2400 Oldal V  « < 1486 1487 1488 1489 1490 > »   
Szólj hozzá a témáhozÚj téma
> A Fekete Sereg :), Ki itt belépsz, hagyj fel minden reménnyel... :D
Useless-girl
post 2010.04. 10. - 12:09:18
Létrehozva: #29741

devotee

Trixx: neked is nagyon csini a notid! IMÁDOM a mintát rajta! szeretem az ilyen diszkrét díszítéseket!!!
és szerintem olvass!! XD milyen New Yorkos album? csak nem National Geographic-os??? (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) mert az vicának meg nekem is megvan! XD

MUSE ROCKS!!! XD jajj én is nagyon imádom ahogy a Feeling good-ot énekli!!! Mondjuk nekem a Maps of a problematique a kedvenc számom tőlük. kivi leszek az új albumra, mindjárt bepakolom a Metallicska számok mögé winampra (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

jah, kép az új fejemről (több hajam van ám!!!!):
http://useless-girl.deviantart.com/art/ID-...pring-160020047
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
lolacska
post 2010.04. 10. - 12:09:45
Létrehozva: #29742

devotee

óóóóó
én is imádom ha a fejemet nyiszogtatják. nagyon nyami, a fejmasszírozóról nem is beszélve, amit már dumcsiztunk itt. jajj, nagyon fini.

egy hajmosást én is elviselnék, bár én inkább magam mosnám a Dave haját. hjajj, bele is írtam ezt a NOuvelles-be annyira imádom. azért a szöszi is moshatná a hajam, csak Dave-nek hosszabbak az ujjai (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Alisha
post 2010.04. 10. - 12:11:14
Létrehozva: #29743

devotee

NEkem is főznöm kell.. pangasius-t csinálok, rizi-bizivel... ki szereti? jajjj... de fincsi lesz.. csak még nem tudom, hogy simán csak kirántsam, vagy csináljak valami tejszínes trutyit hozzá spenóttal.. ötletek?

Idézet (lolacska @ 2010.04. 10. - 13:09:45) *
óóóóó
én is imádom ha a fejemet nyiszogtatják. nagyon nyami, a fejmasszírozóról nem is beszélve, amit már dumcsiztunk itt. jajj, nagyon fini.

egy hajmosást én is elviselnék, bár én inkább magam mosnám a Dave haját. hjajj, bele is írtam ezt a NOuvelles-be annyira imádom. azért a szöszi is moshatná a hajam, csak Dave-nek hosszabbak az ujjai (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

Ahh-.. dave ujjai (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) NEKEM NE A HAJAM MOSSAAA (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Useless-girl
post 2010.04. 10. - 12:11:25
Létrehozva: #29744

devotee

Idézet (Alisha @ 2010.04. 10. - 13:08:07) *
Na lefotózom a három legfontosabb ecsetet, és mindnél leírom, hogy mire kell használni. Így tuti nem fogsz hibázni. Applikátorral nem lehet szépen dolgozni.. illetve lehet vele csinálni dolgokat, de nem mindenre az való! Jó lesz így? csúcsszuper sminkes lesz belőled (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

ez a téma engem is érdekelni fog!!!!!!!!!! kivi leszek mit mond a mester! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
(mondjuk feltalálom én magam fülpiszkálóval is! azzal is ügyesen lehet dolgozni! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) )
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
lolacska
post 2010.04. 10. - 12:14:14
Létrehozva: #29745

devotee

na végre
a hatodik link, amin próbáltam, végre működik és nincs leszedve jogsértés miatt XD
csorog lefelé a Muse-om. van egy régebbim meg most ez lesz. nyami.
két zene van betervezve megismerkedésre nálam a nyárra: a Muse meg a Massive Attack
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
name
post 2010.04. 10. - 12:16:12
Létrehozva: #29746

devotee

Idézet (Alisha @ 2010.04. 10. - 13:08:07) *
Na lefotózom a három legfontosabb ecsetet, és mindnél leírom, hogy mire kell használni. Így tuti nem fogsz hibázni. Applikátorral nem lehet szépen dolgozni.. illetve lehet vele csinálni dolgokat, de nem mindenre az való! Jó lesz így? csúcsszuper sminkes lesz belőled (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

Köszi-köszi! Csucsszuper... jó lenne. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
lolacska
post 2010.04. 10. - 12:19:04
Létrehozva: #29747

devotee

Idézet (Alisha @ 2010.04. 10. - 13:11:14) *
NEkem is főznöm kell.. pangasius-t csinálok, rizi-bizivel... ki szereti? jajjj... de fincsi lesz.. csak még nem tudom, hogy simán csak kirántsam, vagy csináljak valami tejszínes trutyit hozzá spenóttal.. ötletek?

Ahh-.. dave ujjai (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) NEKEM NE A HAJAM MOSSAAA (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

te mocskos disznó!!! háháháháháháháháháháháháháháháháhááháháhá
naná hogy nekem se a hajam, de azt IS. vagyis izé, úgy képzelem, ülünk a kádban, én ülök hátul, ő előttem, és nekem dől, és mosom a haját, és közben a keze azt csinál a víz alatt, amit csak akar...
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Alisha
post 2010.04. 10. - 12:19:14
Létrehozva: #29748

devotee

Na mindjárt neki is állok.. sminkes tanoncok (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Useless-girl
post 2010.04. 10. - 12:20:27
Létrehozva: #29749

devotee

Idézet (lolacska @ 2010.04. 10. - 13:14:14) *
na végre
a hatodik link, amin próbáltam, végre működik és nincs leszedve jogsértés miatt XD
csorog lefelé a Muse-om. van egy régebbim meg most ez lesz. nyami.
két zene van betervezve megismerkedésre nálam a nyárra: a Muse meg a Massive Attack

Mindkettő atombetonkirály együttes szerintem. Massive-ot rég hallgattam, de nekem a Mezzanine album tetszett a legjobban (asszem így kell írni XD) - ha a Massive Attack bejön majd akkor utána érdemes a Portishead-del is próbálkozni mert hasonló kategória. Mondjuk nekem a MA jobban bejött kicsit - elborultabb XD - viszont a Portisheadtől a Roads örök kedvenc szám! nagyon gyönyörűen fájdalmas! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
name
post 2010.04. 10. - 12:28:23
Létrehozva: #29750

devotee

Idézet (Useless-girl @ 2010.04. 10. - 13:09:18) *
Trixx: neked is nagyon csini a notid! IMÁDOM a mintát rajta! szeretem az ilyen diszkrét díszítéseket!!!
és szerintem olvass!! XD milyen New Yorkos album? csak nem National Geographic-os??? (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) mert az vicának meg nekem is megvan! XD

MUSE ROCKS!!! XD jajj én is nagyon imádom ahogy a Feeling good-ot énekli!!! Mondjuk nekem a Maps of a problematique a kedvenc számom tőlük. kivi leszek az új albumra, mindjárt bepakolom a Metallicska számok mögé winampra (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

jah, kép az új fejemről (több hajam van ám!!!!):
http://useless-girl.deviantart.com/art/ID-...pring-160020047

Köszi. Én is imádom az ilyen diszkrét díszítést. A kevesebb néha több - ahogy mondják.

Most nem azt olvasom, hanem a képen a mögötte lévőt.
Á nem is rajongok Amerikáért. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
Mellékelt állomány:  k__nyv.jpg ( 54.31K ) Letöltések száma: 8

Usi, nagyon csini a hajad! Tök szexi. Nagyon szép vagy ezen képen (is).
Igen, tudom sok hajad van. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Már láttam másik képeken. Abból lehet jó frizurát készíteni.

A hozzászólást -Trixx- szerkesztette a következő időpontban: 2010.04. 10. - 12:26:06
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Angelus
post 2010.04. 10. - 12:28:54
Létrehozva: #29751

devotee

Haverkodunk...

(IMG:http://img709.imageshack.us/img709/9273/win701.jpg)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
name
post 2010.04. 10. - 12:31:21
Létrehozva: #29752

devotee

Idézet (Alisha @ 2010.04. 10. - 13:11:14) *

Ééééééééééén szeretem. Imádom a halat és a rizst is. Én a tejszínes trutyira szavaznék. Most csorog a nyálam....

Idézet (lolacska @ 2010.04. 10. - 13:19:04) *
te mocskos disznó!!! háháháháháháháháháháháháháháháháhááháháhá
naná hogy nekem se a hajam, de azt IS. vagyis izé, úgy képzelem, ülünk a kádban, én ülök hátul, ő előttem, és nekem dől, és mosom a haját, és közben a keze azt csinál a víz alatt, amit csak akar...

Megmossa a lábadujját? (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Angelus
post 2010.04. 10. - 12:31:30
Létrehozva: #29753

devotee

(IMG:http://img412.imageshack.us/img412/1926/win702.jpg)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
lolacska
post 2010.04. 10. - 12:32:09
Létrehozva: #29754

devotee

szintén a tejszínes spenótos szószra szavazok

ANYÁM
elindult a Resistance a winampban, és az első taktustól odavagyok érte. valami elb@szottul szexi hangja van ennek a srácnak. drága anyám, nagyon bejön... na meg is vizsgálom a szövegvilágot
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
name
post 2010.04. 10. - 12:33:04
Létrehozva: #29755

devotee

Idézet (Angelus @ 2010.04. 10. - 13:28:54) *

Széééééééééép.
A win7 is.
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
lolacska
post 2010.04. 10. - 12:33:52
Létrehozva: #29756

devotee

Idézet (Trixx @ 2010.04. 10. - 13:31:21) *
Megmossa a lábadujját? (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

jujj, az is milyen szexi... bármimet moshatja szabadon, korlátozás nélkül.
egymást mosdatni, édes istenem a legcsodásabb lehet... szimbolikus... egymást megtisztítani. jaaajjj
költői hangulatban vagyok
írni kéne egy verset XD
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
name
post 2010.04. 10. - 12:35:33
Létrehozva: #29757

devotee

Idézet (lolacska @ 2010.04. 10. - 13:33:52) *
jujj, az is milyen szexi... bármimet moshatja szabadon, korlátozás nélkül.
egymást mosdatni, édes istenem a legcsodásabb lehet... szimbolikus... egymást megtisztítani. jaaajjj
költői hangulatban vagyok
írni kéne egy verset XD

Nosza rajta! De legyen benne mosdatás! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
Egyébként tényleg nagyon szexi és bennsőséses...
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Alisha
post 2010.04. 10. - 12:51:10
Létrehozva: #29758

devotee

Ez egy satírozó egyes, úgy kell kérni, hogy hegyes végű satírozó. A szemhéjon a mélyítő ívben használjuk. Simán fel is lehet vele vinni a szemhéjpúdert, de ha árnyékoltok, ezzel a legegyszerűbb. CSak oda teszitek a gödör szélére, és óvatosan elkezditek befelé húzni. Szinte magától fog dolgozni.

Kerekített végű lapos ecset. Én ezt arra szoktam használni, hogy elsatírozok vele. Pl kihúzod a szemed alul felül szemcerkával, és ezzel gyönyörűen el lehet satírozni, ez a füstös szem alapja, bármilyen színt használsz is utána. Nagyon rövid a szőre, és nagyon sűrűn van illesztve, nagyon kemény.
Csatolt állományok
Mellékelt állomány:  ecsetek_1.jpg ( 30.72K ) Letöltések száma: 1
Mellékelt állomány:  ecsetek_6.jpg ( 27.32K ) Letöltések száma: 2

A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Useless-girl
post 2010.04. 10. - 12:51:14
Létrehozva: #29759

devotee

Trixx: ISTENEEEEEMMMM most nagyon irigyellek már megint !!!!! (perpilla a New Yorkos albumjaid miatt!!! XDDD jaja, az a kisebb Nat.Geo-s van meg vicának meg nekem is. azt is ki kéne már olvasnom!!!)

Angie: huhhhhh, tetszik a kezelőfelület!!! (meg persze a Martinos háttered is XD mert MARTIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIN!!!!!!!!!!!! (IMG:style_emoticons/default/wub.gif) (IMG:style_emoticons/default/wub.gif) (IMG:style_emoticons/default/wub.gif) )

Lola: na már nekem is fenn van a Muse album a winampon csak még van pár Metallica szám előtte (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) amúgy láttad amit neked írtam Massive Attackről?

A hozzászólást -Useless-girl- szerkesztette a következő időpontban: 2010.04. 10. - 12:52:00
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Alisha
post 2010.04. 10. - 12:57:26
Létrehozva: #29760

devotee

Ez a harmadik ecset neve kis félkörívű ecset. Alapozó illetve korrektor eldolgozására használják, de én ezzel viszem fel a szemhéjpúdert, a szemgolyó felett.... a másik nagyobb ecsetet is ugyan erre használom... nekem ez jött be (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
Csatolt állományok
Mellékelt állomány:  ecsetek_2.jpg ( 22.31K ) Letöltések száma: 1

A lap tetejére

+Hozzászólás idézete

2400 Oldal V  « < 1486 1487 1488 1489 1490 > » 
Szólj hozzá a témáhozÚj téma
116 felhasználó olvassa jelenleg ezt a témát (116 vendég és 0 anonim felhasználó)
0 felhasználó: