![]() ![]() |
2010.04. 08. - 21:05:10
Létrehozva:
|
|
|
devotee ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Milyen rendes tőletek, hogy engem is "mindig megemlítetek az Alan imádók között" , annak ellenére, hogy mindenki tudja, hogy életem szerelme, és mennyire imádom (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
Akinek nem inge, ne vegye magára... Nem veszekedésnek szánom a témát, hanem rosszul esik, mielőtt valaki nagy ügyet csinálna belőle A hozzászólást -Mode93- szerkesztette a következő időpontban: 2010.04. 08. - 21:07:22 |
|
|
|
2010.04. 08. - 21:19:15
Létrehozva:
|
|
|
Milyen rendes tőletek, hogy engem is "mindig megemlítetek az Alan imádók között" , annak ellenére, hogy mindenki tudja, hogy életem szerelme, és mennyire imádom (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Akinek nem inge, ne vegye magára... Nem veszekedésnek szánom a témát, hanem rosszul esik, mielőtt valaki nagy ügyet csinálna belőle holnap nem lesz skola? (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) http://www.youtube.com/watch?v=e2v7E82xrV4...feature=related http://www.youtube.com/watch?v=r2vUzq_ZNqw ez a daniel olyan csúnya lett (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) , :S |
|
|
|
2010.04. 08. - 21:19:41
Létrehozva:
|
|
|
Hát ettől most aztán jobban vagyok.. (IMG:style_emoticons/default/blink.gif)
ha a skola iskolát akar jelenteni, akkor de, lesz sajnos |
|
|
|
2010.04. 08. - 21:22:03
Létrehozva:
|
|
|
http://www.youtube.com/watch?v=EY_USNqseIw
Hát ettől most aztán jobban vagyok.. (IMG:style_emoticons/default/blink.gif) ha a skola iskolát akar jelenteni, akkor de, lesz sajnos skola oroszul iskola vagy ilyesmi nem tom vagy latinul lefárdt estére az agyam (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
|
2010.04. 08. - 21:28:07
Létrehozva:
|
|
|
mindegy.
|
|
|
|
2010.04. 08. - 21:30:05
Létrehozva:
|
|
|
sziasztok!
na majd mindjárt visszaolvasok, addig itt az IDM 21-hez a kép amit összedobtam: (IMG:http://fc01.deviantart.net/fs70/f/2010/098/8/6/It_doesn__t_matter_21_by_Useless_girl.jpg) |
|
|
|
2010.04. 08. - 21:32:22
Létrehozva:
|
|
|
sziasztok! na majd mindjárt visszaolvasok, addig itt az IDM 21-hez a kép amit összedobtam: (IMG:http://fc01.deviantart.net/fs70/f/2010/098/8/6/It_doesn__t_matter_21_by_Useless_girl.jpg) Ez szép..az Jennifer akar lenni abban a széttört üvegben?(IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
|
2010.04. 08. - 21:37:43
Létrehozva:
|
|
|
Milyen rendes tőletek, hogy engem is "mindig megemlítetek az Alan imádók között" , annak ellenére, hogy mindenki tudja, hogy életem szerelme, és mennyire imádom (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Akinek nem inge, ne vegye magára... Nem veszekedésnek szánom a témát, hanem rosszul esik, mielőtt valaki nagy ügyet csinálna belőle Te meg miről beszélsz? Ki nem említ meg? Hát itt mindenki rólad beszél folyton.. mit nézel.. cseh kettőt? (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Én sem veszekedésnek szánom, csak nem értem igazán, hogy mire értetted... kifejtenéd? (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) sziasztok! na majd mindjárt visszaolvasok, addig itt az IDM 21-hez a kép amit összedobtam: (IMG:http://fc01.deviantart.net/fs70/f/2010/098/8/6/It_doesn__t_matter_21_by_Useless_girl.jpg) Ez is nagyon jó lett Usi... (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) csak az a baj, hogy nem tört ennyire össze.. a fene egye meg.. bezzeg a másik kettő... egyem meg őket (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) |
|
|
|
2010.04. 08. - 21:41:32
Létrehozva:
|
|
|
Te meg miről beszélsz? Ki nem említ meg? Hát itt mindenki rólad beszél folyton.. mit nézel.. cseh kettőt? (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Én sem veszekedésnek szánom, csak nem értem igazán, hogy mire értetted... kifejtenéd? (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Az előző 2 vagy 3 oldalra céloztam. Mindenki rólam beszél folyton?? na azért ez ne mondjuk (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) cseh kettőt..hehe (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Vagy akkor nem is úgy mondom, hogy mindig, azt képzeljétek ki a szövegből (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Azt hiszem, most megyek, kezdődik a sorozatom, jó éjszakát A hozzászólást -Mode93- szerkesztette a következő időpontban: 2010.04. 08. - 21:40:50 |
|
|
|
2010.04. 08. - 22:11:44
Létrehozva:
|
|
|
hajjdejót futottam
7 km a sífutógépen. nyami. tudjátok a ghostra milyen klasszul lehet futni? (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Mode, egyelek össze, megjött vagy mivan, tombolnak a hormonjaid? (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) vagy csak az idegeid nem bírják a stresszt hogy egy hét és itt lesz a szerelemed? (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) hisztike. drama queen. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) hát ha nem kerülsz említésre, az azért vagyon, mert te vagy maga Az Evidens Tényező. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) egyél egy csokit. |
|
|
|
2010.04. 08. - 22:24:33
Létrehozva:
|
|
|
Simonbala simonbala... tetszünk neked, látom (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
|
|
|
|
2010.04. 08. - 22:24:47
Létrehozva:
|
|
|
|
|
|
|
2010.04. 08. - 22:31:17
Létrehozva:
|
|
|
nahát, cicáim
aztat látom én vala, hogy hiába van fullextrás chatboxunk a pantherenoiredor blogon, csak Vica ír be. neki örülünk, eszem a szivét, de gyertek többen is!!! lehet dumálni, ihajcsuhaj. |
|
|
|
2010.04. 08. - 23:17:01
Létrehozva:
|
|
|
nem elég itt meg msn-en a duma, lola? XD
amúgy örülök csajok hogy tecc az új háttér! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Edó: asszem te írtad hogy nem tört össze eléggé - hát nem az volt a cél, hanem hogy érzékeltessem az üvegtöréssel a törést (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) meg az idézettel (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Mode: igen, az Jen akar lenni a háttérben (bár nem ő van a képen - a mozdulat volt a lényeg meg amit kifejez) |
|
|
|
2010.04. 08. - 23:23:38
Létrehozva:
|
|
|
nem elég itt meg msn-en a duma, lola? XD amúgy örülök csajok hogy tecc az új háttér! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Edó: asszem te írtad hogy nem tört össze eléggé - hát nem az volt a cél, hanem hogy érzékeltessem az üvegtöréssel a törést (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) meg az idézettel (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Mode: igen, az Jen akar lenni a háttérben (bár nem ő van a képen - a mozdulat volt a lényeg meg amit kifejez) jah nem úgy értem h mostazonnal, te nuszkó te hanem hogy majd alkalomadtán ha arra jár valaki (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
|
2010.04. 08. - 23:33:22
Létrehozva:
|
|
|
jah, hát ha majd esetleg lesz vmi frissítés...
|
|
|
|
2010.04. 08. - 23:35:09
Létrehozva:
|
|
|
jah, hát ha majd esetleg lesz vmi frissítés... na persze ma se írtunk vaze (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) holnap elvileg. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) egy olyan mocskosul nyami kibebaszott agyrobbantósan izgató fejezetet kaptok hogy be teccettek kaksizni (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
|
2010.04. 08. - 23:52:49
Létrehozva:
|
|
|
oké, majd meglássuk.... (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif)
hehe... 0:27-nél MARTIN! XD http://www.youtube.com/watch?v=BJA_82bjChg...player_embedded |
|
|
|
2010.04. 09. - 00:04:05
Létrehozva:
|
|
|
Newborn ![]() |
[quote name='vicuska' date='2010.04. 07. - 11:29:26' post='32278']
Szia Niki. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) hehe ráköszöntél simonbalára aki egyből jobbnak látta elmenni. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Kül simonbala napok óta olvasgat minket.....nyilván felkeltettük az érdeklődését. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Sziasztok! Mindenkit üdvözlök! Nem volt szándékos a lelépés, csak véletlen egybeesés. Csak most jutottam el idáig, eddig a régebbi hozzászólásokat olvasgattam (nagyon termékenyek vagytok, a töredékét sem fogom tudni elolvasni). Szóval, azért nem válaszoltam, mert nem is tudtam, hogy írtatok nekem. Még csak most ismerkedem a rendszerrel, úgyhogy előre is bocs a bénulásokért... Eleinte csak képekre "vadásztam", de ahogy bele-bele olvastam az oldalakba, egyre érdekesebb helynek tűnik. Szóval tényleg felkeltettétek az érdeklődésemet. |
|
|
|
2010.04. 09. - 00:21:42
Létrehozva:
|
|
|
Nem volt szándékos a lelépés, csak véletlen egybeesés. Csak most jutottam el idáig, eddig a régebbi hozzászólásokat olvasgattam (nagyon termékenyek vagytok, a töredékét sem fogom tudni elolvasni). Szóval, azért nem válaszoltam, mert nem is tudtam, hogy írtatok nekem. Még csak most ismerkedem a rendszerrel, úgyhogy előre is bocs a bénulásokért... Eleinte csak képekre "vadásztam", de ahogy bele-bele olvastam az oldalakba, egyre érdekesebb helynek tűnik. Szóval tényleg felkeltettétek az érdeklődésemet. uristen uristen én lehetek az első aki ír neked!!! juhééé na szia itt. mi vagyunk a sereg, avagy falka. teljesen beteg nők. kettő konstans fiú van, meg néha a Kesik, aki állítólag védelmezőnk és atyánk (hehe, amíg nem hozza a csaját a bulikba XD) és nagyon durva itt olykor a hangulat. perverz, nimfomániás csajok, ráadásul Dave Gahan és Martin Gore fixációval. (na igen, Alan Wilder fixáltunk is van, meg pár beteg Fletcher fan (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) ) hát normális ez? hát nem XD de mi ilyenek vagyunk, ez van. jó fejek vagyunk, szépek, okosak, szexisek, szórakoztatóak. üdv sorainkban. jah. és itt tök kötetlen a dumcsi. nem témák szerint, és nagyon nemcsak a Mode-ról. hálistennek. páran itt azt hiszem, egészen barátok lettünk, találkozunk is meg minden. ennyi röviden (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) jah és én lola vagyok, nagypofájú ördögügyvédje és dumagép (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
|
![]() ![]() |