![]() ![]() |
2010.04. 07. - 19:09:49
Létrehozva:
|
|
|
devotee ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Biztosan nem. XDXDXD Jól csinálod! Spórolsz a DVD-vel! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Hát én reggelre úgy el tudom feküdni a frufrum, hogy az beszarás. Vígasztal a tudat hogy másnak is égnek áll. Na akkor vegyünk erőt magunkon, csukjuk le a gépet, emeljük fel a popónkat és irány a fürdőszoba. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Várj meg, mindjárt 15-kor induljunk. Figyi, régen a csapattársaimmal szoktunk olyat játszani, hogy megbeszéltük az öltözőbe edzés után, hogy hazamegyünk és iksz időben megyünk el egyszerre nagyvécézni. Hehehe. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) És másnap mindig megbeszéltük, hehehe, akkor még nem volt mobilteló sem. És mindig röhögtünk a wc-n. Szokta is kérdezni anyukám, te mit csinálsz? Mondom csak azon röhögök, hogy a többiek most csücsülnek a budin. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
|
2010.04. 07. - 19:11:31
Létrehozva:
|
|
|
Várj meg, mindjárt 15-kor induljunk. Figyi, régen a csapattársaimmal szoktunk olyat játszani, hogy megbeszéltük az öltözőbe edzés után, hogy hazamegyünk és iksz időben megyünk el egyszerre nagyvécézni. Hehehe. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) És másnap mindig megbeszéltük, hehehe, akkor még nem volt mobilteló sem. És mindig röhögtünk a wc-n. Szokta is kérdezni anyukám, te mit csinálsz? Mondom csak azon röhögök, hogy a többiek most csücsülnek a budin. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Hát ez kész! Most akkorát röhögtem......... szegény Zolim csak néz........XDDDDDD Oké, akkor 15-kor megyünk! |
|
|
|
2010.04. 07. - 19:12:05
Létrehozva:
|
|
|
Várj meg, mindjárt 15-kor induljunk. Figyi, régen a csapattársaimmal szoktunk olyat játszani, hogy megbeszéltük az öltözőbe edzés után, hogy hazamegyünk és iksz időben megyünk el egyszerre nagyvécézni. Hehehe. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) És másnap mindig megbeszéltük, hehehe, akkor még nem volt mobilteló sem. És mindig röhögtünk a wc-n. Szokta is kérdezni anyukám, te mit csinálsz? Mondom csak azon röhögök, hogy a többiek most csücsülnek a budin. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Háháháháháhááá XDDD Ilyet én is csináltam b.nőmmel, csak nem nagybudizósat XD |
|
|
|
2010.04. 07. - 19:13:35
Létrehozva:
|
|
|
|
|
|
|
2010.04. 07. - 19:14:23
Létrehozva:
|
|
|
|
|
|
|
2010.04. 07. - 19:15:12
Létrehozva:
|
|
|
Na jó megyek! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
Na még mindig nem? Megyek! Jaj, na most! Most! |
|
|
|
2010.04. 07. - 19:15:22
Létrehozva:
|
|
|
Pááááááááááááááá!
XDDDDDD |
|
|
|
2010.04. 07. - 19:16:46
Létrehozva:
|
|
|
Várj meg, mindjárt 15-kor induljunk. Figyi, régen a csapattársaimmal szoktunk olyat játszani, hogy megbeszéltük az öltözőbe edzés után, hogy hazamegyünk és iksz időben megyünk el egyszerre nagyvécézni. Hehehe. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) És másnap mindig megbeszéltük, hehehe, akkor még nem volt mobilteló sem. És mindig röhögtünk a wc-n. Szokta is kérdezni anyukám, te mit csinálsz? Mondom csak azon röhögök, hogy a többiek most csücsülnek a budin. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Trixx,Niki jó hajmosást.pááá |
|
|
|
2010.04. 07. - 19:17:23
Létrehozva:
|
|
|
Sziasztok!!!!!!!
XDD Mossátok a hajatokat ojjjee XD Én meg Alant fogom mosni nemsokára XDD |
|
|
|
2010.04. 07. - 19:18:18
Létrehozva:
|
|
|
Háháháháháhááá XDDD Ilyet én is csináltam b.nőmmel, csak nem nagybudizósat XD Hát mit csináltatok? (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) együtt dobtatok sárgát? Bocsi nem bírtam megállni a kérdést,remélem ezért nem leszek lecseszve.... Sziasztok!!!!!!! XDD Mossátok a hajatokat ojjjee XD Én meg Alant fogom mosni nemsokára XDD hehe Alant meg a magnumját fogod mosni (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) A hozzászólást -vicuska- szerkesztette a következő időpontban: 2010.04. 07. - 19:21:33 |
|
|
|
2010.04. 07. - 19:20:51
Létrehozva:
|
|
|
Mi azzal szórakoztunk, hogy mikor kezdjünk el olyanról fantáziálni....xD
Igen (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) A hozzászólást -Mode93- szerkesztette a következő időpontban: 2010.04. 07. - 19:21:27 |
|
|
|
2010.04. 07. - 19:23:06
Létrehozva:
|
|
|
Mi azzal szórakoztunk, hogy mikor kezdjünk el olyanról fantáziálni....xD Igen (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Szóval egyszerre kezdtetek el gondolatban szexelni. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Jól van jó éjszakát mindenkinek és pááá. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
|
2010.04. 07. - 19:25:35
Létrehozva:
|
|
|
Jajjj Vica dehogy leszel (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
Szóval egyszerre kezdtetek el gondolatban szexelni. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Jól van jó éjszakát mindenkinek és pááá. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Igen, én Alannel, ő meg D...D...a... (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Pá Vica aludjatok jól (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
|
2010.04. 07. - 19:37:03
Létrehozva:
|
|
|
Elmentem én is, jó éjszakát
|
|
|
|
2010.04. 07. - 20:37:53
Létrehozva:
|
|
|
Szép estét (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) megjött az éjszakai műszak (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
|
|
|
|
2010.04. 07. - 20:42:56
Létrehozva:
|
|
|
csókolom, csókolom!
na ez is egy fárasztó nap volt! képeket holnap csinálok - úgyis kell majd új ID kép deviantartra rólam XD éjszakai műszak helló! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) még be kell fejeznem az ONIP-ot! (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) (Condemnation van most épp lepauzézva (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) ) Shadnek még több drukk!!!!!!!!!!!! Niki: ilyen megbeszélős dolgunk nekünk is volt két barátnőmmel, csak mi.... khm... kicsit tovább mentünk Mode-ék ötletében XDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD |
|
|
|
2010.04. 07. - 20:44:46
Létrehozva:
|
|
|
csókolom, csókolom! na ez is egy fárasztó nap volt! képeket holnap csinálok - úgyis kell majd új ID kép deviantartra rólam XD éjszakai műszak helló! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) még be kell fejeznem az ONIP-ot! (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) (Condemnation van most épp lepauzézva (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) ) Shadnek még több drukk!!!!!!!!!!!! Niki: ilyen megbeszélős dolgunk nekünk is volt két barátnőmmel, csak mi.... khm... kicsit tovább mentünk Mode-ék ötletében XDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD Én dupla műszak, üdv! Á nem, mindjárt megyek! (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Mit csináltatok egyszerre? Szex? Magaddal vagy mással? Hehehe. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
|
2010.04. 07. - 21:02:13
Létrehozva:
|
|
|
Niki: hehe, az előbbi XD
nah, kivégeztem az ONIP-ot! hjaj de jól esett! amúgy ezt a live dvdt láttam a legtöbbször (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) JAJJJJJJJJJJ MÁR ÚGY VÁROM AZ ÚJAT!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! |
|
|
|
2010.04. 07. - 21:05:16
Létrehozva:
|
|
|
Miről maradtam le? még nem olvastam visszal... milyen megbeszélős? és meddig mentetek el?
|
|
|
|
2010.04. 07. - 21:14:49
Létrehozva:
|
|
|
Edó bébi, olvass vissza és rájössz XD
|