![]() ![]() |
2009.11. 30. - 20:10:20
Létrehozva:
|
|
|
devotee ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Jó éjt Ildi.Puszi. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Szia Niki. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Mode:megborzolnád Christian fejét? (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Simááán (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Olyan aranyos azzal a dobolós szőke fejével (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Meg meg is szorongatnám (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
|
2009.11. 30. - 20:11:10
Létrehozva:
|
|
|
A Nyughatatlan-t én még nem láttam.Ki a főszereplő?
|
|
|
|
2009.11. 30. - 20:15:35
Létrehozva:
|
|
|
Hát Vica, akkor nagyon ajánlom. Niki kedvence (IMG:style_emoticons/default/wub.gif)
Joaquin Phoenix meg Reese W. na biztos rosszul írtam le a nevüket. * Johnny Cash * -t játsza. |
|
|
|
2009.11. 30. - 20:19:39
Létrehozva:
|
|
|
Simááán (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Olyan aranyos azzal a dobolós szőke fejével (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Meg meg is szorongatnám (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Nem zsánereim a szőkék. (IMG:style_emoticons/default/happy.gif) Oké Niki majd ha alkalmam lesz rá megnézem. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Na jól van csajok.További jó dumcsit.Mode kellemes olvasást. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Angie vigyázz magadra hazafelé a suliból. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Jó éjszakát,szép álmokat. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
|
2009.11. 30. - 20:32:33
Létrehozva:
|
|
|
Jaj nekem meg véletlenül letörpült az oldal. Még nem jártam így. Most sikerült visszaállítanom, nem vagyok egy sz.gép zseni.
Oké, nézd is meg Vica. Mondom, elég sok hasonlóságot vélek felfedezni közte és Dave között, életútjuk, stb. Na, ha ezt Dave hallaná, hogy hozzá hasonlítom, büszke lenne magára. Amúgy már linkeltem be róla, de most akkor megint mutatom: http://www.youtube.com/watch?v=GsvZGwd8vrI Ja és ami a nagyszerű volt, hogy ők a saját hangjukon énekeltek. Hát elképesztően ügyesek! Főleg Joaquin. De mégsem kapott Oscart, csak jelölve maradt. Pedig kellett volna. Viszont Reese megkapta, nagyon drukkoltam neki!!! |
|
|
|
2009.11. 30. - 20:36:59
Létrehozva:
|
|
|
Hú de élvezem én ezt a pár szabadnapot. Végre lustizhatok, és nem fogok csinálni semmi különöset továbbra sem, eldöntöttem. (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Inkább ma megint megnéztem kedvenc filmem 120-adjára is. Tényleg: ti láttátok a Nyughatatlan-t? Elég sok a hasonlóság Johnny-val és Dave-vel. Imádom őket! Szia! Jobban vagy már? A Nyughatatlan nem rossz, de különösebben nem hagyott bennem mélyebb érzéseket. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Ha életrajzi film, akkor nálam Frida! Ildi, akkor majd a progit valahogy eljuttatom hozzád az e-bookokkal együtt. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
|
2009.11. 30. - 20:42:55
Létrehozva:
|
|
|
Szia Vica, aludj jól! (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
|
|
|
|
2009.11. 30. - 20:43:45
Létrehozva:
|
|
|
Szia! Jobban vagy már? A Nyughatatlan nem rossz, de különösebben nem hagyott bennem mélyebb érzéseket. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Ha életrajzi film, akkor nálam Frida! Ildi, akkor majd a progit valahogy eljuttatom hozzád az e-bookokkal együtt. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Helló, hát köszi igen. Babát vártam, de...ennyi. Bennem igen, mivel én eleve szerettem Johnny-t és már alig vártam, hogy megnézzem. A moziban csak 3-szor láttam. Akkor belegondoltam: Majd dM-ről is lesz sok-sok év múlva ilyen? De aztán elhessegettem a gondolatot, mert akkor talán az már azt jelenti, hogy nem élnek. |
|
|
|
2009.11. 30. - 20:52:36
Létrehozva:
|
|
|
Jó éjt, további jó szórakozást mindenkinek! Puszi Mode és Angie!
Én is megyek lustizni. (IMG:style_emoticons/default/cool.gif) |
|
|
|
2009.11. 30. - 20:54:19
Létrehozva:
|
|
|
Helló, hát köszi igen. Babát vártam, de...ennyi. Bennem igen, mivel én eleve szerettem Johnny-t és már alig vártam, hogy megnézzem. A moziban csak 3-szor láttam. Akkor belegondoltam: Majd dM-ről is lesz sok-sok év múlva ilyen? De aztán elhessegettem a gondolatot, mert akkor talán az már azt jelenti, hogy nem élnek. Jézusom Niki... nagyon sajnálom. (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) Az életrajzi filmekkel nagyon kritikus vagyok, de a Nyughatatlan nem volt rossz, csupán nekem elég volt egyszer. De Phoenix játéka zseniális volt, ahogy szinte minden filmjében az. Nálam a top a Gladiátor, még mindig. Remélem egyszer a DM-ről is lesz majd egy film, kivi lennék mely színészeket képzelnél a fiúk helyébe a filmben. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Sziasztok, indulok haza! PÁ |
|
|
|
2009.12. 01. - 06:18:15
Létrehozva:
|
|
|
Jó reggelt! (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
|
|
|
|
2009.12. 01. - 09:35:28
Létrehozva:
|
|
|
|
|
|
|
2009.12. 01. - 09:48:05
Létrehozva:
|
|
|
Jóreggelt csajok (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) ! Szijjja (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) Hogy van a kutyusod? |
|
|
|
2009.12. 01. - 10:23:55
Létrehozva:
|
|
|
Na Angie, most feladtad a leckét. Tényleg fogalmam sincs, kiknek kellene őket játszani, de egészen biztos, hogy lesz majd róluk egy nagy hollywoodi film. Tuti.
A világ legnagyobb kultuszzenekaráról? Hogyne lenne (IMG:style_emoticons/default/wink.gif) Majd mi leszünk a rendezők. Addig gondolkozz. (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Na hellóóó |
|
|
|
2009.12. 01. - 11:39:21
Létrehozva:
|
|
|
Hali Mindenkinek!!!
Niki! Sajnálom a Veled történteket!!! (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) Sok gyógypuszi Neked,jobbulást!!!!! (IMG:style_emoticons/default/wub.gif) Nekem az jutott eszembe,hogy rendezze Anton,mi meg majd eljátszuk a rajongókat!!!Szerintem nekünk az nagyon menne!!!Mondjuk eljátszanunk sem kéne!!! (IMG:style_emoticons/default/wink.gif) |
|
|
|
2009.12. 01. - 11:49:27
Létrehozva:
|
|
|
Hát a kutyus már jól van, azóta nem volt reptetés (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
Niki én is nagyon sajnálom, ami veled történt (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) küldök én is neked egy nagy ölelést, máris jobb lesz (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Huhhh.. de jó lenne egy ilyen film.. de azt sem bánnám, ha lenne még egy 101.. mostani kiadásban (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) !!! Mennénk együtt moziba ? HEhehehee |
|
|
|
2009.12. 01. - 11:50:47
Létrehozva:
|
|
|
Sziasztok.
Niki:nagyon sajnálom. (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) A múltkor mikor irtál már sejtettem,hogy valami ilyesmi lehet a szomorúságod oka.Fel a fejjel,minden rendben lesz. (IMG:style_emoticons/default/wub.gif) Mit is irhatnék még...most nem tudom. Edóka:örülök,hogy jobban van a kutyus. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
|
2009.12. 01. - 12:40:39
Létrehozva:
|
|
|
Ja és,hogy ne unatkozzak a lányomnak valószinű kötőhártya gyulladása van ,ömlik a genny a szeméből úgyhogy vihetem az orvoshoz délután. (IMG:style_emoticons/default/sad.gif)
|
|
|
|
2009.12. 01. - 13:00:57
Létrehozva:
|
|
|
Ja és,hogy ne unatkozzak a lányomnak valószinű kötőhártya gyulladása van ,ömlik a genny a szeméből úgyhogy vihetem az orvoshoz délután. (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) Jézusom!!!! (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) Szegénykének nagyon kijut mostanában sajna! Sok gyógypuszi Petrának!!!!! (IMG:style_emoticons/default/wub.gif) és NAGY ölelés!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Én is ma reggel mentem vissza a kézsebészhez,haza felé bevásároltam+megvettem Mariettának New Monn-t,most az előbb takarítottam,még el kell mosogatnom azt estig nyugi. |
|
|
|
2009.12. 01. - 13:10:31
Létrehozva:
|
|
|
Látom jó témát dobtam fel ezzel a filmmel. Na de akkor jöjjenek a kardinális kérdések: Kik játsszák a fiúk feleségeit? (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
Szegény Petra, jobbulást neki. Ildi, hogy van a kezed? |
|
|
|
![]() ![]() |