![]() ![]() |
2010.04. 10. - 12:58:28
Létrehozva:
|
|
|
devotee ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Ez egy satírozó egyes, úgy kell kérni, hogy hegyes végű satírozó. A szemhéjon a mélyítő ívben használjuk. Simán fel is lehet vele vinni a szemhéjpúdert, de ha árnyékoltok, ezzel a legegyszerűbb. CSak oda teszitek a gödör szélére, és óvatosan elkezditek befelé húzni. Szinte magától fog dolgozni. Kerekített végű lapos ecset. Én ezt arra szoktam használni, hogy elsatírozok vele. Pl kihúzod a szemed alul felül szemcerkával, és ezzel gyönyörűen el lehet satírozni, ez a füstös szem alapja, bármilyen színt használsz is utána. Nagyon rövid a szőre, és nagyon sűrűn van illesztve, nagyon kemény. Köszi Edó! Ez nagy segítség. Mentem is az asztalra. Szóval eddig én tök sz.r ecsetet használtam. Nagy cupp neked! |
|
|
|
2010.04. 10. - 13:04:28
Létrehozva:
|
|
|
ez az ezüst nyelű ecset is a szemhéj festék felvitelére való.. legalábbis én erre használom (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
Ezzel pedig a szemöldököt lehet áthúzni. Nagyn fontos, hogy ha valaki otthon csinálja a szemöldökét, és színezi azt, azt semmi képpen se szemcerkával tegye. Attól sajna kihullhat a szőr. Erre való a szemöldök porfesték.. és ez a remek kis ecset. Én ezt pl fillérekért vettem a müllerben... a gyerek sminkek közt találtam, és imádom. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) tessék ilyet használni!!!! nagyon szép ívet lehet vele rajzolni, igazi klasszikusat... segít a ferde vágása az ecsetnek! Na ennyi csajszlik! tessék mindig kicsit áldozni rá, és nagyon profájlörök lesztek (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) nem olcsó a jó ecset, tehát ne lepődjetek meg, ha 3000 Ft környékén kaptok egyet... de ennek ennyi az ára. Nekem már 10 éve vannak, tehát enni utána már nem kérnek (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
Csatolt állományok
|
|
|
|
2010.04. 10. - 13:07:41
Létrehozva:
|
|
|
láttam amit írtál, Usim, persze, köszi (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
most ez a Muse nagyon nagyon bejön, eszméletlenül betalált nekem a zeneisége. a szöveget majd mindjárt megvizsgálom, csak Trixx szavára hallgatva írtam egy gyors kis versikét. nem valami klasszikus, de így sikerült, tessék sziveim, tavaszi szerelmes vers Lolitól Vizedben áznék most kedvesem Szerelmed hogy körülfolyja testem Pórusaimba ázó közegedben Bőröm simító tenyeredben Várnám a majdani tisztulást Átmosni vágynánk a másikat Fényünkkel tisztítva mocskokat Mit rongy-testünk magába felitat Felhőkbe vonva az álmokat De hiába várjuk a tisztulást Ahol a megtapadt piszok ül Kimosnám a koszt sejtjeid közül Hajad fénylik és jobban hall a fül Agyadban a fájás talán lecsendesül Ha egyszer elérjük a tisztulást De bármit teszel, a szenny megmarad Akárhogyan is dörzsölöd magad Mikor azt hiszed, már-már tiszta vagy Rájössz, a szerelem piszka is átitat És hiába várod a tisztulást. De tudod, kicsim, nem baj ez, hiszen Ezt a mi közös piszkunkat hívják úgy: szerelem. |
|
|
|
2010.04. 10. - 13:09:14
Létrehozva:
|
|
|
Trixx: ISTENEEEEEMMMM most nagyon irigyellek már megint !!!!! (perpilla a New Yorkos albumjaid miatt!!! XDDD jaja, az a kisebb Nat.Geo-s van meg vicának meg nekem is. azt is ki kéne már olvasnom!!!) Angie: huhhhhh, tetszik a kezelőfelület!!! (meg persze a Martinos háttered is XD mert MARTIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIN!!!!!!!!!!!! (IMG:style_emoticons/default/wub.gif) (IMG:style_emoticons/default/wub.gif) (IMG:style_emoticons/default/wub.gif) ) Lola: na már nekem is fenn van a Muse album a winampon csak még van pár Metallica szám előtte (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) amúgy láttad amit neked írtam Massive Attackről? Szoktál irigyelni? (IMG:style_emoticons/default/blink.gif) Nincs miért. Karácsonyra szoktam kapni őket. Erősen célzok a családtagjaimnak. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Van nalunk egy jó könyvesbolt ahol 70%-os leértekelések szoktak lenni. Na ott vettem a Chrysler-es albumot 3990-ért!!! Úgy örültem mint majom a farkának. |
|
|
|
2010.04. 10. - 13:11:50
Létrehozva:
|
|
|
Aaaaaaaaahhhh... Lola.... ezt súgd majd a fülembe szombathelyen! ez valami isteni (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
Angie... milyen kis tiszta a képernyőd. Nekem itt annyi baszás van, alig látszik Dave... persze ki van kerülve a kis drága (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) hogy kell ilyen képet csinálni? megmutatnám, de elájultok (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
|
2010.04. 10. - 13:13:06
Létrehozva:
|
|
|
Aaaaaaaaahhhh... Lola.... ezt súgd majd a fülembe szombathelyen! ez valami isteni (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) rágjalak meg. (IMG:style_emoticons/default/wub.gif) nem olyan jó azért, de örülök ha tetszik (IMG:style_emoticons/default/wub.gif) jah és köszi a sminktippeket. majd ha sok pénzem lesz veszek ilyeneket. hálistennek nekem szép a szemöldököm, nem kell festeni, de elmondod, miért baj a szemcerka? csak kíváncsiságból |
|
|
|
2010.04. 10. - 13:13:27
Létrehozva:
|
|
|
Na megyek.. csinálok ebédet.. nem lesz tejszínes cucc.. mert nincs itthon tejszín.. és apunak felvittem az összes zsugám, nehogy elköltsem.. úgyhogy marad a rántott hal. jójaz! (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
|
|
|
|
2010.04. 10. - 13:14:06
Létrehozva:
|
|
|
Edó
prin screent nyomd meg ha lapropod van, akkor nekem pl fn és print screen. és akkor bevágja a vágólapra, nyitsz egy paintet pl és beilleszted |
|
|
|
2010.04. 10. - 13:14:13
Létrehozva:
|
|
|
rágjalak meg. (IMG:style_emoticons/default/wub.gif) nem olyan jó azért, de örülök ha tetszik (IMG:style_emoticons/default/wub.gif) jah és köszi a sminktippeket. majd ha sok pénzem lesz veszek ilyeneket. hálistennek nekem szép a szemöldököm, nem kell festeni, de elmondod, miért baj a szemcerka? csak kíváncsiságból Kihullik tőle a szemöldököd (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
|
2010.04. 10. - 13:14:26
Létrehozva:
|
|
|
ez az ezüst nyelű ecset is a szemhéj festék felvitelére való.. legalábbis én erre használom (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Ezzel pedig a szemöldököt lehet áthúzni. Nagyn fontos, hogy ha valaki otthon csinálja a szemöldökét, és színezi azt, azt semmi képpen se szemcerkával tegye. Attól sajna kihullhat a szőr. Erre való a szemöldök porfesték.. és ez a remek kis ecset. Én ezt pl fillérekért vettem a müllerben... a gyerek sminkek közt találtam, és imádom. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) tessék ilyet használni!!!! nagyon szép ívet lehet vele rajzolni, igazi klasszikusat... segít a ferde vágása az ecsetnek! Na ennyi csajszlik! tessék mindig kicsit áldozni rá, és nagyon profájlörök lesztek (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) nem olcsó a jó ecset, tehát ne lepődjetek meg, ha 3000 Ft környékén kaptok egyet... de ennek ennyi az ára. Nekem már 10 éve vannak, tehát enni utána már nem kérnek (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Még egyszer köszi a profi tácsokat. Jövö hónapban be is ruházok egy-két szemhélyfestékes ecsetbe. |
|
|
|
2010.04. 10. - 13:17:19
Létrehozva:
|
|
|
Edó prin screent nyomd meg ha lapropod van, akkor nekem pl fn és print screen. és akkor bevágja a vágólapra, nyitsz egy paintet pl és beilleszted pffff.... szerinted értettem? laptopom van... na mindjárt meglátom, nm tudom miről beszéltél, de körül nézek itten (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Én megnyomtam a FN printscreen-t, de semmi nem történt.. kell valaminek történnie? Még egyszer köszi a profi tácsokat. Jövö hónapban be is ruházok egy-két szemhélyfestékes ecsetbe. Szívesen Trixx, Lola! |
|
|
|
2010.04. 10. - 13:17:37
Létrehozva:
|
|
|
Ange itt vagy még?
Állítgatod a géped? Ismered a Nexus task bart? |
|
|
|
2010.04. 10. - 13:17:48
Létrehozva:
|
|
|
Szerintem most elmegyek már tényleg főzni, mert kilyukad a gyomor!!!
|
|
|
|
2010.04. 10. - 13:18:59
Létrehozva:
|
|
|
Edó baba: Kösssszönöm Messsszter én is a sminktippeket!!!
mostanában jött rám a kísérletezgetés (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) én amit tanulgattam azt magamtól vagy Anitámtól szerváltam be - na szerintem ő őstehetség, pedig nem tanulta. általában ő szokott kisminkelni mode koncik előtt (ez nálunk már egyfajta rituálé XD) - persze akkor ha ő is jön (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) jah jól lementettem a képeket meg a leírásaidat wordbe (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Lola: nem rossz vers! Trixx: jah, hát a kanapéd, a lakásod meg az albumaid is jók! XD (jó, az irigykedést csak képletesen mondtam, nem komolyan! (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) ) Szegeden én is szoktam kuksolni az akciókat könyvesboltokban - van amikor egészen olcsón meg lehet kapni több ezres könyveket. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) így lett meg az a Nat.Geo-s NYC-s albumom is (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) még még méééééééééég ilyen akciókat! IMÁDOM a könyveket! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
|
2010.04. 10. - 13:19:43
Létrehozva:
|
|
|
nem történik semmi
megnyomod, nyitsz egy paintet, szerkesztés, beillesztés, és hipphopp, ott a kép. mented, hurrá (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
|
2010.04. 10. - 13:26:25
Létrehozva:
|
|
|
láttam amit írtál, Usim, persze, köszi (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) most ez a Muse nagyon nagyon bejön, eszméletlenül betalált nekem a zeneisége. a szöveget majd mindjárt megvizsgálom, csak Trixx szavára hallgatva írtam egy gyors kis versikét. nem valami klasszikus, de így sikerült, tessék sziveim, tavaszi szerelmes vers Lolitól Vizedben áznék most kedvesem Szerelmed hogy körülfolyja testem Pórusaimba ázó közegedben Bőröm simító tenyeredben Várnám a majdani tisztulást Átmosni vágynánk a másikat Fényünkkel tisztítva mocskokat Mit rongy-testünk magába felitat Felhőkbe vonva az álmokat De hiába várjuk a tisztulást Ahol a megtapadt piszok ül Kimosnám a koszt sejtjeid közül Hajad fénylik és jobban hall a fül Agyadban a fájás talán lecsendesül Ha egyszer elérjük a tisztulást De bármit teszel, a szenny megmarad Akárhogyan is dörzsölöd magad Mikor azt hiszed, már-már tiszta vagy Rájössz, a szerelem piszka is átitat És hiába várod a tisztulást. De tudod, kicsim, nem baj ez, hiszen Ezt a mi közös piszkunkat hívják úgy: szerelem. De jó lett! Tessék összegyüjteni és kiadni. Na de ezt már mondtam. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Edó prin screent nyomd meg ha lapropod van, akkor nekem pl fn és print screen. és akkor bevágja a vágólapra, nyitsz egy paintet pl és beilleszted ha asztali géped akkor meg alt és print scr Edó baba: Kösssszönöm Messsszter én is a sminktippeket!!! mostanában jött rám a kísérletezgetés (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) én amit tanulgattam azt magamtól vagy Anitámtól szerváltam be - na szerintem ő őstehetség, pedig nem tanulta. általában ő szokott kisminkelni mode koncik előtt (ez nálunk már egyfajta rituálé XD) - persze akkor ha ő is jön (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) jah jól lementettem a képeket meg a leírásaidat wordbe (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Lola: nem rossz vers! Trixx: jah, hát a kanapéd, a lakásod meg az albumaid is jók! XD (jó, az irigykedést csak képletesen mondtam, nem komolyan! (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) ) Szegeden én is szoktam kuksolni az akciókat könyvesboltokban - van amikor egészen olcsón meg lehet kapni több ezres könyveket. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) így lett meg az a Nat.Geo-s NYC-s albumom is (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) még még méééééééééég ilyen akciókat! IMÁDOM a könyveket! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) A Nat.Geo-s Amerikás albumot még teljes áron 6500-ért vettem, aztán egy hónapra rá leakciózták 3 ezer valamennyire az egész sorozataot. (IMG:style_emoticons/default/angry.gif) Imádom én is a könyveket, bár csak több időm lenne olvasni. Most megye kis olvasni, pá! |
|
|
|
2010.04. 10. - 13:29:32
Létrehozva:
|
|
|
Trixx: én is így vagyok a könyvekkel!
csajszik: nekem eddig mindig elég volt simán megnyomnom a Print Screen gombot (mind a laptopon, mind a nagy gépen) és sima beillesztés Paintbe + mentés. Loli: na nekem is elkezdődött a Muse album - ez az Uprising úgy kezdődik, mint egy régebbi Goldfrapp szám! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) sőt végig olyan a lüktetése. na majd én is belemászok a szövegeikbe. hmmm.... addig meg töltök le Goldfrappot - azt is rég hallgattam és már nagyon nem tom merre van a DVD, amire kiírtam XD |
|
|
|
2010.04. 10. - 13:33:05
Létrehozva:
|
|
|
jajj, nagyon jó ez a Muse. nem mondom hogy mindegyik, mert vannak kicsit ilyen himnusz-szerű dolgok, amik nem lesznek a kedvenceim, de alapjaiban nagyon bejön.
Trixx, kb egy hónap múlva megjelenik egy antológia, amiben 2 vagy 3 versem benne van, nem is tudom pontosan (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) jó olvasgatást. jahj, a Goldfrappet nem ismerem, de nem vagyok képes egyszerre ennyi új zenével megismerkedni. nekem ez munka. szisztematikus (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) lola hülye |
|
|
|
2010.04. 10. - 13:37:01
Létrehozva:
|
|
|
Ange remélem látod majd.
Ez lenne a Nexus task bar a kép alján. Én nagyon szeretem, ez most csak az alap, lehet rá pakolgatni minden félét. Én is azt tervezem..... hátha rendezettebb lesz az aztalom....
Screenshot__14h_32m_41s_.jpg ( 212.16K )
Letöltések száma: 6Ha meg már ismerted akkor passz... A hozzászólást -Trixx- szerkesztette a következő időpontban: 2010.04. 10. - 13:39:15 |
|
|
|
2010.04. 10. - 13:46:23
Létrehozva:
|
|
|
Trixx: wow, ez jól néz ki! csak simán beírom keresőbe a nevét ennek az izének és gondolom le is lehet tölteni? tudsz adni nekem linket? (nehogy hülyeséget töltsek le XD) - megpróbálnám a laptopon (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
Lola: eddig nekem is bejön az új album. Jah hát nekem is vannak olyan számaik, amik annyira nem jönnek be, mert mondjuk nagyon nyávogósan énekel, de amúgy sok-sok-sok számukat szeretem. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (egyébként ez a Resistance is nagyon emlékeztet egy régebbi számukra) a Goldfrappról meg annyit, hogy a csaj, aki csinálja azt nagyon bírom. Jó kis zene! és a Mute-nál kezdte ő is. És azt olvastam, hogy Dave-ék is bírják a zenéjét. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) az új zenékkel én úgy vagyok, hogy van amikor rám jön és akkor sokat egyszerre kezdek megismerni, de annak az a hátulütője, hogy van, amelyikbe kevésbé merülök bele, pedig megérdemelné. Általában 3-4 újat tudok egyszerre befogadni. Most épp ilyen hangulatban vagyok + téregetek vissza pár régebbihez is. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
|
![]() ![]() |