2400 Oldal V  « < 1488 1489 1490 1491 1492 > »   
Szólj hozzá a témáhozÚj téma
> A Fekete Sereg :), Ki itt belépsz, hagyj fel minden reménnyel... :D
lolacska
post 2010.04. 10. - 13:49:03
Létrehozva: #29781

devotee

Trixx, hm... valaki szereti a Grand Canyont? (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

az én asztalomon mindig rend van, kivéve ha mondjuk valami beadandót írok és tele van az anyagával az asztal.
mindig rend van, hogy lássam a szépséges hátteret.
most így néz ki (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

Mellékelt állomány:  __j_k__p.JPG ( 109.47K ) Letöltések száma: 9
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
name
post 2010.04. 10. - 13:51:31
Létrehozva: #29782

devotee

Most nem találok linket, csak egy hülye béta verziót ami nem működik. Megpróbálom mail-en átküldeni.

Idézet (lolacska @ 2010.04. 10. - 14:49:03) *
Trixx, hm... valaki szereti a Grand Canyont? (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

az én asztalomon mindig rend van, kivéve ha mondjuk valami beadandót írok és tele van az anyagával az asztal.
mindig rend van, hogy lássam a szépséges hátteret.
most így néz ki (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

Mellékelt állomány:  __j_k__p.JPG ( 109.47K ) Letöltések száma: 9

Imádom! De az a Canyon de Chelly, nincs messze tőle.
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
lolacska
post 2010.04. 10. - 13:52:01
Létrehozva: #29783

devotee

Idézet (Useless-girl @ 2010.04. 10. - 14:46:23) *
Trixx: wow, ez jól néz ki! csak simán beírom keresőbe a nevét ennek az izének és gondolom le is lehet tölteni? tudsz adni nekem linket? (nehogy hülyeséget töltsek le XD) - megpróbálnám a laptopon (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

Lola: eddig nekem is bejön az új album. Jah hát nekem is vannak olyan számaik, amik annyira nem jönnek be, mert mondjuk nagyon nyávogósan énekel, de amúgy sok-sok-sok számukat szeretem. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (egyébként ez a Resistance is nagyon emlékeztet egy régebbi számukra)
a Goldfrappról meg annyit, hogy a csaj, aki csinálja azt nagyon bírom. Jó kis zene! és a Mute-nál kezdte ő is. És azt olvastam, hogy Dave-ék is bírják a zenéjét. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
az új zenékkel én úgy vagyok, hogy van amikor rám jön és akkor sokat egyszerre kezdek megismerni, de annak az a hátulütője, hogy van, amelyikbe kevésbé merülök bele, pedig megérdemelné. Általában 3-4 újat tudok egyszerre befogadni. Most épp ilyen hangulatban vagyok + téregetek vissza pár régebbihez is. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

jahogy a goldfrappben nő az énekes? akkor sajna nálam eleve nem nyerhet. tudom hogy ez gáz, de nem szeretem az énekesnőket. nagyon nagyon keveseket szeretek, mert a legtöbben a saját hangjuk szépségének élvezetében fürdőznek. és én azt nem szeretem. pasi zenék. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

hát meséltem már hogy én igen érdekesen hallgatok zenét. első számtól az utolsóig és mélyésgeiben. csak íyg tudok. lola hülye, na
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
name
post 2010.04. 10. - 13:53:56
Létrehozva: #29784

devotee

Tényleg szép rend van!

Usi, basszus nekem csak 10 megáig enged, ez meg 16.
Keresek még linket, hátha....
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
name
post 2010.04. 10. - 14:00:32
Létrehozva: #29785

devotee

http://www.winstep.net/index.asp?cat=nexus

Usi, ezt találtam. Én nem innen töltöttem le, de biztosan jó lesz.
Rengeteg beállítási lehetőség van.
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Useless-girl
post 2010.04. 10. - 14:04:08
Létrehozva: #29786

devotee

hehe, én próbálok rendet tartani az asztalon (mind a laptopon, mind az otthoni gépen, amin apu telepakolja a játékai ikonjával én meg szentségelek és kilépek a hajam alól XD)
csak az a problémám, hogy én meg oda mentegetek cuccokat, aztán onnan pakolom el mikor már nem aktuálisak. általában tele van fanfictionökkel meg olvasnivalókkal - beadandóknál meg szintén a hozzá levő anyagokkal. (hehe, különben elfelejteném, hogy mit hova pakoltam és mivel kéne haladnom XD) de van amikor rámjön a kegyetlen tisztogathatnék és akkor lecsupaszítom elég rendesen XD

még a Muse albumról: van pár szám, ami engem erősen emlékeztet valahogy a Queenre (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (pl. The United States of Eurasia, Unnatural Selection) - ééééés bár még nem értem az album végére, szerintem már megvan a kedvencem az Undisclosed desires!!!!! (IMG:style_emoticons/default/wub.gif) huhhhh a szövege is nagggyon ott van most nálam!!!)

na csatolom először a nagy gépünk asztalát. ez a közös. aztán csinálok laptopomról is nem soká (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

Mellékelt állomány:  nagyg__p.JPG ( 101.17K ) Letöltések száma: 11
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
name
post 2010.04. 10. - 14:05:22
Létrehozva: #29787

devotee

Idézet (lolacska @ 2010.04. 10. - 14:52:01) *
jahogy a goldfrappben nő az énekes? akkor sajna nálam eleve nem nyerhet. tudom hogy ez gáz, de nem szeretem az énekesnőket. nagyon nagyon keveseket szeretek, mert a legtöbben a saját hangjuk szépségének élvezetében fürdőznek. és én azt nem szeretem. pasi zenék. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

hát meséltem már hogy én igen érdekesen hallgatok zenét. első számtól az utolsóig és mélyésgeiben. csak íyg tudok. lola hülye, na

Én is azért utálok egyes női énekeseket, mert tényleg csak a saját hangjuk szépségének élvezetében fürdőznek. Mintha verseny lenne hogy ezt is meg ezt is ki tudom énekelni. Na ezeket nem birom.
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Useless-girl
post 2010.04. 10. - 14:08:26
Létrehozva: #29788

devotee

Trixx: köszi bébi, már csorog is lefele! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) este kipróbálom a laptopon (úgyis kell telepítenem másik progit is) - hehe, a nagy gépen nem is próbálkozom ilyennel mert apum keresztben lenyelne ilyen (neki) bonyolult dolgokat ha bepróbálnék XD
cupp a segítségért!!!! (IMG:style_emoticons/default/wub.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
lolacska
post 2010.04. 10. - 14:09:47
Létrehozva: #29789

devotee

banyek, zsó, ugyanezt gondoltam én is azokról a számokról, hogy olyanok, mint amikor az isteni Freddy eldobja a gyeplőt aztán nyomja neki.
és nekem is az a szám tetszik eddig nagyon. meg az első meg a 2.

Trixx, jaja, ugyanez. én ezért kapok agylobot az ilyen celine dion, whitney houston, mariah carey és mai társaik, christina aguilera és rnb borzalmak társaiktól ááááááááá nagyon nem bírom. pl azért szeretem a Sadet mert ő a hatalmas hangjával olyan csipkefinomsággal énekel hogy ihaj. ugyanígy Vibcze Lilla, aki operaénekesnő, és olyan változatossággal, olyan visszafogottan énekel, hogy behalok.
azért szeretem Dave-et is, mert változatosa használja a hangját és nem énekelget passzióból magas céket.
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
---
post 2010.04. 10. - 14:09:52
Létrehozva: #29790

devotee

Hali, mi ez a nagy élet itt? (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

Jól van a kutyuli Edó?

Miért nem süt a nap???!!! (IMG:style_emoticons/default/sad.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
name
post 2010.04. 10. - 14:15:09
Létrehozva: #29791

devotee

Idézet (Useless-girl @ 2010.04. 10. - 15:04:08) *
hehe, én próbálok rendet tartani az asztalon (mind a laptopon, mind az otthoni gépen, amin apu telepakolja a játékai ikonjával én meg szentségelek és kilépek a hajam alól XD)
csak az a problémám, hogy én meg oda mentegetek cuccokat, aztán onnan pakolom el mikor már nem aktuálisak. általában tele van fanfictionökkel meg olvasnivalókkal - beadandóknál meg szintén a hozzá levő anyagokkal. (hehe, különben elfelejteném, hogy mit hova pakoltam és mivel kéne haladnom XD) de van amikor rámjön a kegyetlen tisztogathatnék és akkor lecsupaszítom elég rendesen XD

még a Muse albumról: van pár szám, ami engem erősen emlékeztet valahogy a Queenre (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (pl. The United States of Eurasia, Unnatural Selection) - ééééés bár még nem értem az album végére, szerintem már megvan a kedvencem az Undisclosed desires!!!!! (IMG:style_emoticons/default/wub.gif) huhhhh a szövege is nagggyon ott van most nálam!!!)

na csatolom először a nagy gépünk asztalát. ez a közös. aztán csinálok laptopomról is nem soká (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

Mellékelt állomány:  nagyg__p.JPG ( 101.17K ) Letöltések száma: 11

Micsoda? Itt tök rend van!
De jó a háttered! Ki csinálata?
Megnézted a linket?

Az asztalt én is amolyan ideiglenes tárolónak használom, hogy ami kell, ne felejtsem el..... Aztán egyszer majd csak a helyére teszem...
De ez csak a virtuális asztalon van így, egyébként nagoyn rendszerető vagyok.

Á kezd fájni a fejem. Felrakok egy kávét.

Idézet (Useless-girl @ 2010.04. 10. - 15:08:26) *
Trixx: köszi bébi, már csorog is lefele! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) este kipróbálom a laptopon (úgyis kell telepítenem másik progit is) - hehe, a nagy gépen nem is próbálkozom ilyennel mert apum keresztben lenyelne ilyen (neki) bonyolult dolgokat ha bepróbálnék XD
cupp a segítségért!!!! (IMG:style_emoticons/default/wub.gif)

Örülök hogy segíthettem. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) De jó végre már én is tudok valamit.

Idézet (Niki @ 2010.04. 10. - 15:09:52) *
Hali, mi ez a nagy élet itt? (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

Szia!
Én már vagy egy órája olvasni készülök de nem hagynak! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

Idézet (lolacska @ 2010.04. 10. - 15:09:47) *
banyek, zsó, ugyanezt gondoltam én is azokról a számokról, hogy olyanok, mint amikor az isteni Freddy eldobja a gyeplőt aztán nyomja neki.
és nekem is az a szám tetszik eddig nagyon. meg az első meg a 2.

Trixx, jaja, ugyanez. én ezért kapok agylobot az ilyen celine dion, whitney houston, mariah carey és mai társaik, christina aguilera és rnb borzalmak társaiktól ááááááááá nagyon nem bírom. pl azért szeretem a Sadet mert ő a hatalmas hangjával olyan csipkefinomsággal énekel hogy ihaj. ugyanígy Vibcze Lilla, aki operaénekesnő, és olyan változatossággal, olyan visszafogottan énekel, hogy behalok.
azért szeretem Dave-et is, mert változatosa használja a hangját és nem énekelget passzióból magas céket.

Sade, Vincze Lilla love túúúúú (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

Csak én írok? (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
Tirxx ájjá má le!
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
lolacska
post 2010.04. 10. - 14:18:00
Létrehozva: #29792

devotee

háhá
Trixx

nem hagyunk elmenni... de gonoszak vagyunk

hanem aztán csajok, ha meg nincs élet, az a baj! XD

na megyek, megálmodom, mit tudok főzni abból, ami itthon van.
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Alisha
post 2010.04. 10. - 14:20:55
Létrehozva: #29793

devotee

Mi az, hogy nyitok paintet?
énmég sosem csináltam ilyet, légyszi magyarázzátok már el mi a fakit kell csinálnom (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) nyomom a fn+prt scr.. utána nyitok valami paintet... hol? mivel?
egyelek meg titeket.. na meg is ebédeltem, isteni volt (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
name
post 2010.04. 10. - 14:22:41
Létrehozva: #29794

devotee

Idézet (Alisha @ 2010.04. 10. - 15:20:55) *
énmég sosem csináltam ilyet, légyszi magyarázzátok már el mi a fakit kell csinálnom (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) nyomom a fn+prt scr.. utána nyitok valami paintet... hol? mivel?
egyelek meg titeket.. na meg is ebédeltem, isteni volt (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

Ha nincs ikonod, akkor start menű/kellékek/paint.
Ide beilleszted.
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
lolacska
post 2010.04. 10. - 14:22:45
Létrehozva: #29795

devotee

Idézet (Alisha @ 2010.04. 10. - 15:20:55) *

szivike, start menü, kellékek, Paint
ez egy rajzolós progi amúgy ovisoknak (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) én imádtam pl.
a paintben lenyitod a szerkesztés fült, majd a beillesztésre kattintasz. tádá! (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Alisha
post 2010.04. 10. - 14:24:22
Létrehozva: #29796

devotee

vincze lilla hangja nekem nagyon nem tetszik... akkor már inkább a keresztes ildikó.. lillának olyan nagyon áriázós, rosszul vagyok tőle... De Sade-t szeretem, mondjuk én a régebbieket sokkal jobban, bár a mostani albumról még csak a soldier-t hallottam, de annyira nem fogott meg.
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
name
post 2010.04. 10. - 14:25:36
Létrehozva: #29797

devotee

Idézet (lolacska @ 2010.04. 10. - 15:22:45) *
szivike, start menü, kellékek, Paint
ez egy rajzolós progi amúgy ovisoknak (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) én imádtam pl.
a paintben lenyitod a szerkesztés fült, majd a beillesztésre kattintasz. tádá! (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

Nexus-szal meg csak megnyomod a fényképező ikont és készen van az asztalon a sreenshot. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Alisha
post 2010.04. 10. - 14:25:37
Létrehozva: #29798

devotee

Niki.. Vödör jól van.. most tolt be egy kis halat.. a bélgép.. pedig fogyózni kéne... mindkettőnknek.. dehááááát.. imádunk enni (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

Ok Lola. már nézem is.. illetve próbálom!
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
name
post 2010.04. 10. - 14:26:44
Létrehozva: #29799

devotee

Niki hová lettél?
Jól aludtál drága?

Szia szabcsi!
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
lolacska
post 2010.04. 10. - 14:27:23
Létrehozva: #29800

devotee

ezzzazz

kisütött a nap!!!
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete

2400 Oldal V  « < 1488 1489 1490 1491 1492 > » 
Szólj hozzá a témáhozÚj téma
182 felhasználó olvassa jelenleg ezt a témát (182 vendég és 0 anonim felhasználó)
0 felhasználó: