![]() ![]() |
2010.04. 05. - 21:40:26
Létrehozva:
|
|
|
devotee ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Jóéjt Angie!!! szép álmokat
lassan nekem is mennem kéne, mert holnap reggeles vagyok, és fél hatkor kelek egyébként van itt még valaki? |
|
|
|
2010.04. 05. - 21:41:08
Létrehozva:
|
|
|
Painkiller ![]() ![]() ![]() ![]() |
Usi: Az új alkotásod színe megragadott , lilás, bíboros, romantikus.Fincsi!!!
Szemgyulladás nem jó de hála az égnek nem volt nagyon durva.Totál bevörösödött a jobb szemem , így két napig kerültem a monitort.Ámbár volt haszna mert így elolvastam a Stripped-et. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Természetesen, ugyi a randira is így mentem.Nagyon röhögtek a csajok ,én voltam Hook kapitány (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) A randival nem volt probléma , a pasi nem jött be , egy árva szikra ,annyi sem pislákolt a szívemben.Szimpatikus volt de semmi egyéb. Nem tudott lenyűgözni.Nekem szükségem van arra ,hogy fel tudjak nézni egy férfire.Leghihetetlenebb az egészben, ez az érzés bennem , megkönnyebbültem, nem kell elölről kezdeni már megint. Valahogy szomorú vagyok, mert nem normális így gondolkodni , csak abban bízom , amikor majd jön olyan aki tüzet gyújt, lesz bátorságom elölről kezdeni. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Lassan végighallgatom a Sade új albumát. Nagyon romantikus mint mindig.Nem is hallottam mást tőle még soha. Edókám drágám nem akartalak zavargászni téged , ráadásul aludnom kellene már lassan mert megyek reggel a körigyerekekkel shoppingolni. |
|
|
|
2010.04. 05. - 21:44:54
Létrehozva:
|
|
|
Jóéjt mindenkinek.. puszkók
|
|
|
|
2010.04. 05. - 21:57:04
Létrehozva:
|
|
|
jóccakát az alvóknak!
Angie: na akkor megnyugodtam, hogy ilyen lökötten is szeretsz! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Marcsi: na hát ha nincs szikra nem is kell erőltetni! jah hát nem csak romantikus Sade zenéje, hanem fájdalmas is ha figyelsz a szövegekre! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) most egy régebbi számát hallgatom épp, a King of sorrow-t - ezt is imádom!!! Edó: milyen kis husik vagytok hogy szétosztjátok Valics cdit! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (jah, ha esetleg úgy jön ki, Alantől is szerválhatsz nekem aláírást - de ez tényleg csak ha úgy jön ki, egyáltalán nem célom sem az övé sem Douglasé (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) ha már autogram, akkor inkább Dave-től és Marttól és Andytől! XD) |
|
|
|
2010.04. 06. - 05:24:38
Létrehozva:
|
|
|
Jó reggelt!
Nem aludtam jól (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) Fáradt vagyok, álmi és nyűgös... (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) |
|
|
|
2010.04. 06. - 07:04:31
Létrehozva:
|
|
|
Jó reggelt Ange!
Na mi történt? Rosszat álmodtál? vagy fájt valamid? Én sem aludtam jól, Shad-nek megint hasmenése volt, óránként kellett kivinnem, reggel 6-ig. Onnantól kezdve már apunak kell lehordania! |
|
|
|
2010.04. 06. - 07:13:17
Létrehozva:
|
|
|
Jó Regglet!
Ma kicsit elaludtam. Olyan csúnya idő van fel sem akartam kelni. (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) Én is szexi csajok fan vagyok, alig várom a 2. részt. Azt hiszem májusban adják majd a hazai mozik. Az 1-et 2 db Bacardi Breezer kiséretével néztük, alig fért bele a kistákámba. Bersze bontót nem vittünk, így vennünk kellet a plázában 800Ft-ért! Basszus. Jó drága mozi volt. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Usi, én is olvastam a BJ 3-ról, meg Renée-ről is hogy nem akara hizni-fogyni. A Jóbarátokról viszont még nem hallottam, de örülnék neki. Ahhhhhhh én megint fogytam 48kg vagyok. Lóg rajtam minden farmer, perdig nem eszem kevesebbet (IMG:style_emoticons/default/angry.gif) Utálom. Tudom hogy sokaknak ez nem téma, de nekem nagyon is rossz, tudjátok tini koromban a sírásig szekáltak minden héten a nagyszüleim és apám hogy miért vagyok ilyen sovány. Skoáig nagyon gátlásos voltam ez miatt. Tegnap annyit beszéltetek Sade új albumáról hogy le is töltöttem. Este majd meghallgatom. Á ma annyi dolgom lesz itt a melóban, de látom Ange is hasonlókra készül. Jó reggelt Ange! Na mi történt? Rosszat álmodtál? vagy fájt valamid? Én sem aludtam jól, Shad-nek megint hasmenése volt, óránként kellett kivinnem, reggel 6-ig. Onnantól kezdve már apunak kell lehordania! Szegény kutyus. (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) |
|
|
|
2010.04. 06. - 07:39:38
Létrehozva:
|
|
|
Na elmentem lányok, jó éjszakát (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Vicának üzenem, ha holnap olvassa, hogy hozok neki képet a frizurámról (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Szép napos időket mindenkinek. Mode vettem az üzenetet. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Oké kíváncsi leszek a hajadra. Vica, ja jól van, de akkor végülis valahogy csak benne voltál, hogy eljusson Valicshoz (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Mikor elsőnek láttam a Hamburgot éppen nagyon rossz passzban voltam, amire a végére értem már vigyorogtam és ugráltam a szobában, mint egy félőrült! (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Ilyen hatással volt rám egy picike tévén, az albiban, de milyen lesz majd a nagy tv-n ha egyszer lesz! És asszem majd a lakás avatóra már meglesz (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Angie nekem is nagyon bejött a Hamburg.Már jó párszor végig néztem amióta elküldted. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Kül miért nem aludtál jól? Jó reggelt Ange! Na mi történt? Rosszat álmodtál? vagy fájt valamid? Én sem aludtam jól, Shad-nek megint hasmenése volt, óránként kellett kivinnem, reggel 6-ig. Onnantól kezdve már apunak kell lehordania! szegény sereg kutyus (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) Trixx ez a súlykérdés elég gázos mindenkinek.Vagy majdnem mindenkinek.Akinek kicsit több a súlya annak azért ,akinek kevesebb mint neked is annak pedig azért.Hehe majd én adok neked pár kilót rajtam úgy is van némi felesleg. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) A férjem is olyan típus mint te.Még az 50 kilójából is fogy nyáron.Volt,hogy kaptam olyan megjegyzést ismerőstől,hogy mi nem is egy konyhán vagyunk a Gézával.Mert hát ő egy soványság én meg finoman szólva jó husiba vagyok. A hozzászólást -vicuska- szerkesztette a következő időpontban: 2010.04. 06. - 07:44:37 |
|
|
|
2010.04. 06. - 07:49:11
Létrehozva:
|
|
|
reggelt lányok!
Angie: hátsimi és ölelés nyűgösség ellen! Trixx: huh hát az se lehetett kellemes hogy téged meg azért szekáltak hogy vékony vagy (engem az ellentéte miatt - utáltam is az általánost - megalapozta pár gátlásomat!). mondjuk az igazat megvallva inkább lennék a te helyedbe, de ez csak a személyes véleményem. Edó: jobbulást Shadownak!!! |
|
|
|
2010.04. 06. - 08:06:11
Létrehozva:
|
|
|
Trixx... én is inkább lennék ilyen problémás, bár nagyon vékony sosem szeretnék lenni, az sem jó. Kb olyan, mint Valics, nekem az teljesen megfelelne (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Sereg kutya már a nagypapánál van, szerintem már sokkal jobban, ilyenkor Tibi bead neki mindent, estére már rendbe jön, köszönjük csajok:)
|
|
|
|
2010.04. 06. - 08:07:24
Létrehozva:
|
|
|
Edó,
egyszerűen csak rosszul aludtam, sokszor felébredtem éjjel. Szerintem óránként biztos felkeltem megnézni, hogy mennyi az idő. (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) Olyan rossz volt. Közben hallgattam, ahogy fúj kinn a szél és rángatja a redőnyt. Nagyon lehangoló volt... Szegény Sereg kutya és Te, nagy ölelés nektek! Trixx, kitartás a mai naphoz, nekem sem piskóta... (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) Hugi, köszke, viszont ölelés. Vica, akkor te is kibuliztad magad rajta (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Ez jó!!! |
|
|
|
2010.04. 06. - 08:45:13
Létrehozva:
|
|
|
Angie, ne aggódj, majd ma tuti nem kell ringatni (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) de engem sem! Tényleg jársz még suliba?
Szia simonbala... már többször láttalak itt (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) olvasgatunk-olvasgatunk? (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
|
2010.04. 06. - 09:19:50
Létrehozva:
|
|
|
Sziasztok!
Most olvastam dM.com-on valami akármicsodát, ez valami új Basildonból jött duó? Mintha az lett volna, hogy Martin a nagybátyja az egyik csávónak... |
|
|
|
2010.04. 06. - 10:02:49
Létrehozva:
|
|
|
Sziasztok! Most olvastam dM.com-on valami akármicsodát, ez valami új Basildonból jött duó? Mintha az lett volna, hogy Martin a nagybátyja az egyik csávónak... Szia Mode. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Számítástechnika óra van? (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
|
2010.04. 06. - 10:03:19
Létrehozva:
|
|
|
Szia Vica! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
Ma még nincs suli (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
|
2010.04. 06. - 10:08:26
Létrehozva:
|
|
|
Edó, egyszerűen csak rosszul aludtam, sokszor felébredtem éjjel. Szerintem óránként biztos felkeltem megnézni, hogy mennyi az idő. (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) Olyan rossz volt. Közben hallgattam, ahogy fúj kinn a szél és rángatja a redőnyt. Nagyon lehangoló volt... Szegény Sereg kutya és Te, nagy ölelés nektek! Trixx, kitartás a mai naphoz, nekem sem piskóta... (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) Hugi, köszke, viszont ölelés. Vica, akkor te is kibuliztad magad rajta (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Ez jó!!! *hevesen bólogat* iggggen (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Szia Vica! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Ma még nincs suli (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) na most felröhögtem....magamon...de hülye vagyok tényleg ma még szünet van *Évike a homlokára csap* (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) teljesen kiment a fejemből,bár a Petrának ma már van bölcsi nyilván azért hittem azt,hogy ma van suli is hehe Mode most égek mint a rongy előtted Sziasztok! Most olvastam dM.com-on valami akármicsodát, ez valami új Basildonból jött duó? Mintha az lett volna, hogy Martin a nagybátyja az egyik csávónak... Mi ez a Basildoni duós téma? (IMG:style_emoticons/default/blink.gif) A hozzászólást -vicuska- szerkesztette a következő időpontban: 2010.04. 06. - 10:09:13 |
|
|
|
2010.04. 06. - 10:08:53
Létrehozva:
|
|
|
Nem számít..(IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
|
|
|
|
2010.04. 06. - 10:09:58
Létrehozva:
|
|
|
Nem számít..(IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Most elképzelem,hogy röhögsz a gép előtt rajtam.... (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
|
2010.04. 06. - 10:11:11
Létrehozva:
|
|
|
Most elképzelem,hogy röhögsz a gép előtt rajtam.... (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Dehogy röhögök (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
|
2010.04. 06. - 10:13:57
Létrehozva:
|
|
|
Gondolom Mode (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
Muti mit olvastál a dM.com-on. (IMG:style_emoticons/default/wink.gif) |
|
|
|
![]() ![]() |