![]() ![]() |
2010.04. 11. - 12:00:33
Létrehozva:
|
|
|
devotee ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
hát én se fogok unatkozni, az tuti! meg be kéne néznem azokra az óráimra, is amiket eddig ritkán sikerült meglátogatni... no majd lesz valahogy (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
jók azok a Muse albumok, bár inkább mindegyikről van pár kedvencem, nem vágom kívülről az összeset (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) hjajjjjjjjjjjjjjjjjjjjjj kb. 6 mondat és befejezem az egész IDM fordítását.... iggggen, The Darkest Star-t hallgatok és mindjárt pityergek......... HAJAJAJAJAJJJJJJ de szeretem ezt!!!! XDDD (mondták már hogy mazo vagyok! XD) |
|
|
|
2010.04. 11. - 12:12:21
Létrehozva:
|
|
|
Angie,Usi szívesen a képeket. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Angie neked elküldtem e-mail-be a maradék négyet.
Neo,bala sziasztok fiúk. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Lola átadom a puszit a Petrának. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Ha már annyira cukinak találja Angie ezeket a korai képeket akkor tessék még. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
Csatolt állományok
|
|
|
|
2010.04. 11. - 12:17:36
Létrehozva:
|
|
|
Még kép....
Csatolt állományok
x1py1pzpg3kbhufgox2z4ntviu8vrmuh1.jpg ( 44.56K )
Letöltések száma: 7
DM02_1.jpg ( 134.76K )
Depeche_Mode_depechemode.jpg ( 101.64K )
Letöltések száma: 6
dm06.jpg ( 45.91K )
199882.jpg ( 24.41K )
Letöltések száma: 9
170902.jpg ( 32.32K )
Letöltések száma: 7 |
|
|
|
2010.04. 11. - 12:29:29
Létrehozva:
|
|
|
hehe, Neo, nem neked kell tetszeni a csigának! XD aztán meg szerintem mire odajut az ember lánya, addigra már tök mindegy XDDDDDDDDDDDDDD amit a szappanos dologról beszéltél az meg baromság! inkább használj többet, mint kevesebbet a tisztálkodószerekből! Természetesen többet használok, nem csak szappant! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Viszont a hónaljkutyát nem szeretem magamon, azt le szoktam küldeni a lefolyóba hogy nézzen ott körül egy kicsit! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Sokkal jobban érzem magam és nem izzadok nélküle hónaljban. Még kép.... Szia Vicuska! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) RETRÓ KÉPEK!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! EZER KÖSZI ÉRTE!!!!!!!!!!! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Én most a BELGA új albumát hallgatom, olyan duma van benne hogy a ZAGYAM eldobom! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
|
2010.04. 11. - 13:18:11
Létrehozva:
|
|
|
Jó reggelt! Húha, tegnap milyen élet volt itt, én meg jól kimaradtam... mindig az a munka! A videoból kész van 30 perc, ma már csak a maradék 22 percet kell megcsinálnom. Baromi fárasztó a vágás meg minden, de remélem fog tetszeni. Meg azért is izgulok, hogy a gépem egyáltalán megcsinálja a konvertálást! Ez egy hatalmas nagy file lesz, nem is tudom mekkora és mire írjam ki egyáltalán... Usi, nagyon klassz az IDM 22 kép (IMG:style_emoticons/default/wink.gif) Lola, kösz az infót Ákossal kapcsolatban! Jössz Csabára koncertre? Legalább meglátod hol lakom (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Az így neveled a sárkányod engem is érdekel, majd megnézem Pesten, biztos nagyon cuki, az előzeteségől az jött le, hogy tündéri kis mese lett (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Na vissza a munkához!!! Pusszantás Nekem nagyon bejött ez a kép, bele is tettem a videoba (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Jót röhögtem a hsz-eden csajszi (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) De azért nem fulladtál meg, ugye? (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Olyan cukkerek, most mi a probléma? (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Oké, a ruhák na de mikor készült wez a kép 1982-ben? Én akkor még csak petesejt voltam (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Így néz ki a séróm: (IMG:http://img179.imageshack.us/img179/3871/img0332resize.jpg) (IMG:http://img714.imageshack.us/img714/7530/img0333resize.jpg) Nővéremnél elég sötét volt, szóval a világos csíkokból nem sok látszik. Hé!!! Wááá! Szuper!!! Na, ha ezt meglátja a tündérke! Szuperszexi. Ilyen hajam nekem is volt régen, a melír király benne. Csinos lettél!!! |
|
|
|
2010.04. 11. - 13:23:57
Létrehozva:
|
|
|
Hájastészta
Kisütizett a napocska, voltam szavazni és MM-be is beszaladtam, majdnem vettem egy Nokia headsettet, olyan zenebizgerést, de aztán mégse (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Megálltam! Spórolok! Ez a video konvertálás az életben nem lesz készen (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) DVD-be csinálom, csak marha lassan halad, az egész vidi 90718 képkockából áll... azért érzitek mekkora adatállomány ez, és a procim meg a grafikus kártyám is van már vagy 8 éves, de én körbepusszantom a gépet, ha megcsinálja 16-ig (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Most lótopról nyomom a netet, frankó, hogy automata csatlakozik a wiwfie ez a kis win7, de még mindig az ismerkedési fázisban vagyunk. Trixx, kösz ezt a taskos bizgerét majd kipróbálom, bár engem a sok bizgere zavar, inkább ikonpárti vagyok. Láttam mindenki megmutatta milyen a háttere csak Edónak nem ment, majd csinálok neked segéd képet, hogy hol találod meg a paintet, ok? (IMG:style_emoticons/default/wink.gif) Nem bonyolult ám! Amúgy a Win7 tényleg gyors és kis intelligens, ha bejön, akkor majd origiban is befigyel egyszer, mint anno az XP. Szőr téma: hát nekem aztán van, múlt héten gyantáztam a lábam és már megint nő (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) 14 éve gyantázom és teljesen reménytelen hogy kikopjon. A hónaljat még nem próbáltam, de ha Loli túlélte, akkor talán nekem is menni fog, csak lelki erőt kell gyűjtenem hozzá (IMG:style_emoticons/default/huh.gif) mert a fazon is fáj, nem hogy a hónalj.... a kezemet viszont sosem szoktam, csak a hasam, a lábam meg a fazont... Edó, kösz a tanácsokat (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Vica, ezek a képek, meghalok, olyan kis édesek! (IMG:style_emoticons/default/wub.gif) |
|
|
|
2010.04. 11. - 13:27:41
Létrehozva:
|
|
|
Még kép.... Édes bogárkáim, gyertek ide anyucihoz, majd én vigyázok rátok. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
|
2010.04. 11. - 13:28:01
Létrehozva:
|
|
|
Hé!!! Wááá! Szuper!!! Na, ha ezt meglátja a tündérke! Szuperszexi. Ilyen hajam nekem is volt régen, a melír király benne. Csinos lettél!!! Köszi Niko, drága vagy (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Hát Timi igyekezett, kicsit be is van festve, de nem látszik annyira, bár természetes fényben jobban mutatnak majd a színei (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Hát igen, az én Angyalom... de csak 19.én jön (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) Az még hétfőhöz egy hét... majd kicsípem magam (IMG:style_emoticons/default/wink.gif) Nagyon szeretem a melírt, meg a fodrászok is szeretik a fejemet, mert "jó" hajam van, sok és lehet alakítani és nincs benne forgó meg hasonlók. Egyedül csak az a baja, hogy roppant gyorsan nő le és így nem igazán tartós a dolog, max. 1 hónap és már látszik a lenövés a tövénél. Köszi mégegyszer. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Imádlak, hogy szurkolsz nekem!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! PUSZI!!!! |
|
|
|
2010.04. 11. - 13:28:29
Létrehozva:
|
|
|
Természetesen többet használok, nem csak szappant! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Viszont a hónaljkutyát nem szeretem magamon, azt le szoktam küldeni a lefolyóba hogy nézzen ott körül egy kicsit! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Sokkal jobban érzem magam és nem izzadok nélküle hónaljban. Szia Vicuska! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) RETRÓ KÉPEK!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! EZER KÖSZI ÉRTE!!!!!!!!!!! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Én most a BELGA új albumát hallgatom, olyan duma van benne hogy a ZAGYAM eldobom! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Szívesen Neo. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) hehe a férjem is ezt szokta mondani amikor levágja a szőrét,hogy nem izzad annyira és nem érzi magát annyira büdösnek.Pedig használ hónaljstiftet. Jaj Usinak akartam már mondani csak elmaradt.Azt szokták mondani,hogy ha valakit sokat emlegetnek akkor biztos csuklik.Hát ha ez igaz lenne arra is,hogy az is csuklik akire sokat gondolnak akkor Usi te pénteken tuti csuklottál volna mert annyit jutottál az eszembe.Néztem a CSI-t.....ééééés kit láttam benne?Eric Smandát..... (IMG:style_emoticons/default/wink.gif) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Kül elég szörnyű volt a rész abból a szempontból,hogy az egyik ügy az volt,hogy egy házaspárnak azért halt meg a pár hónapos babája mert véletlen az apuka bent felejtette a 60 fokos kocsiba és a baba hőgutát kapott.Aztán a végén kiderült,hogy direkt csinálta.Elborzadtam amikor mutatták,hogy rázárta a kicsire a kocsit és a baba sírni kezdett. (IMG:style_emoticons/default/blink.gif) |
|
|
|
2010.04. 11. - 13:32:03
Létrehozva:
|
|
|
Angie,Usi szívesen a képeket. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Angie neked elküldtem e-mail-be a maradék négyet. Ha már annyira cukinak találja Angie ezeket a korai képeket akkor tessék még. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Hogy néz már ki Andy, mint Tevej a tejesember a Hegedűs a háztetőnből (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Köszi, megkaptam a mélt is!!!!! |
|
|
|
2010.04. 11. - 13:33:33
Létrehozva:
|
|
|
Hogy néz már ki Andy, mint Tevej a tejesember a Hegedűs a háztetőnből (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Köszi, megkaptam a mélt is!!!!! whehehe tejesember (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Oké akkor ha megkaptad.Igazán nincs mit. |
|
|
|
2010.04. 11. - 13:35:12
Létrehozva:
|
|
|
whehehe tejesember (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Oké akkor ha megkaptad.Igazán nincs mit. Igen, egyből ez ugrott be! |
|
|
|
2010.04. 11. - 13:36:54
Létrehozva:
|
|
|
Édes bogárkáim, gyertek ide anyucihoz, majd én vigyázok rátok. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) hehe (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Fiúk menjetek anyucihoz. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
Csatolt állományok
Depeche_Mode_Leave_In_Silence_Tube_Body.jpg ( 50.11K )
dm8_001_639805_30295_n.jpg ( 13.7K )
Letöltések száma: 5
dm13_003_639810_37969.jpg ( 24.99K )
DM218.jpg ( 33.74K )
Letöltések száma: 5
dm_67_570311_83599_n.jpg ( 27.27K )
Letöltések száma: 5 |
|
|
|
2010.04. 11. - 13:37:00
Létrehozva:
|
|
|
Köszi Niko, drága vagy (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Hát Timi igyekezett, kicsit be is van festve, de nem látszik annyira, bár természetes fényben jobban mutatnak majd a színei (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Hát igen, az én Angyalom... de csak 19.én jön (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) Az még hétfőhöz egy hét... majd kicsípem magam (IMG:style_emoticons/default/wink.gif) Nagyon szeretem a melírt, meg a fodrászok is szeretik a fejemet, mert "jó" hajam van, sok és lehet alakítani és nincs benne forgó meg hasonlók. Egyedül csak az a baja, hogy roppant gyorsan nő le és így nem igazán tartós a dolog, max. 1 hónap és már látszik a lenövés a tövénél. Köszi mégegyszer. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Imádlak, hogy szurkolsz nekem!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! PUSZI!!!! Niko!!!!!!! (IMG:style_emoticons/default/wub.gif) Hehehe, ez a Niko olyan nálam kb., mint Dave-nek a David. Csak család szokott így hívni. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Mástól nem hallottam eddig, de most cuki voltál, hogy ezt mondtad. Puszika!!! (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Jó lett nagyon tényleg! Ja, azok (IMG:style_emoticons/default/dry.gif) a fránya lenövések, ismerős. |
|
|
|
2010.04. 11. - 13:38:50
Létrehozva:
|
|
|
Igen, egyből ez ugrott be! Most már nem csak banánnal kell Andynek közlekedni hanem tejesköcsöggel is. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
|
2010.04. 11. - 13:39:09
Létrehozva:
|
|
|
hehe (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Fiúk menjetek anyucihoz. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Mind a 4 zabálnivaló kiskutya. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
|
2010.04. 11. - 13:41:59
Létrehozva:
|
|
|
Niki és ha odaérnek a fiúk akkor majd úgy fogadod őket,hogy "keblemre". (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
A hozzászólást -vicuska- szerkesztette a következő időpontban: 2010.04. 11. - 13:43:30
Csatolt állományok
pno189225depechemode6cahi4.jpg ( 46.08K )
pno189227depechemode6cpop6.jpg ( 44.56K )
Letöltések száma: 6 |
|
|
|
2010.04. 11. - 13:48:26
Létrehozva:
|
|
|
Niki és ha odaérnek a fiúk akkor majd úgy fogadod őket,hogy "keblemre". (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Azt meghiszem. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Jut is, marad is. (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) |
|
|
|
2010.04. 11. - 13:53:24
Létrehozva:
|
|
|
Azt meghiszem. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Jut is, marad is. (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Hogy-hogy?Csak az egyiket adnád a fiúknak oda? (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
|
2010.04. 11. - 13:55:03
Létrehozva:
|
|
|
Azért hogy a jót is észrevegyem, ma szép napom volt, legalábbis eddig. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
Voltunk a 11 órás ünnepi nagymisén, apósom halálának évfordulója, ilyenkor mindig így kérjük, hogy az ő emlékére. Szép volt a mise. Együtt, végre senki nem dolgozott. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Aztán elmentünk mindannyian szavazni, hehe. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Utána ebédeltünk, most meg pihi. Bár kellene pakolásznom, mindjárt erőt veszek. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) De jól éreztem magam, és végre egy közös igazi vasárnap. Fenébe, tényleg nem sok ilyen van nálunk. (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) És egyébként pont ezt beszéltük, hogy ma már semmit nem tisztelnek, semmi nem szent. Már régóta nem fizetnek többet a vasárnapért nekem sem pl., pedig ez piros betűs nap a naptárban is. Hát igen... |
|
|
|
![]() ![]() |