2400 Oldal V  « < 1467 1468 1469 1470 1471 > »   
Szólj hozzá a témáhozÚj téma
> A Fekete Sereg :), Ki itt belépsz, hagyj fel minden reménnyel... :D
---
post 2010.04. 06. - 21:43:13
Létrehozva: #29361

devotee

Idézet (Alisha @ 2010.04. 06. - 21:51:00) *
Hehehhehheee... ez tényleg érdekes... de be ne dőlj neki (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
hallod Niki.. mit mond a wrong alatt? itt még nincs zene... és utána? hát teljesen süket vagyok!

Á, azért nem dőlök be a horoszkópnak, nem érdekel különösebben, de azért elolvasom.
Amúgy érdekes, mert a megyei hírlap horoszkópja általában igazat szokott nekem írni.
Azért figyeltem ma is.
De előtte még Zolinak is mondtam, kifejezetten így: Ne nyafogj már!
És tényleg nagyon röhögtem, mikor elolvastam.

Hú nem tudom, pedig biztos mond még valami értelmeset. Vagy nem?
Valami net.
Azt mondja, net.
Nem jó valami? Nem tudom. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
Nincs igaza amúgy neki és Tharsisnak sem, utóbbi is "szidta" már ugyanezért az oldalt.
Jó az igaz, hogy meglehetne csinálni már, de amiket írtak már máskor is ez miatt, az szerintem nem igaz.
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
---
post 2010.04. 06. - 21:51:58
Létrehozva: #29362

devotee

Olyan érdekes napjaim vannak. A mai meg a tegnapi is.

Ja, köszi Usi az infót, youtube-ról.

Hihetetlen, hogy milyen emberek vannak, miket olvastam ott.
Brutális.
Annyira szomorú. Mondtam is Zolinak, olyan nincs, hogy internetbűnözés? Mert ezek azok. Amiket láttam.
Nem linkelem, mert nem érdemes a mutogatásra sem.

Az emberek bántják egymást.
És annyira durván ítélnek.
Nem csak ott amit láttam, hanem mindenhol.
Ebben a pár napban figyeltem az embereket, a beszédjüket, mindent.

Az éremnek mindig két oldala van. Nem lehet durván ítélni.
Én amúgy is konfliktuskerülő vagyok, szerintem meg kell mondani, ha valami nem jó, rossz és nem tetszik, de mindig finoman és szeretettel.
És ezekben a napokban sok embert megvédtem.
Nem szeretem a trágárkodást, a bántást. Megértést akarok és elfogadást.
Lehet naiv vagyok, de ha valami nem jó, még meg lehet mondani azt finoman is, és így sokkal jobban lehet valakit terelni jobb irányban, mint egyértelmű bántással, mocskolódással, és elítéléssel.
Segítő szándékkal kell valakinek szólni...

(IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

Ezt most le kellett írnom, mert ilyen "fura" érzések vannak bennem...
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Alisha
post 2010.04. 06. - 22:13:34
Létrehozva: #29363

devotee

Idézet (Niki @ 2010.04. 06. - 22:51:58) *

Brutális.
Annyira szomorú. Mondtam is Zolinak, olyan nincs, hogy internetbűnözés? Mert ezek azok. Amiket láttam.

Én amúgy is konfliktuskerülő vagyok, szerintem meg kell mondani, ha valami nem jó, rossz és nem tetszik, de mindig finoman és szeretettel.
Lehet naiv vagyok, de ha valami nem jó, még meg lehet mondani azt finoman is, és így sokkal jobban lehet valakit terelni jobb irányban, mint egyértelmű bántással, mocskolódással, és elítéléssel.

Helyes Niki... írd csak le... ne maradjon bent semmi (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) és igazad is van... teljes mértékben! Viszont vannak emberek, akiken nem lehet változtatni, én őket nagy ívben elkerülöm, és elkerülöm a mocskolódást a címkézést, és mindenkit, aki bántja a másikat (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) én nem vagyok ilyen, elfogadó vagyok, és szerető, megértő, akárcsak Te, és akárcsak itt mindenki !!! ezért is értjük meg itt egymást annyira!
Mit olvastál? mi bosszantott fel ennyire? nyugodtan linkelj!
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Angelus
post 2010.04. 07. - 05:26:49
Létrehozva: #29364

devotee

Idézet (Niki @ 2010.04. 06. - 20:52:29) *
Angie melyik Csernust olvasod? (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
Trixikém, (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) köszi a dicséretet a képeinkre.
Már mész is?
Mindjárt buli, tök szupi! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

Jó reggelt! (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

Niki: A Férfi-t olvastam el, majd ma kezdem a Nő-t. Nagyon érdekes volt az egész könyv, sokmindenre rá lehet jönni meg van benne olyan dolog, amit persze régen tudtam. Meg sok humor, a keserű igazság a pasik lelki folyamatairól. Érdemes elolvasni, szerintem. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

Tök jó lenne ha jönnél 17-én (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif)

Huh, no most jót aludtam, de a könyv után még filmeztem, majdnem végig néztem az Amerikia szépséget. Nagyon régen láttam és apum felhozta a cuccaimmal a dvd-ket is, amiket össze készítettem. Szerintem ez még mindig egy remek film!

Hehe, a szívemből szóltál, ráadásul tegnap éppen ezt olvastam a Csernus könyvben! Majdnem teljesen ugyan ilyen megközelítésben. Te vagy a női Csernus (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
name
post 2010.04. 07. - 06:39:05
Létrehozva: #29365

devotee

Idézet (Angelus @ 2010.04. 06. - 19:42:52) *
szia Trixx! Majd arról a grillázs tojásról lécci képeket (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) THX!

Jó Reggelt!

De korán keltél!
Ange sajna nem tudok fotót küldeni a mogyorós grillázs istenfincsi tojásról, mert már rég a hasamban van. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
name
post 2010.04. 07. - 06:53:05
Létrehozva: #29366

devotee

Én tegnap a Viharszigetet néztem meg. Jó volt nagyon, bár Zolim elaludt rajta. (IMG:style_emoticons/default/mellow.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
name
post 2010.04. 07. - 06:59:23
Létrehozva: #29367

devotee

Idézet (Niki @ 2010.04. 06. - 21:51:58) *

Brutális.

Nagyon egyet értek veled Niki.
Sok emberből hiányzik a megértés, elfogadás, és a jó szándék. Helyette irigység, önzés és rosszindulat van.
Ez nagyon elszomorító... Pedig ha az emberek jó szándékkal fordulnának egymás felé sokkal bolgogabbak lennének.

A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
vicuska
post 2010.04. 07. - 07:12:22
Létrehozva: #29368

devotee

Brutális.

Jó reggelt.

Niki teljesen igazad van és bár lehet nem szép dolog amit most mondok de ezek amiket írtál magyar sajátosság.A magyar emberek tipikus megnyilvánulásai.Tisztelet a kivételnek természetesen.

Idézet (Trixx @ 2010.04. 07. - 07:59:23) *
Nagyon egyet értek veled Niki.
Sok emberből hiányzik a megértés, elfogadás, és a jó szándék. Helyette irigység, önzés és rosszindulat van.
Ez nagyon elszomorító... Pedig ha az emberek jó szándékkal fordulnának egymás felé sokkal bolgogabbak lennének.

Irigység,önzés,rosszindulat...az a legnagyobb baj amikor ezt családon belül tapasztalod,amikor a legközelebbi hozzátartozód viselkedik így.Ha a családokon belül nincs meg a megértés,elfogadás és tisztelet akkor mit várhatunk a társadalom egészétől?Személyes jellegű tapasztalat mondatta ezt most velem.Nem akarok ám senkit elszomorítani vagy ilyesmi.
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
name
post 2010.04. 07. - 07:21:34
Létrehozva: #29369

devotee

Idézet (vicuska @ 2010.04. 07. - 07:12:22) *
Jó reggelt.

Niki teljesen igazad van és bár lehet nem szép dolog amit most mondok de ezek amiket írtál magyar sajátosság.A magyar emberek tipikus megnyilvánulásai.Tisztelet a kivételnek természetesen.

Irigység,önzés,rosszindulat...az a legnagyobb baj amikor ezt családon belül tapasztalod,amikor a legközelebbi hozzátartozód viselkedik így.Ha a családokon belül nincs meg a megértés,elfogadás és tisztelet akkor mit várhatunk a társadalom egészétől?Személyes jellegű tapasztalat mondatta ezt most velem.Nem akarok ám senkit elszomorítani vagy ilyesmi.

Szia Vicus!
Sajnos én is tapasztaltam már családon belül ilyesmit. (IMG:style_emoticons/default/sad.gif)
Abban is nagyon igazad van, hogy ez magyar sajátosság.... ezét (is) tart itt az ország. (IMG:style_emoticons/default/sad.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Angelus
post 2010.04. 07. - 07:43:43
Létrehozva: #29370

devotee

Idézet (Trixx @ 2010.04. 07. - 07:39:05) *
Jó Reggelt!

De korán keltél!
Ange sajna nem tudok fotót küldeni a mogyorós grillázs istenfincsi tojásról, mert már rég a hasamban van. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

Jó reggelt!

Mindig 6-kor kelek (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
Óóóóóóóó, pedig megnéztem volna!

A Viharsziget tetszett, szerintem érdekesen összerakott film volt annak ellenére, hogy a sztori elemei rettenetesen sablonosak. Az volt a bajom, hogy kb. a felénél már rájöttem mi lesz a vége (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Nekem ilyen témában már nem nagyon tudnak újat mutatni, annyi ehhez hasonlót láttam.
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
name
post 2010.04. 07. - 07:48:11
Létrehozva: #29371

devotee

Idézet (Angelus @ 2010.04. 07. - 07:43:43) *
Jó reggelt!

Mindig 6-kor kelek (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
Óóóóóóóó, pedig megnéztem volna!

A Viharsziget tetszett, szerintem érdekesen összerakott film volt annak ellenére, hogy a sztori elemei rettenetesen sablonosak. Az volt a bajom, hogy kb. a felénél már rájöttem mi lesz a vége (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Nekem ilyen témában már nem nagyon tudnak újat mutatni, annyi ehhez hasonlót láttam.

Bezabáltam mindet! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

Én viszont pont nem szoktam ilyen filmeket nézni, ezért nekem nem volt annyira sablonos.
Nálam a felénél még kétesélyes volt a végkifejlet (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

De ezt 5:26-kor írtad! Ez még 6 előtt van. (IMG:style_emoticons/default/wink.gif)
He-he akkor alvajáró vagy és álmodban írsz. XD
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Angelus
post 2010.04. 07. - 07:49:46
Létrehozva: #29372

devotee

Idézet (Trixx @ 2010.04. 07. - 08:48:11) *
Bezabáltam mindet! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

Én viszont pont nem szoktam ilyen filmeket nézni, ezért nekem nem volt annyira sablonos.
Nálam a felénél még kétesélyes volt a végkifejlet (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

De ezt 5:26-kor írtad! Ez még 6 előtt van. (IMG:style_emoticons/default/wink.gif)
He-he akkor alvajáró vagy és álmodban írsz. XD

Nem azért, de nálam 6:26-ot mutat a fórum órája... (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
vicuska
post 2010.04. 07. - 07:55:16
Létrehozva: #29373

devotee

Idézet (Trixx @ 2010.04. 07. - 08:21:34) *
Szia Vicus!
Sajnos én is tapasztaltam már családon belül ilyesmit. (IMG:style_emoticons/default/sad.gif)
Abban is nagyon igazad van, hogy ez magyar sajátosság.... ezét (is) tart itt az ország. (IMG:style_emoticons/default/sad.gif)

Hát igen a család és otthon....az a hely ahova menekülhetsz és megértést találsz.....elméletileg de sajnos sokszor nem így van.Sőt...az rúg beléd legnagyobbat akinek a legjobban kéne melléd állnia.

Sajnos a magyar emberekben semmi összetartás nincs.Ha valakinek több van akkor a másik irigy rá,ha kevesebb van akkor meg lenézik.Legalább is én ezt látom.

Idézet (Angelus @ 2010.04. 07. - 08:49:46) *

Nem azért, de nálam 6:26-ot mutat a fórum órája... (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

Szia. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

Most mutat annyit? (IMG:style_emoticons/default/blink.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
name
post 2010.04. 07. - 08:03:28
Létrehozva: #29374

devotee

Idézet (Angelus @ 2010.04. 07. - 07:49:46) *

Érdekes, hogy lehet hogy nálam meg 1 órával korábbat mutat... Na mindegy.... (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Angelus
post 2010.04. 07. - 08:08:34
Létrehozva: #29375

devotee

Idézet (Trixx @ 2010.04. 07. - 09:03:28) *
Érdekes, hogy lehet hogy nálam meg 1 órával korábbat mutat... Na mindegy.... (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

(IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Hát ez vicces!
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Useless-girl
post 2010.04. 07. - 08:41:08
Létrehozva: #29376

devotee

Idézet (Trixx @ 2010.04. 06. - 20:03:27) *
Usi itt vagy!
Az egyik előző képen Martin pólóján a STFF felirat volt. Beírtam a sztakiba, de annyi jelentést dobott ki....
Nem tudod mit jelent?

passz! (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

Angie: a könyv Für Lajos (főnököm férje, volt nemtommilyen miniszter + történész) politikai visszaemlékezéseinek 3. kötete lesz (1988-tól folytatódik ez a kötet + rendszerváltás)

Idézet

Niki: mintha csak a számból vetted volna ki a szavakat! én is így érzek!!!

Idézet
Sajnos a magyar emberekben semmi összetartás nincs.Ha valakinek több van akkor a másik irigy rá,ha kevesebb van akkor meg lenézik

sajnos egyet kell értenem...

na most nincs időm nagyon belemenni a témába, mert rohanok fodrászhoz!
csók csajok!

jah, Trixx: tegnap gondoltam rád IDM közben ONIP-on!!! (IMG:style_emoticons/default/wub.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
name
post 2010.04. 07. - 08:41:45
Létrehozva: #29377

devotee

Idézet (Useless-girl @ 2010.04. 07. - 08:41:08) *
passz! (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

Angie: a könyv Für Lajos (főnököm férje, volt nemtommilyen miniszter + történész) politikai visszaemlékezéseinek 3. kötete lesz (1988-tól folytatódik ez a kötet + rendszerváltás)

Niki: mintha csak a számból vetted volna ki a szavakat! én is így érzek!!!

sajnos egyet kell értenem...

na most nincs időm nagyon belemenni a témába, mert rohanok fodrászhoz!
csók csajok!

jah, Trixx: tegnap gondoltam rád IDM közben ONIP-on!!! (IMG:style_emoticons/default/wub.gif)

Köszi!
Rohanj, aztán szép legyél! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Angelus
post 2010.04. 07. - 08:44:51
Létrehozva: #29378

devotee

Usi, szépülj (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Angelus
post 2010.04. 07. - 09:48:29
Létrehozva: #29379

devotee

Olyan jó, süt a nap, melegszik kinn az idő, jó a kedvem és nincs őrültekháza (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Micsoda pozitívum!!!
Az Andi nagyon örült a dvd-nek amúgy (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Először azt hitte hülyéskedek (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
---
post 2010.04. 07. - 10:14:36
Létrehozva: #29380

devotee

Helló simonbala írj valamit nekünk! (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
Üdv!

Itt is szép az idő Angie, nézelődök az ablakon és annyit röhögtem.
Sok gyerek játszik itt lenn, van itt iskola, játszótér ami elég profi uniós (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) azt hiszem a legnagyobb az országban, én így tudom tényleg.
Kertváros.
Mondja az óvónő, épp felhallottam: meglátszik szünet volt, otthon voltatok, mert már be sem tudtok rendesen állni a sorba, elevenek vagytok.
Hihihi, szegény gyerekeket jól lecseszte. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
Örülök, hogy ideköltöztünk errefelé nőttem fel, de később másfelé mentünk, de most nagyon jó újra.
Nyugis rész, zöld és a kilátás is jó.
Érdekes módon engem nem zavar a gyerekzsivaj, annyira nem hangos inkább kellemes.
Mert már hallottam másoktól, hogy zavaró.

Na, de nem is ezt akartam mondani...
Mit együnk ma, nem tudom? ... (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

Én is olvastam a nőit, a férfi megvan tőle, de abba még csak bele-beleolvastam.
Nekem megvan még tőle ami a neveléssel foglalkozik, nem is tudom mi a címe, valami frappáns, azt hiszem.
Odaadtam anyának, de mindig elfelejtem visszahozni tőle, (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) az is jó könyv tőle.

Viharsziget az melyik is? Nem az az új film?
Angie jót röhögtem, téged már nem lehet megetetni akármivel mi? (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
El kell mennem tüdőszűrőre, de lusta vagyok pedig muszáj. Kinn van a fenébe, Pózván. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

Hát Edó, nem akarom linkelni, politikai dolog, nem is érdekel, viszont az ember mindig belebotlik, nem lehet elkerülni. Meg na jó hazudok, azért valamennyire persze kell, hogy érdekeljen.
De nem csak ez volt, ami idegesített, hanem ismerősök akiket figyeltem a környezetben.
Azon szoktam gondolkozni, hogy az tényleg nagyszerű lenne, ha nagyjából arra törekednénk, amit Csernus mond, mert jókat mond.
Nekem egy pap és Csernus között út az, ami szerintem jó. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
Ne röhögjetek!
Persze a vallás tisztán azért nem, mert abban sok az elfojtás, és néha őszinte dolgokat kell elfojtani elvekért. De ugyanakkor nekem számítanak az elvek is.
Csernus viszont kimondja amit ki kell.
Szóval így a kettő közötti határ az, amire azt mondom, hogy jó lenne. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete

2400 Oldal V  « < 1467 1468 1469 1470 1471 > » 
Szólj hozzá a témáhozÚj téma
109 felhasználó olvassa jelenleg ezt a témát (109 vendég és 0 anonim felhasználó)
0 felhasználó: