![]() ![]() |
2010.04. 07. - 17:11:20
Létrehozva:
|
|
|
devotee ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
hehe csak az a poén,hogy nem találok olyat,hogy képmegjelenítés....
na jó hagyjuk nem megy ez nekem...mondtam,hogy hülye vagyok (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) |
|
|
|
2010.04. 07. - 17:13:46
Létrehozva:
|
|
|
Neeem??? Hát pedig kell lennie (IMG:style_emoticons/default/wacko.gif)
|
|
|
|
2010.04. 07. - 17:18:15
Létrehozva:
|
|
|
na megpróbáltam még egyszer de nem sikerült...mindegy meghagyom nektek az ilyen képberakásokat
Neeem??? Hát pedig kell lennie (IMG:style_emoticons/default/wacko.gif) Mondom,hogy béna vagyok.... A hozzászólást -vicuska- szerkesztette a következő időpontban: 2010.04. 07. - 17:17:45 |
|
|
|
2010.04. 07. - 17:22:34
Létrehozva:
|
|
|
dehogy vagy béna, csak neked nincs olyanod biztos (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
Mármint az a képmegjelenítéses De most én is bénázok egyébként... |
|
|
|
2010.04. 07. - 17:25:02
Létrehozva:
|
|
|
dehogy vagy béna, csak neked nincs olyanod biztos (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Mármint az a képmegjelenítéses De most én is bénázok egyébként... Nálunk a férjem ért ezekhez a számítógépes dolgokhoz.Én meg..... (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) Mit csinálsz,hogy bénázol? |
|
|
|
2010.04. 07. - 17:33:12
Létrehozva:
|
|
|
Hát, végre találtam egy oldalt, ahol a This is it, Michael Jackson film magyar feliratos verzióját le tudom tölteni, de annyi link meg miegymás van itt, nem értem, mit kell csinálni, pedig ezekhez nem vagyok béna, de ilyet még nem láttam...
|
|
|
|
2010.04. 07. - 17:38:07
Létrehozva:
|
|
|
Edó és melyik az a párt?
Gondolom, de azért kíváncsi lennék. Hát figyi, amúgy nem vagyok egy nagy politizáló, meg eszeveszett szimpatizáns sem, valahogy döntést kell azért hozni. Az is döntés, ha nem mész el, az is egy kinyilvánítás, bár eddig mindig elmentem. |
|
|
|
2010.04. 07. - 17:39:58
Létrehozva:
|
|
|
Hát, végre találtam egy oldalt, ahol a This is it, Michael Jackson film magyar feliratos verzióját le tudom tölteni, de annyi link meg miegymás van itt, nem értem, mit kell csinálni, pedig ezekhez nem vagyok béna, de ilyet még nem láttam... Passz Mode én aztán végképp nem konyítok a letöltésekez. Edó és melyik az a párt? Gondolom, de azért kíváncsi lennék. Hát figyi, amúgy nem vagyok egy nagy politizáló, meg eszeveszett szimpatizáns sem, valahogy döntést kell azért hozni. Az is döntés, ha nem mész el, az is egy kinyilvánítás, bár eddig mindig elmentem. Szia. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Nekem is van sejtésem Edóka melyik pártra gondol. |
|
|
|
2010.04. 07. - 17:40:37
Létrehozva:
|
|
|
Trixxnek,hogy ne legyen Martin hiánya. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) jaj az egyiken még Andy is rajta van. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (IMG:style_emoticons/default/wub.gif) Akkor az megy Angie-nek is. Ó köszi Vicusom! De jó erre hazajönni! Az utolsó képet nem is ismertem. Nagy cuppantós neked! |
|
|
|
2010.04. 07. - 17:44:06
Létrehozva:
|
|
|
Passz Mode én aztán végképp nem konyítok a letöltésekez. Szia. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Nekem is van sejtésem Edóka melyik pártra gondol. Hát, most már kezdek mérges lenni, mert találtam egy programot, ami egybe letölti az egészet, az első részt le is töltötte a 44-ből, de most meg valami újracsatlakozási hiba van...megőrülök... |
|
|
|
2010.04. 07. - 17:48:36
Létrehozva:
|
|
|
Hazaértem, beburkoltam gyorsan két szelet kenyeret, most már megmaradok.
Úgy megéheztem a tornán.... Már két hete nem voltam. Istenem de hiányzott. Szóval Niki eltaláltam a főzeléket, spenót lett. Nyami. Sajna én még nem csináltam mert Zolim nem szereti. Kicsit válogatós.... |
|
|
|
2010.04. 07. - 17:50:25
Létrehozva:
|
|
|
Ó köszi Vicusom! De jó erre hazajönni! Az utolsó képet nem is ismertem. Nagy cuppantós neked! Szívesen. Így ahogy beraktam őket még nekem is sikerül másképp nem. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Hát, most már kezdek mérges lenni, mert találtam egy programot, ami egybe letölti az egészet, az első részt le is töltötte a 44-ből, de most meg valami újracsatlakozási hiba van...megőrülök... úgy jársz mint Bridget Jones..."mindjárt megőrülök" (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
|
2010.04. 07. - 17:52:33
Létrehozva:
|
|
|
Hát besz..rás ez az APEH.
Ugye péntekre írták hogy jönnek ellenőrizni, erre ma telefonált a nő, hogy nem jó neki, majd a jövő héten szól hogy mikor jönnek. Kapják be, napok óta túlóráztunk, hogy minden patent legyen péntekre, potyára..... (IMG:style_emoticons/default/angry.gif) Szívesen. Így ahogy beraktam őket még nekem is sikerül másképp nem. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) úgy jársz mint Bridget Jones..."mindjárt megőrülök" (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Ha vígasztal nekem sem megy másképp. Sőt az innen lementett gif-ek sem mozognak. (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) Pedig én ügyes szoktam lenni..... szeretem is a számítástechnikát.... |
|
|
|
2010.04. 07. - 17:52:51
Létrehozva:
|
|
|
Trixx ez a méreg nem a cián.
Hogy-hogy nem mozognak az innen lementett gif-ek? (IMG:style_emoticons/default/blink.gif) A hozzászólást -vicuska- szerkesztette a következő időpontban: 2010.04. 07. - 17:54:22 |
|
|
|
2010.04. 07. - 17:54:14
Létrehozva:
|
|
|
|
|
|
|
2010.04. 07. - 17:56:09
Létrehozva:
|
|
|
(IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Bírom a dumád. És pontosan! köszi. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Kül gif-et akartam berakni de jött össze.De a linken meg lehet nézni.nem tudom láttad-e?Ha nem nézd meg és nem fogsz bosszankodni az APEH miatt. |
|
|
|
2010.04. 07. - 17:58:03
Létrehozva:
|
|
|
Szívesen. Így ahogy beraktam őket még nekem is sikerül másképp nem. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) úgy jársz mint Bridget Jones..."mindjárt megőrülök" (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Lehet..(IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Angolul megvan a film, még tudom is, mit beszélnek, elég volt egyszer látnom, hogy megtanuljam, de azért mégiscsak jobb úgy nézni itthon is. Mondjuk ha nem tudom felirattal letölteni, kiírom anélkül a dvd-re, sokat nem szarozok vele. Úgyis a zene a lényeg.. |
|
|
|
2010.04. 07. - 18:02:23
Létrehozva:
|
|
|
Mode akkor szedd le a filmet felirat nélkül.Ha úgy is megfelel.... (IMG:style_emoticons/default/happy.gif)
|
|
|
|
2010.04. 07. - 18:06:03
Létrehozva:
|
|
|
Trixx ez a méreg nem a cián. Hogy-hogy nem mozognak az innen lementett gif-ek? (IMG:style_emoticons/default/blink.gif) Hát ha tudnám, akkor már mozognának. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Nézem a linket... Bár már néztem de ott "csak" Dave volt. |
|
|
|
2010.04. 07. - 18:06:12
Létrehozva:
|
|
|
Mode akkor szedd le a filmet felirat nélkül.Ha úgy is megfelel.... (IMG:style_emoticons/default/happy.gif) Hát úgy már megvan (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) 3-szor is letöltöttem 3 különböző oldalról, hogy biztosan meglegyen (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) |
|
|
|
![]() ![]() |