2400 Oldal V  « < 1458 1459 1460 1461 1462 > »   
Szólj hozzá a témáhozÚj téma
> A Fekete Sereg :), Ki itt belépsz, hagyj fel minden reménnyel... :D
Useless-girl
post 2010.04. 05. - 10:13:59
Létrehozva: #29181

devotee

sziasztok!

huhh, majdnem 11-ig aludtam! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

Angie: na örülök hogy tecc a mix! azt a World in my eyes-os ambientet be tudnád linkelni?
jah, ha jó minőség, én is kalimpálok a RAH konciért!!! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) köszi! (aztán majd a többivel együtt megkapom legközelebb a többivel + a könyvvel, meg mjad viszem a Freelove maxit. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

Edó: jah, a RDJ tényleg szintén jobb a korral... nyammmm!!!

Neo: köszi a locsolást! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) apum is csak képzeletben locsolt meg az előbb szerencsére! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

jah, Trixx: szerintem photoshopos Martinon az a szájleragasztás, de teeeeeeeeeetszik... (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
vicuska
post 2010.04. 05. - 11:45:39
Létrehozva: #29182

devotee

Idézet (Angelus @ 2010.04. 05. - 09:46:29) *
Csajok, akkor majd írjatok mélt, hogy kinek kell a RAH, ma csak letölteni lesz időm, mert vonatozom Pestre, de a "mesterlemezt" majd elviszem és holnap a cégnél sokszorosítom (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Edó, gondolom nem csak Valicsnak kell, hanem neked is, az mindjárt két lemez, és akkor már Vicának is megírom, de kalimpáljatok, ha valakinek még kell.

Minőségét nem tudom, csak kimerevített képeket láttam belőle, de szerintem full HD felvételek, úgyhogy lehet örvendezni (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif)

Nekem is megirod?Ó....
KÖSZÖNÖM nagyon drága vagy.Cuppantalak érte. (IMG:style_emoticons/default/wub.gif)
Megy az üres lemez majd cserébe.

Neo köszönöm a locsolást. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Angelus
post 2010.04. 05. - 12:34:41
Létrehozva: #29183

devotee

Neo, kösz a locsolást (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

Usi, Vica, Edó, kiírtam nektek gyorsan a koncertet meg közben meg is néztem. A felvételek mind HD, de sajnos a hanganyag nem az LHN-es, hanem a kamerák által rögzített így elég változó teljesítményt nyújt. Ja, és nincs meg a Personal Jesus vége (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) Hogyaza.... bár ezt a torrent feltöltője azért jelezhette volna. Kb. másfél perc hiányzik, ami csöppet illúzió romboló.
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Useless-girl
post 2010.04. 05. - 12:48:01
Létrehozva: #29184

devotee

oh de kár, hogy nem LHN hangos... (IMG:style_emoticons/default/sad.gif)
azért köszi! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Angelus
post 2010.04. 05. - 12:51:20
Létrehozva: #29185

devotee

Idézet (Useless-girl @ 2010.04. 05. - 13:48:01) *
oh de kár, hogy nem LHN hangos... (IMG:style_emoticons/default/sad.gif)
azért köszi! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

Igen, ez bosszant, ha már egyszer nekik van róla LHN igazán használhatták volna (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) Nekünk nincs LHN a januáriról, mégis SMOG már 2 hónapja csinálja a DVD-t, ebből a hang volt 1 hónap mire kitisztította... úgyhogy a miénk igényesebb lesz (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

Nagyon szívesen (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Alisha
post 2010.04. 05. - 13:22:18
Létrehozva: #29186

devotee

Szasz Orchidett (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
vicuska
post 2010.04. 05. - 13:27:44
Létrehozva: #29187

devotee

Idézet (Angelus @ 2010.04. 05. - 13:34:41) *
Neo, kösz a locsolást (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

Usi, Vica, Edó, kiírtam nektek gyorsan a koncertet meg közben meg is néztem. A felvételek mind HD, de sajnos a hanganyag nem az LHN-es, hanem a kamerák által rögzített így elég változó teljesítményt nyújt. Ja, és nincs meg a Personal Jesus vége (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) Hogyaza.... bár ezt a torrent feltöltője azért jelezhette volna. Kb. másfél perc hiányzik, ami csöppet illúzió romboló.

Angie ha olyan akkor olyan.Nincs mit tenni.
Azért köszönöm. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

Idézet (Angelus @ 2010.04. 05. - 13:51:20) *
Igen, ez bosszant, ha már egyszer nekik van róla LHN igazán használhatták volna (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) Nekünk nincs LHN a januáriról, mégis SMOG már 2 hónapja csinálja a DVD-t, ebből a hang volt 1 hónap mire kitisztította... úgyhogy a miénk igényesebb lesz (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

Nagyon szívesen (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

Juj a januári pestit már nagyon várom.De jó lesz visszanézni.

Szia Edóka. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
name
post 2010.04. 05. - 13:30:12
Létrehozva: #29188

devotee

Idézet (Neo71 @ 2010.04. 05. - 08:54:15) *
Jó reggelt Babák! Jelentem itt esik ezerrel! (IMG:style_emoticons/default/sad.gif)

Én már nagy vagyok,
verset nem mondok,
majd jönnek a kicsik,
oszt mondanak azok...

Spricc-spricc... meg vagytok locsolva! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

Neo köszi a locsolást!

Idézet (vicuska @ 2010.04. 05. - 13:27:44) *
Angie ha olyan akkor olyan.Nincs mit tenni.
Azért köszönöm. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

Juj a januári pestit már nagyon várom.De jó lesz visszanézni.

Szia Edóka. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

Helló!
Azt már én is nagyon várom! Istenem mennyire jó volt! Vissza akarok menni az időben! Rongyosra fogom nézni. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
Ja, Smog borítóját már letöltöttem.....

A hozzászólást -Trixx- szerkesztette a következő időpontban: 2010.04. 05. - 13:35:25
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Angelus
post 2010.04. 05. - 13:32:44
Létrehozva: #29189

devotee

Vica, szívesen!

Trixx, neked is kell a koncert? Most nagyon benne vagyok a dvd írásban, szólj ha érdekel (IMG:style_emoticons/default/wink.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
name
post 2010.04. 05. - 13:39:41
Létrehozva: #29190

devotee

Idézet (Angelus @ 2010.04. 05. - 13:32:44) *
Vica, szívesen!

Trixx, neked is kell a koncert? Most nagyon benne vagyok a dvd írásban, szólj ha érdekel (IMG:style_emoticons/default/wink.gif)

Köszi Ange, de most megnéztem a bt...-n ..... és fenn van. Ráizzítom Zolimat!
Nagyon rendes vagy, hogy mindenkinek másolod a dvd-ket, meg mindent. Hatalmas cupp érte! (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Angelus
post 2010.04. 05. - 13:45:35
Létrehozva: #29191

devotee

Idézet (Trixx @ 2010.04. 05. - 14:39:41) *
Köszi Ange, de most megnéztem a bt...-n ..... és fenn van. Ráizzítom Zolimat!
Nagyon rendes vagy, hogy mindenkinek másolod a dvd-ket, meg mindent. Hatalmas cupp érte! (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

Szívesen azért (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Láttam a Hamburgot aztán Vica "terítette" tovább, mert érdekes módon azt csak ő kérte utána cuppant rá mindenki (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif)
Az ncore-ról szerintem gyorsabban lejön, jobban szeretem, mint a bithument (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
name
post 2010.04. 05. - 13:54:58
Létrehozva: #29192

devotee

Ezeket én nem ismerem, a btjunkie-ról szedünk.

Most elköszönök, megyünk anyósékhoz húsvétolni!

A lányoknak sok locsolkodót, a fiúknak sok piros tojást kívánok!
Pussz!
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Alisha
post 2010.04. 05. - 14:11:27
Létrehozva: #29193

devotee

Hát én meg semmilyen letöltőt nem ismerek (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Mode93
post 2010.04. 05. - 16:14:36
Létrehozva: #29194

devotee

Sziasztok (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

Jövő héten jön Alan!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (IMG:style_emoticons/default/wub.gif) (IMG:style_emoticons/default/wub.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
vicuska
post 2010.04. 05. - 17:06:33
Létrehozva: #29195

devotee

Idézet (Angelus @ 2010.04. 05. - 14:45:35) *
Szívesen azért (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Láttam a Hamburgot aztán Vica "terítette" tovább, mert érdekes módon azt csak ő kérte utána cuppant rá mindenki (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif)
Az ncore-ról szerintem gyorsabban lejön, jobban szeretem, mint a bithument (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

"Vica teritette" (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
Csak Edóka kérte és neki lett átirva a Hamburg ami úgy tudom Valicsnak nagyon bejött. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

Szia Mode. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
Bizony jövőhéten itt lesz a vőlegényed.
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Marishka
post 2010.04. 05. - 17:06:43
Létrehozva: #29196

Painkiller

Sziasztok csajok!

Pár napja felétek sem néztem.Bocsika (IMG:style_emoticons/default/blush.gif) ! Remélem mindenkinek jól telt ez a hosszú hétvége. Én túl vagyok egy szemgyulladáson és egy nem éppen jól sikerült randin.Pénteken moziztunk és megnéztük az Exférj újratöltve című jól sikerült vígjátékot, a betétdalokat énekeltük, a poénokon nagyon visítoztunk. Tegnap tévéztünk az Edónál a Bridget Jones 1.2. részét is. Még mindig nem unom. Sőt az első rész végén még sírtam is, pedig láttam már vagy 10-szer.Én is szeretnék magamnak egy Marc Darcyt! (IMG:style_emoticons/default/wub.gif)
Jól bevacsiztunk előtte .Edóka krumplis tésztát csinált, mi meg a Valikával vittünk zserbót meg keksztekercset és finom pudingos sütit. Teljes harmóniában bámultuk a tévét a kanapén.A Shadike néha udvarolt egy kicsit .Ma nálunk rokonlátogatás volt .Jöttek a tesómék és a keresztszüleim.Azért előtte menhelyeztünk a Valikával ,ami nagyon jót tesz mindig a kis lelkemnek.Sajnos esik már reggel óta , engem elálmosít nagyon.Sebaj , este megint nézünk koncertet , természetesen valami Wiliset (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) . Feldobjuk a kedvünket. Jövő héten már itt lesz a Wili , most hogy olvastam Mode hsz-át.VÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ jövő hét szombat, Szombathely ! Mekkorában leszünk!!!!!!!!!!
Na visszaolvasom a lemardásom......
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Mode93
post 2010.04. 05. - 17:10:14
Létrehozva: #29197

devotee

Sziasztok! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
hehe Marcsi (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Wili (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

Vica: igeeen jajj már nagyon várom, és lemaradok a föci dogáról is jeeee (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) XD
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
vicuska
post 2010.04. 05. - 17:17:12
Létrehozva: #29198

devotee

Szia Marcsi.

Örülök,hogy már meggyógyult a szemed és,hogy jól telt a tegnap este Edókánál. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

Mode majd bepótolod azt a föcidogát. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Mode93
post 2010.04. 05. - 17:21:27
Létrehozva: #29199

devotee

Idézet (vicuska @ 2010.04. 05. - 17:17:12) *
Szia Marcsi.

Örülök,hogy már meggyógyult a szemed és,hogy jól telt a tegnap este Edókánál. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

Mode majd bepótolod azt a föcidogát. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

Sajnos igen (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
De legalább kapok haladékot, eléggé nagy az anyag (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
Viszont nem nehéz annyira.
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
vicuska
post 2010.04. 05. - 17:39:30
Létrehozva: #29200

devotee

Idézet (Mode93 @ 2010.04. 05. - 18:21:27) *
Sajnos igen (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
De legalább kapok haladékot, eléggé nagy az anyag (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
Viszont nem nehéz annyira.

Több időd lesz felkészülni. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete

2400 Oldal V  « < 1458 1459 1460 1461 1462 > » 
Szólj hozzá a témáhozÚj téma
139 felhasználó olvassa jelenleg ezt a témát (139 vendég és 0 anonim felhasználó)
0 felhasználó: