![]() ![]() |
2010.04. 04. - 19:22:51
Létrehozva:
|
|
|
devotee ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Megmutatom amit most gyártottam (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Bár érdepecheen jött ki, de nem lett rossz annyira XD (IMG:http://lh6.ggpht.com/_3M-OHLJ9G5w/S7jTvM0dk8I/AAAAAAAABvA/vq0gi9pzkS0/s640/SZÉPDave.jpg) Helló visszajöttem kicsit. Mode ez király. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Niki hehe az FLM amit küldtél vicces volt nézni annyi év után (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Ami a köszönést illeti nekem is van az utcába aki szomszéd és nem köszön.Bunkó,köcsög az a nő. (IMG:style_emoticons/default/angry.gif) Trixx klassz a bútorod. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Na én is nézem Bridget-et. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Páááá A hozzászólást -vicuska- szerkesztette a következő időpontban: 2010.04. 04. - 19:26:44 |
|
|
|
2010.04. 04. - 19:27:07
Létrehozva:
|
|
|
Imádom Colin Firth-t.
Jól írtam? (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Az ilyen hapikat bírom!!! Kis csendes, de határozott. Mármint a filmbéli szerepét. Hugh szerepe ebben nem. |
|
|
|
2010.04. 04. - 19:29:55
Létrehozva:
|
|
|
Köszi Angie (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
|
|
|
|
2010.04. 04. - 19:58:22
Létrehozva:
|
|
|
sziasztok (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
http://www.youtube.com/user/recoilofficial...F/0/dnGbh2CW3UM http://www.youtube.com/user/recoilofficial...F/1/RDqnExHC5Xs tegnap és ma egész nap olyan gyönyörű kutyákat láttam (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) imádom őket A hozzászólást -jjantarr- szerkesztette a következő időpontban: 2010.04. 04. - 19:59:13 |
|
|
|
2010.04. 04. - 21:20:04
Létrehozva:
|
|
|
Itt vagy Usi?
Egy kérdés! Hogy lehet valamit jelenteni youtube-on, ha nem tetszik valami, illetve sérti valaki a szabályzatot? Te hátha profi vagy benne, azért kérdem! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
|
2010.04. 04. - 21:36:41
Létrehozva:
|
|
|
sziasztok!
na fordítgattam meg hátteret csináltam míg apu bitorolta a nagy gépet, ahol most vagyok. nem soká megyek Sherlockozni. amúgy imáááádom a Bridget Jonest és Colint és Hugh-ot is!!!!! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) hjajj ide nekem egy ilyen Mark Darcyt!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! (IMG:style_emoticons/default/wub.gif) Trixx: bazi jó a nappalitok!!!! szuper ez a bútor! nagyon bejön!!!!!!!!!! na majd ha egyszer én is eljutok odáig hogy saját lakásom legyen és bútorozgassam.... hajj de jót fogok összehozni!:D Niki: azt hiszem a kis zászlócskára kell menned a videó alatt - ha ráközelíted a kurzort akkor azt írja ki, hogy "Flag as inappropriate" azaz kb szószerint "Helytelennek jelöl". Angie: ezt láttad már Dominatrixtól? Dressed in black remix egész jó kis vidivel: http://www.youtube.com/watch?v=ZhsAAbn6D5o...amp;feature=sub |
|
|
|
2010.04. 04. - 22:02:20
Létrehozva:
|
|
|
|
|
|
|
2010.04. 04. - 23:34:29
Létrehozva:
|
|
|
Sziasztok! Bridget JOnes-t néztünk, megfulladtunk a röhögéstől. Egyszerűen nem lehet megunni. Trixx, nagyon szép a nappalitok. És nekem is ugyan ilyen a padlóm, már 5 éve.. imádom (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) és ilyan rongyszőnyegem is van, és a lebegő polcom is ilyen, csak nekem nem ilyen színű, hanem a legvilágosabb fa, és a másik pedig nem ikea-s, hanem kika-s, és kicsit vörösebb fa.. mert kétszínűek a bútoraim... az ízlésünk úgy látom lakás dekorálásban teljesen egyforma (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
Jaaajjj... ez a Daniel Cleaver... micsoda egy rettenetesen jó pasi, rettenetes olvasztós dumával, még én a dörzsölt is simán dőlnék tőle (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) És Mark Darcy is jó pasmag,, imádtuk!!! Hát ez a Martin Usi? ki tette ezt vele? nem is láttam még ezt a képet! |
|
|
|
2010.04. 04. - 23:41:14
Létrehozva:
|
|
|
Edó: hát egggeeeeen, a Bridget Jones szuperkedvenc filmem (főleg az első rész (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) ) - imádom azt a két pasit! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
ja hát nem tudom ki tette ezt Martinnal... hehe... mondjuk tippjeim lennének.... XDDDDDDDDDDDD (de pszt! XD) |
|
|
|
2010.04. 04. - 23:46:03
Létrehozva:
|
|
|
Hehhehehe.. de pszt... (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Nade a száját miéééért? ejj ejjj... (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
Micsoda nagy itt a csend.. én meg egy kicsit sem vagyok álmos.. itt kuksolok! Niki dolgozol? itt vagy? |
|
|
|
2010.04. 05. - 00:32:50
Létrehozva:
|
|
|
hát Edó bébi, mit vársz húsvét vasárnap este? XD (vagyis éjjel XD)
miért mijét kellett volna betapasztani Martnak? XD nah, végignéztem a Sherlock Holmest - nem volt rossz, de kicsit többet vártam tőle. mindegy, egyszer megnézhetős film - látványosnak látványos. és meglepődtem hogy Guy Ritchie rendezte!!! persze megvoltak a rá jellemző elemek benne, de nem olyan erősen hogy mindjárt rávágjam hogy ez az ő filmje. a végén az end creditsnél a grafikai, rajzos megoldások tetszettek nagyon. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) (tudod, Edó, a "meg nem értett művész" énem szólt most belőlem vala XD) nah, lassan én is elrakom magam. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) éccakát! |
|
|
|
2010.04. 05. - 06:15:52
Létrehozva:
|
|
|
Jó Reggelt!
Köszi mindenkinek, örülök hogy tetszik a bútor. Ange cupp! Bocsi hogy hisztiztem miattad, de olyan jól esett. (IMG:style_emoticons/default/rolleyes.gif) Igen Edó, nálam is van egy-két ikeás cucc. A rongyszőnyeget még 13 éve az első fizetésemből vettem! Jól bírja. Hát igen ismét két angol pasi, Colin és Hugh. Áááááááááá imádom őket. Na és egy filmben? Dupla élvezet. Nem is tudom melyik a jobb. Á, de igen, Colin (IMG:style_emoticons/default/wub.gif) , bár szerintem ebben a filmben Hugh jobban csókol. Megfigyeltem (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) , rátapadtam a képérnyőre (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) és csak a szájukat figyeltem...... (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Na ezt sem láttam még. A kis ártatlan......... Ne tömjétek be a száját!!!!!!!!!!!!! Hogy fog így énekelni??????????? Meg kell a nyelve is! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Most látom ki is van kötözve? Gúvad a szemem. Akkor biztosan nagyon rossz fiú volt. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
|
2010.04. 05. - 07:23:54
Létrehozva:
|
|
|
Jóóóóóóóóóóó reggelt! (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
Hol az a rossz idő? Itt meleg van, hellyel-közzel süt a nap és nem is esik. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Már megint mellé lőttek a meteorológusok? Jó ez a szakma, csak találgatni kell (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Trixx, semmi gond nincs, én kérek elnézést mert nem szóltam hogy kicsit távozom a gép elől. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Hisztizz nyugodtan néha azt is kell! (IMG:style_emoticons/default/wink.gif) Usi, ez a mix állati király!!! THX! Mindjárt utána nézek fenn van-e a remix oldalon. Tegnap megint sikerült leszednem néhány hiányzó kernfusion-t (IMG:style_emoticons/default/rolleyes.gif) Waiting for the night ambient mix, ahhh.... nagyon szuper, akárcsak a World in my eyes hasonlóan ambientesített variációja (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Bridget Jones: imádom, de csak filmben. Könyvben nem jött be igazán. Anyámnak meg pont fordítva, hát nem tudom, nekem sokkal összeszedettebbnek és poénosabbnak tűnt a film a regényhez viszonyítva. A másik kedvenc angol filmem az Igazából szeretem meg a Rockhajó (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
|
2010.04. 05. - 07:37:36
Létrehozva:
|
|
|
Jó reggelt.
Jelentem itt borult az idő.Úgy néz ki mindjárt esik. (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) |
|
|
|
2010.04. 05. - 08:04:58
Létrehozva:
|
|
|
Szia vica!
Itt is beborult (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) Képzeljétek, torrenten megtaláltam a RAH koncertet DVD-n, multicam (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) Már töltöm le (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
|
2010.04. 05. - 08:15:35
Létrehozva:
|
|
|
Szia vica! Itt is beborult (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) Képzeljétek, torrenten megtaláltam a RAH koncertet DVD-n, multicam (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) Már töltöm le (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Szia Angie. Az jó. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) A hozzászólást -vicuska- szerkesztette a következő időpontban: 2010.04. 05. - 08:16:20 |
|
|
|
2010.04. 05. - 08:39:49
Létrehozva:
|
|
|
Sziasztok!
Akartam mondani Angie, hogy majd mindjárt odaér.. nálunk kora reggel óta esik.. olyan kellemetlen! arcomba esett, utáltam! Uhhh... Angie.... azt légszíves majd nekem megírni (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Valicsot meglepném vele (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) jó felvétel? még megvan a címed, úgyhogy küldöm a dvd-ket, ha szólsz,l és valóban jó... és persze, ha megcsinálod (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Usi..és tök jó pasi ez a RDJ... nem? legalábbis, ő is egy olyan ipse, aki minél idősebb, annál jobban néz ki. Nem rossz teste van (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Trixx.. az én rongyszőnyegem nem bírja ilyen jól... sőőőtl... az a gond, hogyállandóan mosnom kell, mert kugyám van... és mindig összemászkálja... hiába törlöm le a lábát mikor bejövünk, az mindig koszos marad.. hát még eső után. Úgyhogy minden második héten kimosom! |
|
|
|
2010.04. 05. - 08:46:29
Létrehozva:
|
|
|
Csajok, akkor majd írjatok mélt, hogy kinek kell a RAH, ma csak letölteni lesz időm, mert vonatozom Pestre, de a "mesterlemezt" majd elviszem és holnap a cégnél sokszorosítom (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Edó, gondolom nem csak Valicsnak kell, hanem neked is, az mindjárt két lemez, és akkor már Vicának is megírom, de kalimpáljatok, ha valakinek még kell.
Minőségét nem tudom, csak kimerevített képeket láttam belőle, de szerintem full HD felvételek, úgyhogy lehet örvendezni (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) |
|
|
|
2010.04. 05. - 08:54:15
Létrehozva:
|
|
|
Jó reggelt Babák! Jelentem itt esik ezerrel! (IMG:style_emoticons/default/sad.gif)
Én már nagy vagyok, verset nem mondok, majd jönnek a kicsik, oszt mondanak azok... Spricc-spricc... meg vagytok locsolva! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
|
2010.04. 05. - 09:06:03
Létrehozva:
|
|
|
Jó reggelt Babák! Jelentem itt esik ezerrel! (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) Én már nagy vagyok, verset nem mondok, majd jönnek a kicsik, oszt mondanak azok... Spricc-spricc... meg vagytok locsolva! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Köszönjük szépen Neo (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) csak virtuálisan engedem ma (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Csajok, akkor majd írjatok mélt, hogy kinek kell a RAH, ma csak letölteni lesz időm, mert vonatozom Pestre, de a "mesterlemezt" majd elviszem és holnap a cégnél sokszorosítom (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Edó, gondolom nem csak Valicsnak kell, hanem neked is, az mindjárt két lemez, és akkor már Vicának is megírom, de kalimpáljatok, ha valakinek még kell. Minőségét nem tudom, csak kimerevített képeket láttam belőle, de szerintem full HD felvételek, úgyhogy lehet örvendezni (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) Így van, csak gondoltam, én majd csinálok másolatot.. de ha neked nem gond, nem bánom, ha te melóban megcsinálod (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
|
![]() ![]() |