![]() ![]() |
2010.04. 08. - 19:17:16
Létrehozva:
|
|
|
devotee ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Én itt vagyok. Mesélj a napodról. Hehehe, már alig vártam, hogy mondhassam. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) Mindennapos dolog, gondolom nem csak nálunk. A lényeg, hogy ritkán jövök ki a sodromból, hogy nekiugorjak valakinek idézőjelben, de most nem bírtam. Van egy idősebb k.nőm, aki állandóan okoskodik, és apró hülyeségekért beszól, amikért más épeszű ember nem, meg én sem. És ez nem is hiba, ami volt, ilyen apróságot mindenki csinál, ő sokkal többet, de nekem valahogy nincs ez meg, hogy szarságokért szóljak valakinek a munkában, akkor megcsinálom "helyette". Elég lusta, de nem veszi magát észre, mindegy. És ma nagyon nehéz napunk volt, egész nap szakadtam, fáradt voltam, enni is akkor tudtam, mikor már szédültem az éhségtől, akkor is úgy, hogy felénél fel kellett állnom, mert mennem kellett beteg mellé. És akkor beszól ilyen apróságért, de elég rendesen, mindegy így nem értheted, de valami elől maradt, szemétbe való, ami kb. fél óránként összegyűlik, és azt vágta a fejemhez hangosan és mindenki előtt, hogy én soha nem dobom el, mert ő megfigyelte, hogy ez bizony így van. Soha! Ez beteg! Mondom dehogynem, itt se voltál, most dobtam el fél órája, de nem, ő csak mondja ugyanígy a magáét, na és annyira szarul esett ez az apró hiba, amikor egész nap egy küzdelem volt. És szóltam neki, nagyon ideg voltam, remegtem a feszültségtől, szemét bunkó! (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) És nem volt igaza, csak így nem értheted, mert hosszú és neked is ott kéne dolgoznod, hogy tudd. |
|
|
|
2010.04. 08. - 19:17:27
Létrehozva:
|
|
|
|
|
|
|
2010.04. 08. - 19:18:12
Létrehozva:
|
|
|
Jaj olyan szépet álmodtam (IMG:style_emoticons/default/wub.gif) Arra emlékszem, hogy a dM megapartyn álltunk, és beszélgettünk Angiékkel és Alan mögém jött és megölelt, meg puszit adott a nyakamra, és mindenki nagyba nézett, én meg ott olvadoztam (IMG:style_emoticons/default/wub.gif) (IMG:style_emoticons/default/wub.gif)
Még mindig van sonka, tojás, meg kalács tormával :S isteni, imádom (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
|
2010.04. 08. - 19:18:30
Létrehozva:
|
|
|
Jaj olyan szépet álmodtam (IMG:style_emoticons/default/wub.gif) Arra emlékszem, hogy a dM megapartyn álltunk, és beszélgettünk Angiékkel és Alan mögém jött és megölelt, meg puszit adott a nyakamra, és mindenki nagyba nézett, én meg ott olvadoztam (IMG:style_emoticons/default/wub.gif) (IMG:style_emoticons/default/wub.gif) Alan mögéd ment, de velem érkezett, azt nem álmodtad? Hehe. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
|
2010.04. 08. - 19:19:56
Létrehozva:
|
|
|
Hehehe, már alig vártam, hogy mondhassam. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) Mindennapos dolog, gondolom nem csak nálunk. A lényeg, hogy ritkán jövök ki a sodromból, hogy nekiugorjak valakinek idézőjelben, de most nem bírtam. Van egy idősebb k.nőm, aki állandóan okoskodik, és apró hülyeségekért beszól, amikért más épeszű ember nem, meg én sem. És ez nem is hiba, ami volt, ilyen apróságot mindenki csinál, ő sokkal többet, de nekem valahogy nincs ez meg, hogy szarságokért szóljak valakinek a munkában, akkor megcsinálom "helyette". Elég lusta, de nem veszi magát észre, mindegy. És ma nagyon nehéz napunk volt, egész nap szakadtam, fáradt voltam, enni is akkor tudtam, mikor már szédültem az éhségtől, akkor is úgy, hogy felénél fel kellett állnom, mert mennem kellett beteg mellé. És akkor beszól ilyen apróságért, de elég rendesen, mindegy így nem értheted, de valami elől maradt, szemétbe való, ami kb. fél óránként összegyűlik, és azt vágta a fejemhez hangosan és mindenki előtt, hogy én soha nem dobom el, mert ő megfigyelte, hogy ez bizony így van. Soha! Ez beteg! Mondom dehogynem, itt se voltál, most dobtam el fél órája, de nem, ő csak mondja ugyanígy a magáét, na és annyira szarul esett ez az apró hiba, amikor egész nap egy küzdelem volt. És szóltam neki, nagyon ideg voltam, remegtem a feszültségtől, szemét bunkó! (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) És nem volt igaza, csak így nem értheted, mert hosszú és neked is ott kéne dolgoznod, hogy tudd. Áááá hihetetlen, hogy mindenhol van egy ilyen hülye..... Alan mögéd ment, de velem érkezett, azt nem álmodtad? Hehe. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Nem (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Csak betoppant egyedül (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Értem jött (IMG:style_emoticons/default/wub.gif) |
|
|
|
2010.04. 08. - 19:20:40
Létrehozva:
|
|
|
Hehehe, már alig vártam, hogy mondhassam. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) Mindennapos dolog, gondolom nem csak nálunk. A lényeg, hogy ritkán jövök ki a sodromból, hogy nekiugorjak valakinek idézőjelben, de most nem bírtam. Van egy idősebb k.nőm, aki állandóan okoskodik, és apró hülyeségekért beszól, amikért más épeszű ember nem, meg én sem. És ez nem is hiba, ami volt, ilyen apróságot mindenki csinál, ő sokkal többet, de nekem valahogy nincs ez meg, hogy szarságokért szóljak valakinek a munkában, akkor megcsinálom "helyette". Elég lusta, de nem veszi magát észre, mindegy. És ma nagyon nehéz napunk volt, egész nap szakadtam, fáradt voltam, enni is akkor tudtam, mikor már szédültem az éhségtől, akkor is úgy, hogy felénél fel kellett állnom, mert mennem kellett beteg mellé. És akkor beszól ilyen apróságért, de elég rendesen, mindegy így nem értheted, de valami elől maradt, szemétbe való, ami kb. fél óránként összegyűlik, és azt vágta a fejemhez hangosan és mindenki előtt, hogy én soha nem dobom el, mert ő megfigyelte, hogy ez bizony így van. Soha! Ez beteg! Mondom dehogynem, itt se voltál, most dobtam el fél órája, de nem, ő csak mondja ugyanígy a magáét, na és annyira szarul esett ez az apró hiba, amikor egész nap egy küzdelem volt. És szóltam neki, nagyon ideg voltam, remegtem a feszültségtől, szemét bunkó! (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) És nem volt igaza, csak így nem értheted, mert hosszú és neked is ott kéne dolgoznod, hogy tudd. De köcsög.Vannak emberek akik csak az alkalmat várják,hogy bánthassák a másikat. (IMG:style_emoticons/default/angry.gif) Niki a csaj tehet neked egy szivességet. |
|
|
|
2010.04. 08. - 19:22:36
Létrehozva:
|
|
|
Niki hallod, anyám az ilyeneket mindig kiosztja, de úgy, hogy utána nem mernek hozzá szólni..(IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
|
|
|
|
2010.04. 08. - 19:23:32
Létrehozva:
|
|
|
Jaj olyan szépet álmodtam (IMG:style_emoticons/default/wub.gif) Arra emlékszem, hogy a dM megapartyn álltunk, és beszélgettünk Angiékkel és Alan mögém jött és megölelt, meg puszit adott a nyakamra, és mindenki nagyba nézett, én meg ott olvadoztam (IMG:style_emoticons/default/wub.gif) (IMG:style_emoticons/default/wub.gif) Még mindig van sonka, tojás, meg kalács tormával :S isteni, imádom (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Én miért nem tudok ilyet álmodni Dave-el? (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Nálunk már nincs sonka és tojás. Alan mögéd ment, de velem érkezett, azt nem álmodtad? Hehe. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) A hozzászólást -vicuska- szerkesztette a következő időpontban: 2010.04. 08. - 19:23:09 |
|
|
|
2010.04. 08. - 19:26:04
Létrehozva:
|
|
|
De köcsög.Vannak emberek akik csak az alkalmat várják,hogy bánthassák a másikat. (IMG:style_emoticons/default/angry.gif) Niki a csaj tehet neked egy szivességet. De a legrosszabb, hogy oké szóljon, bár mondjuk hiába, mert nincs igaza. Viszont ne kiabáljon mindenki előtt, és miért kell egyáltalán idegbetegnek lenni? Azért, mert sok a munka, tudom én pff. Aztán feszült. Sajnálom, azért nem a másikat kell szidni, én nem tehetek róla, hogy sok munka van. Egyébként nem mártírkodom soha, de én nem vagyok olyan, hogy apró dolgokért szóljak, hát azért megyek oda, hogy dolgozzak. Persze nagy hibát mondani kell, vagy ilyesmi, de észreveszem a munkát, nem fogok azon dilizni, mert épp más helyett dobtam ki a szemetet. |
|
|
|
2010.04. 08. - 19:27:32
Létrehozva:
|
|
|
Én miért nem tudok ilyet álmodni Dave-el? (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Nálunk már nincs sonka és tojás. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Nem tudom, lehet, hogy neked több minden jár az agyadban (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Hát, nálunk is a mai kajálásom után még van egy tojás, meg egy kevés sonka kevés kaláccsal. Niki én üzenem annak a nyanyának, hogy fogja be a száját, mert megy a Sereg aztán mészárlás lesz (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
|
2010.04. 08. - 19:28:08
Létrehozva:
|
|
|
Én miért nem tudok ilyet álmodni Dave-el? (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Nálunk már nincs sonka és tojás. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Vica, én akkor szoktam dm-et álmodni, ha sok képet nézek, klipet, zenét, és erősen gondolok rájuk, de nem erőltetve, csak olyan beleélten. Akkor tuti ilyen álmom lesz! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
|
2010.04. 08. - 19:29:05
Létrehozva:
|
|
|
De a legrosszabb, hogy oké szóljon, bár mondjuk hiába, mert nincs igaza. Viszont ne kiabáljon mindenki előtt, és miért kell egyáltalán idegbetegnek lenni? Azért, mert sok a munka, tudom én pff. Aztán feszült. Sajnálom, azért nem a másikat kell szidni, én nem tehetek róla, hogy sok munka van. Egyébként nem mártírkodom soha, de én nem vagyok olyan, hogy apró dolgokért szóljak, hát azért megyek oda, hogy dolgozzak. Persze nagy hibát mondani kell, vagy ilyesmi, de észreveszem a munkát, nem fogok azon dilizni, mert épp más helyett dobtam ki a szemetet. Niki ledudáltad cserébe a csaj haját? Kül teljesen igazad van. |
|
|
|
2010.04. 08. - 19:29:52
Létrehozva:
|
|
|
Lolikám, örülök, hogy van új határidő naplód (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) irkálj bele minden féle jó dolgot, programot! Szolizni nem szabad, felejtsd el!!!! és ezt nagyon komolyan mondom.. féltsd a bőröd rendesen.. mondom ezt én, aki minden nyáron rommá ég (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) mert mindig a vízben vagyok, és olyan, hogy vízálló naptej.. hááát... sajna én még nem találkoztam vele.. majd lehet idén babát veszek, az a tuti (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Szóval inkább fújasd le magad, az 3000 körül van, de asszem 2-3 hétig megmarad... én is most ezt fogom alkalmazni, sőt, lehet veszek is egy ilyen gépet... ez a héten kiderül! Naén meg készülődöm, mert találkozom Andi barátnémmal, aki egy világjáró, mindenhol élő... igazi cosmopolita... vagy azt nem erre mondják? (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Most épp London a rezidenciája... és egy évben egyszer van itthon, és kidumálunk ilyenkor mindent. Képzeljétek, ő éppen NY-ban élt, mikor volt a terror támadás, ráadásul csak 3 utcával feljebb.. vagy lehet kicsit arrébb, de valahogy így. És nem engedték ki őket a lakásból, egy napon keresztül, mert akkora volt a por.. midnent le kellett zárniuk rongyokkal, nehogy bemenjen a lakásba.. mesélt sokat róla, iszonyat lehetett, még így is, hogy csak hallgatom őt. NA megyek, rendbe teszem magam (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) puszkók! ez az a barátnőd, akit írtál, mikor facebookon bedobtam a 9/11es kérdést. nagyon ijesztő lehetett. óóó, azt mondod nagyon gáz a szoli? mert szerintem a nap rosszabb. én nem is napozok soha. amúgy is utálom, mert nem bírom a hőséget. de akkor nem lehet szolizni se? de én barna akarok lenni, úgy sokkal szebb a bőröm. és ilyen lefújás az ennyire olcsó? azt hittem, sokkalsokkal többe kerül. na, majd utánanézek a neten (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) köszi a tippet, édes. Niki, sajnálom a napod. mondjuk gondolom a fáradtság is közrejátszott, máskor te is hagytad volna a hülye picsát a fenébe, hagy mondja a marhaságait. nem kell adni rá, te is tudod. csak gondolom most fáradtan még érzékenyebb vagy (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) fel a fejjel. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
|
2010.04. 08. - 19:30:33
Létrehozva:
|
|
|
Nem tudom, lehet, hogy neked több minden jár az agyadban (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Hát, nálunk is a mai kajálásom után még van egy tojás, meg egy kevés sonka kevés kaláccsal. Niki én üzenem annak a nyanyának, hogy fogja be a száját, mert megy a Sereg aztán mészárlás lesz (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Hát jár ez-az az agyamban. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) "mészárlás lesz" (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
|
2010.04. 08. - 19:31:53
Létrehozva:
|
|
|
Halihó!
De szép nap volt, leszámítva hogy megont fájt a fejem és kellett egy bogyó, hogy elmúljon. Szerintem a meleg miatt, szombaton meg majd a hideg miatt fog kelleni (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Végre feltalálhatnák már a fejfájás ellenszerét, sokan örülnének neki. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Edó, milyen volt a tali a cosmopolita barátnőddel? Lola, grat a határidő naplóhoz (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Nekem sosem volt, mindig a jó, öreg lapozgatós naptár nálam a "határidő" napló. Majd ha lesz egy olyan zsúfolt hét, amikor csomó mindennel tele lesz írva, na akkor lefényképezem és elküldöm (IMG:style_emoticons/default/wink.gif) vagy belinkelem ide, hogy lássátok (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Névnapok/szülinapok/szabadságok/temetések, a buliaink, a kozemtikám, a találkozóim mind bele vannak írva (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) És hát mivel úgyis mindig ott van mellettem általában nem felejtem el a dolgokat (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Vica, hogy haladsz a Gésával? Tetszik? (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
|
2010.04. 08. - 19:32:11
Létrehozva:
|
|
|
|
|
|
|
2010.04. 08. - 19:33:24
Létrehozva:
|
|
|
Vica, én akkor szoktam dm-et álmodni, ha sok képet nézek, klipet, zenét, és erősen gondolok rájuk, de nem erőltetve, csak olyan beleélten. Akkor tuti ilyen álmom lesz! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Hehe nem rég én is akkor álmodtam Dave-el amikor régebbi képeket láttam róla. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
|
2010.04. 08. - 19:33:50
Létrehozva:
|
|
|
Hát jár ez-az az agyamban. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) "mészárlás lesz" (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Na látod (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Nekem most csak az egyetlen drága szerelmem jár az eszemben (IMG:style_emoticons/default/blush.gif) (IMG:style_emoticons/default/rolleyes.gif) Hát az lesz (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Fejbe vágom azt a nőt, ha még egyszer beszól Nikinek (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Hát gondolkozzon már (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
|
2010.04. 08. - 19:34:31
Létrehozva:
|
|
|
Niki, nagyon sajnálom hogy szar napod volt. Ilyen beszólós emberek nálunk is vannak, pl. a termelési igazgató, de hát az Andi is meg én is leszarjuk (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Tudjuk, hogy nekünk nem ő a főnökünk, úgyhogy hiába pattog... ha szépen kér megcsinálom, ha utasít akkor nem. Ez nem a hadsereg és mi neveljük. Múlt héten már egyszer meg is köszönte, hogy megcsináltam az ajánlatot, mert hogy eddig ezt sose tette, héten se, de múlt héten egyszer kicsúszott a száján egy "köszi".
Az meg hogy bántanak, hát... mindenki magából indul ki és magáról állít ki bizonyítványt a viselkedésével. |
|
|
|
2010.04. 08. - 19:36:14
Létrehozva:
|
|
|
Hát igen, nem hagytam magam, de tényleg annyira szarul esett, hogy majdnem bőgtem, mert mondom, ma nagyon fáradt voltam, és csak mentem, mentem, aztán ezt kapom. Ó szegényke akkor ez egy kimondottan rossz nap volt neked.De lassan vége,te pedig pihend ki magad. Szia Angie. Jaj nagyon tetszik a Gésa és a 9.fejezetnél járok.Filmen is szívesen megnézném. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
|
![]() ![]() |