![]() ![]() |
2010.04. 03. - 17:03:09
Létrehozva:
|
|
|
devotee ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
tessék egy kis vegyes felvágott képekből (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
jah, vica! XD tudod milyen kis elborult agyam van XD heheheheeee.... hát én is szívesen utaznék ilyen repcsin, főleg ha ilyen utastársaim lennének.... (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) ó igen.... (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) kellemes küllemű utastársak lennének annyi bizonyos (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Nekem is ez a két szám tetszik nagyon, meg a The moon and the sky... most hogy egyben meghallgattam az egészet nagyon zsír (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) Ahogy az Angyalom mondta szóban: "Sade zenéje olyan gyerekcsinálós" (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Na ezen aztán hangosan felröhögtem valamelyik nap, amikor éppen szóba került (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Most meg a tavaly megjelent A-HA lemez forog, nem rossz a Foot of the mountain, de nálam akkor is a top a Minor Earth Major Sky. Ez annyira, de annyira ahhhm............... Előbb beszéltem Lolával, -felhívtam vezetékesről- és pusszant mindenkit! (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Nem rossz, de nem értem miért van minden újságpapírral leterítve... (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) utolsó mondat (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) A hozzászólást -vicuska- szerkesztette a következő időpontban: 2010.04. 03. - 17:03:52
Csatolt állományok
dave_73_584918_83899_n.jpg ( 32.93K )
Letöltések száma: 3
dave_74_584917_49517_n.jpg ( 22.74K )
Letöltések száma: 4
dave_75_584916_24714_n.jpg ( 28.03K )
dave_80_584911_15150_n.jpg ( 29.17K )
Letöltések száma: 6
dave_84_584907_60919_n.jpg ( 27.37K )
Letöltések száma: 5
dave_78_584913_63262_n.jpg ( 40.31K )
dave_81_584910_36854_n.jpg ( 34.4K )
dave_35_555566_50330_n.jpg ( 30.26K )
dave_16_551338_56125_n.jpg ( 22.44K )
hjghj_603615_64758_n.jpg ( 30.41K )
Letöltések száma: 2 |
|
|
|
2010.04. 03. - 17:08:15
Létrehozva:
|
|
|
vica, de tényleg nem értem mi az a sok papír az üléseken (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
|
|
|
|
2010.04. 03. - 17:13:40
Létrehozva:
|
|
|
vica, de tényleg nem értem mi az a sok papír az üléseken (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) biztos azért van ott az újságpapír nehogy összepiszkolják az üléseket (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Vica, igen, láttam (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Na igen, hát nálunk elég sok rajz végzi a kukában, mert miután kinyomtatják rájönnek, hogy ezen meg ezen még változtatni kell, és akkor az előző verziók mennek a levesbe. Csak ebben az a dühítő, hogy a papír meg a patron nagyon sokba van (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) És ahhoz meg végképp drága, hogy kidobáljuk... ezért szokott gyűlni, gyűlni a plotter alatt, aztán mikor nincs főnökség gyorsan eltüntetjük (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Jó olvasást (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) jaj erre meg elfelejtettem reagálni. Köszi meg lesz a kellemes olvasás. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Angie akkor megy a cégednél a papír és patron pazarlás. (IMG:style_emoticons/default/blink.gif) |
|
|
|
2010.04. 03. - 17:32:56
Létrehozva:
|
|
|
Angie az Andy kép neked. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
Mode neked megy a szívszerelmed képei. (IMG:style_emoticons/default/wink.gif) és egy kis plussz....nézzétek a csaj hátát.Usi hátha te is csináltatsz ilyet. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) A hozzászólást -vicuska- szerkesztette a következő időpontban: 2010.04. 03. - 17:41:13
Csatolt állományok
andy_fletcher_15_286736_74741_n.jpg ( 15.78K )
Letöltések száma: 2
uo0phak6odwphpku_334277_84178_n.jpg ( 22.17K )
violator3_297822_40981_n.jpg ( 16.36K )
alan_002_293338_76190_n.jpg ( 24.58K )
alan_4_232362_36570_n.jpg ( 15.21K )
Letöltések száma: 2 |
|
|
|
2010.04. 03. - 17:53:14
Létrehozva:
|
|
|
Angie: jah hát csak visznek olvasnivalót a gépre - gondolom azért az újságok (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) uncsi lehet hosszú távon ennyit utazgatni (én is unom a sok vonatozást pl. (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) )
hallod, megoldjuk a cégnél a papyr pazarlásotokat! turnék alkalmával lásd el őket te felesleges papírral, hogy legyen mivel beteríteni a repülőt! XD hehe, újrahasznosítás magas fokon a fellegekben! XD hehehehehe.... (oké, bocs, másnapos vagyok XD) jah meg a Sade albumon az utolsó szám, a The Safest Place.... na az gyönyörű még nagyon! majdnem elsírtam magam a szövegén!!! (IMG:style_emoticons/default/wub.gif) vica: nem rossz tetoválás, de én a Violator rózsát azért sem akarnám magamra rakatni (attól függetlenül hogy az egyik kedvenc jelképem), mert túl populáris minta. ha már tetováltatok magamra, akkor igyekszem egyedit vagy kevésbé népszerű jelképet választani. de a hátamat szerintem most pár évig nem fogom "bántani", elég macera volt így is a tetkóm utáni gyógyulásos időszak - tudod, a hát izmai minden mozgásban részt vesznek, szóval nem volt kellemes hogy effektíve ott volt egy gyógyuló, érzékeny seb. nem is tudom Dave hogy bírta ekkora felületen! (jó, mondjuk bepiált meg belőtte magát, de én azt nem fogom XD) |
|
|
|
2010.04. 03. - 17:53:57
Létrehozva:
|
|
|
Akartam egy gif-et ide gépészkedni de sikerült.Hiába béna vagyok. (IMG:style_emoticons/default/sad.gif)
A hozzászólást -vicuska- szerkesztette a következő időpontban: 2010.04. 03. - 17:55:52 |
|
|
|
2010.04. 03. - 17:56:25
Létrehozva:
|
|
|
vica: egyébként köszi a képeket! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
hjajj és olyan jó, hogy most van időm behozni a lemaradásomat a sorozataimmal is! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) meg este FILMEZNI FOGOOOK!!! véééééééégre!!! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (Alice csodaországban meg Sherlock Holmes) jah hát előfordul. nem töltötte fel a gif-et? A hozzászólást -Useless-girl- szerkesztette a következő időpontban: 2010.04. 03. - 17:56:40 |
|
|
|
2010.04. 03. - 17:59:40
Létrehozva:
|
|
|
vica: egyébként köszi a képeket! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) hjajj és olyan jó, hogy most van időm behozni a lemaradásomat a sorozataimmal is! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) meg este FILMEZNI FOGOOOK!!! véééééééégre!!! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (Alice csodaországban meg Sherlock Holmes) vica: az utcsó hsz-ed üres nálam. kép akart lenni? Szívesen. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) igen gif de nem sikerült felrakni. Kül a tetkós képről rögtön te jutottál eszembe. (IMG:style_emoticons/default/wink.gif) Angie: jah hát csak visznek olvasnivalót a gépre - gondolom azért az újságok (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) uncsi lehet hosszú távon ennyit utazgatni (én is unom a sok vonatozást pl. (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) ) hallod, megoldjuk a cégnél a papyr pazarlásotokat! turnék alkalmával lásd el őket te felesleges papírral, hogy legyen mivel beteríteni a repülőt! XD hehe, újrahasznosítás magas fokon a fellegekben! XD hehehehehe.... (oké, bocs, másnapos vagyok XD) jah meg a Sade albumon az utolsó szám, a The Safest Place.... na az gyönyörű még nagyon! majdnem elsírtam magam a szövegén!!! (IMG:style_emoticons/default/wub.gif) vica: nem rossz tetoválás, de én a Violator rózsát azért sem akarnám magamra rakatni (attól függetlenül hogy az egyik kedvenc jelképem), mert túl populáris minta. ha már tetováltatok magamra, akkor igyekszem egyedit vagy kevésbé népszerű jelképet választani. de a hátamat szerintem most pár évig nem fogom "bántani", elég macera volt így is a tetkóm utáni gyógyulásos időszak - tudod, a hát izmai minden mozgásban részt vesznek, szóval nem volt kellemes hogy effektíve ott volt egy gyógyuló, érzékeny seb. nem is tudom Dave hogy bírta ekkora felületen! (jó, mondjuk bepiált meg belőtte magát, de én azt nem fogom XD) Uh hát biztos nem lehetett kellemes a seb a hátadon.Sokáig tartott amíg meggyógyult? A hozzászólást -vicuska- szerkesztette a következő időpontban: 2010.04. 03. - 17:58:27 |
|
|
|
2010.04. 03. - 18:18:12
Létrehozva:
|
|
|
Usi jó filmnézést. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Én olvasom tovább a Gésát.
Pá mindenkinek. |
|
|
|
2010.04. 03. - 18:26:35
Létrehozva:
|
|
|
Vica, igen, elég nagy a patron pazarlás nálunk sajnos, meg a papír is... (IMG:style_emoticons/default/huh.gif) De ez minden tervező irodában így van... rengeteg ppír fogy és tinta, mintha nagyüzem lenne, pedig ez csak egy 85 fős cég.
Usi, de pihent vagy (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Ma amúgy betévedtem a Mediába és ha már Sade, hát ott figyelt egy koncert dvd, rögtön elvertem a húsvétra kapott pénzemet (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) Hosszú úton én vagy vezeti szeretek és zenét hallgatni, vagy csak zenét hallgatni, vagy csak olvasni. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Mondjuk repülőn nem lehet vezetni és discmant sem lehet hallgatni, tehát ott marad az olvasás vagy a laptopozás, de nekem az nagyon kényelmetlen volt Írország felé, mert túl pici a hely az előttem lévő sorhoz képest. |
|
|
|
2010.04. 03. - 18:33:00
Létrehozva:
|
|
|
Sziasztok (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
Jajj Vica köszi a képeket (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Elolvadtam azon, ahol fekszik...az a nézés...ahh.. Usi köszi a dicséretet még egyszer, megmutatom azt, amit tegnap gyártottam: (IMG:http://lh3.ggpht.com/_3M-OHLJ9G5w/S7ZJlFoIeFI/AAAAAAAABtA/tVaQfmhkxFo/s640/Space_Planet__Dave%20Gahan.jpg) A hozzászólást -Mode93- szerkesztette a következő időpontban: 2010.04. 03. - 18:33:31 |
|
|
|
2010.04. 03. - 18:35:52
Létrehozva:
|
|
|
Nem hiszem el. Pff.
Nem írom le még egyszer. Rohadt gép. Még a gép is hibázik nem? Akkor mit várnak tőlem? Na üdv!!! |
|
|
|
2010.04. 03. - 18:44:34
Létrehozva:
|
|
|
Na fussunk neki.
Mode nézd meg mit írtam nektek kinn, hehehe. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Alan-nél. Angie köszi. Korábbira, választ nem tudok, állandóan: csökkentse a grimaszok számát. Már vagy az összeset csökkentettem mégsem küldte el, lehet beleszámít az is, amit a másik ír? Jaj, fárasztó volt. Ja és szuper volt az a Dave kép. Ne kérdezd melyik, nem tudok választ írni. Ikszdé. Na, csak beköszöntem! Tele vagyok! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Ettem sonkát, tojást már most, savanyú káposztát, sütiket, tormát, meg még mit hmm, nem is tudom... (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Meg vásárolgattunk, akció volt. Úgyhogy jó napom volt, hehehe. Farmer, cipellő, leggings, talán jól írom. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Zolika meg egy pólót vett magának. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Kiakadtam ezen a Daróczin, sajnálom az ilyeneket... (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) Üdv mindenkinek! Jó éjt! (Azt hiszem mást nem írtam (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) ) |
|
|
|
2010.04. 03. - 18:46:46
Létrehozva:
|
|
|
Szia Niki (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
Oké, nézem (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
|
2010.04. 03. - 18:57:01
Létrehozva:
|
|
|
Sziasztok! Valicsot várom... aztán lefotózzuk a nyelvemen a rózsát, addig csak nem okádom el magam (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Usi, hivtunk tegnap, és most már értem miért nem vetted fel a telót.. Valics szeretett volna kérdezni tőled, de nem sikerált.. mondtam is neki.. Látod? annyit hivtad a múltkor, hogy most már rosszul van, ha kiirja a neved (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Aztán végül Angie-t hivtuk, és ő adott is választ a kérdésünkre!
Most értem haza... az egész napom eltoltam, úgyhogy semmit nem pihentem.. viszont találkoztam a gyerek kori leges-legnagyobb szerelmemmel.. 48 kilóra fogytam, miután vége lett.. még a mai napig megdobban a szivem, ha meglátom, pedig ez csak 5 évente egyszer fordul elő, mert ott lakik, ahol Évus. És mindig figyeltem rá, hogy ha abba a városba megyek, mindig top-on legyek, mert bármikor összefuthatok vele.. Erre ma egy rohanás volt az egész, és miután befejeztem az IPL-ezést, Valics gyorsan idejött, és beraktuk a gépet a kocsimban, hogy vissza vigyem oroszlányba, mert onnan bérlem. Ez a gép majdnem 40 kiló, és egyedül nem tudom a kocsiba tenni. Szóval vissza vittem a gépet, és utána mentem Évusékhoz, hogy elvigyem bevásárolni, mert nekik nincs kocsijuk, és messze laknak a városon kivül.. ez a havi nagy bevásárlás, tele tesszük a kocsim, pedig nekem nagyon nagy az autóm (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Nagyban tolom a fullra pakolt bevásárló kocsit a tesco-ban, éppen ráztuk magunkat shakira-ra, utána meg asszem pont brittney jött a rádióban, fordultam ki a sorból, és még mondtam is Évusnak, hogy aaahhh.. micsoda zenék, nem birok magammal, jöhetne valami normális is, amikor megfordultam a kocsival, és láttam, ahogy messziről jön felém, karján kislányával, széles mosollyal a száján. Kinézete makulátlan, elegáns, kimért, mosolya ellenállhatatlan, haja isteni... én meg ott álltam a rószaszin terepnadrágomban, amit csak a rózsaszin erdőben lehetne felvenni, és egy ócska plüss mackófelsőben... hajam zsiros, smink egy deka nem sok, rajtam annyi sem... és csak néztem rá.. Természetesen a mosolyától én is mosolyogni kezdtem, és olyan nyájasan mondtam neki, hogy sziasztok, hogy magam is meglepődtem a hangomon.. és el is fordultam.. nem tudtam még azt sem mondani, hogy milyen szép a kislányod, vagy hogy hogy vagytok.. semmit .. csak fordultam a kocsival, amit alig birtam tolni, zutty, a következő sorba. Évus meg utánam.. ahhh.. majdnem szétrobbant az agyam, a szivem a torkomban dobogott. még mindig.. még mindig ilyen hatással van rám ez a pasi.. istenem.. nem is tudtam nagyon beszélni Évushoz, csak annyit, hogy ez Murphy.. amikor a legszarabbul nézünk ki, akkor futunk össze valakivel, akivel nem kéne Na fussunk neki. Mode nézd meg mit írtam nektek kinn, hehehe. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Alan-nél. Angie köszi. Korábbira, választ nem tudok, állandóan: csökkentse a grimaszok számát. Már vagy az összeset csökkentettem mégsem küldte el, lehet beleszámít az is, amit a másik ír? Jaj, fárasztó volt. Ja és szuper volt az a Dave kép. Ne kérdezd melyik, nem tudok választ írni. Ikszdé. Na, csak beköszöntem! Tele vagyok! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Ettem sonkát, tojást már most, savanyú káposztát, sütiket, tormát, meg még mit hmm, nem is tudom... (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Meg vásárolgattunk, akció volt. Úgyhogy jó napom volt, hehehe. Farmer, cipellő, leggings, talán jól írom. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Zolika meg egy pólót vett magának. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Kiakadtam ezen a Daróczin, sajnálom az ilyeneket... (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) Üdv mindenkinek! Jó éjt! (Azt hiszem mást nem írtam (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) ) Mi az a leggings? nem tudom mi az Én is sajnálom Daróczit.. vagy y-n? nem tudom hirtelen.. nagyon művelt értelmes pasi volt, nem is értem... pedig ő tényleg a semmiből jött... istenem.. ha van olyan? számomra mondjuk nincs, csak én vagyok.. meg valami .. mondjuk az univerzum A hozzászólást -Alisha- szerkesztette a következő időpontban: 2010.04. 03. - 18:58:52 |
|
|
|
2010.04. 03. - 19:02:47
Létrehozva:
|
|
|
Mode (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
Gyere! Edó, hát mondom én, hogy rosszul írtam le, vagy nem? Na jó, nem flancolok, cicanadrág na. Magyarul. Hehehe. Hát szegény, kíváncsi lennék, mi volt a baja. (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) Bár semmi közöm hozzá. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) De mindig nagyon sajnálom az ilyen eseteket, mert nagyon súlyosan érezhette magát az ilyen ember és ez szomorú. |
|
|
|
2010.04. 03. - 19:09:52
Létrehozva:
|
|
|
tessék egy kis vegyes felvágott képekből (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) ó igen.... (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) kellemes küllemű utastársak lennének annyi bizonyos (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) utolsó mondat (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Milyen édes pofa ez a Dave! Akkora cuppantósat tudnék neki adni, olyan kis cukimuki pofikája van. Mint a Zolimnak is, hehehe. Imádom dögönyözni és puszilni, rekordot tudnék dönteni pusziszkodásban, nyakica arcocska, (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) . Dave-et is, nyámi!!! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
|
2010.04. 03. - 19:39:29
Létrehozva:
|
|
|
Sziasztok! Valicsot várom... aztán lefotózzuk a nyelvemen a rózsát, addig csak nem okádom el magam (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Usi, hivtunk tegnap, és most már értem miért nem vetted fel a telót.. Valics szeretett volna kérdezni tőled, de nem sikerált.. mondtam is neki.. Látod? annyit hivtad a múltkor, hogy most már rosszul van, ha kiirja a neved (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Aztán végül Angie-t hivtuk, és ő adott is választ a kérdésünkre! Most értem haza... az egész napom eltoltam, úgyhogy semmit nem pihentem.. viszont találkoztam a gyerek kori leges-legnagyobb szerelmemmel.. 48 kilóra fogytam, miután vége lett.. még a mai napig megdobban a szivem, ha meglátom, pedig ez csak 5 évente egyszer fordul elő, mert ott lakik, ahol Évus. És mindig figyeltem rá, hogy ha abba a városba megyek, mindig top-on legyek, mert bármikor összefuthatok vele.. Erre ma egy rohanás volt az egész, és miután befejeztem az IPL-ezést, Valics gyorsan idejött, és beraktuk a gépet a kocsimban, hogy vissza vigyem oroszlányba, mert onnan bérlem. Ez a gép majdnem 40 kiló, és egyedül nem tudom a kocsiba tenni. Szóval vissza vittem a gépet, és utána mentem Évusékhoz, hogy elvigyem bevásárolni, mert nekik nincs kocsijuk, és messze laknak a városon kivül.. ez a havi nagy bevásárlás, tele tesszük a kocsim, pedig nekem nagyon nagy az autóm (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Nagyban tolom a fullra pakolt bevásárló kocsit a tesco-ban, éppen ráztuk magunkat shakira-ra, utána meg asszem pont brittney jött a rádióban, fordultam ki a sorból, és még mondtam is Évusnak, hogy aaahhh.. micsoda zenék, nem birok magammal, jöhetne valami normális is, amikor megfordultam a kocsival, és láttam, ahogy messziről jön felém, karján kislányával, széles mosollyal a száján. Kinézete makulátlan, elegáns, kimért, mosolya ellenállhatatlan, haja isteni... én meg ott álltam a rószaszin terepnadrágomban, amit csak a rózsaszin erdőben lehetne felvenni, és egy ócska plüss mackófelsőben... hajam zsiros, smink egy deka nem sok, rajtam annyi sem... és csak néztem rá.. Természetesen a mosolyától én is mosolyogni kezdtem, és olyan nyájasan mondtam neki, hogy sziasztok, hogy magam is meglepődtem a hangomon.. és el is fordultam.. nem tudtam még azt sem mondani, hogy milyen szép a kislányod, vagy hogy hogy vagytok.. semmit .. csak fordultam a kocsival, amit alig birtam tolni, zutty, a következő sorba. Évus meg utánam.. ahhh.. majdnem szétrobbant az agyam, a szivem a torkomban dobogott. még mindig.. még mindig ilyen hatással van rám ez a pasi.. istenem.. nem is tudtam nagyon beszélni Évushoz, csak annyit, hogy ez Murphy.. amikor a legszarabbul nézünk ki, akkor futunk össze valakivel, akivel nem kéne Szia Edó! Látom, elsőnek Usinál próbálkoztatok (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Nem baj, feleltem a kérdésre, de majdnem engem sem tudtatok elérni, ugyanis bugyiban meg melltartóban riszáltam magam a fürdőszoba felé (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) És mikor kinyitottam az ajtót, akkor hallottam az Only when I lose myselfet. Na mondom ki hív engem ilyenkor....., megleptetek (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Ez az érzés szörnyű, nekem is van ilyenem, de ő messze lakik tőlem, nem nagyon tudok vele összefutni (nem, nem az Angyalom... huh micsoda kihívás lesz nekem a 19-e) nagyon szar tud lenni, te meg még nem is voltál felöltözve rendesen. Szegény Edó! Na de legalább jót riszáltatok a Shakirára (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) Ez az érzés nagyon szar, úgy érzed mindjárt elájulsz, rosszul leszel, kiszárad a szád és minden érzékszerved megőrül. Meg vásárolgattunk, akció volt. Úgyhogy jó napom volt, hehehe. Farmer, cipellő, leggings, talán jól írom. Zolika meg egy pólót vett magának. Kiakadtam ezen a Daróczin, sajnálom az ilyeneket... Szia Niki! Én is már megint vásároltam ma, nadrág, nyári blúz, cipőcske... (IMG:style_emoticons/default/rolleyes.gif) Levásároltam a második 1500 Ft-os kuponom az Orsayben (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) A Daróczy Dávid halála engem lesokkolt (IMG:style_emoticons/default/huh.gif) |
|
|
|
2010.04. 03. - 20:08:05
Létrehozva:
|
|
|
|
|
|
|
2010.04. 03. - 20:18:45
Létrehozva:
|
|
|
És még, egy kis film hanggal, most csináltuk Valiccsal, csak nektek (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) nem tudok vele beszélni (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
http://www.youtube.com/watch?v=nNpzgcyB7Lw |
|
|
|
![]() ![]() |