![]() ![]() |
2009.11. 30. - 14:29:29
Létrehozva:
|
|
|
devotee ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Lehet Ildi, köszönöm (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
Angie milyen a listád? Adsz ötleteket? nekem halvány lila fingom nincs mit vegyek a családnak |
|
|
|
2009.11. 30. - 14:30:15
Létrehozva:
|
|
|
Jaj de bunkó vagyok az előbb elfelejtettem jobbulást kivánni Edóka. (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) Na szóval hamar múljon el az a fránya fejfájás. (IMG:style_emoticons/default/wub.gif)
|
|
|
|
2009.11. 30. - 14:44:41
Létrehozva:
|
|
|
Köszi Vica... (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
Nem is figyeltem.. mi van a medalionokkal? Mikorra lesznek készen? Volt róla hír? Huhh.. én már nagyon várom (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
|
2009.11. 30. - 14:50:17
Létrehozva:
|
|
|
Szerintem nincs hir,legalább is nem rémlik.Onix nem járt erre mostanában.
Onix merre jársz? (IMG:style_emoticons/default/unsure.gif) |
|
|
|
2009.11. 30. - 15:31:19
Létrehozva:
|
|
|
Edóka, ez a céges ajándék lista meg a tömérdek képeslapra az etiketcimkék gyártása. Ezeket előre begépelem, aztán csak ki kell nyomtatni őket. Sokkal egyszerűbb, mint kézzel megírni. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
Itt be van borulva, de az én fejem se százas. Tőlem karácsonyra csak apróságot fognak kapni a rokonaim és a barátaim. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Könyvek, dvd-k stb. Már én is hiányoltam hétvégén Onix-et. Csak nem történt valami baj? (IMG:style_emoticons/default/huh.gif) |
|
|
|
2009.11. 30. - 15:44:38
Létrehozva:
|
|
|
Biztosan nincs semmi baja (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Majd ha jön, megkérdezzük hol csavargott idáig (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
Karácsonyra nekem halvány lilám nincs... meg azt sem tudom mikor fogok neki látni na majd lesz valahogy. emlékszem, mikor gyerek voltam, mindig mindent a két kezemmel csináltam.. Kígyót zokniból... karácsonyfa díszt... bögrét festettem, vízfestékkel (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) meg filc tollal rajzoltam anyuéknak pólóra Milyen otthon készíthető ajándékok vannak? mert úgy gondoltam, valamit a saját kezemmel is kéne csinálnom, most eléggé le vagyok gatyásodva (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) |
|
|
|
2009.11. 30. - 15:56:35
Létrehozva:
|
|
|
Üvegfestés? Bár az nagyon molyolós, de szép végeredmény születhet! (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
|
|
|
|
2009.11. 30. - 16:02:19
Létrehozva:
|
|
|
Hát jahhh... mármint üvegeket fessek be? szerezni kéne szép palackokat... és az olcsó?
Mivel semmim nincs hozzá, mire megveszek mindent (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) mindjárt keresek a neten, hogy miket ajánlanak |
|
|
|
2009.11. 30. - 16:07:33
Létrehozva:
|
|
|
Huhhhhh... hát ez művészet (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) lehet ezzel nem kéne próbálkoznom vagy magam mellé kell valakit csatolnom, aki már csinált ilyet (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
|
|
|
|
2009.11. 30. - 16:15:13
Létrehozva:
|
|
|
Edóka, csomó mintát lehet a netről leszedni és kinyomtatni. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Szerintem tök jó hobbi, én is festegettem csomó mindent. A legjobban ennek örültek a családtagjaim. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
|
|
|
|
2009.11. 30. - 16:16:39
Létrehozva:
|
|
|
És sima üveg lapra festetél?
vagy palackokra? nekem ez nagyon új dolog (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
|
2009.11. 30. - 16:24:59
Létrehozva:
|
|
|
Huuuuu!
Ti aztán jó előre szaladtatok!Már a karácsonynál tartotok? Nekem még 4 Mikulás csomagokat is össze kell hoznom.Igaz a belevalók már megvannak. Karácsonyra meg Hál Istennek már kitalálták gyerekeim,mit szeretnének. |
|
|
|
2009.11. 30. - 16:59:20
Létrehozva:
|
|
|
Hát igen a karácsonyi ajándék mindig fogós kérdés.Nálunk a férjem már meg is vette amit szeretett volna és azt mondta tőlem kapta karácsonyra. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) De azért csak kellene valami kis meglepi a fa alá.
|
|
|
|
2009.11. 30. - 17:20:33
Létrehozva:
|
|
|
Szasz Set (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
|
|
|
|
2009.11. 30. - 17:38:36
Létrehozva:
|
|
|
Itt minket tuti bolondnak néznek (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) valaki ide betéved, és azt gondolja, ezek a nők nem normálisak, semmi más dolguk nincs, mit Dave riszálós seggéről beszéljenek (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
hehehhehe... nem is tudom mit gondolhatnak (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
|
2009.11. 30. - 17:39:12
Létrehozva:
|
|
|
Edóka valaki olvasott minket akinek köszöntél?
Az már nekem is eszembe jutott vajon aki erre téved és minket olvas mit gondolhat?Ha még csak Dave seggéről beszéltünk volna...de akadt itt más testrésze ami szóba került ...hehe |
|
|
|
2009.11. 30. - 17:41:50
Létrehozva:
|
|
|
Aham.. de nem köszönt vissza (IMG:style_emoticons/default/sad.gif)
Set me free volt (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) Erre mondtam, hogy tuti bolondnak néznek (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
|
2009.11. 30. - 17:44:27
Létrehozva:
|
|
|
Őt már láttam máskor is olvasni minket de azt hiszem jobbnak látta ha inkább elkerül minket messzire.Azt hiszem volt véleménye... (IMG:style_emoticons/default/wink.gif)
|
|
|
|
2009.11. 30. - 17:48:52
Létrehozva:
|
|
|
És sima üveg lapra festetél? vagy palackokra? nekem ez nagyon új dolog (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Sima üveg lapra. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Vágattam a képkeretezőnél. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Ez itt a női szakasz, bár azért néha jöhetne egy-egy pasi is errefelé. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
|
2009.11. 30. - 17:50:40
Létrehozva:
|
|
|
Angie látom haza értél. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
|
|
|
|
![]() ![]() |