2400 Oldal V  « < 1484 1485 1486 1487 1488 > »   
Szólj hozzá a témáhozÚj téma
> A Fekete Sereg :), Ki itt belépsz, hagyj fel minden reménnyel... :D
Alisha
post 2010.04. 09. - 22:08:55
Létrehozva: #29701

devotee

Addig én oda urgom hozzád Lolikám (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Alisha
post 2010.04. 09. - 22:15:10
Létrehozva: #29702

devotee

Nem ugrom sehova... megyek alukálni
jóccakát midnenkinek, puszika
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Useless-girl
post 2010.04. 09. - 22:21:34
Létrehozva: #29703

devotee

jóccakát Edó! (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

én fordítok (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
lolacska
post 2010.04. 09. - 22:27:45
Létrehozva: #29704

devotee

jóccakát Edóm (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

hajrá, Usi, nekem sem ártana... de nincs most kedvem. :S hiszti (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

(IMG:http://sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-snc3/hs395.snc3/24045_398704912640_722462640_3761343_5590336_n.jpg)

azért ezt érzékelitek? (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
---
post 2010.04. 10. - 06:48:37
Létrehozva: #29705

devotee

Jó reggelt! (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
Na, ezt sem mondtam még itt.

Ez a Sereg olyan, mint Évának az alma. Az anakonda hívogatja, csalogatja az embereket, és utána már nem tudnak menekülni a bűntől. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
Jól gondold meg Bala! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
Viccelek ám. (IMG:style_emoticons/default/wink.gif)

Fenébe ennek az időjárásnak, Vica ott milyen?
Itt kezdenek gyűlni a felhők, pff pedig de jó lenne valami csavargás napsütésben...
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
vicuska
post 2010.04. 10. - 06:50:36
Létrehozva: #29706

devotee

Idézet (Useless-girl @ 2010.04. 09. - 22:37:59) *
no hát ma megint megleptél - a képek többsége, amiket feltöltöttél új volt nekem!!! köszi!
jujj az a túlsminkelt Martin azért gáz volt!!! XDDD

jelentem hogy teljesen beleestem most a Faithless zenéjébe!!!! marha jók a szövegeik is!!! (IMG:style_emoticons/default/wub.gif)

és igen, Angie, Edó, Lola: MARTIIIIIIIIIIIN!!!!!!!!!!!! (IMG:style_emoticons/default/wub.gif)

Angie: jóccakát! de még nem válaszoltál Trixx kérdésére, ami engem is érdekel: milyen a win7?

Jó reggelt.

Usi szívesen képeket.
hehe akkor a vérvörösre festett szájú Martin-on te is vigyorogtál (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

Mentem haza.Majd este jövök.
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
simonbala
post 2010.04. 10. - 06:50:57
Létrehozva: #29707

Newborn
*

Szép napot Mindenkinek! Megint le vagyok maradva, úgyhogy gyorsan átnézem a tegnapi üzeneteket...
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
---
post 2010.04. 10. - 06:51:46
Létrehozva: #29708

devotee

Haza?!
Hol a Jóistenben vagy hajnalban? (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
vicuska
post 2010.04. 10. - 06:52:31
Létrehozva: #29709

devotee

Idézet (Niki @ 2010.04. 10. - 07:48:37) *
Jó reggelt! (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
Na, ezt sem mondtam még itt.

Ez a Sereg olyan, mint Évának az alma. Az anakonda hívogatja, csalogatja az embereket, és utána már nem tudnak menekülni a bűntől. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
Jól gondold meg Bala! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
Viccelek ám. (IMG:style_emoticons/default/wink.gif)

Fenébe ennek az időjárásnak, Vica ott milyen?
Itt kezdenek gyűlni a felhők, pff pedig de jó lenne valami csavargás napsütésben...

Szia. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

Nem tudom milyen az idő még nem voltam kint.Úgy tűnik fúj a szél....

Idézet (Niki @ 2010.04. 10. - 07:51:46) *
Haza?!
Hol a Jóistenben vagy hajnalban? (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

Lajosmizsén.

Idézet (simonbala @ 2010.04. 10. - 07:50:57) *
Szép napot Mindenkinek! Megint le vagyok maradva, úgyhogy gyorsan átnézem a tegnapi üzeneteket...

Szia bala. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Useless-girl
post 2010.04. 10. - 06:55:36
Létrehozva: #29710

devotee

reggelt Sereg!

Bala: csak nyugodtan! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) egyébként ha elfogadod a tanácsom, sokan csináljuk úgy, ha néha lemaradunk, hogy két ablakban nyitjuk meg a fórumot - az egyikben visszaolvasunk, a másikban meg az éppen aktuális hozzászólásokat követjük. de ez csak egy tipp. (IMG:style_emoticons/default/wink.gif)

Niki: itt is felhős.

jajjj de nincs kedvem holnap visszamenni Szegedre!!!!!!!!!!!!!!! (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) meg ma háziznom kell, de be akarom fejezni az IDM 22 fordítását is!!!!

vica: ja, hát azon a képen Martin DURVÁN túlzásba esett a sminkkel!!!
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
---
post 2010.04. 10. - 06:56:50
Létrehozva: #29711

devotee

Én meg megyek aludni mindjárt (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) csak várom hogy száradjon a körmöm, hehehe, olyan állat lakkot találtam artdeco, közepesen sötét, lila és ilyen márványosan fénylik, de nagyon szép, kicsikét olyan indigós, de nagyon jól mutat. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
Kár, hogy holnap már moshatom is le. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
simonbala
post 2010.04. 10. - 06:57:22
Létrehozva: #29712

Newborn
*

Idézet (Niki @ 2010.04. 09. - 17:32:59) *
Jók a képek! Hehehe Vica!

Üdv Bala!
És mi vezetett ide? Csak nézegetted a fórumot, és láttad, hogy fekete sereg? (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)

Csáó mindenki, most lépegetek el... (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
Megyek majd, mindjárt dolgozni. (IMG:style_emoticons/default/wacko.gif)

Jen-ről akrtam megtudni, hogy milyen magas és a google felhozta az egyik beszélgetéseteket. Aztán ahogy tovább nézelődtem, találtam egy csomó jó képet. És utána bejelentkeztem, hogy legyen jogosultságom... Megtetszett a hely kötetlen és vidám légkör.
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
---
post 2010.04. 10. - 06:59:21
Létrehozva: #29713

devotee

Idézet (simonbala @ 2010.04. 10. - 07:57:22) *
Jen-ről akrtam megtudni, hogy milyen magas és a google felhozta az egyik beszélgetéseteket. Aztán ahogy tovább nézelődtem, találtam egy csomó jó képet. És utána bejelentkeztem, hogy legyen jogosultságom... Megtetszett a hely kötetlen és vidám légkör.

Hehehe!!!
Ez jó! Milyen magas? Hihihi. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

Csak nyugodtan üdv itt!
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
---
post 2010.04. 10. - 07:06:43
Létrehozva: #29714

devotee

http://www.youtube.com/watch?v=jR9BPSqFQZE (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

Már régi, de most megint jó volt megnézni. (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Useless-girl
post 2010.04. 10. - 07:10:02
Létrehozva: #29715

devotee

Idézet (simonbala @ 2010.04. 10. - 07:57:22) *

hehe, ez aranyos! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) na és mire jutottál? hány centi magas? (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

Niki: azt tudtad, hogy a nők akkor a legsebezhetőbbek, mikor a körmüket várják, hogy megszáradjon??? XDDDD
legalábbis a vicc ezt mondja! XD
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
simonbala
post 2010.04. 10. - 07:14:02
Létrehozva: #29716

Newborn
*

Idézet (Useless-girl @ 2010.04. 10. - 07:55:36) *
reggelt Sereg!

Bala: csak nyugodtan! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) egyébként ha elfogadod a tanácsom, sokan csináljuk úgy, ha néha lemaradunk, hogy két ablakban nyitjuk meg a fórumot - az egyikben visszaolvasunk, a másikban meg az éppen aktuális hozzászólásokat követjük. de ez csak egy tipp. (IMG:style_emoticons/default/wink.gif)

Niki: itt is felhős.

jajjj de nincs kedvem holnap visszamenni Szegedre!!!!!!!!!!!!!!! (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) meg ma háziznom kell, de be akarom fejezni az IDM 22 fordítását is!!!!

vica: ja, hát azon a képen Martin DURVÁN túlzásba esett a sminkkel!!!

Köszi a tippet!
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Useless-girl
post 2010.04. 10. - 07:15:59
Létrehozva: #29717

devotee

Idézet (simonbala @ 2010.04. 10. - 08:14:02) *
Köszi a tippet!

nincs mit! (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) - így követhetjük az aktualitásokat is (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
simonbala
post 2010.04. 10. - 07:22:42
Létrehozva: #29718

Newborn
*

Idézet (lolacska @ 2010.04. 09. - 23:27:45) *

Hát ez nem semmi! Majdnem leestem a székről! Igazából a mikrifonfej frizura Martinnak dukált volna...

Idézet (Niki @ 2010.04. 10. - 07:59:21) *
Hehehe!!!
Ez jó! Milyen magas? Hihihi. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

Csak nyugodtan üdv itt!

Komolyan! Én csak Dave-et akartam megvédeni, mert az egyik barátom folyton cikizi, hogy hazudik a testmagasságáról...

Idézet (Useless-girl @ 2010.04. 10. - 08:10:02) *
hehe, ez aranyos! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) na és mire jutottál? hány centi magas? (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

Niki: azt tudtad, hogy a nők akkor a legsebezhetőbbek, mikor a körmüket várják, hogy megszáradjon??? XDDDD
legalábbis a vicc ezt mondja! XD

Nem tudtam meg! Valaki esetleg tudja?
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Alisha
post 2010.04. 10. - 07:45:27
Létrehozva: #29719

devotee

Sziasztok!

akkorááááát aludtam.. hogy csak nahhhh.. igaz, Shad fél 3-kor felébresztett, ki kellett vinnem kicsit, de nem nagyon foglalkoztam semmivel- és senkivel, pizsamában vittem ki. illetve felülcsak egy trikó volt rajtam.. egyáltalán nem volt hideg. Itt, ahol lakom, mögöttem suli van, és tegnap valami szülők nevelők bálja volt. El is felejtettem. Lehettem egy látvány, ahogy kócosan, pizsamában, félig aludva sétáltattam a kutyám, illetve inkább ő engem. Mert kint álltak az iskola kapuja előtt, és dohányoztak sokan.. hallottam is, hogy az egyik azt mondja, nagyon szép ez a németjuhász (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) és igeeeeen.. nagyon szééééép (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

Igazából Bala szerintem is alacsonyabb, mint a mit mond, vagy nyilatkozik, viszont ez azt jelenti, hogy Martin még kisebb... na... majd ha egyszer mellettem áll, megmondom a pontos magasságokat (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

Usikám, fordíts csak.... én most SP-ba olvastam bele angolul.. nagyon jóóó.... (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
Lola... ma du olvasom még a 100 év magaányt, egyelőre nem nyilatkoznék róla, remélem a hétvégén kivégzem (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
Vica... de hol voltál, hogvy nem otthon?

Angie alszik még? ilyen sem volt.

Nikikém.. imádom az art deco-t.. minden téren.. tessék olyan smink cuccokat is venni, és ami nagyon fontos.. ecseteket.... douglasban nagyon jók vannak... ha van kb 4 ecseted. már sminkmester vagy.. és ez halálosan komolyan mondom... ha érdekel, majd elmondom melyik az az ecset, ami nélkülözhetetlen.... lehet megvan az egész 3 darabból (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Useless-girl
post 2010.04. 10. - 08:00:17
Létrehozva: #29720

devotee

Bala, Edó, és a többiek: asszem egyszer már kibeszéltük a srácok testmagasságát, de ismétlés a tudás anyja vagy mi (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

Dave: kb. 174 cm
Martin: 165 cm
Andy: lövésem sincs - 180 cm fölött XD

Jennifert én sem tudom, de magas sarkúban kicsit magasabb csak Dave-nél, akkor olyan 180 cm körül lehet. szóval szerintem ő olyan 170valahány lehet alapból. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

Edó: melyik részt olvastad SP-ből? (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) örülök hogy tetszik amúgy angolul is! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

Vica nem anyukájánál volt esetleg? mintha az rémlene hogy rokonokhoz jár Lajosmizsére (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete

2400 Oldal V  « < 1484 1485 1486 1487 1488 > » 
Szólj hozzá a témáhozÚj téma
133 felhasználó olvassa jelenleg ezt a témát (133 vendég és 0 anonim felhasználó)
0 felhasználó: