![]() ![]() |
2010.04. 05. - 17:40:34
Létrehozva:
|
|
|
devotee ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
huh, Marcsi! szemgyulladás?! az gáz! :S
és mi siklott félre a randin, ha szabad kérdezni? JESSZUS! már jövő héten szombathelyi buli?????????????????????????!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! huh akkor az megint húzós lesz... azon a hétvégén elméletileg pont nem lennék itthon. de még ezt megálmodom hogy hogyan legyen... amint Kesiknek lesznke információi a mikor-merre-meddig-hol dolgokról, plíz értesítsetek! na ezt alkottam az IDM 19-20-as fejezeteihez: (IMG:http://fc06.deviantart.net/fs71/f/2010/095/c/1/It_doesn__t_matter_19_20_by_Useless_girl.jpg) |
|
|
|
2010.04. 05. - 17:51:34
Létrehozva:
|
|
|
huh, Marcsi! szemgyulladás?! az gáz! :S és mi siklott félre a randin, ha szabad kérdezni? JESSZUS! már jövő héten szombathelyi buli?????????????????????????!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! huh akkor az megint húzós lesz... azon a hétvégén elméletileg pont nem lennék itthon. de még ezt megálmodom hogy hogyan legyen... amint Kesiknek lesznke információi a mikor-merre-meddig-hol dolgokról, plíz értesítsetek! na ezt alkottam az IDM 19-20-as fejezeteihez: (IMG:http://fc06.deviantart.net/fs71/f/2010/095/c/1/It_doesn__t_matter_19_20_by_Useless_girl.jpg) Szia. Usi mester alkotott (IMG:style_emoticons/default/wink.gif) Ügyi vagy csaj.Szép munka. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
|
2010.04. 05. - 17:59:28
Létrehozva:
|
|
|
köszi vica! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
|
|
|
|
2010.04. 05. - 18:00:25
Létrehozva:
|
|
|
Vica: Igen, már ha hazajövök...(IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
Usi: Isteni kép!!!!!!!!!!!!!!!! |
|
|
|
2010.04. 05. - 18:10:25
Létrehozva:
|
|
|
Szia. Usi mester alkotott (IMG:style_emoticons/default/wink.gif) Ügyi vagy csaj.Szép munka. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Sziasztok! És igen, csak ismételni tudom Vicust: a MESTER alkotott. Gyönyörű szépségesen szép, a színek, az átmenetek, az arányok, a két kép, Martin gyönyörű orra................ Mit csináltatsz? mármint a kozmetikában. Én ma csak IPL-ezek, de nagyon nincs hozzá kedvem. Viharszigetet mi sem láttuk még, nem jött el velem rá senki, lehet már nem is játsszák nálunk.. Lehetséges, hogy nem is adták postára a könyvet? no mindegy, még van 2 hetük, hogy találkozzunk. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Te csinálsz IPL-t? De jó. Én most kezdem majd 15-én. Már két éve gondolkodtam rajta, hallottam róla jót és rosszat is, aztán most belevágok. Úúúúúúúúúúúúúúútálom hogy nem sima a lábam.... jah, ehhez még visszatérve. én is rajta vagyok Martin lábán!!! XDDD http://www.depechemodeuniverse.de/universe.php?nid=5870 Mode: megemelem a kalapom a képek miatt, amiket beszúrtál!!! csomó még nekem is új volt, pedig hát azért nehéz DM képekkel meglepni XDDDD Bakker! Te Martin lábán vagy?????????????? Kis mázlista. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Bárcsak én is ott lehetnék.... Lenne egy kérdésem. Ti nagy fúrumozók, illik az ilyen régi hsz-ekre válaszolni (mert ugye még most olvasok vissza), vagy pedig ez már lejárt téma? Mi a szokás? |
|
|
|
2010.04. 05. - 18:24:35
Létrehozva:
|
|
|
Trixx, arra válaszolsz amire akarsz (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
|
|
|
|
2010.04. 05. - 18:26:38
Létrehozva:
|
|
|
Ange most csekkolak az iwiw-en, a névnapodon van a szülinapom. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
Már korábban is akartam írni, hogy milyen szép neved van mert akkor születtem. Hi-hi. Trixx, arra válaszolsz amire akarsz (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Oké, csak nem akarok utatani senkit. Készülsz már a nagy napra? Nekem már egyben lenne a gyomrom.... |
|
|
|
2010.04. 05. - 18:35:53
Létrehozva:
|
|
|
Niki te is megvagy!
Banyek de szépek az esküvői képeitek! Nagyon szép pár vagytok. |
|
|
|
2010.04. 05. - 18:39:23
Létrehozva:
|
|
|
Nem untatsz senkit Trixx, válaszolj csak akár a legelső hozzászólásra is (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
Persze, hogy készülök :F Nézegetem a képeket, gondolkozok, mit mondjak ..stb XD |
|
|
|
2010.04. 05. - 18:42:34
Létrehozva:
|
|
|
Trixx: dehogy untatsz!!!!!!!!!!!! ne légy butus! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
örülök csajok, hogy tetszik a háttér! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) ám de nem tudom észrevettétek-e a csupas férfi popót a háttrében.... (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) |
|
|
|
2010.04. 05. - 18:44:10
Létrehozva:
|
|
|
Trixx: dehogy untatsz!!!!!!!!!!!! ne légy butus! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) örülök csajok, hogy tetszik a háttér! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) ám de nem tudom észrevettétek-e a csupas férfi popót a háttrében.... (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) Az egy csupasz férfi popó? XDDDDDDDDDDDDDDDD Azt méregettem, hogy mi az isten az XDDDDDD |
|
|
|
2010.04. 05. - 18:47:28
Létrehozva:
|
|
|
És még, egy kis film hanggal, most csináltuk Valiccsal, csak nektek (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) nem tudok vele beszélni (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) http://www.youtube.com/watch?v=nNpzgcyB7Lw He-he. Besz...rtam a röhögétől! .... valami szukola a szádba..... (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Szép a rózsád! Nem is tudtam hogy már ilyeneket csinálnak.... Trixx: dehogy untatsz!!!!!!!!!!!! ne légy butus! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) örülök csajok, hogy tetszik a háttér! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) ám de nem tudom észrevettétek-e a csupas férfi popót a háttrében.... (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) Bakkkkkkkkkkkker! Ezt meg hogy nem láttam! Persze mert gyorsan lementettem. Na így most már rá is fekszem a képernyőre annyira jó. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Az egy csupasz férfi popó? XDDDDDDDDDDDDDDDD Azt méregettem, hogy mi az isten az XDDDDDD Ugye? Milyen kis rafkós! |
|
|
|
2010.04. 05. - 18:53:08
Létrehozva:
|
|
|
Vica hova lett??
|
|
|
|
2010.04. 05. - 18:55:00
Létrehozva:
|
|
|
Nem tudom, biztosan kiment az előszobába, és ott csókolgatja Davet. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
|
|
|
|
2010.04. 05. - 18:55:42
Létrehozva:
|
|
|
pffff... eddig senki nem szúrta ki XDDDD
jah, rafkós... XD |
|
|
|
2010.04. 05. - 18:57:32
Létrehozva:
|
|
|
pffff... eddig senki nem szúrta ki XDDDD jah, rafkós... XD én valami hullámot láttam...... (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) még gondoltam is érzelmi hullámok... milyen béna vagyok (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
|
2010.04. 05. - 18:58:56
Létrehozva:
|
|
|
Nem tudom, biztosan kiment az előszobába, és ott csókolgatja Davet. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) hehe (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
|
2010.04. 05. - 19:13:26
Létrehozva:
|
|
|
Vica hova lett?? Vica itt van (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) csak nézi a Karib tenger kalózait. Nem tudom, biztosan kiment az előszobába, és ott csókolgatja Davet. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) hehe nem lehet itthon van az emberem. Trixx: dehogy untatsz!!!!!!!!!!!! ne légy butus! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) örülök csajok, hogy tetszik a háttér! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) ám de nem tudom észrevettétek-e a csupas férfi popót a háttrében.... (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) alaposabban meg kellett néznem....tényleg (IMG:style_emoticons/default/wink.gif) Trixx asszonypajti te pedig nyugodtan válaszolj a régebbi hsz.-okra. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Nem untatsz senkit. Vica: Igen, már ha hazajövök...(IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Usi: Isteni kép!!!!!!!!!!!!!!!! hehe Mode lehet nem kell dogát írnod elvégre te leszel majd Mrs.Wilder (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
|
2010.04. 05. - 19:17:35
Létrehozva:
|
|
|
Vica itt van (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) csak nézi a Karib tenger kalózait. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) hehe nem lehet itthon van az emberem. alaposabban meg kellett néznem....tényleg (IMG:style_emoticons/default/wink.gif) Trixx asszonypajti te pedig nyugodtan válaszolj a régebbi hsz.-okra. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Nem untatsz senkit. hehe Mode lehet nem kell dogát írnod elvégre te leszel majd Mrs.Wilder (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Á a Karib tenger. Isteni benne JD! Annyira jól alakítja benne Jack Sfjjhdkhslfhkl-t hogy is kell írni? Na jól van drágák, megyek, kicsit olvasok, fürcsi aztán fekvés. Pusszantás! |
|
|
|
2010.04. 05. - 19:18:01
Létrehozva:
|
|
|
Á a Karib tenger. Isteni benne JD! Annyira jól alakítja benne Jack Sfjjhdkhslfhkl-t hogy is kell írni? Trixx hehehe (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Jack Sfjjhdkhslfhkl először lestem mi ez a betűrengeteg (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Pá Trixx éccakát. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) A hozzászólást -vicuska- szerkesztette a következő időpontban: 2010.04. 05. - 19:18:31 |
|
|
|
![]() ![]() |