![]() ![]() |
2010.04. 10. - 08:08:40
Létrehozva:
|
|
|
devotee ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
De lehetséges, hogy ott volt.
Ez a Muse : Resistance... ez nagyon jóóó.. ismeri valamelyikőtök? nekem nagyon tetszik, és ami számot eddig meghallgattam, az mind jó volt (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Hát természetes, az elejétől olvastam az SP-t.. nem csak úgy belekapkodva (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
|
2010.04. 10. - 08:15:38
Létrehozva:
|
|
|
Jó Reggelt!
Épp a SOTU-ról hallgatom a maxikat: everything was almost perfect.... jeeeeeeeeeeeeeeee Ettől annyira jó kedvem van. Itt irok és ütemre bólogatok. Reggel megnéztem a Houstoni állatmentőket. Hehe, volt benne egy kutyus akit örökben fogadtak, mindig követte az új gazdáit. Na mindek nevezték el? Igen, Shad lett. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) jóccakát Edóm (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) hajrá, Usi, nekem sem ártana... de nincs most kedvem. :S hiszti (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) (IMG:http://sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-snc3/hs395.snc3/24045_398704912640_722462640_3761343_5590336_n.jpg) azért ezt érzékelitek? (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Imádom ezt a képet! Andyt fel sem lehet ismerni. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Martinnak meg milyen kis durcis a feje. He-he. és most JONG!................ |
|
|
|
2010.04. 10. - 08:25:25
Létrehozva:
|
|
|
Huhh Edó, jó hogy említetted a Muse új albumát! Már le akartam szedni! MTV-n kaptam el párszor a címadó dalt live-ban, az tetszett. na mindjárt le is szedem.
|
|
|
|
2010.04. 10. - 08:34:28
Létrehozva:
|
|
|
Na jó, akkor el is köszönök! Pá!
|
|
|
|
2010.04. 10. - 08:43:07
Létrehozva:
|
|
|
szia Trixx! szép szombatot! kisütött a nap! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
|
|
|
|
2010.04. 10. - 09:13:14
Létrehozva:
|
|
|
Szia Trixx!
HEhehheheee... én is az előbb jong-ot hallgattam, miközben lengettem a kutyát a szélben! És állandóan éneklek, és teljesen elme betegnek néznek az emberek az utcán. de sebaj. Hát Shadow-nak is ezért lett ez a neve, mert egyébként a törzskönyvi neve Baldo Von nem tudom micsoda... de mikor kicsi volt, nem lehetett tőle lépni. Aludt a lábamnál, én ültem, néztem a tv-t.. össze volt gömbölyödve a lábamon pihenve. És ha felálltam, arrébb léptem, vagy kimentem, fél álomban is követett, ahol megálltam, már telepedett is rám... én voltam a biztonságos pont. Mindig azt mondtam neki,hogy te vagy az árnyékom (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) és ebből lett a Shadow (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Most hívott Valics.. lesz még egy bárányunk (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) jajjj.. annyira aranyosak! Usi.. én először a macis klipjükre figyeltem fel..és most ez a resistance... vagy hogy van.. nem tudom.. hát nagyon tetszett a koncert felvétel... és az, hogy ők is emelvényen vannak, mint a DEVO-nál a srácok.. és a zene is nagyon jó volt (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Ááááááááááááááááhhhhhh... ne tudjátok meg... jön két haverunk is szombathelyre.... hihetetlen.. tegnap Valicsék találkoztak Virgáékkal a buliban, és nagy pofával újságolta Valicsnak, hogy hát ők hova mennek jövő héten.. bibibi... és hogy állítólag lesz még rajtuk kívül 4 tatabányai csaj is, ők is ott szállnak fel buszra. Valics.. annyira röhögött.. mondta neki, hogy hehhehe.. mi vagyunk az a 4 bige.. a gyerek köpni nyelni nem tudott ..Juhééééééj.. úgyhogy 6 helyet tessék nekünk foglalni (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
|
2010.04. 10. - 09:24:59
Létrehozva:
|
|
|
huh, oké Edó, valahogy megoldjuk Angie-vel meg Lolával a helyfoglalást akkor 6 személyre! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) hehe, mintha csak egy zsúfolt étterembe próbálnánk foglalni! XDDD
nem baj az, ha énekelsz, legyen csak jókedved, a többit meg kakild le! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) amúgy jól írtad a Muse album címét. Én nem nagyon nézek már klipeket, csak néha futok beléjük. Majd kivi leszek, már mászik le némi Metallicával és még több Faithless-szel együtt. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
|
2010.04. 10. - 09:39:58
Létrehozva:
|
|
|
FAithless-t szeressük.. metallica nekem nem fekszik... Aki nekem még nagyon tetszik, a Lenny Krawitz... épp tegnap mondtam Jantarnak is... imádom a zenéjét!
Ha mégsem sikerál nekünk helyet foglalni, nem gond, eleget leszünk majd együtt, ne parázz rá (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
|
2010.04. 10. - 09:57:33
Létrehozva:
|
|
|
azért kidolgozunk taktikákat szerintem majd az érintett két csajjal XD (mint Anival és Mirával tettem a júniusi koncert előtt XD na az vicces volt mikor Anita falevelekből meg botokból felépítette a színpadot és azon magyarázta a hadi tervet, hogy hova is kell befutnunk első sorba XD)
JÁÁÁÁÁÁÁÁJ most jelöltem vissza a szombathelyi bulit facebookon, hogy ott leszek!!!! XDDD BEZSONGATOTT egy kicsit! XD |
|
|
|
2010.04. 10. - 10:33:53
Létrehozva:
|
|
|
Hellóka!
Látom hiányoztam, nos ma keltem fél 6-kor, mert 6-ra már mentem kozmetikába Erikához, jól megnyomkorászta a fejem, de legalább eltűntek a dudvák. Már csak a dalmata pöttyöknek kell vissza húzódni és szép, baba arcom lesz. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) 8-kor kezdett nekem Timi, az új fodrászom a fejemnek. Vágás, melír, szárítás... nem régen végeztem és értem haza. Frankó csíkos lett a hajam, nekem tetszik és kis nőies frizura dukált mellé, wow, imádom! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) No majd Alanen meglátjátok (IMG:style_emoticons/default/wink.gif) Win 7 franyek! Bár nagyon még nem kötöttünk szorosabb ismertséget mert a telepítés meg még csomó más program felrakásával volt elfoglalva Péter - a rendszergazda - és fél 5-re éppen végeztünk, fogtam, bevágtam a notit a táskába és rohantam a Nagyvárad térre, ahol már apám várt a kocsival. Este meg nem volt kedvem kiszedni a tasiból, majd ma! Ha érdekel print screeneket majd mutathatok róla. És ma elkezdem a szombathelyi bulira az 52 perces video készítését, asszem jó sokáig el leszek vele. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Hugi, a DV-n láttam rólad egy új képet, nagyon klassz a séród neked is (IMG:style_emoticons/default/wink.gif) Edó, hát ez a pizsiben kutya sétáltatás olyan Bridget Jones-os lehetett, de hát tök cuki pizsiben mászkálni a tavaszi reggelen, szerintem... (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Pusszantom Shadet meg Valicsot is. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Nagyjából ennyi, megyek enni (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) MARTIN!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
|
2010.04. 10. - 10:57:30
Létrehozva:
|
|
|
Angie: persze, jöhetnek majd képek a win7-ről meg a frizudról is! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
na helyes, kényeztetted kicsit magad! köszi, örülök, hogy tetszik az új hajam - bár amúgy több hajam van, csak fodrász után másnap mindig olyan kevésnek látszik! XD Amúgy szerintem is Bridget-es voltál Edó és CUKIIIIIIIIII!!! XDD MARTIIIIIIIIIIIIIN! (IMG:style_emoticons/default/wub.gif) |
|
|
|
2010.04. 10. - 11:18:03
Létrehozva:
|
|
|
Szia Trixx! HEhehheheee... én is az előbb jong-ot hallgattam, miközben lengettem a kutyát a szélben! És állandóan éneklek, és teljesen elme betegnek néznek az emberek az utcán. de sebaj. Hát Shadow-nak is ezért lett ez a neve, mert egyébként a törzskönyvi neve Baldo Von nem tudom micsoda... de mikor kicsi volt, nem lehetett tőle lépni. Aludt a lábamnál, én ültem, néztem a tv-t.. össze volt gömbölyödve a lábamon pihenve. És ha felálltam, arrébb léptem, vagy kimentem, fél álomban is követett, ahol megálltam, már telepedett is rám... én voltam a biztonságos pont. Mindig azt mondtam neki,hogy te vagy az árnyékom (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) és ebből lett a Shadow (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Most hívott Valics.. lesz még egy bárányunk (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) jajjj.. annyira aranyosak! Usi.. én először a macis klipjükre figyeltem fel..és most ez a resistance... vagy hogy van.. nem tudom.. hát nagyon tetszett a koncert felvétel... és az, hogy ők is emelvényen vannak, mint a DEVO-nál a srácok.. és a zene is nagyon jó volt (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Ááááááááááááááááhhhhhh... ne tudjátok meg... jön két haverunk is szombathelyre.... hihetetlen.. tegnap Valicsék találkoztak Virgáékkal a buliban, és nagy pofával újságolta Valicsnak, hogy hát ők hova mennek jövő héten.. bibibi... és hogy állítólag lesz még rajtuk kívül 4 tatabányai csaj is, ők is ott szállnak fel buszra. Valics.. annyira röhögött.. mondta neki, hogy hehhehe.. mi vagyunk az a 4 bige.. a gyerek köpni nyelni nem tudott ..Juhééééééj.. úgyhogy 6 helyet tessék nekünk foglalni (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Cuki ez a sztori a kutyiddal. El tudom képzelni milyen édi lehehetett. Kiskoromban nekünk is volt egy németjuhászunk..... (IMG:style_emoticons/default/wub.gif) Há-há nagy lehetett mikor kiderült hogy ti vagytok azok. Gondolom volt röhögés rendesen. szia Trixx! szép szombatot! kisütött a nap! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) De jó neked! Itt továbbra is be van borulva, így benti pogramot találok ki. Díszpárnát varrjak, vagy olvassak? Egy szép kis new yorkos albumot. Hmmmm hát persze hogy az olvasáshoz nagyobb kedvem van. Közben lemet a SOTU-ból a demo cd is. Imádom. A Walkingban olyan cuki Martin, majdnem rappel. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Angie: persze, jöhetnek majd képek a win7-ről meg a frizudról is! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) na helyes, kényeztetted kicsit magad! köszi, örülök, hogy tetszik az új hajam - bár amúgy több hajam van, csak fodrász után másnap mindig olyan kevésnek látszik! XD Amúgy szerintem is Bridget-es voltál Edó és CUKIIIIIIIIII!!! XDD MARTIIIIIIIIIIIIIN! (IMG:style_emoticons/default/wub.gif) Igen jöhetnek a képek, és tőled is Usi, még nem is láttam az új frizkód. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
|
2010.04. 10. - 11:26:51
Létrehozva:
|
|
|
Szia Lola, látom itt vagy.
Megmutitom neked az én kis notkómat. íme:
notesz.jpg ( 28.54K )
Letöltések száma: 5Van hozzá illő tollacska is, a kolléganőmtől kaptam. Már csak egy olyan szép belső oldal hiányzik, mint a tiéd. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
|
2010.04. 10. - 11:32:17
Létrehozva:
|
|
|
sziasztok édeseim!
egy hét egy hét egy hét egy hét egy hét egy hét!!!! annyira jól ébredek, mióta edzéssel zárom a napot! isteni! ráadásul tegnap ágyneműt mostam, és incsifincsi illatos, pihepuha közegben ébredtem. nyami. Bala, örülök hogy tetszett a kép, én is kinyúltam rajta. mindenkin. hogy Dave még drótbozonttal is szép, hogy Martin milyen gyönyörű a ciki páducminta ellenére, és Andy... áááááááááááááááááááá Edó, meghalok a kutyudon, annyira imádom. és örülök hogy pihiztél. jajj, én még mindig Popper Pétert olvasok és teljesen odavagyok érte. na mindjárt be is blogolom, amit akartam róla. na ehhez kapcs. tegnap éjjel megnéztem a suzi és tekergőt. tudom hogy alap de én még csak most láttam először. olyan éééééédes volt. Dave magassága: megmondom én nektek: TÖKÉLETES! olyan arányos a fiú hogy belehalok... (IMG:style_emoticons/default/wub.gif) Martin meg egy padlócirkáló, de őt is imádom. legalább egyenesben tudok a zöld szemeibe révedni. sőt, lehet még 1-2 centivel magasabb is vagyok nála? XDDDD Andy meg szerintem inkább 190 mint 180. mert Dave is megvan 180 körül igen közel szerintem. Andy hatalmas. még amikor meet&greetnél írta Preci vagy Faith, akkor ott volt hogy 190 körüli Andy. (our master XD) jajj a Muse! de imádom. na az a pasi aztán tud énekelni! ahogy a feeling gooodot énekli... hát kész vagyok a falzettjeitől. zseniális. wow, Sedi törzskönyvezett? nekünk egyzser volt törzskönyves kutyink, a Bull (Nyírturai Fantom Bull volt e neve, szegény XD) aki egy óriás snauzer volt és szerelmes voltam belé. imáédom a snauzereket, ngyonnagyon. 3 snauzerünk volt egymás után, mindegyik tünemény volt. csak rengeteget zabáltak XD Edó, poén ez a sztori a két haverral. kicsit nem volt képbe. ahogy mondani szoktad, csehkettőt nézett XD Angiem, eszerint nem jössz Lacimhoz fodrászolni. kár. na majd legközelebb. jövő hétre kész lesz a melírom, meg a vágásom, és hipercsúcsszuper hajam lesz nekem is (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) tegnap visszaolvasgattam a kedvenc blogomat meg telekommenteltem, tök jó volt. ismeritek az addictot? reklámblog és zseniális. Szia Lola, látom itt vagy. Megmutitom neked az én kis notkómat. íme:
notesz.jpg ( 28.54K )
Letöltések száma: 5Van hozzá illő tollacska is, a kolléganőmtől kaptam. Már csak egy olyan szép belső oldal hiányzik, mint a tiéd. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) óóóóóóóóóóóóó de gyönyörűű! nagyon tetszik. ja és láttam ám az ülőgarnitúrátokat is, nagyon jó ízléssel választottatok, hajrá minimál (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) hanem hallod, ha egyszer találkozunk, rajzolok neked olyan belső oldalt, oké? (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
|
2010.04. 10. - 11:37:03
Létrehozva:
|
|
|
sziasztok édeseim! egy hét egy hét egy hét egy hét egy hét egy hét!!!! annyira jól ébredek, mióta edzéssel zárom a napot! isteni! ráadásul tegnap ágyneműt mostam, és incsifincsi illatos, pihepuha közegben ébredtem. nyami. Bala, örülök hogy tetszett a kép, én is kinyúltam rajta. mindenkin. hogy Dave még drótbozonttal is szép, hogy Martin milyen gyönyörű a ciki páducminta ellenére, és Andy... áááááááááááááááááááá Edó, meghalok a kutyudon, annyira imádom. és örülök hogy pihiztél. jajj, én még mindig Popper Pétert olvasok és teljesen odavagyok érte. na mindjárt be is blogolom, amit akartam róla. na ehhez kapcs. tegnap éjjel megnéztem a suzi és tekergőt. tudom hogy alap de én még csak most láttam először. olyan éééééédes volt. Dave magassága: megmondom én nektek: TÖKÉLETES! olyan arányos a fiú hogy belehalok... (IMG:style_emoticons/default/wub.gif) Martin meg egy padlócirkáló, de őt is imádom. legalább egyenesben tudok a zöld szemeibe révedni. sőt, lehet még 1-2 centivel magasabb is vagyok nála? XDDDD Andy meg szerintem inkább 190 mint 180. mert Dave is megvan 180 körül igen közel szerintem. Andy hatalmas. még amikor meet&greetnél írta Preci vagy Faith, akkor ott volt hogy 190 körüli Andy. (our master XD) jajj a Muse! de imádom. na az a pasi aztán tud énekelni! ahogy a feeling gooodot énekli... hát kész vagyok a falzettjeitől. zseniális. wow, Sedi törzskönyvezett? nekünk egyzser volt törzskönyves kutyink, a Bull (Nyírturai Fantom Bull volt e neve, szegény XD) aki egy óriás snauzer volt és szerelmes voltam belé. imáédom a snauzereket, ngyonnagyon. 3 snauzerünk volt egymás után, mindegyik tünemény volt. csak rengeteget zabáltak XD Edó, poén ez a sztori a két haverral. kicsit nem volt képbe. ahogy mondani szoktad, csehkettőt nézett XD Angiem, eszerint nem jössz Lacimhoz fodrászolni. kár. na majd legközelebb. jövő hétre kész lesz a melírom, meg a vágásom, és hipercsúcsszuper hajam lesz nekem is (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) tegnap visszaolvasgattam a kedvenc blogomat meg telekommenteltem, tök jó volt. ismeritek az addictot? reklámblog és zseniális. óóóóóóóóóóóóó de gyönyörűű! nagyon tetszik. ja és láttam ám az ülőgarnitúrátokat is, nagyon jó ízléssel választottatok, hajrá minimál (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) hanem hallod, ha egyszer találkozunk, rajzolok neked olyan belső oldalt, oké? (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Oké, akkor viszem a notimat. Ja, az mindig nálam van. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Köszi, nekünk is tetszik a sarok. Ahogy használjuk, egyre jobban imádjuk. Annyira a kényelmes, puha, teljesen kiszolgálja az igényeinket. Mindenki fodrászhoz megy? Jól van szépüljetek csajok! |
|
|
|
2010.04. 10. - 11:43:41
Létrehozva:
|
|
|
Oké, akkor viszem a notimat. Ja, az mindig nálam van. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Köszi, nekünk is tetszik a sarok. Ahogy használjuk, egyre jobban imádjuk. Annyira a kényelmes, puha, teljesen kiszolgálja az igényeinket. Mindenki fodrászhoz megy? Jól van szépüljetek csajok! hát nekem jelentősen egyszerűbb. a fodrászom a legjobb barátom. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) úgy kell a kezére csapnom, hogy ne folyton a hajam baszgassa. XD ingyen bérmentve csúcsminőség (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) mi mi mi??? hova hozod a noteszt? csak nem te is jössz szombathelyre??? vagy mi??? nu? lemaradtam? |
|
|
|
2010.04. 10. - 11:51:18
Létrehozva:
|
|
|
hát nekem jelentősen egyszerűbb. a fodrászom a legjobb barátom. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) úgy kell a kezére csapnom, hogy ne folyton a hajam baszgassa. XD ingyen bérmentve csúcsminőség (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) mi mi mi??? hova hozod a noteszt? csak nem te is jössz szombathelyre??? vagy mi??? nu? lemaradtam? Ááááá egy ilyen barát kellene nekem is aki folyton a hajam baszgassa. Felér egy orgazmussal. Na jó nem, de majdnem. Annnyira imádom. Ari vagy, nem, no Szombathely. Csak írtad hogy ha egyszer találkozunk. És egyszer fogunk is. Meg remélem többször is. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Pl. mikor olvastam hogy mentek kiállításra... itt nálunk 1 múzeum van.... nem sok lehetőség. Á Edó, írtad Nikinek az ecsetet. Én mostanság kezdem el használni a szemsminkhez. Eddg applikátorral (?) csináltam. Még elég ügyetlen vagyok, de nem adom fel. Persze azt sem tudom jó fajta ecsettel csiálom-e. Milyen kell? |
|
|
|
2010.04. 10. - 11:53:38
Létrehozva:
|
|
|
Ááááá egy ilyen barát kellene nekem is aki folyton a hajam baszgassa. Felér egy orgazmussal. Na jó nem, de majdnem. Annnyira imádom. Ari vagy, nem, no Szombathely. Csak írtad hogy ha egyszer találkozunk. És egyszer fogunk is. Meg remélem többször is. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Pl. mikor olvastam hogy mentek kiállításra... itt nálunk 1 múzeum van.... nem sok lehetőség. ajj, na ha Szolnokon járok, majd mindenképpen összeugrunk. kár hogy nem jössz szhelyre. jó lesz (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) a kiállítás. igen, a Glenn Brown, van egy kis Mode-kötődése is neki, ugyebár, klipet csinált a nem is tudom mihez, de csak így fakultatíve, nem az a hivatalos klip. meg amúgy is, nagyon jó kritikát olvastam róla, és a LuMúban amúgy is mindig klassz kiállítások vannak. az Antonon is leakadtam, olyan profi volt. jajj, Lacim. hát ő kis ügyes. és úgy mossa az ember haját... áááá, fejkörnyéki csakráim csak úgy vigyorognak. meg amúgy is ügyes. bár - mindenkinek tök kis modern laza frizurákat csinál, nálam meg mindig elszalad vele a ló, és olyan barokkos, túltupírozott fejet varázsol nekem, hogy mindig összeveszünk, mert én lapítom, ő meg hisztizik. egy kisztis kis ribi amúgy, de imádom (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
|
2010.04. 10. - 12:04:51
Létrehozva:
|
|
|
Oké összefutunk. De biztosan lesz rá alkalom és lehetőségem, hogy felmenjek Pestre garázdálkodni. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
Az Anton kiállításért nagyon fájt - fáj a szívem. Zolimat nem tudtam rábeszélni, benneteket pedig akkor még nem ismertelek... (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) El is hiszem hogy vigyorognak. Sok energiapont van a fejen. Ide nekem most Lacit, mossa meg a hajam, á vagy inkább Martin mossa... utána.... (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) He-he. Éhes disznó.... Jut eszembe, megyek és összeütök valami kajeszt. Puszi. |
|
|
|
2010.04. 10. - 12:08:07
Létrehozva:
|
|
|
Ááááá egy ilyen barát kellene nekem is aki folyton a hajam baszgassa. Felér egy orgazmussal. Na jó nem, de majdnem. Annnyira imádom. Ari vagy, nem, no Szombathely. Csak írtad hogy ha egyszer találkozunk. És egyszer fogunk is. Meg remélem többször is. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Pl. mikor olvastam hogy mentek kiállításra... itt nálunk 1 múzeum van.... nem sok lehetőség. Á Edó, írtad Nikinek az ecsetet. Én mostanság kezdem el használni a szemsminkhez. Eddg applikátorral (?) csináltam. Még elég ügyetlen vagyok, de nem adom fel. Persze azt sem tudom jó fajta ecsettel csiálom-e. Milyen kell? Na lefotózom a három legfontosabb ecsetet, és mindnél leírom, hogy mire kell használni. Így tuti nem fogsz hibázni. Applikátorral nem lehet szépen dolgozni.. illetve lehet vele csinálni dolgokat, de nem mindenre az való! Jó lesz így? csúcsszuper sminkes lesz belőled (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
|
![]() ![]() |