![]() ![]() |
2010.04. 10. - 15:43:56
Létrehozva:
|
|
|
devotee ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|
|
|
2010.04. 10. - 15:45:30
Létrehozva:
|
|
|
Na drágák most már tényleg megyek!
Este még lehet benézek. Pussz! |
|
|
|
2010.04. 10. - 15:47:17
Létrehozva:
|
|
|
háhá
Niki... ágrólszakadt... na igen, minden női társaságban eljön az a pont, amikor a szőrtelenítésről kezdenek beszélgetni. nekünk az összes barátnőmmel szint állandó beszédtémánk, vagyis akikkel nem azok furák... van egy barátnőm pl, aki minden istenadta nap leborotválja magát full, mindenütt, ahol kell. és a bőre nemhogy nem pirosodik ki hanem tök sima. hát én erre nem lennék képes. hajra, gyantázógép. van nekem saját, aztán adjad neki. igaz, hónaljra meg fazonra nem olyan jó, mert bexarok úgy fáj, de ez van, kibírom (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) a delfintestért (ahogy Dave modnta abban aszuper cikkben) meg kell szenvedni |
|
|
|
2010.04. 10. - 15:52:31
Létrehozva:
|
|
|
hajj, adok én az egészséges életmódnak...
krumplit sütöttem XD ez volt itthon, na XD |
|
|
|
2010.04. 10. - 16:06:48
Létrehozva:
|
|
|
hát most asszem megint kipróbálom majd a szőrtelenítő krémet, mert nekem is marha érzékeny a bőröm és kipattogzom, ami nem túl vonzó, valljuk be. (fúj de utálom, hogy szőrteleníteni kell, mert már elvárás XD)
borotva lábon okés hogy nekem sima - de max. fél napig :S az epilálást meg oké, hogy már megszoktam, de attól meg kipattogzik a lábam szintén :S fuck! viszont attól függetlenül hogy fáj, a hónaljamnál meg beválik az epilálás - mazochista vagyok, mi? XD és ott szép sima és pihe-puha vagyok. fazonnál egyszer próbáltam de aszittem beszarok! :S ilyen végleges szőrtelenítésre meg még sokáig nem lesz pénzem, az is hót zicher!!! (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) közben áttértem az "Almost Alice" c. albumra, ami az Alice csodaországban c. film "előfilmzenéje". mielőtt megjelenne a filmben is hallató számok soundtrackje, összedobtak egy ilyen válogatást. van rajta pár jó, de nem lesz a kedvencem. (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) utána Goldfrapp jön. de előtte még vagy 10x meg fogom hallgatni azt a Muse számot (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Lola: jó az a krumpli! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) én krumplimániás vagyok (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) jövő héten is veszek albiba, hogy legyen miből dolgozni (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
|
2010.04. 10. - 16:09:17
Létrehozva:
|
|
|
Az volt a legjobb pár éve, mikor vizsgáztam, hajnaltól késő éjjelig tanultam, és nem szőrtelenítettem, olyan voltam, mint egy ősember.
Csak a vizsga napján voltam sima. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
|
2010.04. 10. - 16:15:21
Létrehozva:
|
|
|
nah, elhúzott a mexi, bedugtam a gyantázót, ha már ennyire dumáljuk.
most kipróbálom, beszarok-e a hónaljgyantázástól (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) előre félek. |
|
|
|
2010.04. 10. - 16:18:27
Létrehozva:
|
|
|
nah, elhúzott a mexi, bedugtam a gyantázót, ha már ennyire dumáljuk. most kipróbálom, beszarok-e a hónaljgyantázástól (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) előre félek. Már repülök is az ágytállal! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
|
2010.04. 10. - 16:19:08
Létrehozva:
|
|
|
Usi, a leges legrosszabb a szőrtelenítőkrém... kemikália, ami nagyon rossz a szervezetednek. Akkor inkább beretva (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) VAgy megteheted azt, hogy lábad gépezed, meg a hónaljad, és a fazonoddal bizony minden hónapban elmész gyantáztatni.. ha szerencséd van, találsz egy olyan csajt, mint én, aki fullra leszedi neked.. és le van a gond 3-4 hétre, és még kopik is (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) hmmm? és nem egy nagy összeg.. nálam 1150 a full (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) vagy 850 a bikini, de én azt is rendesen leszedem (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) brazil bikinire... (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Nem hiszem, hogy szólna a doktornő, hogy megemlíted Trixx... mondd meg, hogy utána olvastál, és mindenki azt mondta, hogy ez így helyes.. tudod.. megsúgom neked... ha 4 hetente jártok, nem olyan hatékony, és több pénzt le lehet rólatok szedni.. ennyi. Igen, ez nagyon hosszú folyamat, ha csak 8x mész, az is másfél év.. mivel be kell tartani a 2 hónapot.. de hidd el, csak így lesz hatásos!
|
|
|
|
2010.04. 10. - 16:23:35
Létrehozva:
|
|
|
Jaj gyerekek, én maradok a jó öreg borotvánál, sajnos hiába, már próbáltam, és neki akartam állni a gyantának is, meg tényleg mindent próbáltam, de nem és nem.
Nekem ez így egyszerű... Már tizenikszéve. |
|
|
|
2010.04. 10. - 16:25:50
Létrehozva:
|
|
|
Edó: a végén még kimászok hozzád Tatabányára, hogy anti-ősemberíts! XDDDDDDDDDDDDD
|
|
|
|
2010.04. 10. - 16:30:03
Létrehozva:
|
|
|
Az volt a legjobb pár éve, mikor vizsgáztam, hajnaltól késő éjjelig tanultam, és nem szőrtelenítettem, olyan voltam, mint egy ősember. Csak a vizsga napján voltam sima. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Hehehhee.. húgomnak, Zsófinak is volt egy ilyen időszaka.. nem kevés... több mint fél év.. semmit nem szedett le magán, még a hónalját sem... komolyan... hogy nézett ki.. beszartam a röhögéstől. Pasija, Alex kiment amcsiba, és akkor megbezsélték, míg nem jön haza, nem borotválja le magát... hehhehhhee... dzsungel nyuszi volt.. és azon röhögtünk, milyen alakú a fanszőrzete, és hogy mindenkinek más (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) és hogy milyen hosszúra tud még nőni a hónalján a szőr (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Valics hívta őt Komáromba, menjenek szaunázni.. mondta is Zsó, ok.. aztán otthon jutott eszébe, mikot már a bikinijét kereste, hogy baszki, tiszta szőr, és ugyan le nem borotválja... úgyhogy nem ment sehova (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
|
2010.04. 10. - 16:43:16
Létrehozva:
|
|
|
háhá Edó... hugid... ááááááááááááá
na jó, szerelmes vagyok a Muse-ba Edóóó, én nem tudom, hogy le tudnám-e vetkőzni a gátlásaimat annyira hogy teljes gyantázásra bejelentkezzek... hát az olyan... izé, na. nekem nem fáj a fazon, szóval inkább a gátlásaim. hát most hogy kérjek én arra akárkit, hogy a csupasz ...-mon matasson meg kenekedjen. na, kezdem a hónaljam, majd ha nem írok többet, meghaltam XD |
|
|
|
2010.04. 10. - 16:48:46
Létrehozva:
|
|
|
kitartás Lola!!!!!!!!!! XDDDD
(hehe, remélem szegény Balát nem riasztjuk el ilyenekkel XDDD) Egyébként én sem hiszem hogy vadidegennél le tudnám vetkőzni a gátlásaimat (is) XD de pl. ha olyan kapcsolatom lenne a kozmetikusommal (ami amúgy nincs), mint Edóval, akkor szerintem ja (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
|
2010.04. 10. - 16:49:49
Létrehozva:
|
|
|
Hehehe Usi, reggel körömlakk, most szőr.
Hát figyi, lehet, hogy ő jobban benne van a nyírásban, sosem tudhatod. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
|
2010.04. 10. - 16:59:27
Létrehozva:
|
|
|
Hehehhee.. húgomnak, Zsófinak is volt egy ilyen időszaka.. nem kevés... több mint fél év.. semmit nem szedett le magán, még a hónalját sem... komolyan... hogy nézett ki.. beszartam a röhögéstől. Pasija, Alex kiment amcsiba, és akkor megbezsélték, míg nem jön haza, nem borotválja le magát... hehhehhhee... dzsungel nyuszi volt.. és azon röhögtünk, milyen alakú a fanszőrzete, és hogy mindenkinek más (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) és hogy milyen hosszúra tud még nőni a hónalján a szőr (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Valics hívta őt Komáromba, menjenek szaunázni.. mondta is Zsó, ok.. aztán otthon jutott eszébe, mikot már a bikinijét kereste, hogy baszki, tiszta szőr, és ugyan le nem borotválja... úgyhogy nem ment sehova (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Fél év? Huhh, én akkor már King Kong lennék. Á, nekem nem volt ilyen hosszú, csak a hajrában, hát nem volt ilyenekre időm. Ezért is gyűlölöm, nagyon sok idő, jaj. Ráadásul a hosszú lábaim, karjaim, hehehe, dupla munka, mint egy alacsonyabb embernek. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Meg a zeg-zugok. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
|
2010.04. 10. - 16:59:44
Létrehozva:
|
|
|
Bala tudjon rá, hogy csajok között van, csajos dumát fog hallani XD
asszem túl fogom élni... fele kész XD |
|
|
|
2010.04. 10. - 17:04:35
Létrehozva:
|
|
|
erős vagy mint a bors, Lola!!! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
Niki: na hát én ilyeneket nem játszom be csak nagyon ritkán. vizsgaidőszakban "pihi" gyanánt csinálok meg ilyeneket XDDD |
|
|
|
2010.04. 10. - 17:15:51
Létrehozva:
|
|
|
Lányok! ne úgy képzeljétek, hogy ide ülnek elém bugyi nélkül, és szét a comb (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) hanem általában olyan bugyiban jönnek, amit nem sajnálnak... majdnemmidnenkinek van úgynevezett gyantás bugyija.. itt nálam gyorsan beleugranak, és már mehet is a móka (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) azt csak rendesen be kell húzni középen, és én mindenhez hozzá férek. Vagy a másik opció, hogy van nálam úgynevezett egyszer használatos papír tanga... adok, és az tényleg egy falat, behúzzák, és csinálom. na.. most már ezt is tudjátok... azért nekem sem jó, ha valaki csak úgy alanature ül előttem szétdobott lábakkal (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
Hajráááá Lolaaaaaaaaa (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) előbb fragile tension volt a music channelen (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
|
2010.04. 10. - 17:20:39
Létrehozva:
|
|
|
erős vagy mint a bors, Lola!!! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Niki: na hát én ilyeneket nem játszom be csak nagyon ritkán. vizsgaidőszakban "pihi" gyanánt csinálok meg ilyeneket XDDD Nyugi, ma már én sem! Figyi, tudod mit szoktam mondani? Mi van, ha elüt az autó, bekerülök és megmondja a doktorbácsi, fúj de szőrös ez a nő. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
|
![]() ![]() |