2400 Oldal V  « < 1460 1461 1462 1463 1464 > »   
Szólj hozzá a témáhozÚj téma
> A Fekete Sereg :), Ki itt belépsz, hagyj fel minden reménnyel... :D
vicuska
post 2010.04. 05. - 19:23:19
Létrehozva: #29221

devotee

Én is mentem.

Pá kedveskéim.Jó éjszakát.A holnapi viszontlátásra. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Mode93
post 2010.04. 05. - 19:25:34
Létrehozva: #29222

devotee

Trixx Ő Jack Sparrow (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
Én is imádom ahogy játssza (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

Vica mi is nézzük, bár nekem megvan dvd-n az összes rész (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) már 1000-szor láttam (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

Pá Vica jó éjszakát (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Useless-girl
post 2010.04. 05. - 19:34:49
Létrehozva: #29223

devotee

Trixx: jahhhh hát Johnny... hajajajajajjjjjjj.... egyik legnagyobb kedvencem a színészek közül! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
és igen, Captain Jack szerepében wowowowooooww! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Imádom! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) én is csak azért nem nézem, mert nem rég néztem meg mind a 3-at dvdn. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

Edó: jah, a filmekről jut eszembe - tudtad, hogy lesz Bridget Jones 3??? amiben már terhes lesz Bridget? (legalábbis ezt hallottam) meg hogy René Zellweger (izé, nem tom leírni a nevét szerintem XD) már nem hízik meg megint a szerep kedvéért, hanem speckón kitömik - egészségügyi okok miatt (szeretne babát a közeljövőben és ugye a hirtelen hízás és fogyás nem tesz jót a szervezetnek).

jah, meg azt is hallottam pár hónapja hogy lesz Jóbarátok nagyfilm is!!! arra is kivi leszek! szerintem egyik legjobb sorozat volt! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Mode93
post 2010.04. 05. - 20:03:03
Létrehozva: #29224

devotee

Na elmentem lányok, jó éjszakát (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
Vicának üzenem, ha holnap olvassa, hogy hozok neki képet a frizurámról (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Alisha
post 2010.04. 05. - 20:23:47
Létrehozva: #29225

devotee

Na sziasztok!
DM este volt nálunk ismételten.. még mindig a sotu-t nézzük.. sosem elég belőle.. asszem már lassan kívülről fújom (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
Nem mondod, hogy lesz BJ 3... istenkirály.. imádjuk (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) hát mondjuk szerintem az sem tesz jót Renée-nek, hogy mindig úgy néz ki, mint egy botsáska... túlfogyasztja magát.. de ez az én véleményem....

Jóbarátok is isteni lenne.. meg amit még várok,az most nyáron a sex in the city 2.. azt is imádni fogom (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

és mindjárt buliiiiii.. meg recoiiiiiiil (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Nagyon úgy fest, hogy recoil-ra kocsival megyek fel, én úgysem fogok inni, úgyhogy Angie, majd felszedlek, ha gondolod... aztán ha nagyon nem bírom az utána lévő bulit így szárazon, max kimegyek a kocsiba aludni.
Usi hallottad, ki lesz a vendég zenész nálunk? A NE énekese.... nem tudom a nevét (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

Douglas Mc Carthy ? azaz?
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Angelus
post 2010.04. 05. - 20:27:42
Létrehozva: #29226

devotee

Idézet (Trixx @ 2010.04. 05. - 19:26:38) *
Ange most csekkolak az iwiw-en, a névnapodon van a szülinapom. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
Már korábban is akartam írni, hogy milyen szép neved van mert akkor születtem. Hi-hi.

Trixx, Gerike barátomnak is akkor van a szülinapja mikor nekem a név (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Köszönöm a dicséretet a nevemmel kapcsolatban, régen nagyon nem szerettem (IMG:style_emoticons/default/blink.gif) Hehe, másik érdekes összefüggés az Angyalom névnapján jelent meg a kedvenc DM lemezem a Violator, a születésnapján meg a kedvenc kislemezem a World in my eyes (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Nem vicc, tök komoly (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Múltkor pont a kislemezeket nézegettem mikor megütötte a szemem a dátum (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

Vica, ja jól van, de akkor végülis valahogy csak benne voltál, hogy eljusson Valicshoz (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Mikor elsőnek láttam a Hamburgot éppen nagyon rossz passzban voltam, amire a végére értem már vigyorogtam és ugráltam a szobában, mint egy félőrült! (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Ilyen hatással volt rám egy picike tévén, az albiban, de milyen lesz majd a nagy tv-n ha egyszer lesz! És asszem majd a lakás avatóra már meglesz (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

Idézet (Useless-girl @ 2010.04. 05. - 18:40:34) *
huh, Marcsi! szemgyulladás?! az gáz! :S
és mi siklott félre a randin, ha szabad kérdezni?

JESSZUS! már jövő héten szombathelyi buli?????????????????????????!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
huh akkor az megint húzós lesz... azon a hétvégén elméletileg pont nem lennék itthon. de még ezt megálmodom hogy hogyan legyen... amint Kesiknek lesznke információi a mikor-merre-meddig-hol dolgokról, plíz értesítsetek!

na ezt alkottam az IDM 19-20-as fejezeteihez:

(IMG:http://fc06.deviantart.net/fs71/f/2010/095/c/1/It_doesn__t_matter_19_20_by_Useless_girl.jpg)

Ez nagyon király!!!!
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Alisha
post 2010.04. 05. - 20:30:32
Létrehozva: #29227

devotee

Jaaaa.. Usi.. nagyon király az új műved:) a kis sunyi... egy popsi (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) és milyen formás (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) !!!!! Honnan jött az ötlet?
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Angelus
post 2010.04. 05. - 20:31:16
Létrehozva: #29228

devotee

Idézet (Alisha @ 2010.04. 05. - 21:23:47) *
Na sziasztok!

és mindjárt buliiiiii.. meg recoiiiiiiil (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Nagyon úgy fest, hogy recoil-ra kocsival megyek fel, én úgysem fogok inni, úgyhogy Angie, majd felszedlek, ha gondolod... aztán ha nagyon nem bírom az utána lévő bulit így szárazon, max kimegyek a kocsiba aludni.

Szia Edó!

Huh, megköszönném az autózást (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Alisha
post 2010.04. 05. - 20:32:29
Létrehozva: #29229

devotee

Marcsiiiiiii (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) ennyi erővel nálam is maradhattál volna.. néztünk volna még egy kis devo-t (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) jujjj... de rá voltam gerjedve... punnyadékok (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

Idézet (Angelus @ 2010.04. 05. - 21:31:16) *
Szia Edó!

Huh, megköszönném az autózást (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

Igazán nincs mit... ne köszönd.. még nem tudod, hogy vezetek (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Angelus
post 2010.04. 05. - 20:34:42
Létrehozva: #29230

devotee

Idézet (Alisha @ 2010.04. 05. - 21:32:29) *
Igazán nincs mit... ne köszönd.. még nem tudod, hogy vezetek (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

Hehe, te sem tudod hogy én hogyan (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Szóval semmi baj! (IMG:style_emoticons/default/wink.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Useless-girl
post 2010.04. 05. - 20:34:51
Létrehozva: #29231

devotee

Edó: honnan, honnan? XD hát mert szexelnek abban a két fejezetben elég rendesen! XDDDDDDDDDDDDDDDDD

lesz Sex in the city 2? az 1-en szétröhögtem magam! XD (noha a sorozatból csak pár részt láttam még)

wow, télleg jön Douglas McCarthy a szombathelyi bulira????? nem hallottam!

Angie: örülök, hogy neked is tetszik a kép! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Angelus
post 2010.04. 05. - 20:40:15
Létrehozva: #29232

devotee

Idézet (Useless-girl @ 2010.04. 05. - 21:34:51) *
Angie: örülök, hogy neked is tetszik a kép! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

Roppant szexi és kifejező a kép (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

A hozzászólást -Angelus- szerkesztette a következő időpontban: 2010.04. 05. - 20:40:31
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Alisha
post 2010.04. 05. - 20:41:29
Létrehozva: #29233

devotee

Jaaaajjjj.. hát azt tudom, hogy szétszexelik magukat.... nem is erre gondoltam.. hanem, hogy a képet honnan szerváltad (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
ŰJaja.... Douglas jön.. majd most jól megnézzük.. illlllyyyyenn közel leszünk hozzá (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) kérsz valamit? autogramot? mert simán odamegyek majd mindhez (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) csak küldj valamit, amit aláírathatok.. vagy mindegy mire kapod?
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Angelus
post 2010.04. 05. - 20:52:16
Létrehozva: #29234

devotee

Én a Recoil lemezem szeretném aláírattatni Alennel (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Remélem addig vissza kapom (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Alisha
post 2010.04. 05. - 21:09:58
Létrehozva: #29235

devotee

Idézet (Angelus @ 2010.04. 05. - 21:52:16) *
Én a Recoil lemezem szeretném aláírattatni Alennel (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Remélem addig vissza kapom (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

Huhh... azt nekünk is kell.. mindenki visz majd (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) VAlicsnak az összeset alá kell iratnunk (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Useless-girl
post 2010.04. 05. - 21:10:01
Létrehozva: #29236

devotee

jah, aszittem a szombathelyi bulira jön Douglas XD de hát érthetőbb, hogy a Recoilra XD - nem tom nekem ez a kettő buli úgy összefolyik XD jah, ha gondolod, kérhetsz nekem autogramot - akár egy papírfecnire is XD köszi - bár ha nem jön össze, akkor sem esek kétségbe XD
ja a popós képet DeviantArtról szereztem. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Angelus
post 2010.04. 05. - 21:15:25
Létrehozva: #29237

devotee

Idézet (Alisha @ 2010.04. 05. - 22:09:58) *
Huhh... azt nekünk is kell.. mindenki visz majd (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) VAlicsnak az összeset alá kell iratnunk (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

És miért nem ő irattatja alá? (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Amúgy én megpróbálom a kis fényképezőm becsempészni, hátha összejön egy-két fotó (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

Idézet (Useless-girl @ 2010.04. 05. - 22:10:01) *
jah, aszittem a szombathelyi bulira jön Douglas XD de hát érthetőbb, hogy a Recoilra XD - nem tom nekem ez a kettő buli úgy összefolyik XD jah, ha gondolod, kérhetsz nekem autogramot - akár egy papírfecnire is XD köszi - bár ha nem jön össze, akkor sem esek kétségbe XD
ja a popós képet DeviantArtról szereztem. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

Pedig te nem is jössz Recoilra, akkor hogy folyhat össze? (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Ari vagy Hugi (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Useless-girl
post 2010.04. 05. - 21:18:48
Létrehozva: #29238

devotee

biztos azért mert egymás után van a kettő. hülyén műxik az agyam néha XD (de ezt már tapasztalhattad párszor XD)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Alisha
post 2010.04. 05. - 21:25:32
Létrehozva: #29239

devotee

Valics is aláirat.. csak hát nem állhat oda az összes cd-vel, ezért szétosztjuk (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) persze, csak ha van rá lehetőség... nagyon örülne neki egyem meg, annyira várja (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Angelus
post 2010.04. 05. - 21:35:59
Létrehozva: #29240

devotee

Idézet (Useless-girl @ 2010.04. 05. - 22:18:48) *
biztos azért mert egymás után van a kettő. hülyén műxik az agyam néha XD (de ezt már tapasztalhattad párszor XD)

Igen, tapasztaltam, de hát én így imádlak!!! (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

Idézet (Alisha @ 2010.04. 05. - 22:25:32) *
Valics is aláirat.. csak hát nem állhat oda az összes cd-vel, ezért szétosztjuk (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) persze, csak ha van rá lehetőség... nagyon örülne neki egyem meg, annyira várja (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

Jaaa, már értem (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Micsoda cselek! Nekem csak egy cd-m van (Subhuman) de most kölcsönben az Angyalomnál leledzik, majd holnap szólok neki, hogy valakivel küldesse be legkésőbb jövő héten péntekig (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Remélem össze jön a dedika nektek is meg nekem is (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Elhiszem, hogy várja, már én is várom ám!!! (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

Szép álmokat csajok, holnap pörgős nap elé nézek, nem szólt Andi, hogy jön-e vagy sem, ráadásul Tűzvédelmi szakvizsga és bérfizetés is holnap meg, meg az én kis Angyalom jelenése a rendőrségen... sűrűnek ígérkezik, pihennem kell! Pusszantás!!!
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete

2400 Oldal V  « < 1460 1461 1462 1463 1464 > » 
Szólj hozzá a témáhozÚj téma
135 felhasználó olvassa jelenleg ezt a témát (135 vendég és 0 anonim felhasználó)
0 felhasználó: