![]() ![]() |
2009.11. 30. - 19:23:23
Létrehozva:
|
|
|
devotee ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Nem csak Dave élvezi. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Igen az biztos (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Egyébként szerintetek Dave tényleg ennyire vágyhat arra, hogy szeressék? Mármint olyan igazi szeretettel. Nem szerelemmel, meg őrült női rajongással azért, mert úgy néz ki, ahogy.. Kíváncsi lennék rá.. |
|
|
|
2009.11. 30. - 19:30:41
Létrehozva:
|
|
|
Igen az biztos (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Egyébként szerintetek Dave tényleg ennyire vágyhat arra, hogy szeressék? Mármint olyan igazi szeretettel. Nem szerelemmel, meg őrült női rajongással azért, mert úgy néz ki, ahogy.. Kíváncsi lennék rá.. Ezt nem tudhatjuk, de ha elolvasod/olvastad a Stripped könyvet, akkor nagyjából ez jön le belőle. Nekem nagyon tetszett Usi/Capri fickje, szal lehet benne realitás. Viszont a Martinos részek milyenek, óóóóóóóó anyám.... (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (copyright by Vica) |
|
|
|
2009.11. 30. - 19:33:56
Létrehozva:
|
|
|
Pont ezt akartam mondani mint Angie.Dave is vágyik rá,hogy szeressék.Igen ez jön le ha a Strippedet olvasod.
Angie: (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Mode:a szavaid alapján nekem úgy tűnik éppen valami fincsi résznél jársz. (IMG:style_emoticons/default/wink.gif) Ildi:egyet értek. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
|
2009.11. 30. - 19:34:37
Létrehozva:
|
|
|
Hát a Stripped könyvet még nem olvastam végig. Csak eljutok majd odáig is egyszer (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Sajnálom Dave-et, ha vágyik egy kis emberi szeretetre...mondjuk úgy, hogy tudom, mit érezhet olyankor
|
|
|
|
2009.11. 30. - 19:37:52
Létrehozva:
|
|
|
Pont ezt akartam mondani mint Angie.Dave is vágyik rá,hogy szeressék.Igen ez jön le ha a Strippedet olvasod. Angie: (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Nekünk ma nagyon egy rugóra jár... (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Nagyon tetszett a jellemábrázolás a fickben, simán el tom képzelni, hogy ez akár a valóság is lehetne. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Hát a Stripped könyvet még nem olvastam végig. Csak eljutok majd odáig is egyszer (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Sajnálom Dave-et, ha vágyik egy kis emberi szeretetre...mondjuk úgy, hogy tudom, mit érezhet olyankor Majd ha elolvasod a könyvet (is) akkor észre fogod venni a párhuzamosságokat, mármint, ami a szeretetéhséget érzékelteti. Kiderül, hogy Dave a drogos korszakában igazán szeretetéhes ember volt, de nem engedett közel magához senki, mert szégyelte. Nagyon összetett problémája volt. ez jól visszajön Usiék történetében. |
|
|
|
2009.11. 30. - 19:38:28
Létrehozva:
|
|
|
Nekünk ma nagyon egy rugóra jár... (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Nagyon tetszett a jellemábrázolás a fickben, simán el tom képzelni, hogy ez akár a valóság is lehetne. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Én is.De szeretni is nagyon tudnám Dave-et. (IMG:style_emoticons/default/wub.gif) Persze,hogy éhezte a szeretet Dave.Ha belegondolunk nem volt könnyű a gyerekkora és élete bizonyos szakasza. |
|
|
|
2009.11. 30. - 19:41:48
Létrehozva:
|
|
|
Szegény Dave (IMG:style_emoticons/default/sad.gif)
Vica (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Dehát ki ne tudná szeretni Dave-et, valljuk be (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
|
2009.11. 30. - 19:45:10
Létrehozva:
|
|
|
Szegény Dave (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) Vica (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Dehát ki ne tudná szeretni Dave-et, valljuk be (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Ja Mode. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
|
2009.11. 30. - 19:45:55
Létrehozva:
|
|
|
Én is.De szeretni is nagyon tudnám Dave-et. (IMG:style_emoticons/default/wub.gif) Vicus! Hát én is tudnám szeretni a kis DRÁGÁT!!!! (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) és nem CSAK emberileg!!!!! (IMG:style_emoticons/default/wink.gif) |
|
|
|
2009.11. 30. - 19:46:24
Létrehozva:
|
|
|
Hmm..olvasom épp azt a részt, amikor a listáról beszél, hogy olyanok vannak ráírva, amiket meg akar tenni, mielőtt meghal. Nos az enyémről nem maradhatna ki a forró ölelés Dave-nek (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) És ilyenkor azt szoktam mondani, hogy "Álmodik a nyomor"...
|
|
|
|
2009.11. 30. - 19:51:43
Létrehozva:
|
|
|
Angi!
Ha tudsz tanácsot adni,légysssssssssszi! A nagy lányom Marietta mostanában fotó szakkörre jár,egyre jobban érdekli a fotózás. Abban szeretném a sgítségedet kérni,ajánlj Neki Fotószerkesztő programot,lehet 3D-s is. Előre is köszi!!! |
|
|
|
2009.11. 30. - 19:51:59
Létrehozva:
|
|
|
Annyit beszélünk a Sweetest-ről,hogy újra el kellene már olvasnom.
Mode sose tudni hátha összejön egyszer az az ölelés. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Ildi:hehe (IMG:style_emoticons/default/wink.gif) |
|
|
|
2009.11. 30. - 19:53:44
Létrehozva:
|
|
|
Én is.De szeretni is nagyon tudnám Dave-et. (IMG:style_emoticons/default/wub.gif) Persze,hogy éhezte a szeretet Dave.Ha belegondolunk nem volt könnyű a gyerekkora és élete bizonyos szakasza. Sokan tudnánk szeretni. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Angi! Ha tudsz tanácsot adni,légysssssssssszi! A nagy lányom Marietta mostanában fotó szakkörre jár,egyre jobban érdekli a fotózás. Abban szeretném a sgítségedet kérni,ajánlj Neki Fotószerkesztő programot,lehet 3D-s is. Előre is köszi!!! Tyű, na ennek utána nézek. Nekem megvan a Photoshop CS3 extended. Ehhez majd keresek egy e-bookot, oké? Ha kell a progi, akkor el tudom küldeni, természetesen key-el együtt, hogy korlátlanul tudjátok használni. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) De jó az egyszerűbb Fireworks CS 3 is, ezek a programok viszont angolul vannak. Remélem ez nem probléma. |
|
|
|
2009.11. 30. - 19:56:31
Létrehozva:
|
|
|
Szegény Dave a végén belefulladna ennyi szeretetbe. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
|
|
|
|
2009.11. 30. - 19:57:41
Létrehozva:
|
|
|
Ildi! Ez nagyon aranyos volt Z.J. röhögtem. Azt mondja Angie: az meg ki a vihar? (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)
|
|
|
|
2009.11. 30. - 19:58:24
Létrehozva:
|
|
|
Annyit beszélünk a Sweetest-ről,hogy újra el kellene már olvasnom. Mode sose tudni hátha összejön egyszer az az ölelés. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Ildi:hehe (IMG:style_emoticons/default/wink.gif) Ki tudja (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) Mondjuk egyik tervem közé tartozik felkeresni Christian Eignert Ausztriában, ha jól tudok majd beszélni németül (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Neki meg úgy megborzolnám a szöszi fejéééét (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) |
|
|
|
2009.11. 30. - 19:59:36
Létrehozva:
|
|
|
Sokan tudnánk szeretni. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Tyű, na ennek utána nézek. Nekem megvan a Photoshop CS3 extended. Ehhez majd keresek egy e-bookot, oké? Ha kell a progi, akkor el tudom küldeni, természetesen key-el együtt, hogy korlátlanul tudjátok használni. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) De jó az egyszerűbb Fireworks CS 3 is, ezek a programok viszont angolul vannak. Remélem ez nem probléma. OK!!!!! Előre is köszi!!!!Pusssz!!! Na Csajok a Fekete Seregből! Búcsúzom mára!További jó fantáziálást!!! (IMG:style_emoticons/default/wink.gif) Majd holnap elolvasom a fejleményeket!!! Puszi Mindenkinek!!! |
|
|
|
2009.11. 30. - 20:03:20
Létrehozva:
|
|
|
Jóéjt Ildi! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
|
|
|
|
2009.11. 30. - 20:05:16
Létrehozva:
|
|
|
Jó éjt Ildi.Puszi. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
Szia Niki. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Mode:megborzolnád Christian fejét? (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
|
2009.11. 30. - 20:05:50
Létrehozva:
|
|
|
Hú de élvezem én ezt a pár szabadnapot.
Végre lustizhatok, és nem fogok csinálni semmi különöset továbbra sem, eldöntöttem. (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Inkább ma megint megnéztem kedvenc filmem 120-adjára is. Tényleg: ti láttátok a Nyughatatlan-t? Elég sok a hasonlóság Johnny-val és Dave-vel. Imádom őket! |
|
|
|
![]() ![]() |