2400 Oldal V  « < 1468 1469 1470 1471 1472 > »   
Szólj hozzá a témáhozÚj téma
> A Fekete Sereg :), Ki itt belépsz, hagyj fel minden reménnyel... :D
vicuska
post 2010.04. 07. - 10:29:26
Létrehozva: #29381

devotee

Szia Niki. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

hehe ráköszöntél simonbalára aki egyből jobbnak látta elmenni. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Kül simonbala napok óta olvasgat minket.....nyilván felkeltettük az érdeklődését. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

Én is kertvárosi részen lakok majdnem szemben egy sulival és ovival. Ide is elhallatszik a gyerekzsivaly ha kint vannak az udvaron. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

Mi legyen az ebéd?Főzzél tészát én is azt tettem. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

Idézet (Niki @ 2010.04. 06. - 21:41:22) *
http://freestate.hu/singles/bong40/[/url] convar-nak.
És utána olvastam valamikor a horoszkópot és ezt írta többek között: Ma nem bírja elviselni a nyafogást.
(IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

Niki ezt olvastam tegnap.Ma meg írtam is oda. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

A hozzászólást -vicuska- szerkesztette a következő időpontban: 2010.04. 07. - 10:27:15
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
---
post 2010.04. 07. - 10:42:50
Létrehozva: #29382

devotee

Látod Vicuska, ha valakire ráköszönünk, akkor az mindig eliszkol. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

Pedig igazán szívesen fogadunk mindenkit. (IMG:style_emoticons/default/wink.gif)

Tésztát? Tegnap is az volt, mivel hétfőből már nem maradt semmi.
Sok tésztás van, és sok csirkehúsos kaja, mert ezeket szeretjük, de sokszor már unom.
Még van idő kitalálni vacsiig.
Zolika úgyis ebédel bent, én meg nem számítok. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
lolacska
post 2010.04. 07. - 11:21:18
Létrehozva: #29383

devotee

na csókolom
lola visszatért budapestiába hogy újult erővel vesse bele magát abba a sokmindenbe, ami az élete. egyetem (szopatós áprilissal: 2-3 dolgozat, 2-3 prezi), edzés, munka, és szerelmeim, azaz ti, a barátok. nem egészen két hét múlva szombatheeeeeeeely!!!

mizujs?
jahajj, megpróbálok visszaolvasni, nemtom mennyire fog sikerülni. legalább a nagy vonalakat.
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Alisha
post 2010.04. 07. - 11:47:18
Létrehozva: #29384

devotee

Sziasztok!

mizu csajok? Lolikám, üdv itt a fórumon is (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Nagyon nincs jó kedvem, valami gond van a kutyámmal, csak az a baj, hogy nem tudom megmondani, mi... csak érzem, hoy nem olyan, mint szokott lenni... nagyon aggódom. és a gond, hogy a dokinak sem tudom elmondani, csak érzem, nem olyan, mnt szokott lenni. Remélem nem kullancs fertőzés, ugyanis nincs rajta semmi csepp, vagy nyakörv, mert a kemo miatt tilos rátenni... ha megcsípi egy ilyen dög,l az számár avégzetes lenne... a faxom kivan..... asszem mindjárt agyvérzést kapok. Egyébként a hematológiája rendben van, teljesen tökéletes a vérképe. CSak most vissza kéne vinnem egy másikra, de már nincs időm, és emiatt vagyok nagyon ideges

Niki! A politikával nem szabad foglalkozni, legalábbis ezzel az acsarkodással nem.. erre gondoltam. Sajnos nekem egy párttal vannak nagyon komoly problémáim, és akik velük szinpatizálnak, nálam mint ember is rendesen borulnak a pixisből. Nem mondom, hogy nem beszélek velük, meg paraszt vagyok, csak hát nagyon jóban nem leszünk, mint ember nálam buknak!
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
name
post 2010.04. 07. - 12:09:36
Létrehozva: #29385

devotee

Szia Lola!
Jó látni újra itt! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

Idézet (Alisha @ 2010.04. 07. - 11:47:18) *
Sziasztok!

mizu csajok? Lolikám, üdv itt a fórumon is (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Nagyon nincs jó kedvem, valami gond van a kutyámmal, csak az a baj, hogy nem tudom megmondani, mi... csak érzem, hoy nem olyan, mint szokott lenni... nagyon aggódom. és a gond, hogy a dokinak sem tudom elmondani, csak érzem, nem olyan, mnt szokott lenni. Remélem nem kullancs fertőzés, ugyanis nincs rajta semmi csepp, vagy nyakörv, mert a kemo miatt tilos rátenni... ha megcsípi egy ilyen dög,l az számár avégzetes lenne... a faxom kivan..... asszem mindjárt agyvérzést kapok. Egyébként a hematológiája rendben van, teljesen tökéletes a vérképe. CSak most vissza kéne vinnem egy másikra, de már nincs időm, és emiatt vagyok nagyon ideges

Niki! A politikával nem szabad foglalkozni, legalábbis ezzel az acsarkodással nem.. erre gondoltam. Sajnos nekem egy párttal vannak nagyon komoly problémáim, és akik velük szinpatizálnak, nálam mint ember is rendesen borulnak a pixisből. Nem mondom, hogy nem beszélek velük, meg paraszt vagyok, csak hát nagyon jóban nem leszünk, mint ember nálam buknak!

Jaj szegény Sereg kutyuli! Remélem téved a megérzésed!
A hétvégén néztem a Kutyaváros c. filmet a tévében, volt benne egy agydaganatos kutyus. Egyből eszembe jutottatok...

Telejesen igazat adok neked, a politikai acsarkodással nem szabad foglalkozni.
Viszont én nem írok le senkit azért mert ragaszkodik ahhoz a párthoz, amelyiket én ki nem állhatok. Egyszerűen csak nem értem és nem fogadom el a nézeteit. De ettől függetlenül értékelem magát az embert, és szeretem egyéb más jó tulajdonságai miatt.

Idézet (Niki @ 2010.04. 07. - 10:42:50) *
Látod Vicuska, ha valakire ráköszönünk, akkor az mindig eliszkol. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

Pedig igazán szívesen fogadunk mindenkit. (IMG:style_emoticons/default/wink.gif)

Tésztát? Tegnap is az volt, mivel hétfőből már nem maradt semmi.
Sok tésztás van, és sok csirkehúsos kaja, mert ezeket szeretjük, de sokszor már unom.
Még van idő kitalálni vacsiig.
Zolika úgyis ebédel bent, én meg nem számítok. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

Ha sok volt a tészta, esetleg egy kis főzelék? Bár már lehet hogy elkéstem és már kész is van az ebéd. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

Jelentem itt is kisütütt a napocska! Hurrá!
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Useless-girl
post 2010.04. 07. - 12:20:29
Létrehozva: #29386

devotee

szép lettem (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

politika: monnyon le!

Shadow: gyógyulj meg!!!!!

Lola: üdv újra!

a többieknek meg ölelés!

megyek melózni.
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
name
post 2010.04. 07. - 12:28:23
Létrehozva: #29387

devotee

Idézet (Useless-girl @ 2010.04. 07. - 12:20:29) *
szép lettem (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

politika: monnyon le!

Shadow: gyógyulj meg!!!!!

Lola: üdv újra!

a többieknek meg ölelés!

megyek melózni.

Képet! Képet!
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
---
post 2010.04. 07. - 12:33:23
Létrehozva: #29388

devotee

Szegény kutyuli! (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) (IMG:style_emoticons/default/sad.gif)

Mutasd magad Usi! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)

Figyi, mikori az a vérkép? Azt mondod, jó.
Ha kullancs van, és az fertőző, akkor rossznak kell lennie a fehérvérsejtnek szerintem.
Hmm, ...
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
---
post 2010.04. 07. - 12:44:18
Létrehozva: #29389

devotee

Lola!!!
Üdv, végre itt!

Trixx talált, spenót. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Alisha
post 2010.04. 07. - 12:48:41
Létrehozva: #29390

devotee

Ez reggeli vér, most vették le. De azt mondta a doki, hogy hát azt nem nézték, tehát májat, csak hematológiát. No mindegy, lehet este visszaviszem, és lecsapolják újra... ez most csak azt nézi, hogy a vörösvérsejtek, meg a fehér vérsejtek.. meg mit tudom én.. mert ugye neki ez a baja... de köszi Nikim (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

spenóóóóóóóóót (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) imádom!!! nagyon nagyon nagyon!
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
---
post 2010.04. 07. - 13:04:56
Létrehozva: #29391

devotee

Jaja értem.
Hát hehe, aranyos vagy. Mindig keverik az emberek. A vérkép, egy sima labor. Azt mutatja igen, fehérvérsejt, vörös, trombociták, hemoglobin, hematokrit, nem vagy-e vérszegény, meg ilyesmi.
A süllyedés az megint külön van, meg a máj, vese, szívre stb, az megint egy külön fejezet, plusz a hormonok is és vizelet is.
Akkor neki most este vesznek t.vérképet (mennyiségi/minőségi) amiben benne lesz a fehérvs., stb.
(IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
Nem okoskodni akarok ám, csak nem értettem így.

Reméljük jó lesz édes kis kutyám.
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Alisha
post 2010.04. 07. - 13:29:50
Létrehozva: #29392

devotee

Idézet (Niki @ 2010.04. 07. - 14:04:56) *
Jaja értem.
Hát hehe, aranyos vagy. Mindig keverik az emberek. A vérkép, egy sima labor. Azt mutatja igen, fehérvérsejt, vörös, trombociták, hemoglobin, hematokrit, nem vagy-e vérszegény, meg ilyesmi.
A süllyedés az megint külön van, meg a máj, vese, szívre stb, az megint egy külön fejezet, plusz a hormonok is és vizelet is.
Akkor neki most este vesznek t.vérképet (mennyiségi/minőségi) amiben benne lesz a fehérvs., stb.
(IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
Nem okoskodni akarok ám, csak nem értettem így.

Reméljük jó lesz édes kis kutyám.

Jajj.. dehogy okoskodsz... én nem értek hozzá. CSak azt tudom, hogy minden héten leveszik, és megvizsgálják.. de hogy pontosan mit nézenk, fog sincs.. a lényeg, hogy mindig jó az eredménye. Most este akkor mást vesznek (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Mode93
post 2010.04. 07. - 15:46:46
Létrehozva: #29393

devotee

Anyám is spenótot főz, és én nem szereteeeem XD fúj
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
vicuska
post 2010.04. 07. - 16:12:13
Létrehozva: #29394

devotee

Idézet (Niki @ 2010.04. 07. - 11:42:50) *

Niki (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

Szia Lola üdv újra itt. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

Edóka jobbulást a kutyusnak.

Usi mindig szép vagy csak most kicsit megújult a hajad és ez még dob a szépségeden. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Ölelés neked is.

Lányok ezt meg kell mutatnom. (IMG:style_emoticons/default/wink.gif)

http://media.photobucket.com/image/dave%20...ato-1.jpg?o=898

Szia Mode. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
Ezt neked barátném.

A hozzászólást -vicuska- szerkesztette a következő időpontban: 2010.04. 07. - 16:28:20
Csatolt állományok
Mellékelt állomány:  big_0006726940_456141_92076_n.jpg ( 19.68K ) Letöltések száma: 7

A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Mode93
post 2010.04. 07. - 16:14:30
Létrehozva: #29395

devotee

Szia Vica! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

Jajjj istenem ezt a képet tuti, hogy valami nő csinálta (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

ÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓ Alaaaaaaaaaan (IMG:style_emoticons/default/wub.gif)

A hozzászólást -Mode93- szerkesztette a következő időpontban: 2010.04. 07. - 16:14:54
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
vicuska
post 2010.04. 07. - 16:15:11
Létrehozva: #29396

devotee

Idézet (Mode93 @ 2010.04. 07. - 17:14:30) *
Szia Vica! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

Jajjj istenem ezt a képet tuti, hogy valami nő csinálta (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

ÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓ Alaaaaaaaaaan (IMG:style_emoticons/default/wub.gif)

Hát nem is férfi. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

http://media.photobucket.com/image/dave%20...Crazy.gif?o=188

Ezen annyit szoktam röhögni. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

Kérdés hogy az izémbe kell idecsinálni,hogy látható legyen a gif?Ilyen béna már nem lehetek.

A hozzászólást -vicuska- szerkesztette a következő időpontban: 2010.04. 07. - 16:18:15
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
vicuska
post 2010.04. 07. - 16:22:27
Létrehozva: #29397

devotee

Trixxnek,hogy ne legyen Martin hiánya. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

jaj az egyiken még Andy is rajta van. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (IMG:style_emoticons/default/wub.gif) Akkor az megy Angie-nek is.

A hozzászólást -vicuska- szerkesztette a következő időpontban: 2010.04. 07. - 16:26:23
Csatolt állományok
Mellékelt állomány:  big_0006727201_456124_98857_n.jpg ( 24.94K ) Letöltések száma: 8
Mellékelt állomány:  ifju_martin_lee_gore_240026_56933_n.jpg ( 12.39K ) Letöltések száma: 4
Mellékelt állomány:  martin44_303181_28970_n.jpg ( 19.39K ) Letöltések száma: 5
Mellékelt állomány:  martin_furdik_646048_63167_n.jpg ( 12.54K ) Letöltések száma: 6
Mellékelt állomány:  martin_gore_001_303196_59095_n.jpg ( 12.25K ) Letöltések száma: 1
Mellékelt állomány:  martingore_001_303202_75840_n.jpg ( 85.55K ) Letöltések száma: 3
Mellékelt állomány:  newbig_303207_60503_n.jpg ( 55.07K ) Letöltések száma: 1
Mellékelt állomány:  martinka_646050_30892_n.jpg ( 30.76K ) Letöltések száma: 9

A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Mode93
post 2010.04. 07. - 16:50:01
Létrehozva: #29398

devotee

Úgy kell a giffet berakni ide, hogy amikor az oldalon megnyitottad, rákattintasz jobb egérgombbal, és akkor "Kép megjelenítése". Aztán másolod a linket. És akkor itt a fórumon amikor írni akarsz, a kis ikonoknál, ahol a betűtípust meg ilyeneket lehet állítani, van egy olyan, hogy kép beszúrása. Arra rákattintasz, kihoz egy ablakot, és oda illeszted be a kép linkjét. És akkor mehet a hozzászólás (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
vicuska
post 2010.04. 07. - 17:01:29
Létrehozva: #29399

devotee

Idézet (Mode93 @ 2010.04. 07. - 17:50:01) *
Úgy kell a giffet berakni ide, hogy amikor az oldalon megnyitottad, rákattintasz jobb egérgombbal, és akkor "Kép megjelenítése". Aztán másolod a linket. És akkor itt a fórumon amikor írni akarsz, a kis ikonoknál, ahol a betűtípust meg ilyeneket lehet állítani, van egy olyan, hogy kép beszúrása. Arra rákattintasz, kihoz egy ablakot, és oda illeszted be a kép linkjét. És akkor mehet a hozzászólás (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

Köszi.Most már ezt is tudom. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Mode93
post 2010.04. 07. - 17:02:38
Létrehozva: #29400

devotee

Szívesen (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete

2400 Oldal V  « < 1468 1469 1470 1471 1472 > » 
Szólj hozzá a témáhozÚj téma
99 felhasználó olvassa jelenleg ezt a témát (99 vendég és 0 anonim felhasználó)
0 felhasználó: