![]() ![]() |
2010.04. 10. - 17:32:01
Létrehozva:
|
|
|
devotee ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
huh, hát ez nem volt egy sétagalopp, de megérte.
mostmár nálam a gép, nem otthon, így mostmár mindig fogom tudni majd ilyen kis kényeztetésben részesíteni magam XD Edó, tudom én hogy van ilyen cumó, csak hát akkor is, elég közel játszogatsz a tűzhöz XD na de ha majd megyek hozzád, mindenféle kozmetikusosat játszhatunk. vaze láttam kiírva az egyik helyen, intim gyantázás 4000 ft. vaaaaaaaaze. annyiért veszek egy gyantagépet. |
|
|
|
2010.04. 10. - 17:35:56
Létrehozva:
|
|
|
Niki: NAGYON HANGOSAN felröhögtem!!!!!!!!!! XDDDDD (egyébként ez nekem is csomószor eszembe jutott már!!! XD)
Edó: na hát erről is lehullt a lepel! XD minden nap tanul vmi újat az embör jánya! XD hehe, ha pasi lennél, lehet nem ezt mondanád! (gondolok az utcsó mondatodra XD) egyébként most eszembe jutott, amit már pár éve megállapítottam magamban: ugye azt mondják, hogy nincs férfi-nő barátság... szerintem VAN!!!!!!!!!! ha a pasi totál meleg, a nő meg totál leszbikus!!!! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (bocsi, pihentagyú vagyok ma megint XD) |
|
|
|
2010.04. 10. - 17:41:59
Létrehozva:
|
|
|
szerintem van férfi-nő barátság. nekem van pl. a Lacim.
az kell hozzá, hogy testvérekként nézzetek egymásra. nekem sosem fordult meg a fejemben semmi vele kapcsolatban, neki ugyan igen, be is próbálkozott, de jól kezeltük le az ügyet, nem lett belőle harag vagy sértődés meg semmi. azóta neki van egy barátnője már 4 éve akivel szintén nagyon szeretjük egymást. most épp hozzájuk készülök, festem a szemem. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
|
2010.04. 10. - 17:51:00
Létrehozva:
|
|
|
ÉS MEGŐRJÍT EZ A MUSE SZÁM!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
na most már megkeresem nektek....................... (IMG:style_emoticons/default/wub.gif) MUSE - UNDISCLOSED DESIRES (IMG:style_emoticons/default/wub.gif) A videó egyébként annyira nem fogott meg, de a szám......................... BEGOLYÓZOK TŐLE!!!! (igen, néha a számok nagyon fel tudnak pörgetni és ilyenkor bezsongok és szarrá hallgatom őket... (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) ) szerintem van férfi-nő barátság. nekem van pl. a Lacim. az kell hozzá, hogy testvérekként nézzetek egymásra. nekem sosem fordult meg a fejemben semmi vele kapcsolatban, neki ugyan igen, be is próbálkozott, de jól kezeltük le az ügyet, nem lett belőle harag vagy sértődés meg semmi. azóta neki van egy barátnője már 4 éve akivel szintén nagyon szeretjük egymást. most épp hozzájuk készülök, festem a szemem. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) nem azt mondom hogy nincs, mert szerintem is van! ezt azoknak mondtam, mikor nem tudtam meggyőzni őket, akik szerint nincs (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
|
2010.04. 10. - 17:52:39
Létrehozva:
|
|
|
Zsóóóóóóó
nekem is!!! mondjuk nekem a klip is, ki is tettem facebookra, az uprisinggal egyetemben, ami ugyanennyire tetszik. és még a resistance, de a többi viszont nem annyira. és nyugi, ugyanígy vagyok. hehe, amikor egy álló nap végtelenítetten volt a shock to the system billy idoltól... meg amikor kijött a JONG, akkor az volt végtelenített egy napig. nálam igen igen gyakori az ilyen nem azt mondom hogy nincs, mert szerintem is van! ezt azoknak mondtam, mikor nem tudtam meggyőzni őket, akik szerint nincs (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) dilis XD na megyek is Laciékhoz, pápá |
|
|
|
2010.04. 10. - 18:19:59
Létrehozva:
|
|
|
Haza?! Hol a Jóistenben vagy hajnalban? (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Sziasztok. Visszaolvastam.... Na most tuti nevetni fogtok.Reggel csak kutyafuttában tehát pontatlanul olvastam el Niki ezen kérdését és rögtön rávágtam Lajosmizsén voltam. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Hát akkor most tisztázom magam és egyben válaszolok Edóka kérdésére is itthon voltam Kecskeméten és azért írtam,hogy megyek haza mert szombatonként szoktunk haza menni Lajosmizsére anyukámhoz és mamámhoz.Nekem az a haza. Jó hülye vagyok mi?vagy csak a szokásos nem odafigyelés részemről. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Vica nem anyukájánál volt esetleg? mintha az rémlene hogy rokonokhoz jár Lajosmizsére (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Igen anyukámnál voltam ma.Usi jól rémlik. Látom sok mindenről folyt a csevej ma. Hát ami a szőrtelenítést illeti én is borotvát és krémet használok. A hozzászólást -vicuska- szerkesztette a következő időpontban: 2010.04. 10. - 18:22:52 |
|
|
|
2010.04. 10. - 18:33:05
Létrehozva:
|
|
|
banyek Angie, megöltél én ilyen randa képet még életemben nem láttam. hát majdnem lefejeltem a monitort. banyek, Dave... az a csomagnyi anakonda ááááááááááááááá és milyen vastagok a combjai itt. látszik hogy még nem sportolt a szerelmem. hehe Lola ezen a képkommenten nagyon felröhögtem. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Láttam voltam emlegetve a New York-os album kapcsán.Ja megvan,anyukámtól kaptam karácsonyra.Kérdezte mit szeretnék én meg mondtam,hogy könyvet.Én vettem meg de ő fizette és szerencsém volt mert féláron jutottam hozzá. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
|
2010.04. 10. - 18:38:44
Létrehozva:
|
|
|
Szia Vica!
Usi, ezt a számot pont ma láttam.. mármint az undisclosed desires-t.... és nagyon állat.. de a resistance az nagyobbat ütött nekem! Nálam sajna nem működött soha a fiú lány barátság.. mindig jól elkúrtuk a végét (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
|
2010.04. 10. - 18:43:45
Létrehozva:
|
|
|
Szia Edóka. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
|
|
|
|
2010.04. 10. - 19:06:39
Létrehozva:
|
|
|
Sziasztok!! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
Még 6 nap... (IMG:style_emoticons/default/wub.gif) |
|
|
|
2010.04. 10. - 19:23:07
Létrehozva:
|
|
|
Na most meg hova tűnt mindenki (IMG:style_emoticons/default/sad.gif)
|
|
|
|
2010.04. 10. - 19:46:54
Létrehozva:
|
|
|
Na mindjárt olvasok, addig: voltunk lenn plázában is, mert be kellett mennem pár dologért a dm-be, aztán mondtam Zotyának, hogy menjünk fel csak nézzük meg mit játszanak a moziban.
Aztán tele volt a pláza, lehet a rossz idő miatt is nem tudom. De olyan jól néztem ki a sok moziba készülődő mellett, mikor egy 8 tekercses Zewa wc-papírral a kezembe beálltam programfüzetet elhozni. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Lehet azt gondolták hasmenésem van, és felkészülök egy 3 órás filmre. Hehehe. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Most meg mindenki elhúzott, mire hazaértem?! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) szerintem van férfi-nő barátság. nekem van pl. a Lacim. az kell hozzá, hogy testvérekként nézzetek egymásra. nekem sosem fordult meg a fejemben semmi vele kapcsolatban, neki ugyan igen, be is próbálkozott, de jól kezeltük le az ügyet, nem lett belőle harag vagy sértődés meg semmi. azóta neki van egy barátnője már 4 éve akivel szintén nagyon szeretjük egymást. most épp hozzájuk készülök, festem a szemem. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Na ez lehetne egy jó kis téma. Férfi-nő barátság Lola. Ráfáztam eddig mindig. Ennek ellenére még mindig hiszek benne... |
|
|
|
2010.04. 10. - 19:59:57
Létrehozva:
|
|
|
Trixikém sajnos nem nyertünk a lottón, egy számot azért eltaláltam. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
|
|
|
|
2010.04. 10. - 20:18:30
Létrehozva:
|
|
|
Eddig nekem se jött be a férfi-nő barátság. és honnan tudja az ember, hogy ha még azt is mondja a másik fél, hogy nem, már nincs semmi vagy nem is volt, akkor az igaz? (főleg ha az egyik fél egyszer már vonzódott a másikhoz) tudjátok, sokszor azt mondja az ember, amit a másik hallani akar... no mindegy. talán van, talán nincs. azért nem fogok a késbe dőlni amiatt, hogy nem tudom rá a választ XD
Niki: a wc-papíros beszólásodon megint hangosan felröhögtem. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Edó: jaja a Resistance is nagyon baró szám, de nekem ez a Undisclosed desires lett az abszolút kedvenc - és azt hiszem le is lökte a trónról a Maps of the problematique-ot, ami eddig az első helyen trónolt az abszolút kedvenc Muse szám feliratú zászló alatt (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) hehe, ma már annyiszor meghallgattam, hogy félig már tudom a szövegét! XDDD |
|
|
|
2010.04. 10. - 20:28:03
Létrehozva:
|
|
|
Trixx: na ahogy ígértem, itt a laptopom screenshotja is! felpakoltam ezt a Nexus progit! eddig tetszik, bár még nem mentem olyan nagyon bele - egyelőre csak ránézegettem pár dologra. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) azt hiszem szeretni fogjuk egymást (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) és Precious-ös a betűtípusom! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) köszi a tippet csajszi! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
Screenshot__21h_19m_13s_.jpg ( 122.23K )
Letöltések száma: 10 |
|
|
|
2010.04. 10. - 20:29:31
Létrehozva:
|
|
|
Sziasztok. Visszaolvastam.... Na most tuti nevetni fogtok.Reggel csak kutyafuttában tehát pontatlanul olvastam el Niki ezen kérdését és rögtön rávágtam Lajosmizsén voltam. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Hát akkor most tisztázom magam és egyben válaszolok Edóka kérdésére is itthon voltam Kecskeméten és azért írtam,hogy megyek haza mert szombatonként szoktunk haza menni Lajosmizsére anyukámhoz és mamámhoz.Nekem az a haza. Jó hülye vagyok mi?vagy csak a szokásos nem odafigyelés részemről. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Igen anyukámnál voltam ma.Usi jól rémlik. Látom sok mindenről folyt a csevej ma. Hát ami a szőrtelenítést illeti én is borotvát és krémet használok. Vica, hehehe. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
|
2010.04. 10. - 23:29:14
Létrehozva:
|
|
|
Nah, kosz az IDM 22-höz is az illusztráció! (IMG:style_emoticons/default/wub.gif) (uhm... most csinálhatok új laptopos screenshot-ot, mert át kellett cserélnem erre a hátteret XD)
(IMG:http://fc02.deviantart.net/fs70/f/2010/100/4/6/It_doesn__t_matter_22_by_Useless_girl.jpg) |
|
|
|
2010.04. 10. - 23:47:00
Létrehozva:
|
|
|
he? na mivan, elmentem pár órára, erre ennyi??????? írtatok vagy 6 hsz-t. elhalt az élet loli nélkül, hihi XD
megnéztük az így neveld a sárkányodat című mesét. szuperédes!!! akarok egy pont olyan sárkányt! jajjj nagyon tetszett!!! |
|
|
|
2010.04. 10. - 23:59:58
Létrehozva:
|
|
|
Sziasztok!
Mi lógtunk a csajokkal.... itthon van egy barátnénk, aki pesten lakik, és vele bandáztunk kicsikét. Hááát.. nem sok mindenről maradtam le.... inaktív fórum (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Lolika itt vagy még? Usi? |
|
|
|
2010.04. 11. - 01:08:45
Létrehozva:
|
|
|
azt tedd hozzá Edó bébi, hogy nem rég traccsoltunk egy jót telón! (IMG:style_emoticons/default/wink.gif)
no Loli, azért nélküled is van élet XDDDD úgy tűnik mindenki talált más elfoglaltságot (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) én meg még mindig nem tom abbahagyni ezt a Muse számot! XDDDD na de most már megyek én is alukázni. pápá Sereg! (de nincs kedvem ma délután visszamenni Szegedre!!!) |
|
|
|
![]() ![]() |