![]() ![]() |
2010.04. 09. - 02:52:24
Létrehozva:
|
|
|
devotee ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Helló Bébik!
Nem tudok aludni. (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) Gondoltam benézék, hátha.... Látom egyedül vagyok... Usi jó lett a háttér (persze azért nekem Mart hiányzik róla) és nagyon találó a precious idézet. Niki én is ugyan ilyen vagyok. Maximalista a munkámban (is) és ha valaki kiabál velem egy kis apróságért mikor 100%-ban odatettem magam, na akkor én is kiakadok. Szóval megértelek. Agne, Lola hajrá Martiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiin! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Szia Simonbala! Legközelebb írj egy kicsit magadról. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
|
2010.04. 09. - 05:32:54
Létrehozva:
|
|
|
Jó reggelt, verőfényest Sereg! (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
Huh, de jót szundiztam, este elnyomott az álom és most reggelig fel sem ébredtem. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Ráadásul ma is napsütés lesz + megújul a notim, ráteszik a windows 7-et, hát kivi leszek mennyivel lesz másabb, mint ez az XP (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Remélem gyorsabban fog futkorászni! Közben fogyasztom életem első dinnyés pickwick teáját, fincsi (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Jantar, a Lolcsival most a Gorette énünk kerekedett felül és mindketten imádjuk a szöszit. (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) És így van, mikor elhangzik a bűvös név visítunk, mint az állatok, ez már olyan névjegy lett. Legutóbb a telefonban is ezzel köszöntünk el (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Azt hiszem mindketten szerelmesek lettünk belé, de hát Lolcsi nevében nem beszélhetek csak a magaméban... majd úgyis megerősít vagy megcáoil miután felébredt a szundiból. Simonbala, szia! De jó, hogy már nem csak olny read üzemmódban vagy. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) A fórumon látjuk mikor valaki be van jelentkezve s ezért tudtuk, hogy erre sertepertélsz, s ezért is írtunk hozzád, hogy hátha észreveszed. Megtiszteltető, hogy felkeltettük az érdeklődésedet! Üdv köztünk, Lola mindent leírt rólunk, veszélyesek vagyunk és teljesen elborultak... Usi... Martin (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Nálam így kora reggel fülledt erotikával terhes a levegő........ Loverman, oh yeah! Trixx drága, meglepődtem hogy hajnalban írtál. Hogyhogy nem tudtál vala aludni? (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) Pusszantalak!!! |
|
|
|
2010.04. 09. - 06:06:43
Létrehozva:
|
|
|
Newborn ![]() |
Sziasztok!
Köszi a kedves fogadtatást! Örülök, hogy ráakadtam erre a helyre! Tetszik, hogy itt kötetlenül lehet dumálni. És az, ahogy mindenki nyíltan felvállalja az imádatát. Gondolom az egyértelmű, hogy én is odavagyok az együttesért... Igyekszem behozni a lemaradásomat, ha nem válaszolok időben, az csak azt jelenti, hogy éppen a régi üzenetek között búvárkodom. Mostmár tudom, hogy érdemes néha ránézni az aznapi írásokra is, úgyhogy azt is figyelemmel fogom kísérni. Mégegyszer köszi, hogy ilyen aranyosan üdvözöltetek! |
|
|
|
2010.04. 09. - 06:46:42
Létrehozva:
|
|
|
Szia Ange!
Úgy örülök neketek, hogy beMartiiiiiiiiinozódtatok! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) A nemalvás oka egyszerű: álmomban, pontosabban elalvás előtt is dolgoztam agyban, aztán hajnalban fel is ébredtem, és azon gondolkodtam, hogy is kellene holnap, melyik feladattal kezdjek, stb. Szóval ilyen hülye vagyok hogy nem tudok leállni a munkával. Már előre frusztrál, hogy kaptam egy új feladatot (az így is rengeteg dolgom mellé), és tudom hogy szerdáig nem leszek készen vele. És ezt utálom. Köszi a pusszantást, jól esett. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Az XP után elég más lesz. Szerintem szeretni fogod a Windows 7-et. Zolim gépén az van, és nagyon meg van elégedve. Az én notimon meg Vista van. Tudom, sokan szidják, de én szeretem. Amire nekem kell, tökéletes. Örülök hogy végre jól aludtál. A hozzászólást -Trixx- szerkesztette a következő időpontban: 2010.04. 09. - 06:48:15 |
|
|
|
2010.04. 09. - 07:35:48
Létrehozva:
|
|
|
reggelt Sereg!
először is üdv köreinkben simonbala! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Kicsit írnál magadról, hogy megismerhessünk? Fiú/lány, kb. kor? mióta szereted a DM-et? van-e kedvenced? hogy látod a világot stb, ami eszedbe jut? tod, amolyan kis bemutatkozás (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Trixx: fuh hát az valóban frusztráló, mikor tudod, hogy nem leszel időben kész vmivel... brrr! :S drukkolok, hogy sikerüljön megoldani. Angie: huhhh de kivi lennék én arra a Windows Sevenre!!!!! én is akarooook!!! - de nekem még évekbe fog telni mire oda eljutok! (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) az otthoni nagy gép képtelen lenne megbirkózni vele memóriabővítés előtt, de arra most nincs lé. Laptopon meg nekem is Vista van - néha szidom, mert rohadtul be tud lassulni meg kinyírja a processzort sokszor, de amúgy nem rossz - leszámítva hogy mindenre 80x rákérdez. Ha ezek nem lennének, teljesen okés lenne számomra. na mindegy, majd legközelebb megmutogatod a Sevent, Angie? |
|
|
|
2010.04. 09. - 08:03:36
Létrehozva:
|
|
|
szia Vica! Örülök, hogy tetszik (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Filmen is megvan ha kell. szerintem itt rólam van szó (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Jó napot kívánok. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Angie igen kellene a film ha lehet.Köszönöm. Hehe hát persze,hogy rólad volt szó. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Nos ami az alvást illeti én sem aludtam valami jól.Azért mert az egyik oldalamon a férjem köhögött,krákogott mert meg van fázva és fáj a torka a másik oldalamon meg a lányom szurtyogott mert nem kap levegőt az orrán mivel merő egy takony a csaj. (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) sziasztok! na majd mindjárt visszaolvasok, addig itt az IDM 21-hez a kép amit összedobtam: (IMG:http://fc01.deviantart.net/fs70/f/2010/098/8/6/It_doesn__t_matter_21_by_Useless_girl.jpg) WOW Usi ez a műved is nagyon bejövős nekem.Gratula hozzá. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) nahát, cicáim aztat látom én vala, hogy hiába van fullextrás chatboxunk a pantherenoiredor blogon, csak Vica ír be. neki örülünk, eszem a szivét, de gyertek többen is!!! lehet dumálni, ihajcsuhaj. (IMG:style_emoticons/default/blush.gif) hehe Lola remélem nem unod nagyon a pofám,hogy itt is találkozol velem meg a pantherenoiredor-on is? (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
|
2010.04. 09. - 08:03:50
Létrehozva:
|
|
|
köszi vica!
és jobbulást a családnak! |
|
|
|
2010.04. 09. - 08:05:34
Létrehozva:
|
|
|
na persze ma se írtunk vaze (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) holnap elvileg. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) egy olyan mocskosul nyami kibebaszott agyrobbantósan izgató fejezetet kaptok hogy be teccettek kaksizni (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Mikor kapjuk azt az agyrobbantósan izgató fejezetet? (IMG:style_emoticons/default/wink.gif) |
|
|
|
2010.04. 09. - 08:06:01
Létrehozva:
|
|
|
Simonbala légy üdvözölve remélem majd sokat írsz ide (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Szimpi vagy és igen, én is várok egy bemutatkozást tőled, akárcsak Zsó! (IMG:style_emoticons/default/wink.gif)
Jajj, elfelejtettem reagálni: Usi!!! Istenkirály a háttér, tetszik a textúra (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Persze a Win7-et megmutizom majd, elvileg a core2 proci miatt,ami a gépemben van gyorsabban kell hogy fusson minden progi win7 alatt. Trixx, igen, beMartinozódtunk Lolcsival és Usival (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Vica, akkor majd küldöm! (IMG:style_emoticons/default/wink.gif) |
|
|
|
2010.04. 09. - 08:06:44
Létrehozva:
|
|
|
|
|
|
|
2010.04. 09. - 08:07:05
Létrehozva:
|
|
|
A Mini módernek jobbulást (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
|
|
|
|
2010.04. 09. - 08:09:26
Létrehozva:
|
|
|
Simonbala légy üdvözölve remélem majd sokat írsz ide (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Szimpi vagy és igen, én is várok egy bemutatkozást tőled, akárcsak Zsó! (IMG:style_emoticons/default/wink.gif) Jajj, elfelejtettem reagálni: Usi!!! Istenkirály a háttér, tetszik a textúra (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Persze a Win7-et megmutizom majd, elvileg a core2 proci miatt,ami a gépemben van gyorsabban kell hogy fusson minden progi win7 alatt. Trixx, igen, beMartinozódtunk Lolcsival és Usival (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Vica, akkor majd küldöm! (IMG:style_emoticons/default/wink.gif) Oké köszönöm nagyon drága vagy.Cuppantás érte. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) A Mini módernek jobbulást (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Köszi. Jaj ezt el kell mesélnem.A múlt héten hallgattam SOTU-t takarítás közben.Ugye rajta van a Wrong....tegnap este hallom ám,hogy a kislányom teli torokból ordítja Jong..... (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
|
2010.04. 09. - 08:13:45
Létrehozva:
|
|
|
vica: husi!!! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
Angie: remek, kivi leszek a Sevenre! jah hát Mr. Gore.... (IMG:style_emoticons/default/wub.gif) |
|
|
|
2010.04. 09. - 08:22:40
Létrehozva:
|
|
|
uristen uristen én lehetek az első aki ír neked!!! juhééé na szia itt. mi vagyunk a sereg, avagy falka. teljesen beteg nők. kettő konstans fiú van, meg néha a Kesik, aki állítólag védelmezőnk és atyánk (hehe, amíg nem hozza a csaját a bulikba XD) és nagyon durva itt olykor a hangulat. perverz, nimfomániás csajok, ráadásul Dave Gahan és Martin Gore fixációval. (na igen, Alan Wilder fixáltunk is van, meg pár beteg Fletcher fan (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) ) hát normális ez? hát nem XD de mi ilyenek vagyunk, ez van. jó fejek vagyunk, szépek, okosak, szexisek, szórakoztatóak. üdv sorainkban. jah. és itt tök kötetlen a dumcsi. nem témák szerint, és nagyon nemcsak a Mode-ról. hálistennek. páran itt azt hiszem, egészen barátok lettünk, találkozunk is meg minden. ennyi röviden (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) jah és én lola vagyok, nagypofájú ördögügyvédje és dumagép (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Mi az hogy,beteg Fletcher fan?Angie láttad ezt? (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) nem is vagyunk betegek csak imádjuk Andyt. (IMG:style_emoticons/default/wub.gif) vica: husi!!! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Angie: remek, kivi leszek a Sevenre! jah hát Mr. Gore.... (IMG:style_emoticons/default/wub.gif) Először nem is figyeltem mit obégat csak mikor jobban odafüleltem akkor esett le mit mond. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Sziasztok! Köszi a kedves fogadtatást! Örülök, hogy ráakadtam erre a helyre! Tetszik, hogy itt kötetlenül lehet dumálni. És az, ahogy mindenki nyíltan felvállalja az imádatát. Gondolom az egyértelmű, hogy én is odavagyok az együttesért... Igyekszem behozni a lemaradásomat, ha nem válaszolok időben, az csak azt jelenti, hogy éppen a régi üzenetek között búvárkodom. Mostmár tudom, hogy érdemes néha ránézni az aznapi írásokra is, úgyhogy azt is figyelemmel fogom kísérni. Mégegyszer köszi, hogy ilyen aranyosan üdvözöltetek! simonbala üdv a seregben. Lola tökéletesen bemutatta a csapatot és önmagát is. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Én pedig a sereg vezére vagyok. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Hehe nehogy komolyan vedd ám csak viccelek.A hozzászólások száma után kaptam ezt a megtisztelő címet. Ahogy az előttem szólók is kértek és is azt mondom,légyszi egy pár szót magadról. Trixxnek pedig pusszantás. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Na azt hiszem mindent megírtam amit akartam,most pedig irány a konyha.Majd még benézek. |
|
|
|
2010.04. 09. - 08:35:10
Létrehozva:
|
|
|
Vica, szívesen!! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
Hát ez a Petra nagyon édi (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) JONG a Wrong helyett, zabbantom (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Usi, majd tényleg megmutizom, remélem ma a Péter tényleg megcsinálja és nem potyára cipeltem be! Vica, láttam amit Lola írt, szerintem burkoltan ránk célzott (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Hát igen, szeretem Andyt (is) na ez van, és akkor?? (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Ne szóllá be! (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) És igen, Andy fanok vagyunk, kövi turnéra csináltatok Andy pólót! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
|
2010.04. 09. - 08:54:20
Létrehozva:
|
|
|
hajjdejót futottam 7 km a sífutógépen. nyami. tudjátok a ghostra milyen klasszul lehet futni? (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Mode, egyelek össze, megjött vagy mivan, tombolnak a hormonjaid? (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) vagy csak az idegeid nem bírják a stresszt hogy egy hét és itt lesz a szerelemed? (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) hisztike. drama queen. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) hát ha nem kerülsz említésre, az azért vagyon, mert te vagy maga Az Evidens Tényező. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) egyél egy csokit. hehhe, lehet, hogy igazad van XD Túl nagy az izgalom, tombolnak a hormonok XDDD Na hát így visszaolvasás után ki kell mondanom: Egy hét, és életem szerelme érkezik ide ááááh megzabálom a szépséges arcát (IMG:style_emoticons/default/wub.gif) (IMG:style_emoticons/default/wub.gif) Ja meg Petrának jobbulást, nézzen sok Dávidot!! Jong (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) hehehe (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
|
2010.04. 09. - 09:03:46
Létrehozva:
|
|
|
Mode, ma küldök neked két dvd-t (IMG:style_emoticons/default/wink.gif)
|
|
|
|
2010.04. 09. - 09:06:11
Létrehozva:
|
|
|
Angie: Köszönöm, milyen dvd-t?? (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
|
|
|
|
2010.04. 09. - 09:07:48
Létrehozva:
|
|
|
Newborn ![]() |
Közkívánatra megpróbálok összehozni egy rövid bemutatkozást...
Azt hittem, hogy a választott nevem nem hagy kétséget a nemem felől, de tévedtem: Bala=Balázs. Ahogy olvasgattam rá kellett jönnöm, hogy köztetek "öregnek" számítok, '71-es születésű vagyok. Félve írom le, hogy kb. '87 óta szeretem őket (ez tény és nem a fiatalabbakat akarom vele bosszantani). Anno még egy buliban hallottam először a Photographic-ot, azzal el is dőlt a sorsom... Az együttesből Dave a kedvencem, de a januári koncerten szó szerint tátva maradt a szám Mart Home-jától. Szóval az utóbbi időben egyre gyakrabban hallgatok Martin által énekelt számokat is (Home, A Quastion Of Lust, The Things You Said, Blue Dress, It Doesn't Matter Two...). Nem mintha eddig utáltam volna Mart hangját, de a Dave által énekelt számok jobban bejöttek. Kedvenc számaim: Enjoy The Silence, It's No Good, Behind The Wheel, A Quastion Of Time, Halo, Policy Of Truth, Usless, Shine, I Am You, Insight... és még nagyon sokáig tudnám folytatni! Nagyon szeretem a bare verziókat is, elsősorban a Surrender-t és a Clean-t. |
|
|
|
2010.04. 09. - 09:08:57
Létrehozva:
|
|
|
JONG! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
Pusszantás a kiscsajnak, meg az aukájának hogy ilyen jó dolgokra tanítja! Jobbulást a családnak! Most vissza a melóba! Ennyi volt a kávászünet. Pussz Üdv Bala! |
|
|
|
![]() ![]() |