2400 Oldal V  « < 1452 1453 1454 1455 1456 > »   
Szólj hozzá a témáhozÚj téma
> A Fekete Sereg :), Ki itt belépsz, hagyj fel minden reménnyel... :D
Angelus
post 2010.04. 03. - 20:20:45
Létrehozva: #29061

devotee

Idézet (Alisha @ 2010.04. 03. - 21:08:05) *

Szupcsi, de ezzel tényleg nem lehet enni (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

Idézet (Alisha @ 2010.04. 03. - 21:18:45) *
És még, egy kis film hanggal, most csináltuk Valiccsal, csak nektek (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) nem tudok vele beszélni (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

http://www.youtube.com/watch?v=nNpzgcyB7Lw

(IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Kommenteltem! (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Mode93
post 2010.04. 03. - 20:30:00
Létrehozva: #29062

devotee

Jajj Edó de édes vagy mindjárt megzabállak (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Alisha
post 2010.04. 03. - 20:45:16
Létrehozva: #29063

devotee

Idézet (Mode93 @ 2010.04. 03. - 21:30:00) *
Jajj Edó de édes vagy mindjárt megzabállak (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

Gyere.. zabálj... van rajtam husi elég.. a derekamból, ha kérhetem (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
---
post 2010.04. 03. - 21:04:03
Létrehozva: #29064

devotee

Megnéztem Edó, írtam is. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

http://www.nepszava.hu/articles/article.php?id=279782 SMOG küldte. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
jantar1
post 2010.04. 03. - 21:05:31
Létrehozva: #29065

devotee

Idézet (Alisha @ 2010.04. 03. - 21:18:45) *
És még, egy kis film hanggal, most csináltuk Valiccsal, csak nektek (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) nem tudok vele beszélni (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

http://www.youtube.com/watch?v=nNpzgcyB7Lw

csákó (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

edó nagy aranyos vagy (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) az elköszönésed a végén mindent visz (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) ez mostantól a szádba is benne lesz? (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) vagy csak így sutyiba ? (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Mode93
post 2010.04. 03. - 21:06:01
Létrehozva: #29066

devotee

(IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
jantar1
post 2010.04. 03. - 21:06:54
Létrehozva: #29067

devotee

valics is aranyos bárcsak a hangja hallható (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Useless-girl
post 2010.04. 03. - 21:16:27
Létrehozva: #29068

devotee

sziasztok!

na anyuval is megnéztünk egy limonádé Sandra Bullock & Hugh Grant filmet! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) aranyos volt! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

Edó: jaaaa igen, most rémlik, hogy hívott Valics! XD ki is ment a fejemből! XD tessék többször próbálkozni ilyenkor, mert nem biztos hogy a táskám aljáról időben ki tudom kaparni a telcsit, vagy hogy elsőre meghallom a WROOOOOOOOONG-ot! XDDDD
a vidi eszméletlen! XD nagyon hülyék vagytok! imádlak titekeeeet!!!!! (IMG:style_emoticons/default/wub.gif)

Angie: te kis shopaholic!!!!!!!!!!! XDDDDD

na Supernaturalezek kicsit. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Alisha
post 2010.04. 03. - 21:34:51
Létrehozva: #29069

devotee

Idézet (jjantarr @ 2010.04. 03. - 22:05:31) *
csákó (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

edó nagy aranyos vagy (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) az elköszönésed a végén mindent visz (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) ez mostantól a szádba is benne lesz? (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) vagy csak így sutyiba ? (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

Mármint mi sutyiban? nincs sutyi... piercing van már vagy 6 éve a nyelvemben, csak most akkora nagy ez a rózsa, hogy nem tudok vele beszélni.. de már kivettem, pedig egész belejöttem. Majd mire megyünk bulizni, megtanulok vele beszélni is (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

Usi, gondoltam, hogy nem hallottad, azért nem is csináltunk belőle ügyet. még mondtuk is, hogy tuti bulizok már megint (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

Niki, mindjárt nézem mit írtál! (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) megtaláltam a hosszú í-t a laptopon... amit kb 3 éve használok.. illetve nem megtaláltam, hanem Valics megmutatta.. itt volt az orrom előtt, nem is értem, miért nem láttam évekig.. ez annyira gáz, de megosztottam veletek (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

Idézet (jjantarr @ 2010.04. 03. - 22:06:54) *
valics is aranyos bárcsak a hangja hallható (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

Láttad már VAlicsot, JAntar?
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Useless-girl
post 2010.04. 03. - 22:03:10
Létrehozva: #29070

devotee

Edó: hehe, évek óta nem találtad az í-t? XDDD jóóóólvan! XDDDD
(mondjuk az elején én is kerestem mikor még új volt a laptopom XD)
de amúgy minek csinálnak ilyen nagy piercinget, ha nem lehet normálisan beszélni tőle?
jah hát partival nyitottam a szünetem XD méltóan! XD
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Useless-girl
post 2010.04. 04. - 01:12:30
Létrehozva: #29071

devotee

nah, most értem az Alice csodaország végére! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
nem volt rossz!!!!! bár kicsit kevésbé volt Tim Burtonös, mint vártam. Hjajjj de hát Johnny Depp megint zseniális volt! IMÁDOM azt a pasast is!!!! (IMG:style_emoticons/default/wub.gif) tényleg átváltozóművész!!!
Azért kicsit sajnálom hogy ez a mese eléggé kimaradt a gyerekkoromból - csak részletekre emlékszem belőle innen-onnan. Olvasni sosem olvastam vagy láttam. de tetszett, bár volt 1-2 fenntartásom vele kapcsolatban. no mindegy.
szóval a film jóóóó volt! jól esett nagyon! néha én is úgy érzem magam, mint Alice - álomvilágban élek (általában jó értelemben persze XD).
holnap... vagyis majd ma este megnézem a Sherlock Holmes-t is. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
jó éjt az üres fórumnak és szép reggelt majd a korán kelőknek! (IMG:style_emoticons/default/wink.gif)

(IMG:http://thespotlightreport.files.wordpress.com/2009/12/johnny_depp_helena_bonham_carter_alice_in_wonderland_tim_burton.jpg)

(IMG:style_emoticons/default/wub.gif) Depp és Burton (IMG:style_emoticons/default/wub.gif)

(IMG:http://www.pynkcelebrity.com/wp-content/uploads/2009/07/johnny-depp-tim-burton-alice-in-wonderland-mad-hatter.jpg)

A hozzászólást -Useless-girl- szerkesztette a következő időpontban: 2010.04. 04. - 01:21:14
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
vicuska
post 2010.04. 04. - 07:18:22
Létrehozva: #29072

devotee

Jó reggelt kívánok.

A sereg minden tagjának Kellemes Húsvéti Ünnepeket. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

Mode szívesen a képeket. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Sejtettem,hogy elalélsz ha meglátod őket.

Angie semmi vélemény vagy olvadás az Andy-s képhez? (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Vagy már nem érdekel?Annál jobb legalább az enyém lesz teljes egészében. (IMG:style_emoticons/default/wink.gif)

Szép napot mindenkinek.Én megyek fatornyos kisfalumba.(ami város) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

Pááá

A hozzászólást -vicuska- szerkesztette a következő időpontban: 2010.04. 04. - 07:20:29
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Alisha
post 2010.04. 04. - 07:34:06
Létrehozva: #29073

devotee

Sziasztok, jó reggelt!

Usi, ugye mondtam, hogy Johnny Depp fantasztikus benne.... jaaajjj... de imádom én is. Van vele egy sztorim.. Húgommal beszélgettem, kérdeztem mi újság vele.. mindig kérdezem azt is, volt-e valami híresség náluk a szalonban, mert ő a belvárosban dolgozik, egy nagyon exclusive helyen, sok híresség jár oda. Erre modta, hogy igen, JD... mondom.. áááhhh.. nem igaz, micsoda szerencséd van, isteni az a pasi, nekem nagyon bejön,..... erre mondja nekem, hogy ugyan, hagyd már, olyan koszos a lukja.... csak tartottam a telefont, hirtelen nem tudtam, hogy az én húgom honnan a fakiból tudja, milyen Johnny Depp luka..... teljesen ledermedtem, és kb fél perc múlva kifakadtam, mert rájöttem, hogy mondta hugi. ... koszos a lookja (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) ami annyit tesz, hogy trehány a kinézete (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) csak Zsófi sok mindent mond már igy, hiszen kint él 12 éve. annyira nevettem, ő meg kérdezte, Te min nevetsz... kb fél perce nevettem már, mikor neki meg leesett, hogy én hogy értettem, és most jöttem rá, és ezért fogok kb mindjárt megfulladni.. Úgyhogy Zsófi LA-ban sikított, én meg itthon, de kb 5 percet, és nem is tudtunk beszélni, folyt a könnyünk. Hát lehet ti most ezt annyira nem tartjátok viccesnek, de én abban az évben asszem ezen nevettem a legnagyobbat. Konkrétan kattogott az agyam, hogy hogy a fakiban jutott hugi johnnyhoz ilyen közel, és ugyan miért osztja meg ezt velem ilyen részletesen (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

A hozzászólást -Alisha- szerkesztette a következő időpontban: 2010.04. 04. - 07:53:51
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Angelus
post 2010.04. 04. - 07:42:45
Létrehozva: #29074

devotee

Jó reggelt!

Tegnap este elszállt a netem, nem is egyszer, mert mikor Lolával nyomtam a kábeltelefonon az is megszakadt egyszer legalább... Hülye T-com, monnyon le!

Mode, tök jó a holdas kép apáddal (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Egyre ügyesebb vagy!

Edó, de jót nevettem ezen a hosszú i betűs sztorin (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) De hogy nem vetted észre ilyen sokáig, nem értem (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) De a lényeg, hogy már volt miért felkelni tegnap!

Usi, hát igen, most belendültem és felfrissítem a ruhatáram (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Bár a minimál bútorral berendezett albiban elég nehéz elhelyezni őket, de majd megoldom. Apu cuccait benyomorgatom 2 polcra, a többi szekrény meg az enyém lesz (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) De persze a szövetnadrágból megint vágni kell... nem vagyok konfekció magasság, az viszont tetszett, hogy jó lett rám a 36-os nadrág! Fogytam (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

Alice Csodaországban... nem szeretem (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) Se könyvben, se mesében nekem nem jött be sajnos. A filmet még nem láttam, de majd Tim és Johnny miatt megnézem! Ma egy horrort kaptam nővéremtől - A halál után - este ez lesz a főműsor (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

Vica, Andy nálam örök kedvenc, na tessék most nyáladzom (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) És nem adom, a fele az enyém (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Angelus
post 2010.04. 04. - 07:48:10
Létrehozva: #29075

devotee

Idézet (Alisha @ 2010.04. 04. - 08:34:06) *
Sziasztok, jó reggelt!

Usi, ugye mondtam, hogy Johnny Depp fantasztikus benne.... jaaajjj... de imádom én is. Van vele egy sztorim.. Húgommal beszélgettem, kérdeztem mi újság vele.. mindig kérdezem azt is, volt-e valami híresség náluk a szalonban, mert ő a belvárosban dolgozik, egy nagyon exclusive helyen, sok híresség jár oda. Erre modta, hogy igen, JP... mondom.. áááhhh.. nem igaz, micsoda szerencséd van, isteni az a pasi, nekem nagyon bejön,..... erre mondja nekem, hogy ugyan, hagyd már, olyan koszos a lukja.... csak tartottam a telefont, hirtelen nem tudtam, hogy az én húgom honnan a fakiból tudja, milyen Johnny Depp luka..... teljesen ledermedtem, és kb fél perc múlva kifakadtam, mert rájöttem, hogy mondta hugi. ... koszos a lookja (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) ami annyit tesz, hogy trehány a kinézete (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) csak Zsófi sok mindent mond már igy, hiszen kint él 12 éve. annyira nevettem, ő meg kérdezte, Te min nevetsz... kb fél perce nevettem már, mikor neki meg leesett, hogy én hogy értettem, és most jöttem rá, és ezért fogok kb mindjárt megfulladni.. Úgyhogy Zsófi LA-ban sikított, én meg itthon, de kb 5 percet, és nem is tudtunk beszélni, folyt a könnyünk. Hát lehet ti most ezt annyira nem tartjátok viccesnek, de én abban az évben asszem ezen nevettem a legnagyobbat. Konkrétan kattogott az agyam, hogy hogy a fakiban jutott hugi johnnyhoz ilyen közel, és ugyan miért osztja meg ezt velem ilyen részletesen (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

Bepisiltem (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Angelus
post 2010.04. 04. - 07:53:22
Létrehozva: #29076

devotee

Dominatrix - kedvenc DM remix készítőm - megint alkotott egy Kernfusion-t a Photographichoz, és persze állati király lett!!!!

http://www.youtube.com/watch?v=AMwZSS6B-Go

Happy Easter/Kellemes húsvétot (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Alisha
post 2010.04. 04. - 07:57:25
Létrehozva: #29077

devotee

Angie, asszem úgy nem vettem észre a hosszú í-t, hogy sosem nézem a klaviatúrát. CSak azt érzékeltem, hogy ahol lennie kéne, nem az volt. és ezt könyveltem is ott bent. Persze közben elkezdtem keresni, hogy mivel lehet kicsalni a laptopból egy hosszú í-t... funkció billentyű, egyéb.. végig kerestem a leirást, a cd-t.. mindent.. sehol Évek óta.. és képzeljétek, itt van a space mellett (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) ennyi csak.. nem láttam a fától az erdőt (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Valics nagyon nevetett, mert ő mutatta meg (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

NA mindjárt meghallgatom ezt a remixet, csak kiviszem a kutyát.. meg írok Valicsnak egy sms-t, hogy gyüjjön kávézni! Puszkó, neked is happy easter bébi (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Angelus
post 2010.04. 04. - 08:03:52
Létrehozva: #29078

devotee

Idézet (Alisha @ 2010.04. 04. - 08:57:25) *
Angie, asszem úgy nem vettem észre a hosszú í-t, hogy sosem nézem a klaviatúrát. CSak azt érzékeltem, hogy ahol lennie kéne, nem az volt. és ezt könyveltem is ott bent. Persze közben elkezdtem keresni, hogy mivel lehet kicsalni a laptopból egy hosszú í-t... funkció billentyű, egyéb.. végig kerestem a leirást, a cd-t.. mindent.. sehol Évek óta.. és képzeljétek, itt van a space mellett (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) ennyi csak.. nem láttam a fától az erdőt (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Valics nagyon nevetett, mert ő mutatta meg (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

NA mindjárt meghallgatom ezt a remixet, csak kiviszem a kutyát.. meg írok Valicsnak egy sms-t, hogy gyüjjön kávézni! Puszkó, neked is happy easter bébi (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

Nagyon aranyos sztori (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

Ok, feltétlen hallgasd meg, nálam már negyedjére pörög, most töltöttem le a drmermix.be-ről (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Remélem fog tetszeni! Jó kávézást én átugrom Mezőberénybe!

Puszkó (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Neo71
post 2010.04. 04. - 08:08:03
Létrehozva: #29079

devotee

Kellemes húsvéti ünnepeket kívánok minden DM babának! Sok locsolót, finom parfümmel! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Useless-girl
post 2010.04. 04. - 09:10:58
Létrehozva: #29080

devotee

reggelt mindenkinek!

Neo: hjaj én inkább nem kérek egy locsolót sem!!! utálom a húsvétot! XD
de azért köszi (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

Edó: jesszus, a Johnnys sztori!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! te álllat, te! XDDDDDD
amúgy milyen szalonról van szó? és tesód beszélt is vele?

Angie: nekem sem a kedvencem az Alice csodaországban, de a filmet mindenképp érdemes megnézni - már csak a látvány miatt is. (Bár engem kicsit zavart, hogy annyira látszódott hogy számítógépes csomó szereplő.)
jah, nekem most annyira nem jön be ez a Photographicos Kernfusion mix. Nem azt mondom, hogy nem jó, hanem hogy lehetne jobb is (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete

2400 Oldal V  « < 1452 1453 1454 1455 1456 > » 
Szólj hozzá a témáhozÚj téma
76 felhasználó olvassa jelenleg ezt a témát (76 vendég és 0 anonim felhasználó)
0 felhasználó: