![]() ![]() |
2010.04. 04. - 16:57:38
Létrehozva:
|
|
|
devotee ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Usi én is szeretem az édeset.Csoki főleg a mogyorós meg a süti jöhet. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) A csípőset is szeretem de csak az enyhén csípőset. Angie (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) akkor tessék neked Andy . (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Ultra/Singles Andy (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Szeretem!!!!!!!!!!!!! Köszönöm!!!! |
|
|
|
2010.04. 04. - 16:58:31
Létrehozva:
|
|
|
Angie: hát és az a poén, hogy olyan hülye apróságon kaptak össze,m int hogy a kb. 3 és fél éves unokaöcsém nem eszik mostanában normális kaját, csak édességet és csokit akart enni, mire szólt a nagymamám meg anyu meg az unokaöcsém bátyja, hogy ne csokizzon, mert ott a süti, inkább azt egye... Mindegy, a nagybátyám elég hirtelen haragú, könnyen felkapja a vizet. csak az a gáz, hogy annyira nem tud uralkodni magán, hogy most a nagyszüleimet is nagyon megbántotta. és ki fogja a lelküket ápolni? hát persze hogy apum, mert hogy ő van helyben és látogatja majdnem minden nap az öregeket... Sajnálom őket, hogy ilyen hülye a nagybátyám!
jajj amúgy nem tudok lekattanni erről az új Sade albumról!!! (IMG:style_emoticons/default/wub.gif) asszem fogok IDM illusztrációhoz szövegeti s felhasználni belőle! |
|
|
|
2010.04. 04. - 17:01:06
Létrehozva:
|
|
|
Angie: hát és az a poén, hogy olyan hülye apróságon kaptak össze,m int hogy a kb. 3 és fél éves unokaöcsém nem eszik mostanában normális kaját, csak édességet és csokit akart enni, mire szólt a nagymamám meg anyu meg az unokaöcsém bátyja, hogy ne csokizzon, mert ott a süti, inkább azt egye... Mindegy, a nagybátyám elég hirtelen haragú, könnyen felkapja a vizet. csak az a gáz, hogy annyira nem tud uralkodni magán, hogy most a nagyszüleimet is nagyon megbántotta. és ki fogja a lelküket ápolni? hát persze hogy apum, mert hogy ő van helyben és látogatja majdnem minden nap az öregeket... Sajnálom őket, hogy ilyen hülye a nagybátyám! jajj amúgy nem tudok lekattanni erről az új Sade albumról!!! (IMG:style_emoticons/default/wub.gif) asszem fogok IDM illusztrációhoz szövegeti s felhasználni belőle! Hát ez azért durva, mondjuk én is van mikor beszólok, de csak akkor, ha az agyamra mennek már a szüleim meg a nagyanyám... na de hát akkor sem úgy, hogy ordítok hanem poénosan inkább. Szerencsére veszik a lapot! Hehe megfertőzött a gyerekcsinálós zene (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
|
2010.04. 04. - 17:04:05
Létrehozva:
|
|
|
jah, aztán majdnem felborogatta az asztalt - nem tom, én bent voltam a másik szobában a feleségével meg a kicsivel Animal Planetet néztünk aztán csak a kiabálást hallottuk meg hogy apám bejött, hogy gyere megyünk haza... na mindegy, majd megbékélnek - most egy darabig nem lesz közös kaja velük. volt már ilyen párszor. *vállat von*
jah hát ellennék erre a "gyerekcsinálós" zenére mondjuk Dave-vel, csak hogy nehogy elhanyagoltnak érezze magát itt a nagy Recoilozás meg húsvéti zabálások közepette XDDDDD hmm... szerintem nem tiltakozna ellene.... (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) |
|
|
|
2010.04. 04. - 17:05:51
Létrehozva:
|
|
|
ÚRISTEEEEN
Usi kösziiiiiiiiiiiiii 1000000000000000 puszi érte!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Vica: Hát, nehezen tudom elmagyarázni, milyet szeretnék, mindjárt egy képet feltöltök ide arról a frizuráról (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
|
2010.04. 04. - 17:09:46
Létrehozva:
|
|
|
jah, aztán majdnem felborogatta az asztalt - nem tom, én bent voltam a másik szobában a feleségével meg a kicsivel Animal Planetet néztünk aztán csak a kiabálást hallottuk meg hogy apám bejött, hogy gyere megyünk haza... na mindegy, majd megbékélnek - most egy darabig nem lesz közös kaja velük. volt már ilyen párszor. *vállat von* jah hát ellennék erre a "gyerekcsinálós" zenére mondjuk Dave-vel, csak hogy nehogy elhanyagoltnak érezze magát itt a nagy Recoilozás meg húsvéti zabálások közepette XDDDDD hmm... szerintem nem tiltakozna ellene.... (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) Szegény gyerek meg mire következtethet ebből... huh, ilyenkor mindig a picik sínylik ezt meg, mert nem érik. Aztán manapság meg csak néznek, hogy a gyerekek nem tudják az érzéseiket normális módon kifejezni csak durvasággal (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) Tök szomcsi (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Ápolgatnád mi? Micsoda kényeztetésben lenne része Dave-nek, azta! (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) Asszem kezd elszaladni a fantáziám... olyan zizi az én Angyalom, most már akárhányszor meghallom Sade-t, mindig ez a gyerekcsinálós zene jut eszembe róla és nekiállok vigyorogni (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
|
2010.04. 04. - 17:16:48
Létrehozva:
|
|
|
Ultra/Singles Andy (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Szeretem!!!!!!!!!!!!! Köszönöm!!!! Szívesen. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) ÚRISTEEEEN Usi kösziiiiiiiiiiiiii 1000000000000000 puszi érte!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Vica: Hát, nehezen tudom elmagyarázni, milyet szeretnék, mindjárt egy képet feltöltök ide arról a frizuráról (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) oké. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Szegény gyerek meg mire következtethet ebből... huh, ilyenkor mindig a picik sínylik ezt meg, mert nem érik. Aztán manapság meg csak néznek, hogy a gyerekek nem tudják az érzéseiket normális módon kifejezni csak durvasággal (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) Tök szomcsi (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Ápolgatnád mi? Micsoda kényeztetésben lenne része Dave-nek, azta! (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) Asszem kezd elszaladni a fantáziám... olyan zizi az én Angyalom, most már akárhányszor meghallom Sade-t, mindig ez a gyerekcsinálós zene jut eszembe róla és nekiállok vigyorogni (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) nálunk csak annyi említésre méltó a családi összejövetellel kapcsolatban,hogy amikor meglátta a Petra a dédnagyapját csinált egy hátra arcot és otthagyta aztán amikor öreg haverkodni akart vele a Petra elsírta magát.Ez abból fakad,hogy az öreg csávó baromira szokott vele foglalkozni.Pedig ott vagyunk minden szombaton de nem érdekli.Valamikor még a köszönésemet se fogadja és mivel engem utál a gyerekem sem érdekli.Aztán amikor véletlen összefutnak a lányom persze,hogy megijed tőle elvégre egy idegen neki. A hozzászólást -vicuska- szerkesztette a következő időpontban: 2010.04. 04. - 17:18:41 |
|
|
|
2010.04. 04. - 17:18:03
Létrehozva:
|
|
|
Na ilyen frizurát szeretnék. Még nem biztos, hogy vágatok hozzá frufrut, esetleg ilyen oldalasat, ha már Alan nőinek is olyan volt...XDDD Ja meg van is Brittnek XD
Olyan, hogy kb. az arcom aljáig ér a a hajam egy része, a többi meg marad olyan hosszú amilyen volt.
Csatolt állományok
|
|
|
|
2010.04. 04. - 17:21:46
Létrehozva:
|
|
|
Na ilyen frizurát szeretnék. Még nem biztos, hogy vágatok hozzá frufrut, esetleg ilyen oldalasat, ha már Alan nőinek is olyan volt...XDDD Ja meg van is Brittnek XD Olyan, hogy kb. az arcom aljáig ér a a hajam egy része, a többi meg marad olyan hosszú amilyen volt. Jó lesz. (IMG:style_emoticons/default/wink.gif) De szerintem neked nem kéne frufru.Bár nem akarok beleszólni neked kell eldönteni. jah, aztán majdnem felborogatta az asztalt - nem tom, én bent voltam a másik szobában a feleségével meg a kicsivel Animal Planetet néztünk aztán csak a kiabálást hallottuk meg hogy apám bejött, hogy gyere megyünk haza... na mindegy, majd megbékélnek - most egy darabig nem lesz közös kaja velük. volt már ilyen párszor. *vállat von* jah hát ellennék erre a "gyerekcsinálós" zenére mondjuk Dave-vel, csak hogy nehogy elhanyagoltnak érezze magát itt a nagy Recoilozás meg húsvéti zabálások közepette XDDDDD hmm... szerintem nem tiltakozna ellene.... (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) hehe Usi "gyerek csinálós" zenére csinálnátok....valamit (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
|
2010.04. 04. - 17:23:15
Létrehozva:
|
|
|
nem rossz frizura - én az oldalfrufrut ajánlanám - én azt szeretem, de te tudod. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) a képeket meg szívesen. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
vica: hát nem csodálom hogy Petra megijed tőle! Angie: hehehehehehee.... hát persze hogy kényeztetném a cicafiút - ha kérné akkor karmolásznám is XD (hajajj nekem is kezd elszaladni a fantáziám!) nah hogy visszahúzzalak a valóságba téged is, egy kép amin felröhögtem! XD (IMG:http://s4.postimage.org/Cfqlr-17dcc7ee5264a3c04692b9080046a757.jpg) Jó lesz. (IMG:style_emoticons/default/wink.gif) De szerintem neked nem kéne frufru.Bár nem akarok beleszólni neked kell eldönteni. hehe Usi "gyerek csinálós" zenére csinálnátok....valamit (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) csak nem gyereket, ha lehet! XD a procedúrát szívesen csak ne legyen még belőle lurkó! XD |
|
|
|
2010.04. 04. - 17:23:26
Létrehozva:
|
|
|
Hát, szerintem ilyen frufrut nem csináltatok, amilyen a csajnak van. Túl kislányos lenne.
|
|
|
|
2010.04. 04. - 17:26:00
Létrehozva:
|
|
|
ez viszont király kép és még nem is láttam! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
(IMG:http://img688.imageshack.us/img688/7290/predivanje.jpg) ez is új volt nekem: (IMG:http://i37.tinypic.com/b7nlme.jpg) |
|
|
|
2010.04. 04. - 17:28:17
Létrehozva:
|
|
|
nem rossz frizura - én az oldalfrufrut ajánlanám - én azt szeretem, de te tudod. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) a képeket meg szívesen. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) vica: hát nem csodálom hogy Petra megijed tőle! Angie: hehehehehehee.... hát persze hogy kényeztetném a cicafiút - ha kérné akkor karmolásznám is XD (hajajj nekem is kezd elszaladni a fantáziám!) nah hogy visszahúzzalak a valóságba téged is, egy kép amin felröhögtem! XD (IMG:http://s4.postimage.org/Cfqlr-17dcc7ee5264a3c04692b9080046a757.jpg) csak nem gyereket, ha lehet! XD a procedúrát szívesen csak ne legyen még belőle lurkó! XD Usi szóval a gyerekcsinálás technikája ellen nincs kifogásod. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Én nálam nincs kép. (IMG:style_emoticons/default/blink.gif) Hát, szerintem ilyen frufrut nem csináltatok, amilyen a csajnak van. Túl kislányos lenne. Majd kérünk fotót az új frizurádról. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) A hozzászólást -vicuska- szerkesztette a következő időpontban: 2010.04. 04. - 17:26:52 |
|
|
|
2010.04. 04. - 17:29:39
Létrehozva:
|
|
|
Daaaaave (IMG:style_emoticons/default/wub.gif)
Usi szerintem oldalfrufru lesz belőle. Vagy az, vagy semmi Usi szóval a gyerekcsinálás technikája ellen nincs kifogásod. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Én nálam nincs kép. (IMG:style_emoticons/default/blink.gif) Majd kérünk fotót az új frizurádról. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Rólam fénykép??? ááá kizárt (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Majd Alan mellett (IMG:style_emoticons/default/wub.gif) |
|
|
|
2010.04. 04. - 17:30:43
Létrehozva:
|
|
|
Usi ezeket a képeket még én sem láttam.Köszi. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
Daaaaave (IMG:style_emoticons/default/wub.gif) Usi szerintem oldalfrufru lesz belőle. Vagy az, vagy semmi Rólam fénykép??? ááá kizárt (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Majd Alan mellett (IMG:style_emoticons/default/wub.gif) Mié má? (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
|
2010.04. 04. - 17:32:34
Létrehozva:
|
|
|
vica: jah a képen Dave tevegel. mindjárt feltöltöm akkor másképp is. (meg kaptok még egyet bónuszban (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) asszem az magyarországi)
Mode: én szeretem az oldalfrufrut - kicsit tépetten, nem túl röviden - ha az lenne, akkor nekem begöndörödik és hiába vasalom XD
Kupanje.jpg ( 83.74K )
Letöltések száma: 10
Cfqlr_17dcc7ee5264a3c04692b9080046a757.jpg ( 14.54K )
Letöltések száma: 8 |
|
|
|
2010.04. 04. - 17:34:40
Létrehozva:
|
|
|
Azért Vica, mert ki nem állhatom, ha csak úgy fényképeznek (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Akkor már legyen mellettem egy fontos személy (IMG:style_emoticons/default/wub.gif) , vagy valami, nem csak úgy hopp (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
Usi: Jól van, meglátjuk, majd még anyámat megkérdezem, meg a fodrász megmondja (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Majd megmondom neki, úgy dolgozzon, hogy utána héten nagy nap (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
|
2010.04. 04. - 17:37:33
Létrehozva:
|
|
|
vica: jah a képen Dave tevegel. mindjárt feltöltöm akkor másképp is. (meg kaptok még egyet bónuszban (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) asszem az magyarországi) Mode: én szeretem az oldalfrufrut - kicsit tépetten, nem túl röviden - ha az lenne, akkor nekem begöndörödik és hiába vasalom XD
Kupanje.jpg ( 83.74K )
Letöltések száma: 10
Cfqlr_17dcc7ee5264a3c04692b9080046a757.jpg ( 14.54K )
Letöltések száma: 8Köszi. hehe az a tevegelős kép.... (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) A magyarországi képet ismerem. Azért Vica, mert ki nem állhatom, ha csak úgy fényképeznek (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Akkor már legyen mellettem egy fontos személy (IMG:style_emoticons/default/wub.gif) , vagy valami, nem csak úgy hopp (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Usi: Jól van, meglátjuk, majd még anyámat megkérdezem, meg a fodrász megmondja (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Majd megmondom neki, úgy dolgozzon, hogy utána héten nagy nap (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Jól van...csak kíváncsi lettem volna a séródra. |
|
|
|
2010.04. 04. - 17:50:11
Létrehozva:
|
|
|
Usi, Vica, látom adtam a lovat a Sade zenéjével (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Hát igen, elsőnek nem feltétlenül baby kell hogy legyen a dologból, majd később lehet az is (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Tetszik "procedúra" (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) micsoda virágnyelv a szexre (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
Szegény Petra, nem csodálom én sem hogy elsírta magát... (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) Micsoda old style képek ezek, honnan a viharból szedted? (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
|
2010.04. 04. - 17:53:24
Létrehozva:
|
|
|
Usi ezek is akkor készültek mint amit te küldtél és azt írtad,hogy magyarországi. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
Usi, Vica, látom adtam a lovat a Sade zenéjével (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Hát igen, elsőnek nem feltétlenül baby kell hogy legyen a dologból, majd később lehet az is (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Tetszik "procedúra" (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) micsoda virágnyelv a szexre (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Szegény Petra, nem csodálom én sem hogy elsírta magát... (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) Micsoda old style képek ezek, honnan a viharból szedted? (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) ja nem kell rögtön baba majd kézzel-lábbal védekeznek (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) hehe "procedúra"...de legalább kellemes (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) na igen a Petra mostanában kezd félni az idegektől.El szokott bújni a lábam mögé és olyan szorosam áll mellettem,hogy azt hiszem bele bújik a fenekembe. A hozzászólást -vicuska- szerkesztette a következő időpontban: 2010.04. 04. - 17:54:45
Csatolt állományok
|
|
|
|
![]() ![]() |