2400 Oldal V  « < 1489 1490 1491 1492 1493 > »   
Szólj hozzá a témáhozÚj téma
> A Fekete Sereg :), Ki itt belépsz, hagyj fel minden reménnyel... :D
Alisha
post 2010.04. 10. - 14:29:52
Létrehozva: #29801

devotee

Nekem nincs ilyen, hogy paint
wordpad? képolvasó, és fényképezőgép varázsló? hmmm?

Én nem látom Szabcsit.. hun bújocskázol? rég voltál erre!!! (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

Mi ez a Nexus, Trixx.. beszélsz róla nekem kicsit?
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
szabcsi
post 2010.04. 10. - 14:31:19
Létrehozva: #29802

Painkiller

Idézet (Trixx @ 2010.04. 10. - 14:26:44) *
Niki hová lettél?
Jól aludtál drága?

Szia szabcsi!

Udv a Seregnek!Szia Niki (IMG:style_emoticons/default/rolleyes.gif) Latod ujra visszajottem,es van mar nehany lapos het mogottem
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
lolacska
post 2010.04. 10. - 14:33:08
Létrehozva: #29803

devotee

Idézet (Alisha @ 2010.04. 10. - 15:29:52) *

Én nem látom Szabcsit.. hun bújocskázol? rég voltál erre!!! (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

paint alap minden gépen, tuti. de ha mégsem, akkor azt is lehet, hogy nyisd meg a microsoft office picture managert, és oda illeszd be. ugyanezt éred el. sőt, irfan view esetében is. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
szabcsi
post 2010.04. 10. - 14:33:31
Létrehozva: #29804

Painkiller

Idézet (Alisha @ 2010.04. 10. - 14:29:52) *

Itt vagyok mar!csak egy kicsit szentivaneji alomba merultem... (IMG:style_emoticons/default/rolleyes.gif) de mar kivegeztem
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
lolacska
post 2010.04. 10. - 14:33:57
Létrehozva: #29805

devotee

hopp, Szabcsi, itten egy nem is annyira elrejtett bonanza banzai idézetet véltem felfedezni (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
name
post 2010.04. 10. - 14:35:32
Létrehozva: #29806

devotee

Idézet (Alisha @ 2010.04. 10. - 15:29:52) *

"A Nexus látványos Dock alkalmazás, amely lehetőséget biztosít a szoftverek, illetve tetszőlegesen megválasztott szolgáltatások kényelmes eléréséhez. A felhasználó által beállítható felület és animált ikonok mellett multi-monitor, drag and drop, dokumentum bélyegképek, valamint speciális hang- és képeffektus támogatással is rendelkezik az ingyenes szoftver. "
Szóval ez egy kis sáv az asztalon, ide pakolgathatod a dolgaid mondjuk egy DM parancsikont ahol a képek vannak, és van benne fényképező, meg időjárás előrejelzés, meg különböző programok ikonjai. Pl óránként bemondja az időt ha szeretnéd.... Ja és csodaszép!

A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
szabcsi
post 2010.04. 10. - 14:35:50
Létrehozva: #29807

Painkiller

Idézet (lolacska @ 2010.04. 10. - 14:33:57) *
hopp, Szabcsi, itten egy nem is annyira elrejtett bonanza banzai idézetet véltem felfedezni (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

Uhum!Putyikallak lolacska!!! (IMG:style_emoticons/default/rolleyes.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Useless-girl
post 2010.04. 10. - 14:36:59
Létrehozva: #29808

devotee

szijja szabcsi! hiányoltunk! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

Lola: jajjj én totálisan beleszerelmesedtem ebbe az Undisclosed desires-be!!!!! (IMG:style_emoticons/default/wub.gif) wub: (IMG:style_emoticons/default/wub.gif) mindjárt tovább is küldtem egy nagyon jó barátomnak (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) és igen, elég Queenesre sikeredett az egész album! és ugyanazok tetszenek eddig (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) az első kettő meg az előbb említett szám. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

Edó: hát pedig az alap, hogy van a Kellékek között Paint... no mindegy. ha nincs akkor nem tudom mivel tudnád még megmutizni nekünk az asztalodat.

Trixx: hát nekem bántja a szemem pár cucc a nagy gép asztalán, de nem pakolhatom el, mert apum hisztizni kezdene XD (de jó hogy csak ritkán vagyok itthon XD) - de a hátteret mindig én állítom be, ő szinte nem is nézi XD hát... nem is tudom hogy ezt is ki csinálta..................... XDDD

juhhhúúú... ma rám jött a letöltögetés-mánia úgy néz ki XD a zenékről most áttértem a How I met your mother 3-4. évadának letöltésére XD
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Alisha
post 2010.04. 10. - 14:37:26
Létrehozva: #29809

devotee

Nahát.. tudjátok mikor fogok én ezzel szenvedni.... hát eddig is megvoltam nélküle, valszeg így halok meg.... nem találom, nincs ilyne....szétverem mindjárt a laptopot, úgyhogy jobbnak látom ha abba hagyom (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) így jár, akinek programozó az anyja... nem nagyon ért a géphez, mert anyuka mindent megcsinál helyette (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) EVVAN
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Useless-girl
post 2010.04. 10. - 14:39:13
Létrehozva: #29810

devotee

Idézet (Trixx @ 2010.04. 10. - 15:35:32) *
"A Nexus látványos Dock alkalmazás, amely lehetőséget biztosít a szoftverek, illetve tetszőlegesen megválasztott szolgáltatások kényelmes eléréséhez. A felhasználó által beállítható felület és animált ikonok mellett multi-monitor, drag and drop, dokumentum bélyegképek, valamint speciális hang- és képeffektus támogatással is rendelkezik az ingyenes szoftver. "
Szóval ez egy kis sáv az asztalon, ide pakolgathatod a dolgaid mondjuk egy DM parancsikont ahol a képek vannak, és van benne fényképező, meg időjárás előrejelzés, meg különböző programok ikonjai. Pl óránként bemondja az időt ha szeretnéd.... Ja és csodaszép!

és Edónak még: az előző oldalon adott linket a drága Trixx hozzá, ott vannak képek is róla!

Idézet (Alisha @ 2010.04. 10. - 15:37:26) *
Nahát.. tudjátok mikor fogok én ezzel szenvedni.... hát eddig is megvoltam nélküle, valszeg így halok meg.... nem találom, nincs ilyne....szétverem mindjárt a laptopot, úgyhogy jobbnak látom ha abba hagyom (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) így jár, akinek programozó az anyja... nem nagyon ért a géphez, mert anyuka mindent megcsinál helyette (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) EVVAN

na majd nyáron megmutatjuk neked és verni fogod a fejed a falba, hogy milyen egyszerű! XD
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Alisha
post 2010.04. 10. - 14:39:16
Létrehozva: #29811

devotee

Esk Usi, hogy nincs nekem ilyen.. 20x végig olvastam a listát... * kezét szívére teszi *
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
---
post 2010.04. 10. - 14:39:22
Létrehozva: #29812

devotee

Már felébredtem egyébként egykor, de annyira nyűgösen ébredtem, mint általában egy altatott beteg.
Mondtam Zolinak ébresszen fel, és elkezdtem csapkodni őt a párnával, és vinnyogtam meg ilyenek, meg meg is csaptam állítólag. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
Szegény, hehehe.
Azt sem tudtam, hol vagyok...
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
szabcsi
post 2010.04. 10. - 14:41:13
Létrehozva: #29813

Painkiller

Idézet (Useless-girl @ 2010.04. 10. - 14:36:59) *
szijja szabcsi! hiányoltunk! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

Lola: jajjj én totálisan beleszerelmesedtem ebbe az Undisclosed desires-be!!!!! (IMG:style_emoticons/default/wub.gif) wub: (IMG:style_emoticons/default/wub.gif) mindjárt tovább is küldtem egy nagyon jó barátomnak (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) és igen, elég Queenesre sikeredett az egész album! és ugyanazok tetszenek eddig (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) az első kettő meg az előbb említett szám. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

Edó: hát pedig az alap, hogy van a Kellékek között Paint... no mindegy. ha nincs akkor nem tudom mivel tudnád még megmutizni nekünk az asztalodat.

Trixx: hát nekem bántja a szemem pár cucc a nagy gép asztalán, de nem pakolhatom el, mert apum hisztizni kezdene XD (de jó hogy csak ritkán vagyok itthon XD) - de a hátteret mindig én állítom be, ő szinte nem is nézi XD hát... nem is tudom hogy ezt is ki csinálta..................... XDDD

juhhhúúú... ma rám jött a letöltögetés-mánia úgy néz ki XD a zenékről most áttértem a How I met your mother 3-4. évadának letöltésére XD

szia usi!!! (IMG:style_emoticons/default/rolleyes.gif) tenyleg???edik vagytok!Ram ferne mar megint egy ki svisszafele olvasas,vagy megjobb lesz afickeket (IMG:style_emoticons/default/rolleyes.gif) csak mar lepnem is kell melohelyemen var az aktiviti,de 10 utan leszek,figylozlek benneteket.!!! (IMG:style_emoticons/default/rolleyes.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
---
post 2010.04. 10. - 14:41:23
Létrehozva: #29814

devotee

Biztos azért, mert 10-kor feküdtem le és kevés volt egyig. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

Most nyerek a lottón, úgy érzem. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
Majd adok nektek is. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
name
post 2010.04. 10. - 14:42:06
Létrehozva: #29815

devotee

Idézet (Useless-girl @ 2010.04. 10. - 15:39:13) *
és Edónak még: az előző oldalon adott linket a drága Trixx hozzá, ott vannak képek is róla!

na majd nyáron megmutatjuk neked és verni fogod a fejed a falba, hogy milyen egyszerű! XD

Á és most meg elállítottam, nem jelenik meg az aktuális ablak előtt, csak ha az asztalon vagyok.
Így jár az aki nem perfekt angolból és csak kontárkodik. Na minggyá levadászom.
Ja itt a régi is:
Mellékelt állomány:  Screenshot__14h_10m_01s_.jpg ( 167.2K ) Letöltések száma: 5

A hozzászólást -Trixx- szerkesztette a következő időpontban: 2010.04. 10. - 14:44:30
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Alisha
post 2010.04. 10. - 14:43:51
Létrehozva: #29816

devotee

Ennek örülni fogsz Lola... bár lehet már láttad... Másoknak is ajánlom figyelmébe (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Face-en kidobtam (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

http://www.youtube.com/watch?v=NZldlyeR8DU
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
name
post 2010.04. 10. - 14:45:46
Létrehozva: #29817

devotee

Idézet (Niki @ 2010.04. 10. - 15:39:22) *
Már felébredtem egyébként egykor, de annyira nyűgösen ébredtem, mint általában egy altatott beteg.
Mondtam Zolinak ébresszen fel, és elkezdtem csapkodni őt a párnával, és vinnyogtam meg ilyenek, meg meg is csaptam állítólag. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
Szegény, hehehe.
Azt sem tudtam, hol vagyok...

(IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Alisha
post 2010.04. 10. - 14:46:52
Létrehozva: #29818

devotee

Szia Nikiiiii!

Mizu van? felébredtél Kincsem? én most megyek ki a kutyával... kcsit sétálunk (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
szabcsi
post 2010.04. 10. - 14:49:18
Létrehozva: #29819

Painkiller

Idézet (Alisha @ 2010.04. 10. - 14:43:51) *
Ennek örülni fogsz Lola... bár lehet már láttad... Másoknak is ajánlom figyelmébe (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Face-en kidobtam (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

http://www.youtube.com/watch?v=NZldlyeR8DU

olvastam,de meg nem lattam!kosz afigyelemfelkelto gesztust!Este,ejjel megniiiizem! (IMG:style_emoticons/default/rolleyes.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
---
post 2010.04. 10. - 14:49:45
Létrehozva: #29820

devotee

Idézet (Alisha @ 2010.04. 10. - 15:46:52) *
Szia Nikiiiii!

Mizu van? felébredtél Kincsem? én most megyek ki a kutyával... kcsit sétálunk (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

Az jó! Nekem is el kéne indulnom levegőzni már. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete

2400 Oldal V  « < 1489 1490 1491 1492 1493 > » 
Szólj hozzá a témáhozÚj téma
164 felhasználó olvassa jelenleg ezt a témát (164 vendég és 0 anonim felhasználó)
0 felhasználó: