2400 Oldal V  « < 1474 1475 1476 1477 1478 > »   
Szólj hozzá a témáhozÚj téma
> A Fekete Sereg :), Ki itt belépsz, hagyj fel minden reménnyel... :D
Angelus
post 2010.04. 08. - 08:20:55
Létrehozva: #29501

devotee

Idézet (vicuska @ 2010.04. 08. - 08:49:47) *
Szép jó napot mindenkinek. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

Szia Vicus (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Useless-girl
post 2010.04. 08. - 08:27:23
Létrehozva: #29502

devotee

Idézet (lolacska @ 2010.04. 08. - 09:19:34) *
juuuuuj annyira jó lesz!
alig várom!

amúgy mizujs Usi-baba?

én is várom már!!!!!!!!!!!

amúgynem sok minden, én még szünetelek itthon vasárnapig. meg meló meg fordítás meg írás meg ilyenek (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
lolacska
post 2010.04. 08. - 08:30:11
Létrehozva: #29503

devotee

Idézet (Useless-girl @ 2010.04. 08. - 09:27:23) *

amúgynem sok minden, én még szünetelek itthon vasárnapig. meg meló meg fordítás meg írás meg ilyenek (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

helyes: (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
nekem már megy az egyetem. pl most mennem is kell (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
pápá, legyetek rosszak

és szerintem. MARTIN ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ (ne kérdezd, mért, csak úgy (IMG:style_emoticons/default/wink.gif) )

A hozzászólást -lolacska- szerkesztette a következő időpontban: 2010.04. 08. - 08:30:47
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Angelus
post 2010.04. 08. - 08:34:35
Létrehozva: #29504

devotee

Idézet (lolacska @ 2010.04. 08. - 09:02:30) *
sziasztok, kincsesládáim!

na én is 5 órát aludtam, de tök fitt vagyok. jót tesz ez a kondi, mondomén (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) annyira imádom, nem hiszitek el.

nem mentem el végül hétfőn inni, mert anyumnak (és Kovács-Nagyarcú Ákosnak) kedden volt a szülinapja, és inkább vele akartam tölteni az estémet. meg rossz idő is volt, meg amúgy is. ők ilyen nagyon olyan haverok, hogy nemnagyon van közös témánk. nem mentem. viszont van egy üveg borom. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) na majd valamelyik nap megiszom valakivel. ha meg nem tartom szombathelyre. azt írtam Kesiknek: ahaahananáhogysimándemégmennyire! szerintem tetszeni fog neki (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

ja, hagyd a pélóba. csak mintha azt írtad volna hozzá hogy épp ekkor mentünk ki piáért Vicámmal. de nem fontos, ott voltunk, bazijó volt, kész (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

Jó reggelt!

Hát én egész más miatt nem tudtam aludni... pedig fáradt voltam esküszöm. Még néztem egy román filmet este a 4 hónap, 3 hét, 2 napot és az is kellően tovább mélyítette a lehangoltságom.

Valahogy tippeltem, hogy nem mentél el, elég gázos idő volt. (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) Mitöbb, hideg, össze sem lehet hasonlítani a maival.

Csajok, akkor majd talizunk a Felvonulási téren indulás előtt?

Idézet (lolacska @ 2010.04. 08. - 09:30:11) *
helyes: (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
nekem már megy az egyetem. pl most mennem is kell (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
pápá, legyetek rosszak

és szerintem. MARTIN ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ (ne kérdezd, mért, csak úgy (IMG:style_emoticons/default/wink.gif) )

Jó egyetemelést (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

Én is írtam neked, hogy MARTIN, de nem is reagáltál rá (IMG:style_emoticons/default/wink.gif) De látom most már írtad, oké (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Useless-girl
post 2010.04. 08. - 08:40:27
Létrehozva: #29505

devotee

mi ez a Martinozás???

Angie: izé... engem föl tudnál csípni a Nyugatiban? mert nem tom hol a Felvonulási tér, eddig még csak kocsival/busszal haladtunk el mellette asszem. de hogy hogyan kell oda eljutni az passz XD
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Alisha
post 2010.04. 08. - 08:47:22
Létrehozva: #29506

devotee

Martiiiin (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) miért kiabáljuk, hogy MArtin? hehehehheee

Selected-et hallgatok... illetve, amit Valics össze szelektált nekem.. míg nem jelenik meg az igazi (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Angelus
post 2010.04. 08. - 08:48:18
Létrehozva: #29507

devotee

Idézet (Useless-girl @ 2010.04. 08. - 09:27:23) *

jól be vagy táblázva (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

Idézet (Useless-girl @ 2010.04. 08. - 09:40:27) *
mi ez a Martinozás???

Angie: izé... engem föl tudnál csípni a Nyugatiban? mert nem tom hol a Felvonulási tér, eddig még csak kocsival/busszal haladtunk el mellette asszem. de hogy hogyan kell oda eljutni az passz XD

Persze, felszedlek (IMG:style_emoticons/default/wink.gif)

Hát Martin az Martin, nem? (IMG:style_emoticons/default/wink.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Alisha
post 2010.04. 08. - 08:48:55
Létrehozva: #29508

devotee

Simonbala!!!!!

Hát most már igazán írhatnál egy pár sort... olvasgatunk-olvasgatunk? és gááááááz? hehehhehehe... mit gondolhatsz rólunk.. fiú, v. lány?

Szabcsival mi lehet?
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Angelus
post 2010.04. 08. - 08:51:51
Létrehozva: #29509

devotee

Idézet (Alisha @ 2010.04. 08. - 09:47:22) *
Martiiiin (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) miért kiabáljuk, hogy MArtin? hehehehheee

Selected-et hallgatok... illetve, amit Valics össze szelektált nekem.. míg nem jelenik meg az igazi (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

(IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Nem is tudom... lövésem sincs nekem sem mi ez a Martinozás...

Én most George Michaelt hallgatok (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

Idézet (Alisha @ 2010.04. 08. - 09:48:55) *
Simonbala!!!!!

Hát most már igazán írhatnál egy pár sort... olvasgatunk-olvasgatunk? és gááááááz? hehehhehehe... mit gondolhatsz rólunk.. fiú, v. lány?

Szabcsival mi lehet?

Simonbala only read üzemmódban tevékenykedik. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Useless-girl
post 2010.04. 08. - 09:01:12
Létrehozva: #29510

devotee

Angie: juhú, akkor nem fogok elveszni a csúnya büdös nagy Pestben! XD
nálam Nitzer Ebb üvölt perpillanat (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

Edó: tényleg, már akartam kérdezni tőletek hogy a Selected kijött-e már, de akkor ezek szerint nem. Mikor fog?
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Alisha
post 2010.04. 08. - 10:21:10
Létrehozva: #29511

devotee

Március végére mondták, de én még nem láttam a metro-nóm oldalán.. majd jövő pénteken megnézzük, és ha van, meg is veszi Valics! addig az ő selectedjét hallgatjuk (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Na elugrunk MArcsikával second hand-ezni.. azt is kell néha.. kincset vadászni, imádjuk (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Useless-girl
post 2010.04. 08. - 10:27:56
Létrehozva: #29512

devotee

jó turizást Edó baba!!! nekem is kéne farmerokat szereznem... Na majd jövő héten...
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
lolacska
post 2010.04. 08. - 13:19:08
Létrehozva: #29513

devotee

hát nálam pl az ez a martinozás, hogy Gorette-ségem perpill hipermagas szinten áll. aka bele vagyok szeretve a szöszibe. és erre a még mindig félkészen álló NR9 csak rápakol. na, majd megértitek (IMG:style_emoticons/default/wink.gif)

gyeerekek, olyan szép határidőnaplót vettem
tudom hogy már április meg minden, de eddig nem találtam olyat ami tetszett. itt meg még az eladópasi is kedves volt. és aztán bele is írogattam, milyen dolgaim lesznek, és hát azt kell mondjam, ez az április kinyomja belőlem a kaksit is. jahhajj. nem hisztizek, mert menni fog, kibírom, csak most egyszerre kellene 2 dolgozatot megírnom, és lefolytatni egy, az egész egyetemre kiterjedő kutatást, amire csak ketten vagyunk, ja és 3 prezentációm is lesz, perszehogy egy napon mindegyik... jah, aztán még utolsó hetes vizsgazéhám is lesz. az sincs már messze. torlódó április, ó, te. örök április, te dög. de megoldom, mint sósav az egeret, csak sokkk.

jajj cicák, mindjárt látlak titeket! mindjárt szombathely! hűtitek már a szeszet?
(IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

jajj, turiii
azt is akarok. most csaj-üzemmódban vagyok. kondi, fogyás, cipők, táskák, szolizást is tervezek. szombathelyre bombacsajként tervezek érkezni (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) haha. röhög a vakbelem XD
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Alisha
post 2010.04. 08. - 14:45:00
Létrehozva: #29514

devotee

NA csajok!

Egy ruha..... egy trikó, és egy öv (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Marcsikánál 0... de ő a múltkor vásárolt be nagyon.. nem lehet mindig... (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

Lolikám, örülök, hogy van új határidő naplód (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) irkálj bele minden féle jó dolgot, programot! Szolizni nem szabad, felejtsd el!!!! és ezt nagyon komolyan mondom.. féltsd a bőröd rendesen.. mondom ezt én, aki minden nyáron rommá ég (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) mert mindig a vízben vagyok, és olyan, hogy vízálló naptej.. hááát... sajna én még nem találkoztam vele.. majd lehet idén babát veszek, az a tuti (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
Szóval inkább fújasd le magad, az 3000 körül van, de asszem 2-3 hétig megmarad... én is most ezt fogom alkalmazni, sőt, lehet veszek is egy ilyen gépet... ez a héten kiderül!
Naén meg készülődöm, mert találkozom Andi barátnémmal, aki egy világjáró, mindenhol élő... igazi cosmopolita... vagy azt nem erre mondják? (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

Most épp London a rezidenciája... és egy évben egyszer van itthon, és kidumálunk ilyenkor mindent. Képzeljétek, ő éppen NY-ban élt, mikor volt a terror támadás, ráadásul csak 3 utcával feljebb.. vagy lehet kicsit arrébb, de valahogy így. És nem engedték ki őket a lakásból, egy napon keresztül, mert akkora volt a por.. midnent le kellett zárniuk rongyokkal, nehogy bemenjen a lakásba.. mesélt sokat róla, iszonyat lehetett, még így is, hogy csak hallgatom őt.
NA megyek, rendbe teszem magam (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) puszkók!
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Mode93
post 2010.04. 08. - 17:08:45
Létrehozva: #29515

devotee

Sziasztok!
Jajj istenem, holnaphoz egy hétre ide jön Magyarországra életem egyetlen, első és utolsó szerelme (IMG:style_emoticons/default/wub.gif) (IMG:style_emoticons/default/wub.gif) (IMG:style_emoticons/default/wub.gif) (IMG:style_emoticons/default/wub.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Mode93
post 2010.04. 08. - 17:18:12
Létrehozva: #29516

devotee

Jajj mit akartam, tudom már..

Edó!
Lehetne egy kérdésem? Még majd gondolom Kesikkel tárgyalva lesz, de mi a szerelmem fellépése előtt összefutunk valahol??? Csak mert nálatok van a jegyem, anélkül meg érdepeche lenne bejutnom..(IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
vicuska
post 2010.04. 08. - 18:35:41
Létrehozva: #29517

devotee

Sziasztok.

Nem igazán tudom mit mondjak.... (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
---
post 2010.04. 08. - 18:48:22
Létrehozva: #29518

devotee

Üdv, ma nem volt valami jó napom. (IMG:style_emoticons/default/sad.gif)

Nincs itt senki?(IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
vicuska
post 2010.04. 08. - 19:02:56
Létrehozva: #29519

devotee

Idézet (Niki @ 2010.04. 08. - 19:48:22) *
Üdv, ma nem volt valami jó napom. (IMG:style_emoticons/default/sad.gif)

Nincs itt senki?(IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

Én itt vagyok.

Mesélj a napodról.
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Mode93
post 2010.04. 08. - 19:11:55
Létrehozva: #29520

devotee

Szia Vica!
Itt vagyok én is, csak kajálni voltam (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete

2400 Oldal V  « < 1474 1475 1476 1477 1478 > » 
Szólj hozzá a témáhozÚj téma
99 felhasználó olvassa jelenleg ezt a témát (99 vendég és 0 anonim felhasználó)
0 felhasználó: