![]() ![]() |
2010.04. 09. - 19:36:06
Létrehozva:
|
|
|
devotee ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
hehe a Jong (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
|
|
|
|
2010.04. 09. - 19:36:49
Létrehozva:
|
|
|
El is köszönök, most csak egy rövid látogatásra volt időm!
Jó éjt! |
|
|
|
2010.04. 09. - 19:37:46
Létrehozva:
|
|
|
Pápá Trixx!!!
legyetek jók! |
|
|
|
2010.04. 09. - 20:05:00
Létrehozva:
|
|
|
jóreggelt! Vica, dili vagy? dehogy unom a fejed. örülök hogy beírtál a fickblogra! nagyon is. a kiscsajod meg szétzabálom ezzel a JONG-gal! háh, édes. és igen, ti vagytok az Andy fanok. nem beszólok, ez az igazság! hehe, Angie, mekkora volt az "Andy a mesterünk" áprilisi tréfa a MYM-en (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Angie: MARTIIIIIIIIIIN, ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ!!!!!!!!!!! és igenigen, szerelmes vagyok bele, naná. úgy látom, jó kedved van ma. helyeshelyes (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) cuppantalak. nincs kedved hétvégén múzeumba jönni? Halihó! I'm at HOME (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Drága Lola, remek ötlet a múzeum, éppen most lesz majd sajtófotó kiállítás (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Most viszont én jöttem haza, mert jövő héten ugye nem jövök (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) De szólj mikor lenne kedved múzeumolni, különösebb programot nem terveztem a jövő hétre, egyedül hétfőn van suli és pénteken Recoil (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Fletch is our master (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) YES (IMG:style_emoticons/default/wink.gif) Nézzétek azon a képen amin Dave piros ingben van Martinnak milyen csini rúzsos a szája. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Angie egyszer Andy minket is ölelgethetne így. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) IGEN!!!!! (IMG:style_emoticons/default/wub.gif) akarom ezt a Manót is (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) És igen, lesz Andy pólónk (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
|
2010.04. 09. - 20:06:23
Létrehozva:
|
|
|
Angie lesz Andy pólótok??? (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Jajj de jóóó (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
Na most picit én is elmegyek, talán később visszajövök. addig pá (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
|
2010.04. 09. - 20:46:19
Létrehozva:
|
|
|
Angie lesz Andy pólótok??? (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Jajj de jóóó (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Na most picit én is elmegyek, talán később visszajövök. addig pá (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Igen, lesz (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Szombaton Szombathely!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Lola: MARTIN!!!! (áááááááááááááááááááááááááááááááááá) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Jó8, reggel megyek szépülni! |
|
|
|
2010.04. 09. - 20:51:53
Létrehozva:
|
|
|
megjöttem, egy isteniszuper edzésből. erre nincs itt senki. hát rettentőek vagytok.
ööö Angie, jó a sajtófotó is, mert oda is fogok menni, de konkrétan ezen a hétvégén ér véget a glenn brown és én azt nagyon nagyon látni akarom. megyek is, két barátommal, csak még toborzok embereket. de sztem vasárnap fogunk menni végül. igenigen, MARTIIIIIIIIIIIIIIIN!!!!!!!!!!!!!!!!! nem az ezüst miatt, az rettenetes. a csillámport még szeretem is. azért Martin, mert csak. a gyönyörű szemeiért, meg a csodaszexi karjaiért, meg és legeslegeslegfőképpen a lelkéért és szelleméért. és mert egyszer találkoznom kell vele, punktum. dolgom van a csávóval. |
|
|
|
2010.04. 09. - 20:54:54
Létrehozva:
|
|
|
Jajj én inkább a pénteket várom, mint a szombatot (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
|
|
|
|
2010.04. 09. - 21:16:56
Létrehozva:
|
|
|
Szép estét mindenkinek!
most hallgattam meg a death door's-t jajjjj..- de gyöynörű, istenem (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) VAlics, meg Marcsi már nyomják a buliban... én itthon maradtam. Idáig itt volt nálam V, most ment MArcsiért a melóba! Mi újság van? minden olrájt? Loltám.. láttad milyen szexmasínom van? (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) nálam most Halo devo.. szétrepedek (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
|
2010.04. 09. - 21:25:51
Létrehozva:
|
|
|
Szép estét mindenkinek! most hallgattam meg a death door's-t jajjjj..- de gyöynörű, istenem (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) VAlics, meg Marcsi már nyomják a buliban... én itthon maradtam. Idáig itt volt nálam V, most ment MArcsiért a melóba! Mi újság van? minden olrájt? Loltám.. láttad milyen szexmasínom van? (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) nálam most Halo devo.. szétrepedek (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) jajj, szerintem engem holnap citálnak el egy buliba. sok kedvem nincs, de Lacim-hisztiskurva szivem megsértődik ha nem megyek. mert ha nem megyek, a csaja se megy, de akkor meg ugye egyedül marad... pedig tartogatni akartam magam jövő hétre, amikor csütörtökön Jamie, szombaton Szhely. nu mindegy. fizetik (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) láttam a szexmasinod, be is haltam rajta. XD én is én is! vagyis inkább nem, inkább kérnék egy hús-vér hímet. nálam minden olrájt csak nem volt ma lelkierő írni is a dogámba, csak anyagot gyűjtöttem. de olyan fullextrásat edzettem, hogy dorombolni tudnék, olyan jól érzem magam. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) nálad mizujs, szivecsücsök? száz év magány? mondd hogy imádodd! miután kilométeres ódákat zengedeztem róla XD |
|
|
|
2010.04. 09. - 21:27:09
Létrehozva:
|
|
|
megjöttem, egy isteniszuper edzésből. erre nincs itt senki. hát rettentőek vagytok. ööö Angie, jó a sajtófotó is, mert oda is fogok menni, de konkrétan ezen a hétvégén ér véget a glenn brown és én azt nagyon nagyon látni akarom. megyek is, két barátommal, csak még toborzok embereket. de sztem vasárnap fogunk menni végül. igenigen, MARTIIIIIIIIIIIIIIIN!!!!!!!!!!!!!!!!! nem az ezüst miatt, az rettenetes. a csillámport még szeretem is. azért Martin, mert csak. a gyönyörű szemeiért, meg a csodaszexi karjaiért, meg és legeslegeslegfőképpen a lelkéért és szelleméért. és mert egyszer találkoznom kell vele, punktum. dolgom van a csávóval. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Vasárnap mentek, mikor? Ha valamikor délután akkor társaulhatok? (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Martin lelke/teste, mindene jöhet, megölelgetném, kis Manó (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Olyan szép lelke van, imádnivaló, gyönyörű... ahhhh |
|
|
|
2010.04. 09. - 21:32:09
Létrehozva:
|
|
|
Egy kis meló (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
http://starity.hu/sztarok/alan-wilder/, http://starity.hu/sztarok/dave-gahan/, http://starity.hu/sztarok/martin-gore/ Ezt szabadon szerkesztheti mki reg után. Olyan szomorú, hogy alig van róluk vmi írjatok már hozzá ti is vmit. A magyar celebekről több van, mint róluk. (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) ( (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Vasárnap mentek, mikor? Ha valamikor délután akkor társaulhatok? (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Martin lelke/teste, mindene jöhet, megölelgetném, kis Manó (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Olyan szép lelke van, imádnivaló, gyönyörű... ahhhh Tudom, de én már erről beszélek rég. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Martinka lelke és színpadi léte. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
|
2010.04. 09. - 21:36:29
Létrehozva:
|
|
|
Tudom, de én már erről beszélek rég. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Martinka lelke és színpadi léte. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Tudom ám (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Imádom, Gorette énem nagyon erős lett mostanság, sokat segített a Counterfreit2 rajtam és ezt egyszer meg kell neki hálálnom! (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) De most tényleg jó8, fél 6-kor kelek (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Cuppantás!!! |
|
|
|
2010.04. 09. - 21:37:59
Létrehozva:
|
|
|
hehe Mode hagy olvadozzon csak. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Trixx a fő Gorette. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Akkor most meglepődtél gondolom.Én még nem olyan régóta vagyok rajongó.Azelőtt is ismertem egy-két DM számot de igazából onnantól szerelmesedtem beléjük amit már írtam. (IMG:style_emoticons/default/wink.gif) hehe Trixx velem is szokott szórakozni a forum,hogy sok ikont használok. "lekaratéjjjozom" (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) hehe Usi...hát akkor Jong. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Szívesen a képeket. no hát ma megint megleptél - a képek többsége, amiket feltöltöttél új volt nekem!!! köszi! jujj az a túlsminkelt Martin azért gáz volt!!! XDDD jelentem hogy teljesen beleestem most a Faithless zenéjébe!!!! marha jók a szövegeik is!!! (IMG:style_emoticons/default/wub.gif) és igen, Angie, Edó, Lola: MARTIIIIIIIIIIIN!!!!!!!!!!!! (IMG:style_emoticons/default/wub.gif) Angie: jóccakát! de még nem válaszoltál Trixx kérdésére, ami engem is érdekel: milyen a win7? |
|
|
|
2010.04. 09. - 21:40:08
Létrehozva:
|
|
|
nekem mostanában a nightwish is bejön, de az anette olzon féle nem tarja
http://www.youtube.com/watch?v=m7OSYgklnQw...eos=CLxobo1yQfY a klipp elején melyik számot játsza valics kedvese (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) ? |
|
|
|
2010.04. 09. - 21:52:55
Létrehozva:
|
|
|
hol vagytok?
|
|
|
|
2010.04. 09. - 21:54:22
Létrehozva:
|
|
|
Jantar (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) fogalamam nincs (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) tán Ange megmondja... de már szunyál...
Vagy VAlics.. na ő tuti vágná... majd megkérdem tőle holnap, és megmondom (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Senki nincs itt, csak én, meg Lolita.. leglábbis nálam csak mi vagyunk aktívak |
|
|
|
2010.04. 09. - 21:57:54
Létrehozva:
|
|
|
Itt vagyok én is ám, csak msn-ezgetek, meg Dave-ről írok
|
|
|
|
2010.04. 09. - 21:58:32
Létrehozva:
|
|
|
jah, Loli van
várja írótársát, aki mesét néz... vaze. tegnap kérte h jöjjek korábban, jöttem is, erre tökmindegy, ugyanakkor kezdünk, mert mesét néz. szerterúgom a seggét. |
|
|
|
2010.04. 09. - 22:04:44
Létrehozva:
|
|
|
|
|
|