2400 Oldal V  « < 1470 1471 1472 1473 1474 > »   
Szólj hozzá a témáhozÚj téma
> A Fekete Sereg :), Ki itt belépsz, hagyj fel minden reménnyel... :D
vicuska
post 2010.04. 07. - 18:06:58
Létrehozva: #29421

devotee

Trixx nézd csak. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) szívesen bebújnál Martinka mellé mi?

A hozzászólást -vicuska- szerkesztette a következő időpontban: 2010.04. 07. - 18:07:34
Csatolt állományok
Mellékelt állomány:  stardustzzzzxs2.jpg ( 13.96K ) Letöltések száma: 6

A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
name
post 2010.04. 07. - 18:09:35
Létrehozva: #29422

devotee

Idézet (Mode93 @ 2010.04. 07. - 17:58:03) *
Lehet..(IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
Angolul megvan a film, még tudom is, mit beszélnek, elég volt egyszer látnom, hogy megtanuljam, de azért mégiscsak jobb úgy nézni itthon is. Mondjuk ha nem tudom felirattal letölteni, kiírom anélkül a dvd-re, sokat nem szarozok vele. Úgyis a zene a lényeg..

Már én is letöltöttem, de még nem néztem meg. Ki kellene írni DVD-re. Nagyon kíváncsi vagyok rá. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

Idézet (Mode93 @ 2010.04. 07. - 18:06:12) *
Hát úgy már megvan (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) 3-szor is letöltöttem 3 különböző oldalról, hogy biztosan meglegyen (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)

Akkor csak keress hozzá feliratot.

Idézet (vicuska @ 2010.04. 07. - 18:06:58) *
Trixx nézd csak. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) szívesen bebújnál Martinka mellé mi?

Ááááááááááááá semmiképp! (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)

Már hogy a fenébe ne. Ugranék!
Milyen jó csudi képeket raksz be ide Vicus, csupa újdonság számomra! (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
vicuska
post 2010.04. 07. - 18:11:11
Létrehozva: #29423

devotee

Trixx sasold Martin pólóját. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
Csatolt állományok
Mellékelt állomány:  01martin48.jpg ( 68.04K ) Letöltések száma: 2
Mellékelt állomány:  YD06Decripped.jpg ( 19.55K ) Letöltések száma: 6

A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Mode93
post 2010.04. 07. - 18:15:03
Létrehozva: #29424

devotee

Jaaajj Trixx csodálatos egy film, én mondom. A zene, meg ahogy Michael mozog benne, ahhoz képest, hogy ott 50 éves (IMG:style_emoticons/default/wub.gif) Ugrál, rugdossa a lábait, táncol, futkozik, stb stb (IMG:style_emoticons/default/wub.gif) Meg ahogy énekel, főleg az egyik számot, ami a Human Nature címet viseli, az annyira csodálatos (IMG:style_emoticons/default/wub.gif)

kerestem hozzá feliratot, de hogyan rakjam azt bele a filmbe? Meg hogyan írjam ki azzal együtt??

hehe, azt a képet én is láttam tegnap, ahol Martinka alszik, csak nem ismertem fel, nem mertem berakni XD

Idézet (vicuska @ 2010.04. 07. - 18:11:11) *

Micsoda szexi póló (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
vicuska
post 2010.04. 07. - 18:18:28
Létrehozva: #29425

devotee

Trixx örülök,hogy újdonságot tudok adni neked képek terén.Tessék még... (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

nézegesd a combját meg a birkás fürtjeit. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

Idézet (Mode93 @ 2010.04. 07. - 19:15:03) *
Jaaajj Trixx csodálatos egy film, én mondom. A zene, meg ahogy Michael mozog benne, ahhoz képest, hogy ott 50 éves (IMG:style_emoticons/default/wub.gif) Ugrál, rugdossa a lábait, táncol, futkozik, stb stb (IMG:style_emoticons/default/wub.gif) Meg ahogy énekel, főleg az egyik számot, ami a Human Nature címet viseli, az annyira csodálatos (IMG:style_emoticons/default/wub.gif)

kerestem hozzá feliratot, de hogyan rakjam azt bele a filmbe? Meg hogyan írjam ki azzal együtt??

hehe, azt a képet én is láttam tegnap, ahol Martinka alszik, csak nem ismertem fel, nem mertem berakni XD

Ugye. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
Csatolt állományok
Mellékelt állomány:  YD07Jan093.jpg ( 7.9K ) Letöltések száma: 4
Mellékelt állomány:  shorts.bmp ( 147.43K ) Letöltések száma: 2
Mellékelt állomány:  SM06DecFeb19.jpg ( 23.01K ) Letöltések száma: 2
Mellékelt állomány:  y1pbOuR1uQEB3UG_dyFR4pjP9NnmoNWjfO9.jpg ( 23.95K ) Letöltések száma: 1

A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
name
post 2010.04. 07. - 18:21:51
Létrehozva: #29426

devotee

Idézet (Mode93 @ 2010.04. 07. - 18:15:03) *

Ha DVD formátum akkor ne tudom.
De ha avi akkor a felirat nevének ugyan annak kell lennie mint a filmnek Pl film: This is it.avi, felirat: This is it.srt.
Kiírod mindkettőt a dvd-re, és reménykedj hogy a lejátszód tudja kezelni (bár ha nem túl régi akkor biztosan).

Idézet (vicuska @ 2010.04. 07. - 18:11:11) *

Ó a kis szexi pólója.
Khmmmmmmm akkor most lebuktam, én szaggattam szét, nem bírtam magammal! (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

Idézet (vicuska @ 2010.04. 07. - 18:18:28) *
Trixx örülök,hogy újdonságot tudok adni neked képek terén.Tessék még... (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

nézegesd a combját meg a birkás fürtjeit. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

Ugye. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

Köszííííííííííííííííííííí Vicus! Az első két kép a legszebbek közé tartozik. Ahhhhhhhhhh az a fehér szerkó.............
Ó és igen, a fürtjei, de beletúrnék.................
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
vicuska
post 2010.04. 07. - 18:21:51
Létrehozva: #29427

devotee

Mode az alvós Martin kép azt hiszem egyik szóló albumáról való dal videóklippjéből van. (IMG:style_emoticons/default/wink.gif)

Trixx leszaggattad Martin pólóját? (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

Szívesen.Örülök ha örülsz. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

A hozzászólást -vicuska- szerkesztette a következő időpontban: 2010.04. 07. - 18:23:02
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Mode93
post 2010.04. 07. - 18:22:31
Létrehozva: #29428

devotee

Idézet (Trixx @ 2010.04. 07. - 18:19:35) *
Ha DVD formátum akkor ne tudom.
De ha avi akkor a felirat nevének ugyan annak kell lennie mint a filmnek Pl film: This is it.avi, felirat: This is it.srt.
Kiírod mindkettőt a dvd-re, és reménykedj hogy a lejátszód tudja kezelni (bár ha nem túl régi akkor biztosan).

Ó a kis szexi pólója.
Khmmmmmmm akkor most lebuktam, én szaggattam szét, nem bírtam magammal! (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

Tényleg????? Ennyi lenne?? Akkor kipróbálom, aztán ha jó akkor jó, ha nem akkor meg nem, akkor angolul hallgatom a drágámat (IMG:style_emoticons/default/wub.gif)
Kösz a tippet (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
Nem túl régi a dvd-lejátszóm, lejátszik mindent szinte, meg fel is ismeri.

Óhh Trixx vetkőztesd martint egész nyugodtan, én is szoktam Alant (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
name
post 2010.04. 07. - 18:23:07
Létrehozva: #29429

devotee

Idézet (vicuska @ 2010.04. 07. - 18:21:51) *
Mode az alvós Martin kép azt hiszem egyik szóló albumáról való dal videóklippjéből van. (IMG:style_emoticons/default/wink.gif)

Ó igen, túl sok volt rajta a ruha. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
Miért te nem szaggatnád le Dave pólóját?
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Mode93
post 2010.04. 07. - 18:24:08
Létrehozva: #29430

devotee

Idézet (vicuska @ 2010.04. 07. - 18:21:51) *

Szívesen.Örülök ha örülsz. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

Jaaaa. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Oké (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
name
post 2010.04. 07. - 18:25:42
Létrehozva: #29431

devotee

Idézet (Mode93 @ 2010.04. 07. - 18:22:31) *
Tényleg????? Ennyi lenne?? Akkor kipróbálom, aztán ha jó akkor jó, ha nem akkor meg nem, akkor angolul hallgatom a drágámat (IMG:style_emoticons/default/wub.gif)

Óhh Trixx vetkőztesd martint egész nyugodtan, én is szoktam Alant (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

Igen ennyi de előtte próbáld ki mondjuk Media Player-en, hogy a felirat a te filmedhez való e.
Általában a nevükben van egyezés pl thisisit.damonex.hd.avi akkor a feliratban is legyen benne hogy damonex..... akkor biztosan hozzá való.
Remélem sikerül.
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
vicuska
post 2010.04. 07. - 18:28:25
Létrehozva: #29432

devotee

Trixx hát persze,hogy leszaggatnám Dave pólóját. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

Ezt meg kell neked mutatnom. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

Idézet (Mode93 @ 2010.04. 07. - 19:22:31) *

de csak gondolatban (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

A hozzászólást -vicuska- szerkesztette a következő időpontban: 2010.04. 07. - 18:29:06
Csatolt állományok
Mellékelt állomány:  martin_gore_ok_web.jpg ( 32.46K ) Letöltések száma: 4

A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
---
post 2010.04. 07. - 18:28:32
Létrehozva: #29433

devotee

Helló Szuzi rég láttalak!
(IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

Trixikém, fini lett a spenót, hehehe. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
Én szeretek minden főzelékfélét, Zoli nem mindent, de ez jöhetett.

Jobb kedvem van, mikor ilyen szép napsütéses idő van... (IMG:style_emoticons/default/cool.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
name
post 2010.04. 07. - 18:28:35
Létrehozva: #29434

devotee

Idézet (vicuska @ 2010.04. 07. - 18:27:18) *
Trixx hát persze,hogy leszaggatnám Dave pólóját. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

He-he. Nagyon jó!
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Mode93
post 2010.04. 07. - 18:30:32
Létrehozva: #29435

devotee

Idézet (Trixx @ 2010.04. 07. - 18:25:42) *
Igen ennyi de előtte próbáld ki mondjuk Media Player-en, hogy a felirat a te filmedhez való e.
Általában a nevükben van egyezés pl thisisit.damonex.hd.avi akkor a feliratban is legyen benne hogy damonex..... akkor biztosan hozzá való.
Remélem sikerül.

Hát de ha külön töltöttem le a filmet meg a feliratot, más-más oldalról, akkor mivan? mert annyit tudok tenni, hogy átnevezem a feliratot, és utána rakom, hogy srt.
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
vicuska
post 2010.04. 07. - 18:31:43
Létrehozva: #29436

devotee

Idézet (Trixx @ 2010.04. 07. - 19:28:35) *
He-he. Nagyon jó!

Én is röhögtem mikor megláttam. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Mode93
post 2010.04. 07. - 18:32:12
Létrehozva: #29437

devotee

Idézet (vicuska @ 2010.04. 07. - 18:28:25) *

de csak gondolatban (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

egyelőre.... (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
vicuska
post 2010.04. 07. - 18:33:01
Létrehozva: #29438

devotee

Idézet (Mode93 @ 2010.04. 07. - 19:30:32) *
Hát de ha külön töltöttem le a filmet meg a feliratot, más-más oldalról, akkor mivan? mert annyit tudok tenni, hogy átnevezem a feliratot, és utána rakom, hogy srt.

Nekem ez kínai. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

Idézet (Mode93 @ 2010.04. 07. - 19:32:12) *

Igen jövőhét péntekig....a nászéjszakáig. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
name
post 2010.04. 07. - 18:35:51
Létrehozva: #29439

devotee

Idézet (Niki @ 2010.04. 07. - 18:28:32) *
Helló Szuzi rég láttalak!
(IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

Trixikém, fini lett a spenót, hehehe. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) ,
Én szeretek minden főzelékfélét, Zoli nem mindent, de ez jöhetett.

Jobb kedvem van, mikor ilyen szép napsütéses idő van... (IMG:style_emoticons/default/cool.gif)

Nekem is jobb a kedvem ilyenkor.
Képzeld, a kanapéról nézem a naplementét. Nagyon szép innen a harmadik emeletől.
A fák tetejével vagyok egy magasságban, a lemenő nap rajtük ül a távolban, kékre, lilára és rózsaszínre festi az eget.
Csoda szép!
Ezért hogy a függöny ne takarja el a kilátást, szétzedtem 40 centis csíkokra (két órán át szegtem), és csak az ablakközökre tettem, így egyszerűen varázslatos a kilátás.

Idézet (Mode93 @ 2010.04. 07. - 18:30:32) *

A felirat általában külön oldalon van, ez nem gond. Meg srt-t tölts le.

http://www.feliratok.org/index.php?feltete...mp;film_lemez=0
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Mode93
post 2010.04. 07. - 18:36:54
Létrehozva: #29440

devotee

Vica: Ez most nekem is, pedig nem szokott az lenni (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

Igen, jövő hét pénteken már szabom le azokat afelesleges dolgokat róla, aztán kényeztetem csodás, finom és isteni testét (IMG:style_emoticons/default/wub.gif) Jól vagyok ám...(IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)

Idézet (Trixx @ 2010.04. 07. - 18:35:51) *
Nekem is jobb a kedvem ilyenkor.
Képzeld, a kanapéról nézem a naplementét. Nagyon szép innen a harmadik emeletől.
A fák tetejével vagyok egy magasságban, a lemenő nap rajtük ül a távolban, kékre, lilára és rózsaszínre festi az eget.
Csoda szép!
Ezért hogy a függöny ne takarja el a kilátást, szétzedtem 40 centis csíkokra (két órán át szegtem), és csak az ablakközökre tettem, így egyszerűen varázslatos a kilátás.

A felirat általában külön oldalon van, ez nem gond. Meg srt-t tölts le.

http://www.feliratok.org/index.php?feltete...mp;film_lemez=0

Köszi, és ezek magyar feliratok?? XD Mert nyomát nem látom, de megpróbálom, hátha magyar (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete

2400 Oldal V  « < 1470 1471 1472 1473 1474 > » 
Szólj hozzá a témáhozÚj téma
152 felhasználó olvassa jelenleg ezt a témát (152 vendég és 0 anonim felhasználó)
0 felhasználó: