónap után láttam Anitámat!!! és itt is aludt! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) csak hazajutni volt nehéz, mert lekéstük az utcsó vonatot - pedig látta a kaller hogy futunk hozzá! köcsög!
úgyhogy belevetettük magunkat az éjszakába és még végigjártunk pár helyet. nem volt rossz, bár voltak negatívumok is. de berúgni azt nagyon sikerült! XD aztán úgy kidőltünk mire végre hazaértünk, hogy csak na XD

jah és szerelmes vagyok az új Sade albumba!!! a címadó szám, a Soldier of Love pedig azonnal kedvencem lett!!!! akit érdekel, az hallgassa meg, nekem nagyon bejön!!!
Sade - Soldier of Love

és most visszakeresem a képeket, amiket nem láttam még mikor le volt korlátozva a netem (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

jah Mode: tényleg kezdenek egyre jobbak lenni a háttereid! csak így tovább!

tatu: neked is szép húsvétot!!!
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Useless-girl
post 2010.04. 03. - 14:07:22
Létrehozva: #29032

devotee

Idézet (Neo71 @ 2010.03. 27. - 19:54:29) *
Tényleg ezt már mutattam? Rajta vagyok az óriás DM mozaik képen! 5 képem is bejutott! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

Óriás DM mozaik kép

jah, ehhez még visszatérve. én is rajta vagyok Martin lábán!!! XDDD
http://www.depechemodeuniverse.de/universe.php?nid=5870

Mode: megemelem a kalapom a képek miatt, amiket beszúrtál!!! csomó még nekem is új volt, pedig hát azért nehéz DM képekkel meglepni XDDDD
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Angelus
post 2010.04. 03. - 14:29:00
Létrehozva: #29033

devotee

Idézet (vicuska @ 2010.04. 03. - 11:59:28) *
Sziasztok.

Ide jutottam végre.

Angie hehe micsoda egy rafkós nő vagy.Hozzácsaptad a céges postához a sajátodat..... (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) a csomagoláson jót vigyorogtam és gondoltam magamban látszik,hogy építészeti cégnél dolgozol. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

Jaja nagyon tetszik a Gésa.Tegnap eljutottam az 5.fejezetig.

Én meg visszaintegettem.Láttad? (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

Vica,

igen, láttam (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

Na igen, hát nálunk elég sok rajz végzi a kukában, mert miután kinyomtatják rájönnek, hogy ezen meg ezen még változtatni kell, és akkor az előző verziók mennek a levesbe. Csak ebben az a dühítő, hogy a papír meg a patron nagyon sokba van (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) És ahhoz meg végképp drága, hogy kidobáljuk... ezért szokott gyűlni, gyűlni a plotter alatt, aztán mikor nincs főnökség gyorsan eltüntetjük (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

Jó olvasást (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Angelus
post 2010.04. 03. - 14:34:52
Létrehozva: #29034

devotee

Idézet (Useless-girl @ 2010.04. 03. - 13:17:31) *
sziasztok!

nah tegnap hazaértem egyben, utána meg este mentünk inni volt osztálytársakkal, meg végre 4 hónap után láttam Anitámat!!! és itt is aludt! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) csak hazajutni volt nehéz, mert lekéstük az utcsó vonatot - pedig látta a kaller hogy futunk hozzá! köcsög!
úgyhogy belevetettük magunkat az éjszakába és még végigjártunk pár helyet. nem volt rossz, bár voltak negatívumok is. de berúgni azt nagyon sikerült! XD aztán úgy kidőltünk mire végre hazaértünk, hogy csak na XD

jah és szerelmes vagyok az új Sade albumba!!! a címadó szám, a Soldier of Love pedig azonnal kedvencem lett!!!! akit érdekel, az hallgassa meg, nekem nagyon bejön!!!
Sade - Soldier of Love

és most visszakeresem a képeket, amiket nem láttam még mikor le volt korlátozva a netem (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

jah Mode: tényleg kezdenek egyre jobbak lenni a háttereid! csak így tovább!

tatu: neked is szép húsvétot!!!

Szia Usi!

Hehe, akkor kirúgtatok a hámból, nem baj kell az néha napján (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) És azért társaságban jobb, mint egyedül, ahogy én csináltam akkor, mikor kicsit elszálltam... Örülök, hogy jól telt az estéd és minden klappolt a bumburnyák kaller ellenére is.

Lehúztam ez egész új Sade albumot, nem rossz, csak furák ezek az R&B beütések meg a rap betétek.
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Useless-girl
post 2010.04. 03. - 14:45:35
Létrehozva: #29035

devotee

Idézet (Mode93 @ 2010.03. 31. - 18:13:11) *

na jóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóó ezen visszakeresés közben is megint megakadt a szemem!!!!!!!!!!
KÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉSZ ez a kép!!! van benne valami (hehe, Dave! XD), ami kicsinál!!!!

Angie: nekem bejönnek azok is benne! pont ilyen nyugis-sírós-meghatós zenére vágyom most (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
a Soldier of love és a Long hard road eddig a két legnagyobb kedvencem róla, de még formálódnak! este meg akarom hallgatni úgy, hogy fülhallgatóval ágyban a sötétben, hogy a dalszövegekre koncentrálhassak. (hehe, lehet bőgés lesz a vége (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) )
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
vicuska
post 2010.04. 03. - 15:44:46
Létrehozva: #29036

devotee

ennek a képnek a kommentjein röhögtem jókat (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
"egyem meg de szomjas!"
"húúú az az ádámcsutka hmmm jóó bekapja a sörös üveget..Fincsi kép"

A hozzászólást -vicuska- szerkesztette a következő időpontban: 2010.04. 03. - 16:23:31
Csatolt állományok
Mellékelt állomány:  gjhjh_603614_46290_n.jpg ( 22.18K ) Letöltések száma: 5

A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Useless-girl
post 2010.04. 03. - 16:06:50
Létrehozva: #29037

devotee

heheheheheheheeee.... (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) (nekem más jutott az eszembe, de mindegy XD)
egyébként marha jól állt neki ez a haj! észrevettétek hogy Martnak most pont ilyen van? (csak persze göndörebb - Echos képeken látni pl.)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
vicuska
post 2010.04. 03. - 16:29:08
Létrehozva: #29038

devotee

Idézet (Useless-girl @ 2010.04. 03. - 17:06:50) *
heheheheheheheeee.... (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) (nekem más jutott az eszembe, de mindegy XD)
egyébként marha jól állt neki ez a haj! észrevettétek hogy Martnak most pont ilyen van? (csak persze göndörebb - Echos képeken látni pl.)

Usi az volt a harmadik komment a képhez,hogy valaki megjegyezte milyen jól áll Dave-nek az a haj. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
hehe gondolom valami perverz jutott az eszedbe. (IMG:style_emoticons/default/wink.gif)

Csajok ilyen repcsin én is elutazgatnék....

A hozzászólást -vicuska- szerkesztette a következő időpontban: 2010.04. 03. - 16:38:38
Csatolt állományok
Mellékelt állomány:  davemonterrey_2009_oct_8_405706_29568_n.jpg ( 24.01K ) Letöltések száma: 10
Mellékelt állomány:  monterrey_2009_okt_8_3_406646_26523_n.jpg ( 26.62K ) Letöltések száma: 9

A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Useless-girl
post 2010.04. 03. - 16:52:59
Létrehozva: #29039

devotee

jah, vica! XD tudod milyen kis elborult agyam van XD

heheheheeee.... hát én is szívesen utaznék ilyen repcsin, főleg ha ilyen utastársaim lennének.... (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Angelus
post 2010.04. 03. - 16:55:19
Létrehozva: #29040

devotee

Idézet (Useless-girl @ 2010.04. 03. - 15:45:35) *
na jóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóó ezen visszakeresés közben is megint megakadt a szemem!!!!!!!!!!
KÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉSZ ez a kép!!! van benne valami (hehe, Dave! XD), ami kicsinál!!!!

Angie: nekem bejönnek azok is benne! pont ilyen nyugis-sírós-meghatós zenére vágyom most (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
a Soldier of love és a Long hard road eddig a két legnagyobb kedvencem róla, de még formálódnak! este meg akarom hallgatni úgy, hogy fülhallgatóval ágyban a sötétben, hogy a dalszövegekre koncentrálhassak. (hehe, lehet bőgés lesz a vége (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) )

Nekem is ez a két szám tetszik nagyon, meg a The moon and the sky... most hogy egyben meghallgattam az egészet nagyon zsír (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) Ahogy az Angyalom mondta szóban: "Sade zenéje olyan gyerekcsinálós" (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Na ezen aztán hangosan felröhögtem valamelyik nap, amikor éppen szóba került (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Most meg a tavaly megjelent A-HA lemez forog, nem rossz a Foot of the mountain, de nálam akkor is a top a Minor Earth Major Sky. Ez annyira, de annyira ahhhm...............

Előbb beszéltem Lolával, -felhívtam vezetékesről- és pusszant mindenkit! (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

Idézet (vicuska @ 2010.04. 03. - 17:29:08) *
Usi az volt a harmadik komment a képhez,hogy valaki megjegyezte milyen jól áll Dave-nek az a haj. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
hehe gondolom valami perverz jutott az eszedbe. (IMG:style_emoticons/default/wink.gif)

Csajok ilyen repcsin én is elutazgatnék....

Nem rossz, de nem értem miért van minden újságpapírral leterítve... (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete

2400 Oldal V  « < 1450 1451 1452 1453 1454 > » 
Szólj hozzá a témáhozÚj téma
133 felhasználó olvassa jelenleg ezt a témát (133 vendég és 0 anonim felhasználó)
0 felhasználó: