![]() ![]() |
2010.04. 11. - 01:36:21
Létrehozva:
|
|
|
devotee ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Én még mindig itt kuvikkolok ... nem tudok aludni, mert bekóláztam... (IMG:style_emoticons/default/sad.gif)
Usi.. bejutottam az ismerkedős oldalra.. a sajátomra.. meghekkeltem (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) de nem találtam fogamra való... vannak dögivel, Ben pl. minden nap ír a szerencsétel.. másfél hónapja (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) de majd holnap jobban átfutom, hátha itt talál rám a szerelem.. és ez ráadásul mind külföldi.. még sosem voltam egy társkereső oldalon sem.. ezen sem lettem volna, ha Bévikém nem rak fel heccből, és csak most esett le, hogy ez a rengeteg levél mind mind érdeklődő (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Na puszi csajok, és jóccakát! |
|
|
|
2010.04. 11. - 06:28:56
Létrehozva:
|
|
|
nah, elhúzott a mexi, bedugtam a gyantázót, ha már ennyire dumáljuk. most kipróbálom, beszarok-e a hónaljgyantázástól (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) előre félek. Hi-hi én is így votam, miután elköszöntem tőletek, elővettem az epilátort. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Tényleg annyit beszéltünk róla hogy használnom is kellett. Usi, a leges legrosszabb a szőrtelenítőkrém... kemikália, ami nagyon rossz a szervezetednek. Akkor inkább beretva (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) VAgy megteheted azt, hogy lábad gépezed, meg a hónaljad, és a fazonoddal bizony minden hónapban elmész gyantáztatni.. ha szerencséd van, találsz egy olyan csajt, mint én, aki fullra leszedi neked.. és le van a gond 3-4 hétre, és még kopik is (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) hmmm? és nem egy nagy összeg.. nálam 1150 a full (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) vagy 850 a bikini, de én azt is rendesen leszedem (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) brazil bikinire... (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Nem hiszem, hogy szólna a doktornő, hogy megemlíted Trixx... mondd meg, hogy utána olvastál, és mindenki azt mondta, hogy ez így helyes.. tudod.. megsúgom neked... ha 4 hetente jártok, nem olyan hatékony, és több pénzt le lehet rólatok szedni.. ennyi. Igen, ez nagyon hosszú folyamat, ha csak 8x mész, az is másfél év.. mivel be kell tartani a 2 hónapot.. de hidd el, csak így lesz hatásos! Oké Edó, értem ha sűrű nem olyen hatékony, meggyőztél, 8 hét. Még egyszer köszi a tanácsokat. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Cupp! Már repülök is az ágytállal! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Mozis sztori: (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
|
2010.04. 11. - 06:34:46
Létrehozva:
|
|
|
Lottó: Majd a jövő héten. De akkor ne csak egy számot érezz, hanem ötöt! És a 101 ne legyen benne. (IMG:style_emoticons/default/wink.gif)
|
|
|
|
2010.04. 11. - 06:44:22
Létrehozva:
|
|
|
Jó reggelt!
Húha, tegnap milyen élet volt itt, én meg jól kimaradtam... mindig az a munka! A videoból kész van 30 perc, ma már csak a maradék 22 percet kell megcsinálnom. Baromi fárasztó a vágás meg minden, de remélem fog tetszeni. Meg azért is izgulok, hogy a gépem egyáltalán megcsinálja a konvertálást! Ez egy hatalmas nagy file lesz, nem is tudom mekkora és mire írjam ki egyáltalán... Usi, nagyon klassz az IDM 22 kép (IMG:style_emoticons/default/wink.gif) Lola, kösz az infót Ákossal kapcsolatban! Jössz Csabára koncertre? Legalább meglátod hol lakom (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Az így neveled a sárkányod engem is érdekel, majd megnézem Pesten, biztos nagyon cuki, az előzeteségől az jött le, hogy tündéri kis mese lett (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Na vissza a munkához!!! Pusszantás banyek Angie, megöltél én ilyen randa képet még életemben nem láttam. hát majdnem lefejeltem a monitort. banyek, Dave... az a csomagnyi anakonda ááááááááááááááá és milyen vastagok a combjai itt. látszik hogy még nem sportolt a szerelmem. Nekem nagyon bejött ez a kép, bele is tettem a videoba (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Jót röhögtem a hsz-eden csajszi (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Angie: inkább NE TETTED VOLNA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! XDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD majdnem megfulladtam! XD De azért nem fulladtál meg, ugye? (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Olyan cukkerek, most mi a probléma? (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Oké, a ruhák na de mikor készült wez a kép 1982-ben? Én akkor még csak petesejt voltam (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Így néz ki a séróm: (IMG:http://img179.imageshack.us/img179/3871/img0332resize.jpg) (IMG:http://img714.imageshack.us/img714/7530/img0333resize.jpg) Nővéremnél elég sötét volt, szóval a világos csíkokból nem sok látszik. |
|
|
|
2010.04. 11. - 06:51:54
Létrehozva:
|
|
|
Trixx: na ahogy ígértem, itt a laptopom screenshotja is! felpakoltam ezt a Nexus progit! eddig tetszik, bár még nem mentem olyan nagyon bele - egyelőre csak ránézegettem pár dologra. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) azt hiszem szeretni fogjuk egymást (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) és Precious-ös a betűtípusom! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) köszi a tippet csajszi! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) [attachment=1698:Screensh...19m_13s_.jpg] Nagggggggggyon szép! Ó Precious betűtípus, fincsi. Vistád van? Oldalsávot nem használsz? Van benne egy kis képvetítő, oda beállítod a szexi Dave mappát, aztán lehet csöpögni... Az új IDM háttér csodaszép! A két tejfölösszájú! (IMG:style_emoticons/default/wub.gif) Most megiszom a kévém, megyünk szavazni, aztán go anyukámékhoz dolgozni. Felújítás van náluk, most épp apum és Zoli tesznek be új abalakot. Puszi mindenkinek! Szia Ange! Az előbb még egyedül voltam... Nagyon szép lett a hajad. A színe, a fanzonja. Jó a fodrászod! Tökre szépek a csíkok, nem túl erősek, egy kis játékot adnak a frizurádnak! Szia Simonbala! Vigyázz a visszaolvasásnál, női szakasz! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Ja a felsőd is tetszik. Olyan egyszerű és nagyszerű. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
|
2010.04. 11. - 07:19:08
Létrehozva:
|
|
|
azt tedd hozzá Edó bébi, hogy nem rég traccsoltunk egy jót telón! (IMG:style_emoticons/default/wink.gif) no Loli, azért nélküled is van élet XDDDD úgy tűnik mindenki talált más elfoglaltságot (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) én meg még mindig nem tom abbahagyni ezt a Muse számot! XDDDD na de most már megyek én is alukázni. pápá Sereg! (de nincs kedvem ma délután visszamenni Szegedre!!!) Jó reggelt. Nos én olyan elfoglaltságot találtam,hogy a gyerekemet vígasztaltam mert elesett és alaposan beleverte a padlóba az orrát és még a szájába is beleharapott..Eléggé ordított szegényke és most van egy halvány lila csík az orrán. (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) |
|
|
|
2010.04. 11. - 07:20:49
Létrehozva:
|
|
|
sziasztok!
Angie: huh, király lett a hajad!!! és nagyon kíváncsi leszek a videódra!!!! jó sokat melózhattál már most vele!!! drukkolok, hogy bírja a procid!!! Edó: grat a sikeres belépéshez! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) remélem azért jön majd kedvedre való pasas is! XD Trixx: ismerem az oldalsávot - eddig be is volt állítva (DM képmappa vetítése + jegyzettömb), de most egyszerre a Nexusszal túl zsúfolttá, összevisszává tenné az asztalt (tod, rendmánia XD). örülök, hogy nekedi s tecc az új háttér (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) visszaemlékezéshez régi képes háttré dukál. (IMG:style_emoticons/default/wink.gif) vica: hogy a kis Moderrel mindig történik valami! (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) jobbulást neki! |
|
|
|
2010.04. 11. - 07:23:24
Létrehozva:
|
|
|
Nah, kosz az IDM 22-höz is az illusztráció! (IMG:style_emoticons/default/wub.gif) (uhm... most csinálhatok új laptopos screenshot-ot, mert át kellett cserélnem erre a hátteret XD) (IMG:http://fc02.deviantart.net/fs70/f/2010/100/4/6/It_doesn__t_matter_22_by_Useless_girl.jpg) Jaj a kis fiatalok. (IMG:style_emoticons/default/wink.gif) Tök jó ez is Usi. És tegnap elfelejtettem mondani,hogy Usi tetszik a frizurád (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) .Angie a tiéd is. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Angie abból képből amit tegnap felraktál(az 1982-es) nekem van egy egész sorozat.Esetleg ha érdekel elküldöm neked. sziasztok! Angie: huh, király lett a hajad!!! és nagyon kíváncsi leszek a videódra!!!! jó sokat melózhattál már most vele!!! drukkolok, hogy bírja a procid!!! Edó: grat a sikeres belépéshez! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) remélem azért jön majd kedvedre való pasas is! XD Trixx: ismerem az oldalsávot - eddig be is volt állítva (DM képmappa vetítése + jegyzettömb), de most egyszerre a Nexusszal túl zsúfolttá, összevisszává tenné az asztalt (tod, rendmánia XD). örülök, hogy nekedi s tecc az új háttér (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) visszaemlékezéshez régi képes háttré dukál. (IMG:style_emoticons/default/wink.gif) vica: hogy a kis Moderrel mindig történik valami! (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) jobbulást neki! Hát ja.Peches a csaj.Köszi. |
|
|
|
2010.04. 11. - 07:31:54
Létrehozva:
|
|
|
vica: mi lenne, ha azt a sorozatot esetleg beszurkálnád ide? XD
|
|
|
|
2010.04. 11. - 07:42:05
Létrehozva:
|
|
|
vica: mi lenne, ha azt a sorozatot esetleg beszurkálnád ide? XD Oké.Ha akarjátok persze beszúrom. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Ennyit volt hajlandó feltölteni a többire azt írta,hogy nagy és sikertelen feltöltés.Pedig van még 3 vagy 4 kép. A hozzászólást -vicuska- szerkesztette a következő időpontban: 2010.04. 11. - 07:50:18
Csatolt állományok
01DM1981.jpg ( 117.12K )
Letöltések száma: 7
02DM1981.jpg ( 146.07K )
Letöltések száma: 7
05DM1981.jpg ( 114.99K )
Letöltések száma: 6 |
|
|
|
2010.04. 11. - 07:57:47
Létrehozva:
|
|
|
köszi csajok, örülök, hogy tetsz a hajam (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
Vica, olyan cukkerek ezek a képek, jöhetnek, de jó lesz ha ide beszúrod és le tudom menteni, most csak egy böngésző ablak fut, meg a videovágó, semmi más, különben lefagy a gépem. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) THX a képeket!!! Csinálom tovább, már csak 14 perc van hátra (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
|
2010.04. 11. - 08:04:17
Létrehozva:
|
|
|
Áhhh, NE TAKAAAAARD!!!! XDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
köszi vica! XD Angie: szuper vagy!!! csak így tovább!!! Kesikék örülni fognak!! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
|
2010.04. 11. - 08:08:36
Létrehozva:
|
|
|
Newborn ![]() |
kitartás Lola!!!!!!!!!! XDDDD (hehe, remélem szegény Balát nem riasztjuk el ilyenekkel XDDD) Egyébként én sem hiszem hogy vadidegennél le tudnám vetkőzni a gátlásaimat (is) XD de pl. ha olyan kapcsolatom lenne a kozmetikusommal (ami amúgy nincs), mint Edóval, akkor szerintem ja (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Aranyos tőled, hogy eszedbe jutottam, de nem vagyok az az ilyedős fajta... Különben is manapság ez már nem csak női téma. Nem azt mondom, hogy minden pasi legyen "defintestű", de azért egy szőrös hát szerintem ciki. Vagy legalábbis nagyon ápolatlan benyomást kelt. Mindenki tarsa kordában a saját szőrzetét az ízlésének megfelelő mértékben... Mire a végére értem a hozzászólásoknak, már mennem is kell, úghogy mindenkit üdvözlök. Legyen szép napotok! |
|
|
|
2010.04. 11. - 08:11:23
Létrehozva:
|
|
|
Áhhh, NE TAKAAAAARD!!!! XDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD köszi vica! XD Angie: szuper vagy!!! csak így tovább!!! Kesikék örülni fognak!! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Köszi Hugi (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) ) Ha máshogy nem tudom elvinni, akkor majd hálózatba rámásolom a notimra és akkor jön velem a gépem (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Hát remélem is, hogy örülni fognak, tegnap már hülyét kaptam a másodpercenkénti időzítésekkel! Aranyos tőled, hogy eszedbe jutottam, de nem vagyok az az ilyedős fajta... Különben is manapság ez már nem csak női téma. Nem azt mondom, hogy minden pasi legyen "defintestű", de azért egy szőrös hát szerintem ciki. Vagy legalábbis nagyon ápolatlan benyomást kelt. Mindenki tarsa kordában a saját szőrzetét az ízlésének megfelelő mértékben... Mire a végére értem a hozzászólásoknak, már mennem is kell, úghogy mindenkit üdvözlök. Legyen szép napotok! Szia Bala! Oh, hát itt sok női dologról esik szó, többek között a hajról, gyantázásról és Kramcsák Néniről is, ami amúgy meg monnyon le! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Jó, hogy nem riasztódtál el ( micsoda új szót találtam ki, fejlesztem a nyelvet, figyelitek?) Szép napot neked is!!!! |
|
|
|
2010.04. 11. - 08:27:20
Létrehozva:
|
|
|
Bala: jól van akkor (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) jah, hát a túl szőrös hát nem az esetem nekem se XD
Angie: éljenek a nyelvújítók! XD én is szoktam új szavakat kitalálni (főleg, ha az angolt is belekeverem szakmai ártalomból XD) háhh, közben már az utcsó fejezetét fordítom az IDM-nek!!!! meglepi lesz a MYM-en is, hogy ilyen "hirtelen" lesz vége! (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) kivi leszek a reakciókra!!! |
|
|
|
2010.04. 11. - 09:25:05
Létrehozva:
|
|
|
Aranyos tőled, hogy eszedbe jutottam, de nem vagyok az az ilyedős fajta... Különben is manapság ez már nem csak női téma. Nem azt mondom, hogy minden pasi legyen "defintestű", de azért egy szőrös hát szerintem ciki. Vagy legalábbis nagyon ápolatlan benyomást kelt. Mindenki tarsa kordában a saját szőrzetét az ízlésének megfelelő mértékben... Mire a végére értem a hozzászólásoknak, már mennem is kell, úghogy mindenkit üdvözlök. Legyen szép napotok! Üdv Babák! Ehhez annyit tennék hozzá, hogy nem is látom a hátam, csak tükörben, és nem igazán tudom elképzelni, hogy a szőrzet növekedést hogy lehet kordában tartani. Nekem alig van "delfines" testrészem, de nem hiszem hogy ápolatlan lennék! A tisztálkodási szokásaimmal már-már a "buziságot" határát súrolom. Egyszer olvastam valahol, hogy az a férfi akinek egy szappantartóban nem fér el a tisztálkodó felszerelése az már buzi. Azért ennél jóval több az amit én elhasználok tisztálkodáskor, de nem vagyok még buzi. Ezért ez az általánosítás ÍGY nem igaz! Mellesleg egy csupasz csiga... na az undorító szerintem... főleg ha még hófehérke is... (IMG:style_emoticons/default/wacko.gif) (mármint férfiban) A hozzászólást -Neo71- szerkesztette a következő időpontban: 2010.04. 11. - 09:25:31 |
|
|
|
2010.04. 11. - 10:30:19
Létrehozva:
|
|
|
hehe, Neo, nem neked kell tetszeni a csigának! XD aztán meg szerintem mire odajut az ember lánya, addigra már tök mindegy XDDDDDDDDDDDDDD
amit a szappanos dologról beszéltél az meg baromság! inkább használj többet, mint kevesebbet a tisztálkodószerekből! |
|
|
|
2010.04. 11. - 10:36:37
Létrehozva:
|
|
|
helló evribodri
jajj, Vica, szegény kis csajszi... (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) pusszantást neki. nem gondoltam ám, csajszik, hogy miattam halt el a fórum, csak poénkodtam.(IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) ma pörgős nap lesz: szavazok, aztán Laci fest és vág, aztán múzeum, aztán kis asztrológia stb. jajj, édesanyám és még egy csoporttársammal is találkoznom kellene, hogy átbeszéljünk néhány tennivalót... és edzeni is kellene, meg msn-re is várnak. áááááááááááááááááááá de sokminden van. Simonbala, örülök hogy nem ijedtél el, azért reméltem, hogy ez így lesz. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) amúgy nekem nincs bajom a férfi testszőrzettel, ha nem a dzsungelnyuszi kategóriába esik. a háton kívül sehol sem zavar, sőt. persze azért Dave tetszik így. mondjuk az is, hogy gyantáztat de hónaljban nem. jajj de hát Dave isteni, just the way he is... yummy! szia Usi! még mindig Muse? (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) mert nálam igen. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
|
2010.04. 11. - 10:48:13
Létrehozva:
|
|
|
Lola: jah, a hónalj nekem is tetszik ha nincs lecsupaszítva - de azért ha választhatok, akkor inkább olyanra voksolok, mint Dave-nek van, MARTIIIIIIIIN a dzsungelnyuszi kategória nálam ebből a szempontból. na persze nem zavarna túlzottan, ha oda kerülne a sor XDDDD
na akkor neked is zsufi napod lesz! én megyek vissza Szegedre (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) mindegy, ha már lenn leszek, jó lesz. csak a jövő hét + órák nem kellenének. most olyan jól elvoltam itthon - sőt még pénzt is kerestem melóval yeah! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) egggen, még mindig Muse! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (főleg ugye az Undisclosed desires! (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) , de mindjárt megy tovább az album is kis Faithless-szel meg Goldfrappal meg Metallicával megfűszerezve (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) ) |
|
|
|
2010.04. 11. - 11:04:56
Létrehozva:
|
|
|
hömmhömm,
annyira nekilendültem a dolognak, hogy már lejött a Muse összes eddigi albuma, a Showbiz, az Origin of Symmetry, az Absolution és a Black Holes and Revelations is (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) imádom a 100 megabit per secundumos netemet (IMG:style_emoticons/default/wub.gif) egy album lejön 25 másodperc alatt (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) jah, Martin az valóban dzsungelnyuszi... anyám, az a hónaljkutya, az vaze az harap! pórázt neki! vagy szájkosarat (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) hajrá Usi, vesd bele magad az egyetembe, nekem ez az ún. szopatós április... ajj de sok dolgom lesz bakker, és a meló is kezdődik lassan... ááááááááá |
|
|
|
![]() ![]() |