![]() ![]() |
2010.04. 07. - 18:38:36
Létrehozva:
|
|
|
devotee ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Vica: Ez most nekem is, pedig nem szokott az lenni (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Igen, jövő hét pénteken már szabom le azokat afelesleges dolgokat róla, aztán kényeztetem csodás, finom és isteni testét (IMG:style_emoticons/default/wub.gif) Jól vagyok ám...(IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Próbáltam érthetően leírni. (IMG:style_emoticons/default/unsure.gif) Próbálgatsd, aztán majd ráérzel és kimagyarosodik az a fránya kínai. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Látszik a link? Működik? Helyes, készülj csak! |
|
|
|
2010.04. 07. - 18:40:24
Létrehozva:
|
|
|
Próbáltam érthetően leírni. (IMG:style_emoticons/default/unsure.gif) Próbálgatsd, aztán majd ráérzel és kimagyarosodik az a fránya kínai. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Látszik a link? Működik? Helyes, készülj csak! Hát letöltöttem, de nem írja sehol a nevében, hogy magyar lenne. Meg Media Playerbe hogyan rakjam be?? (IMG:style_emoticons/default/blink.gif) A kis f*om, aki szórakozik vele, meglesz angolul oszt kész. Ja igen, működik a link, dehát ezekkel sokra nem megyek, mert nem írja sehol, hogy magyar lenne. A hozzászólást -Mode93- szerkesztette a következő időpontban: 2010.04. 07. - 18:41:13 |
|
|
|
2010.04. 07. - 18:41:00
Létrehozva:
|
|
|
Vica: Ez most nekem is, pedig nem szokott az lenni (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Igen, jövő hét pénteken már szabom le azokat afelesleges dolgokat róla, aztán kényeztetem csodás, finom és isteni testét (IMG:style_emoticons/default/wub.gif) Jól vagyok ám...(IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Köszi, és ezek magyar feliratok?? XD Mert nyomát nem látom, de megpróbálom, hátha magyar (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) A nyelv oszlopban piros-fehér-zöld zászló van! (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Oké? Hát letöltöttem, de nem írja sehol a nevében, hogy magyar lenne. Meg Media Playerbe hogyan rakjam be?? (IMG:style_emoticons/default/blink.gif) A kis f*om, aki szórakozik vele, meglesz angolul oszt kész. Magyarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr |
|
|
|
2010.04. 07. - 18:42:11
Létrehozva:
|
|
|
A nyelv oszlopban piros-fehér-zöld zászló van! (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Oké? Magyarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr Oké, azt látom, de ha a feliratot letöltöm, ott nem írja a nevében, hogy HUNsub, vagy valamit |
|
|
|
2010.04. 07. - 18:42:42
Létrehozva:
|
|
|
Mode hát készülj is fel rendesen a násziccakára. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
|
|
|
|
2010.04. 07. - 18:44:26
Létrehozva:
|
|
|
Ha nem kezeli alapból a MP, akkor VobSub-ot kell letölteni hozzá.
http://www.dola.hu/tools/index.html Vagy próbáld meg másik lejátszóval. BS player, VLC, Nero? Oké, azt látom, de ha a feliratot letöltöm, ott nem írja a nevében, hogy HUNsub, vagy valamit Nem is kell hogy írja. |
|
|
|
2010.04. 07. - 18:48:34
Létrehozva:
|
|
|
Ha nem kezeli alapból a MP, akkor VobSub-ot kell letölteni hozzá. http://www.dola.hu/tools/index.html Vagy próbáld meg másik lejátszóval. BS player, VLC, Nero? Nem is kell hogy írja. Köszi, megpróbálom ezt, aztán ha nem sikerül, akkor lekakilom (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
|
2010.04. 07. - 18:55:10
Létrehozva:
|
|
|
Köszi, megpróbálom ezt, aztán ha nem sikerül, akkor lekakilom (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Oké. Régen én béna voltam ezekhez. Aztán egy kollégám kiokosított, meg kérdezősködtem. Elővettem a türelmesebb felemet, próbálkoztam és sikerült. Azóta már pikk-pakk megy az ilyesmi. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Ne kakikld le mert büdi lesz a géped! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Mode hát készülj is fel rendesen a násziccakára. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Így van! Olvasgatsd a régebbi hsz-okat, azokban kellő részletességgel leírtuk a tanácsainkat. (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) (IMG:style_emoticons/default/wink.gif) Most elköszönök. Felkészülök lélekben a hajmosásra. Utálom, macerás. De jó Usinak, neki ma fodrász mosta. Jó éjt! |
|
|
|
2010.04. 07. - 18:56:01
Létrehozva:
|
|
|
Trixx, sikerült!!! XD
Kicsit hülye a felirat, mert a kép alatt kiírja rendesen, meg bal oldalt alul is. Ahogy az én szerencsémet ismerem, kiírom dvd-re, és nem fog működni (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
|
2010.04. 07. - 18:56:12
Létrehozva:
|
|
|
|
|
|
|
2010.04. 07. - 18:56:35
Létrehozva:
|
|
|
Oké, felkészülök (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
|
|
|
|
2010.04. 07. - 18:59:23
Létrehozva:
|
|
|
Oké. Régen én béna voltam ezekhez. Aztán egy kollégám kiokosított, meg kérdezősködtem. Elővettem a türelmesebb felemet, próbálkoztam és sikerült. Azóta már pikk-pakk megy az ilyesmi. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Ne kakikld le mert büdi lesz a géped! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Így van! Olvasgatsd a régebbi hsz-okat, azokban kellő részletességgel leírtuk a tanácsainkat. (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) (IMG:style_emoticons/default/wink.gif) Most elköszönök. Felkészülök lélekben a hajmosásra. Utálom, macerás. De jó Usinak, neki ma fodrász mosta. Jó éjt! Jaj nekem is kell, utálom!!! Borzasztó!!! Egy óra, és még szárítani is, jaj! |
|
|
|
2010.04. 07. - 19:01:21
Létrehozva:
|
|
|
Trixx, sikerült!!! XD Kicsit hülye a felirat, mert a kép alatt kiírja rendesen, meg bal oldalt alul is. Ahogy az én szerencsémet ismerem, kiírom dvd-re, és nem fog működni (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Dehogy nem! Ügyi vagy! Szurkolok! Jaj nekem is kell, utálom!!! Borzasztó!!! Egy óra, és még szárítani is, jaj! Ugye, a hosszú haj + frufru sok gonddal jár. Szerintem én most kivasalom. Vagy majd reggel ha fel tudok kelni időben. Szintén üdv! |
|
|
|
2010.04. 07. - 19:02:51
Létrehozva:
|
|
|
Hehe, az én hajamat is fodrász mosta tegnap (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
Kösz Trixx, majd meglátjuk (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) És ha mégegy filmet rakok mellé, abba nem rakja be ugye??? XDDD |
|
|
|
2010.04. 07. - 19:03:32
Létrehozva:
|
|
|
Hehe, az én hajamat is fodrász mosta tegnap (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Kösz Trixx, majd meglátjuk (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) De jó neked! Sajna nekem ebben a hónapban nem futja fodrászra, pedig már nagyon rámférne. Az IPL-es szőrtelenítés elviszi minden pénzem.... de megéri.... remélem..... |
|
|
|
2010.04. 07. - 19:04:20
Létrehozva:
|
|
|
Én is utálom, hülye frufru égnek állna, össze-vissza.
Nem bírok nekiindulni. |
|
|
|
2010.04. 07. - 19:06:15
Létrehozva:
|
|
|
Hehe, az én hajamat is fodrász mosta tegnap (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Kösz Trixx, majd meglátjuk (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) És ha mégegy filmet rakok mellé, abba nem rakja be ugye??? XDDD Biztosan nem. XDXDXD Jól csinálod! Spórolsz a DVD-vel! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Én is utálom, hülye frufru égnek állna, össze-vissza. Nem bírok nekiindulni. Hát én reggelre úgy el tudom feküdni a frufrum, hogy az beszarás. Vígasztal a tudat hogy másnak is égnek áll. Na akkor vegyünk erőt magunkon, csukjuk le a gépet, emeljük fel a popónkat és irány a fürdőszoba. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
|
2010.04. 07. - 19:06:53
Létrehozva:
|
|
|
Biztosan nem. XDXDXD Jól csinálod! Spórolsz a DVD-vel! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Hát én reggelre úgy el tudom feküdni a frufrum, hogy az beszarás. Vígasztal a tudat hogy másnak is égnek áll. Na akkor vegyünk erőt magunkon, csukjuk le a gépet, emeljük fel a popónkat és irány a fürdőszoba. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Hát, sok minden fér a dvd-re, de még így is fér rá, hogy ráraktam 2 filmet XDD |
|
|
|
2010.04. 07. - 19:07:53
Létrehozva:
|
|
|
|
|
|