![]() ![]() |
2009.11. 30. - 17:57:11
Létrehozva:
|
|
|
devotee ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Szerinted Angie ha lenne itt pár pasi is mernénk igy ömlengeni Dave hátsójáról vagy az anacondájáról dumálni? (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
|
|
|
|
2009.11. 30. - 18:04:05
Létrehozva:
|
|
|
Angie látom haza értél. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Még nem, suliban vok! (IMG:style_emoticons/default/wink.gif) Szerinted Angie ha lenne itt pár pasi is mernénk igy ömlengeni Dave hátsójáról vagy az anacondájáról dumálni? (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Hát mér ne? Szerinted a fiúk bele pirulnának? (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
|
2009.11. 30. - 18:06:58
Létrehozva:
|
|
|
Itt minket tuti bolondnak néznek (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) valaki ide betéved, és azt gondolja, ezek a nők nem normálisak, semmi más dolguk nincs, mit Dave riszálós seggéről beszéljenek (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) hehehhehe... nem is tudom mit gondolhatnak (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Edóka! Nem baj!Gondoljon bárki bármit!!!Az a lényeg,hogy jól érezzük magunkat!!!!!Ha nekünk ez jó,másnak se fájjon!!!!!! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Edóka valaki olvasott minket akinek köszöntél? Az már nekem is eszembe jutott vajon aki erre téved és minket olvas mit gondolhat?Ha még csak Dave seggéről beszéltünk volna...de akadt itt más testrésze ami szóba került ...hehe Kiemelt állója!!! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) + a gumicumi!!!! (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) a szekrénybe zárt clónok!!!!! (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) |
|
|
|
2009.11. 30. - 18:17:16
Létrehozva:
|
|
|
Ja, hogy Set pasi.. nem tudtam.. no mindegy... akkor Ő az aki nem fog minket megérteni (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) mondjuk lányok sem járnak ide rajtunk kívül.. lehet ciki.. vagy nem tudom, sok ami itt megy... no mindegy
Éhes disznók röff-röff (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
|
2009.11. 30. - 18:23:39
Létrehozva:
|
|
|
Ja, hogy Set pasi.. nem tudtam.. no mindegy... akkor Ő az aki nem fog minket megérteni (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) mondjuk lányok sem járnak ide rajtunk kívül.. lehet ciki.. vagy nem tudom, sok ami itt megy... no mindegy Éhes disznók röff-röff (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) hahahahahahahaha!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Ezekből a nick-nevekből nem mindíg lehet tudni,hogy ffi vagy nő az illető. Amúgy a pasik is szoktak fantáziálni,színésznőkről,modellekről.....Őket sem kell félteni e téren sztem!!!!! (IMG:style_emoticons/default/wink.gif) |
|
|
|
2009.11. 30. - 18:26:18
Létrehozva:
|
|
|
Még nem, suliban vok! (IMG:style_emoticons/default/wink.gif) Hát mér ne? Szerinted a fiúk bele pirulnának? (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Áááá,dehogy.Azt gondolnák mániás nőszemélyek vagyunk. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Ildi igazad van.Mi itt jól érezzük magunkat.Akinek nem tetszik ne olvasson minket. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Edóka:sok ami itt megy..?Szerintem még nem voltunk nagyon durvák. (IMG:style_emoticons/default/wink.gif) |
|
|
|
2009.11. 30. - 18:26:29
Létrehozva:
|
|
|
Halálosak vagytok. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
|
|
|
|
2009.11. 30. - 18:35:22
Létrehozva:
|
|
|
Halálosak vagytok. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Angie ezért szeretsz minket. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Kiemelt állója!!! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) + a gumicumi!!!! (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) a szekrénybe zárt clónok!!!!! (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) Ildi jó a felsorolás.Összefoglalja eddigi beszélgetéseinket három szóban. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
|
2009.11. 30. - 18:37:16
Létrehozva:
|
|
|
Sziasztoook!!!
Ildi nekem a mamám rajong Jimmyért XD A DM-ből elege van kicsit, de csak azért, mert átélte már anyámmal az imádást, most meg engem kell elviselnie (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Úristen mindjárt DM konceeert (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (korona készenlétben) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Aztán olvasom is tovább A Sweetest Perfection-t már nagyon várom a folytatást (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) |
|
|
|
2009.11. 30. - 18:40:53
Létrehozva:
|
|
|
Mode.. hangya a bugyiban (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
|
|
|
|
2009.11. 30. - 18:43:07
Létrehozva:
|
|
|
Szia Mode.
Nem megmondtuk Angie-vel,hogy ha egyszer belekóstolsz Usi és barátnői fickjeibe nem tudod abbahagyni az olvasásukat?hehe...most már tapasztalod te is (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Edóka: (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
|
2009.11. 30. - 18:47:22
Létrehozva:
|
|
|
Sziasztoook!!! Ildi nekem a mamám rajong Jimmyért XD A DM-ből elege van kicsit, de csak azért, mert átélte már anyámmal az imádást, most meg engem kell elviselnie (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Úristen mindjárt DM konceeert (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (korona készenlétben) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Aztán olvasom is tovább A Sweetest Perfection-t már nagyon várom a folytatást (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Mi az, totál rákattantál a Sweetre? (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Pedig nagyon nem akartad... pedig mi mondtuk, hogy jó!!!! (IMG:style_emoticons/default/wink.gif) Hol tartasz? Mode.. hangya a bugyiban (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Háhá, ne röhögtessetek, itt koncentrálni kell csajok (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Bár a mostani html rész már álmomból felébresztve is tudom. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
|
2009.11. 30. - 18:47:23
Létrehozva:
|
|
|
Mode igy leszel a többivel is.Alig várod,hogy olvashasd mert kifúrja az oldalad a kiváncsiság. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
|
|
|
|
2009.11. 30. - 18:56:40
Létrehozva:
|
|
|
hehe az biztos XD
"paripám mélyebbre nyomult." xDDDDDDDD öcsém ez egyre jobb XDD |
|
|
|
2009.11. 30. - 19:03:26
Létrehozva:
|
|
|
hehe az biztos XD "paripám mélyebbre nyomult." xDDDDDDDD öcsém ez egyre jobb XDD Mode (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
|
2009.11. 30. - 19:04:14
Létrehozva:
|
|
|
Mode (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) kínozza apukámat XDD |
|
|
|
2009.11. 30. - 19:04:27
Létrehozva:
|
|
|
Na!!!!!
Egy kicsit elkalandozom és Ti máris belendültök??? (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Az még ok!!!de nélkülem??? (IMG:style_emoticons/default/wink.gif) Azokat meg nem szeretem akik,ha olvasnak minket olyanokat gondolnak,hogy ezek hülyék,ostoba libák stb.......... Lehet Nekik még olyanabbak is eszükbe jut,de még leírni sem merik,mert prűdek. Mi legalább nem szégyeljük a gondolatainkat megosztani egymással!!!! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Ez tök jó szerintem!!! (IMG:style_emoticons/default/wink.gif) |
|
|
|
2009.11. 30. - 19:09:26
Létrehozva:
|
|
|
(IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) kínozza apukámat XDD Hát nem tom, de szerintem ez minden csak nem kínzás. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Ha meg az, akkor jó értelemben vett kínzás! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Ildi, szerintem is tök jó, hogy itt kiadhatjuk a fantáziáinkat. (IMG:style_emoticons/default/wink.gif) |
|
|
|
2009.11. 30. - 19:15:20
Létrehozva:
|
|
|
Hát nem tom, de szerintem ez minden csak nem kínzás. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Ha meg az, akkor jó értelemben vett kínzás! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Ildi, szerintem is tök jó, hogy itt kiadhatjuk a fantáziáinkat. (IMG:style_emoticons/default/wink.gif) Igen, jó értelemben vett (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Rossz semmiképp, mert ahogy olvasom, Dave élvezi XD |
|
|
|
2009.11. 30. - 19:20:24
Létrehozva:
|
|
|
Igen, jó értelemben vett (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Rossz semmiképp, mert ahogy olvasom, Dave élvezi XD Nem csak Dave élvezi. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
|
![]() ![]() |