![]() ![]() |
2010.04. 04. - 17:54:21
Létrehozva:
|
|
|
devotee ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
vica: igen tudom, abból a sorozatból találtam ezt a képet én is. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
Angie: hát honnan, honnan?! MYM!!! tudod, ott rengeteg galéria van! XDDDDDDDDD (nem csak a legfrissebb képek kerülnek fel XD) ja hát tudok én nagyon virágnyelven beszélni ilyenekről, főleg ha olyan környezetben vagyok, ahol nem lenne szerencsés ilyenekről beszélni... XD szóval ja, a "procedúrát" bármikor bevállalnám a cicafiúval... (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) |
|
|
|
2010.04. 04. - 17:57:25
Létrehozva:
|
|
|
vica: igen tudom, abból a sorozatból találtam ezt a képet én is. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Angie: hát honnan, honnan?! MYM!!! tudod, ott rengeteg galéria van! XDDDDDDDDD (nem csak a legfrissebb képek kerülnek fel XD) ja hát tudok én nagyon virágnyelven beszélni ilyenekről, főleg ha olyan környezetben vagyok, ahol nem lenne szerencsés ilyenekről beszélni... XD szóval ja, a "procedúrát" bármikor bevállalnám a cicafiúval... (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) ja oké. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Azt elhiszem,hogy bevállalnád. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
|
2010.04. 04. - 17:58:29
Létrehozva:
|
|
|
Vica, majd a kedvedért talán bevállalom a fényképezkedést (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
|
|
|
|
2010.04. 04. - 18:00:15
Létrehozva:
|
|
|
oh Mode ez igazán kedves. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
jaaaaaj most jut eszembe hát persze,hogy kell neked az új frizura...menyasszonyi séró (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) A hozzászólást -vicuska- szerkesztette a következő időpontban: 2010.04. 04. - 18:01:20 |
|
|
|
2010.04. 04. - 18:09:29
Létrehozva:
|
|
|
Na most én is hallgatom a gyerekcsinálós zenét, egyre jobban tetszik ez az új lemez. (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) Nem rosszak az R&B alapok, komolyan, pedig elsőnek azért meglepett!
Vica, igen, ez egy kellemes procedúra (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Usi, hát én még bevallom nem néztem meg minden galériát MYM-en. (IMG:style_emoticons/default/blush.gif) Szóval ezért nem rémlettek ezek a képek nekem! ja hát tudok én nagyon virágnyelven beszélni ilyenekről, főleg ha olyan környezetben vagyok, ahol nem lenne szerencsés ilyenekről beszélni... XD szóval ja, a "procedúrát" bármikor bevállalnám a cicafiúval... (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) Ebben egy percig nem kételkedtem (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Az létezhet, hogy az erős kolbásztól fáj a gyomrom? Délelőtt a Tündénél azért sokat bepusziltam belőle kenyérrel és most ég a gyomrom. (IMG:style_emoticons/default/blink.gif) Eléggé fáj. |
|
|
|
2010.04. 04. - 18:10:46
Létrehozva:
|
|
|
oh Mode ez igazán kedves. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) jaaaaaj most jut eszembe hát persze,hogy kell neked az új frizura...menyasszonyi séró (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Bizony (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
|
2010.04. 04. - 18:14:18
Létrehozva:
|
|
|
Angie lehet igen,hogy a kolbitól fáj a gyomrod.Én pl amit keresztanyámék csinálnak egyáltalán nem bírja a gyomrom mert annyira fűszeres és fokhagymás. (IMG:style_emoticons/default/wacko.gif)
Mode (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
|
2010.04. 04. - 18:16:14
Létrehozva:
|
|
|
(IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
Egyébként pont jól jött ki minden, mert kramcsák néni is most tevékenykedik..(IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) A hozzászólást -Mode93- szerkesztette a következő időpontban: 2010.04. 04. - 18:16:46 |
|
|
|
2010.04. 04. - 18:20:37
Létrehozva:
|
|
|
Mode akkor a nászéjszakára már oké lesz és indulhat a mandula. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
Lányok én most elköszönök. További kellemes estét.Jó éjszakát és szép álmokat. Látom Trixx is itt van. Szia. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) A hozzászólást -vicuska- szerkesztette a következő időpontban: 2010.04. 04. - 18:21:26 |
|
|
|
2010.04. 04. - 18:21:27
Létrehozva:
|
|
|
Sziasztok! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
ÁÁÁÁÁÁááááááááá két napig nem volt netem! (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) Hiányoztatok! Rosszak voltatok? (IMG:style_emoticons/default/wink.gif) |
|
|
|
2010.04. 04. - 18:21:50
Létrehozva:
|
|
|
Angie lehet igen,hogy a kolbitól fáj a gyomrod.Én pl amit keresztanyámék csinálnak egyáltalán nem bírja a gyomrom mert annyira fűszeres és fokhagymás. (IMG:style_emoticons/default/wacko.gif) Mode (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Hubasszus, néha úgy göcsöl, mintha szülnék... (IMG:style_emoticons/default/blink.gif) Pedig tényleg csak 7-8 karikát ettem kenyérrel... |
|
|
|
2010.04. 04. - 18:22:00
Létrehozva:
|
|
|
Sziasztok! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) ÁÁÁÁÁÁááááááááá két napig nem volt netem! (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) Hiányoztatok! Rosszak voltatok? (IMG:style_emoticons/default/wink.gif) neeeem (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
|
2010.04. 04. - 18:22:21
Létrehozva:
|
|
|
Szia Vicus (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Jó éjt!
|
|
|
|
2010.04. 04. - 18:22:42
Létrehozva:
|
|
|
Sziasztok! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) ÁÁÁÁÁÁááááááááá két napig nem volt netem! (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) Hiányoztatok! Rosszak voltatok? (IMG:style_emoticons/default/wink.gif) szia Trixx! Hiányoztál már akartam kérdezni, hogy merre jársz (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Hogyhogy nem volt neted? (IMG:style_emoticons/default/ohmy.gif) Rosszak, ugyan (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
|
2010.04. 04. - 18:22:58
Létrehozva:
|
|
|
Hubasszus, néha úgy göcsöl, mintha szülnék... (IMG:style_emoticons/default/blink.gif) Pedig tényleg csak 7-8 karikát ettem kenyérrel... Soroljam?Zsíros,fűszeres,nehéz étel.A gyomor ellensége.... (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) Jobbulást. |
|
|
|
2010.04. 04. - 18:23:54
Létrehozva:
|
|
|
Mode akkor a nászéjszakára már oké lesz és indulhat a mandula. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Lányok én most elköszönök. További kellemes estét.Jó éjszakát és szép álmokat. Látom Trixx is itt van. Szia. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Jó8 Vica (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Soroljam?Zsíros,fűszeres,nehéz étel.A gyomor ellensége.... (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) Jobbulást. Csakhogy eddig én bírtam ezt... öregszem. (IMG:style_emoticons/default/unsure.gif) Köszike!!! |
|
|
|
2010.04. 04. - 18:25:30
Létrehozva:
|
|
|
Vica: Igeeeen (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
Jó éjt (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
|
2010.04. 04. - 18:25:58
Létrehozva:
|
|
|
szia Trixx! Hiányoztál már akartam kérdezni, hogy merre jársz (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Hogyhogy nem volt neted? (IMG:style_emoticons/default/ohmy.gif) Rosszak, ugyan (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) A wifivel volt valami gond. Egyszer már volt ilyen, aztán másnap magától helyrejött. Persze Zoli gépén jó volt..... |
|
|
|
2010.04. 04. - 18:27:01
Létrehozva:
|
|
|
Senki nem is röhögött amit küldtem? Kivéve Vica. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
Micsoda higanymozgás. Hehehe. Usi, ez tényleg rossz dolog. Angie jaja, ismerős a politikán való vita... Az a baj, hogy sokszor kikerülhetetlen, végül is nem lehet elvonatkoztatni, mindig előjön bármilyen témánál. Ez olyan mint a pénz. Minden arról szól ugye. Sajnos. Ja, édesség! Fú, hát tudok enni, de ma már nem igen, ezerszer inkább megeszek plusz egy fini sült húst pl., mint egy szelet sütit. Kivéve ünnepek. Inkább sós, fűszeres, csípős. Ezek nálam a menők. Én desszertnek is húst ennék szívesebben. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Amúgy igen, a vita. Hát jogos. Illetve nem kellene, de már most látom lelki szemeim előtt, amint vitázni fogok anyósommal, mert tele fogja zabáltatni a gyereket édességgel, ez olyan biztos, ahogy most itt írok. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) És sütire, csokira nincs szüksége a szervezetnek. Nincs. Nem azt mondom nem lehet, én is most épp csokinyulat zabálok, de mértékkel. Viszont ő nem mértékkel ad. Én már amúgy mondtam is ezt neki, de hiába. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Minket is mindig töm vele. Azért is nem sütöttem tegnap. Csak lestem, mondom ennyi mellé? Jesszus. Holnap viszont kaját kell csinálnom... |
|
|
|
2010.04. 04. - 18:31:01
Létrehozva:
|
|
|
Usi, ez tényleg rossz dolog. Angie jaja, ismerős a politikán való vita... Az a baj, hogy sokszor kikerülhetetlen, végül is nem lehet elvonatkoztatni, mindig előjön bármilyen témánál. Ez olyan mint a pénz. Minden arról szól ugye. Sajnos. Szia Niki! Szerencsére a Mode-al kapcsolatban nem jön elő a politika (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) A wifivel volt valami gond. Egyszer már volt ilyen, aztán másnap magától helyrejött. Persze Zoli gépén jó volt..... Én ilyenkor ki szoktam húzni a wifit az áramból pár percre, majd vissza és helyre áll (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
|
![]() ![]() |